sunnuntaina, elokuuta 23, 2015

Suuri illuusio ja fasismin nousu
Kaikki oikeistopuolueet riemuitsevat maahanmuuttokonfliktista.

Oikeistolle alatason konfliktit
ovat oikeistoeliitin valtaa,

aina on ollut näin ja kaikki kuninkaan valtionkirkon syntisuggestio ja häpeätykitys vain alamaisille on perustunut tähän mekanismiin eliitin terrorina. Samalla kun hyvinvointivaltiota puretaan, eliittimedia esittää eettisenä siirtää kansalaisten hyvinvoinnista rahaa pakolaisille, jotka pakenevat Amerikan sotia, joita oikeisto kannattaa ja tukee veronmaksajien varoilla, suomalaisillakin sotilailla. Eliitti jatkaa geopoliittista fasismia ja esittää sen fasismin luomat pakolaiset eettisenä maksiimina ja vanhukset saavat kuolla ilman rahaa lääkkeisiin kunhan eliitin ja vihreiden moralismi nostetaan oikeiston toimia suojaavaksi suggestioksi ja hyvinvointivaltion sabotoijaksi monen simultaanin elitismin luoman sabotaasin ohella. Tämä on suuri manipulaatio. Suuri illuusio: luodaan pyhää paheksuntaa fasistisen koneiston suojaksi.

Sota pyhitetään pakolaisten pyhimysmaksiimilla. Kirkko on pyhittänyt murhansa, ryöstönsä, manipulaationsa ja raiskauksensa pyhimysmaksiimilla. 

Eliitin vallan takeeksi.

Mielen kolonisaatio
  II

Kaikista räikein moralismin maisema avautuu RKP:n vaatimuksista rajojen avaamisesta kun muistaa, että suomenruotsalaiset kieltäytyivät auttamasta Karjalan pakolaisia ja antamasta heille maata. Eliiti salli suomenruotsalaisten satojen vuosien rasismin ja rikastumisen jatkua uusilla poikkeuslailla. Nyt rasismi jatkuu elintasopakolaisten ihailuna, nuoria, oman maansa puolustuksen hylkääviä miehiä ja sotarikollisia virtaa maahan oikeiston uuden moralismin voimin.    III


Eliitin ainoa ideologia on rahan kertyminen eliitille.

Muut saavat kuolla.

Amerikassa 1930-1985 rikkaiden veroprosentit olivat n 70 prosenttia.

Ruotsi matki siis Amerikan talouden pelastusta. Ja Suomen työläiset matkivat Ruotsia kun lakoilla vaativat samaa yhteiskuntamallia Suomeen vastoin Kekkosen ja superrikkaiden suomenruotsalaisten klaanien vastustusta. 

Niin Amerikka nousi. Vain niin valtio voi nousta valtiona ja luoda ihmisarvoa.

" Että termiä nyt voidaan käyttää, kun tosiasiassa ollaan tekemässä sopimusta "yhteiskunnan" myymisestä "taloudelle". "
Jokaisen tulisi lukea Pikettyä ja kieltäytyä käyttämästä "yhteiskuntasopimus"-sanaa ja puhua vain oikeiston yhteiskuntatuhosta


Ei kommentteja: