lauantaina, elokuuta 01, 2015

Valtionkirkon salaiset järjestöt

   No business is like church business - kirkon salainen toiminta.


Ev-lut Kirkon perusolemus on salailu ja korruptio, kulissitoiminta, puolueiden esikuva Vatikaanin mielipidemuokkaajana, kansan muokkaajana eliitin tahtoon.
 
Kirkon Palveleva puhelin on nyt viimeisin kirkon salaisen "tutkinnan" kohteena oleva kriisikimmpu ja työntekijöitä on kielletty ottamasta yhteyttä poliisiin, vaikka salaiset kähminnät ja rahojen häviämiset olisivat poliisiasia.  


Kirkolla on nyt ainakin kolme salaista yhdistystä salaisin kokouksin ja salaisin asialistoin, salaisin päämäärin, jotka puuhailevat salassa eliitin kanssa kirkon toiminnan salaisia profilointeja eliitin politiikan eli vallankäytön keinojen tukena. 

FOKUS on nyt kuumin saudimiljoonien sijoittamiseen ja muslimipolitiikan salaiseen suhmurointiin keskittynyt yhdistys, piispojen voimin valvottu.

 ARVOJEN AKATEMIA ja ARVOJEN AREENA ovat vieläkin salaisempia järjestöjä, joihin kirkko kutsuu salaisiin tapahtumiin salaisin teemoin keskustelemaan julkkiksia, poliitikkoja ja tutkijoita.  varsinkin arvojen areenan salaiseen seminaariin salaisessa paikassa kutsutaan nuoria nousevia poliittisen vallan himoajia.  -- Kts lisätietoa arvojen akatemiasta vaikkapa Sadinmaan 10 käskyä kirkolle​Valtamedia suojelee nyt myös valtionkirkon salaista yt-neuvottelua eli kirkkohallitus on päättänyt heittää 200 kirkon työntekijää ulos, jotta kirkkorakennuksia, kiinteistöjä, sijoituksia, piispojen virka-asuntoja, köyhien seurakuntien lämmityskulukatastrofi-kirkkoja ja metsää ei jouduttaisi myymään. Kirkon omaisuus on ehkä +30 miljardia euroa. Sitä ja kirkon säätiöiden omaisuutta on mahdotonta ulkopuolisen tarkastaa.   
  

Ev-lut valtionkirkko on nyt omaksunut rutkasti Vatikaanin salaisen Opus Dei -järjestön toimintatapoja salaisissa kokoontumisissa ja järjestöissä eliitin kanssa ex-piispa Eero Huovisen johtaman roomalaiskatolismielisen muokkaamisen johdolla.

 Valtionkirkko on selvästi ottanut suunnakseen yhdistymisen Vatikaanin uskontokulttiin mistä suuri yleisö on täysin ulalla sillä valtamedian päätoimittajat sensuroivat suurella kädellä uutisointi todellisesta kirkkopoltiikasta eliitin roomalaiskatolsien Amerikka-keskeisen "uusliberalismin" eli neokonservatismin, elitismin, tukena.

Kirkon sijoitukset ja kirjanpito ovat slaisia joten se siitä "kansankirkosta", käsittestä, jota piispat ja kirkkohallitus yrittivät epätoivoisesti lanseerata ultrahierarkisen kirkon mielikuvaksi newspeak-taktiikalla.

Suomalainen valtamedia toistaa hyvin tunnollisesti CIA:n käsikirjoittamaa newspeak-sanastoa Amerikan globaalia sotaterroria valkopestäkseen.Fundamentalistienja lestadiolaisten suoja Huovinen on mm. estänyt monen liberaalin nousun kirkkoherraksi Helsingin alueella täsmällisellä operatiivisella toiminnallaan ja Huovinen on muokannut kirkon ehtoollisoppiakin piispainkokouksen suostumuksella ja päätöksellä takaisin Vatikaanin magiarituaaliin viinin todellisesta muuttumisesta vereksi.  Aikaisemmin pappeja kiellettiin juomasta ehtoolisviiniä pois luterilaisesti mutta nyt taas vaaditaan juomaan veri pois.

Teologisessa tiedekunnaassa kuulin itse kuinka Huovinen unelmoi ja ohjelmoi opiskelijoille kuinka esteet on poistettava ev-lut kirkon liittämiseltä Vatikaanin alaisuuteen. 

Lestadiolaisten seksuaalirikosten suojelijat sekä kirkon lähetysseuran raiskaajien suojelijat (syyttäjä keskeytti tutkimukset ylemmän tahon käskystä) saivat valtionkirkoltain siunauksen ja raiskausten salailijat saavat toimia kirkon siunauksella yhä lahkon johdossa, jopa kirkon työntekijöinä ja kirkon tukemana monin tavoin.

Ev-lut valtionkirkko onkin todella syvällä moskeijan ja fundamentalistien rahoituskuvioissa ja arvovallan antamisessa - ote:

  "Olennaista ei ole, minkä verran Kirkkohallitus todellisuudessa rahoittaa entistä Kristillistä Kulttuuriliittoa (KKL) eli nykyistä Kulttuuri- ja uskontofoorumi FOKUS ry:tä.

Fokuksen hallituksen jäsenet ovat kirkkoaktiiveja.

Fokuksen neuvottelukunnan puheenjohtajana vuoden 2014 loppuun asti oli Helsingin piispa Irja Askola. Häntä ennen, ja suurmoskeijahankkeen valmisteluista tietoisena, oli Turun arkkihiippakunnan piispa Kaarlo Kalliala. Neuvottelukunnan nimiluettelo on niin ikään täynnä niin sanottua kirkkoeliittiä. Tosin kaikki eivät ole luterilaisia. Hauskin titteli on katolilaisella Antoine Lévyllä. Hän on ammatiltaan isä.

Tämä Fokus ry on mukana säätiössä, joka koordinoi suurmoskeijahankkeen toteutumista ja joka myös on Bahrainin sadan miljoonan euron potin saajana. Säätiön nimeä en tiedä."

  ja koko kirjoitus:   Juhani Huttunen

8 Things Your Pastor Will Never Tell You About the Bible


Ei kommentteja: