keskiviikkona, elokuuta 05, 2015

Eivät pikkunatsit vie sinulta sananvapautta

Eivät pikkunatsit vie sinulta sananvapautta

vaan eliitin valehtelevat kansanedustajat ja massamedia, YLE, Hesari, kaikki. Jotakin totuudenmukaista sieltä putkahtelee esille silloin tällöin jotta eliitille harmittomat "konsensus"-humanistit pidetään rauhallisina pakkopaidoissa ja valheissa demokratiasta nykyisessä eurofasismissa mutta median massavyöyrytys julistaa suoraa sotaa ja Amerikan sotataloutta siirtomaa-Suomen ja Venäjän nujertamiseksi dollarin pörssi-imperialismissa. 

Yleisradion hallintoneuvosto kielsi taas toimittajia haastattelemasta samassa tilanteessa pienpuolueiden edustajia ja suurpuolueiden edustajia viime vaaleissa. Taas. Ja valtapuolueet saivat nelisenkymmentä kertaa enemmän parempaa media-aikaa. Taas.

Tämä on puhdasta fasismia.

Ei ole demokratiaa, jos valtion massamediassa ei ole jokaisella puolueella yhtä paljon ohjelma-aikaa. Nyt eliitti valitsee valokiilan ja mediatilan, kansakunnan tajunnan rajaamisen.

Ei sss-hallitus ole lainkaan itsensä varassa vaan valtapuolueiden, sensuurin, talousvääristelyn, historian väärentämisen, massamedian, klaanien kabinettivallan EVA:n, EK:n ja kansanedustajien siunaamana. Veronkiertoa ja verohelpotuksia sekä tukiaisia 40 miljardia joka vuosi eliitin keinotekoiselle rikastumiselle ja media jauhaa vieläkin "kestävyysvajeesta" eri käsittein. 
  
Koulussa opetetaan olemaan omahyväisiä väärennetyn tiedon luomalla varmuudella. Kekkosen natsitausta, eliitin sopimukset natsien kanssa kauan ennen talvisotaa ja joukkohautojen avaamisen jatkuva kieltäminen ei vieläkään herätä johtopäätöksiä oikeiston ja massamedian todellisesta historiasta.

Fasismi on aina eliitin fasismia. Enemmistön alistamista. 

Vasemmistoliiton johto kerää nyt säälipisteitä kun siunaa valtavirran fasismin, todellisen fasistisen eliitin ja perustuslain rikkojien euroterrori-sylikoirana, armeijan ja ulkopolitiikan luovuttamisen natolle oikeistolaisten kenraalien vallankappauksella
  

 




Sipilä nikkaroi poliisivaltion hyvinvointiyhteiskunnan raunioille




Oikeistolainen extremismi ja sen järjestöt Suomessa 1919-1944






Varoufakis yritti leikata Kreikan eliitin "turbopalkkoja" - troikka kieltäytyi




Lobbauspolitiikkaa - ei demokratiaa, salaisia kreikkasopimuksia, slaaisia nato-sopimuksia, Amerikan määräämän taloussodan ylistystä Suomen taloutta tuhoten

Vallan vahtikoirista tulee nyt lobbareita

Toimittajia rekrytoidaan nyt viestintätoimistoihin.
Viestintätoimistoilla nimittäin menee tällä hetkellä todella hyvin.



Professori: Suomi ei hyödy eurosta – Liittovaltiokehitys kriittiseen tarkasteluun






Suomen ihmisoikeushistoriaa
- Olen viime aikoina harrastanut tutkimusta koskien Suomen juutalaisluovutuksia asevelimaa natsi-Saksaan ja suomalaisia työleirejä. Suomessa oli työleirejä sotien aikaan ja niiden jälkeen. Ennen vanhaan oli olemassa työlaitoksia mihin ihmisiä voitiin sijoittaa pakkotöihin esimerkiksi irtolaislain nojalla. Kyseessä oli hallinto-oikeudellinen vapaudenriisto.















How Bush's grandfather helped Hitler's rise to power

Rumours of a link between the US first family and the Nazi war machine have circulated for decades. Now the Guardian can reveal how repercussions of events that culminated in action under the Trading with the Enemy Act are still being felt by today's president

http://www.theguardian.com/world/2004/sep/25/usa.secondworldwar





Kun vasemmisto esitetään natsien väkivallan syyksi




Kun poliisi esittää vaaralliseksi olla vasemmistolainen kuten 10-20-30-40-luvulla ja yhä Supon mustalla listalla "turvallisuusselvityksillä" isoille firmoille vasemmistolaisten urakehitykset tuhoten.






- Laitoin vähän aikaa sitten Ylelle palauteviestin koskien heidän Aamupörssi nimistä Aamu-tv:n keskusteluosiotaan. Kritisoin sitä, miten siellä on lähinnä pankkien edustajia, ei yliopistoilla töissä olevia taloustieteilijöitä, eikä mm. palkansaajajärjestöjen ekonomeja. Silti sinne edelleen otetaan tällä lailla haastatteluun vain suurten pankkien äänitorvia, tällä kertaa Nordean ja Dansken ekonomit. Jos nykyistä tasapainoisempi tiedotus kiinnostaa, niin ehkä ehdit laittaa asiallisen ja huolella koostetun palauteviestin, jossa otat samaa asiaa esille ja ehkä voit samalla ehdottaa Talousdemokratia Ry:tä myös mahdollisena tahona, mistä voi kutsua haastateltavia.






25 years ago the Gulf War began a new era of endless wars that made Afghanistan, Iraq, Libya, Syria and more among the most unstable countries in the world : http://bit.ly/1gJrJly





















Ei kommentteja: