lauantaina, elokuuta 22, 2015

Joukkovoima-mielenosoitus - kapinavaatimuksia vai alistumista tsempatenJoukkovoima-mielenosoitus tulee kovin myöhään ja varovaisena.

Nöyränä kansalaisten piipityksenä. Kuulkaa meitä herrat tai... itkemme.
  

Ison vaihteen talousteurastus aloitettiin jo vasemmistoliiton ja vihreiden voiteleman Kataisen aikana.

Ja nyt muka on aikaa vielä ihmetellä "mitä hallitus aikoo". Lopettakaa nöyristely eli turhat itseänne turhentavat kysymykset ja passiivinen alamaisasenne. Lopettakaa eliitin kylvämän väärän toivon levittäminen. Pieni eliitti on ajettava alas vallasta ja nähtävä sen valheet aivan tahallisina. 
  

Oikeisto on ollut 25 vuotta 100% selkeä siitä että se haluaa lisätä köyhyyttä ja lopettaa eliitin verottamisen, romuttaa loistavan pohjoismaisen mallin ja tuoda eliitin feodaaliyhteiskunnan mm. koulutuksen tuhoamisella - eliitti kun on valmis pörssin romahdukseenkin armeijan ja supon avulla, poikkeuslakia kuola valuen odottamassa.

 Oletko sinä valmis? 

Raha ja työ vuotaa Suomesta pois "globalisaatio"-retoriikan ja antautumisen vuoksi, pörssieliitin ryöstöretken tähden, lakien purkamisen tähden, puolueiden säätämän veronkierron takia ja itsenäisyydestä luopumisen takia. Valtion purkamisen tähden. Ei ole Suomea ilman valtiota ja sääntelyä. Ei ole sosiaaliturvaa ilman Suomea.

 • Suomen omavaraisuus on nyt vain mitättömät 7% oikeiston ideologisen ja retoriikan vimman tähden - jota valevasemmisto myös levittää "globalisaatio"-uskontunnustuksena.

Vaatiiko puolueisiin sitoutuneiden ay-aktiivien pyörittämä Joukkovoima-mielenosoitus ja nettiliike hallituksen hajottamista ja uusia vaaleja?

  Ei.

Vaativatko muutosta esittävät puolueaktiivit poliittisen eliitin vaihtamista valtavien valheiden paljastuttua?

  Ei. Vaan esittää toiveita ja ihmisen ääntä.

Onko joukkovoima vain hyvänmielen kulissi ja ahdistuksenkäsittelyn performanssi, terapiaa

 "Nyt saimme äänemme esille mutta emme halua vaikuttaa poliittisesti muutosta, emme häiritä puolueleiitin rauhaa emmekä kapinoida ultraoikeistoa, euroterroria ja Naton sotia vastaan"?
"Lupaukset" "Toivomme" "Hyvä tahto" "Olemme samassa veneessä".

"Emme halua uhata eliittiä mutta täytyyhän kansalaisten päästä esittämään ahdistustaan "

"Emme halua nähdä fasismin etenemistä yhteiskunnan tuhoamisessa ja pankkien vallankaapauksessa sillä emme hala olla liian poliittisia ettei yhteiskuntarauha horjuisi eliitin harmiksi"....


 Emme ole samassa veneessä eliitin nuoleskelijoiden kanssa.

Eliitin ihailu ei ole demokratiaa, puolueiden ryhmäkuri ei ole demokratiaa. Kenraalien kaappaama ulkopoltiikka Amerikan sotien tukemiseen ei ole demokratiaa.

Parhaat alamaiset uskovat eliitistä hyvää ja toivovat loputtomasti eliitin mielen muutosta. Suggestiokulttuuri on median tärkein päämäärä ja se on hyvin onnistunutta, tehokkain keinoin.

Suomi on sodassa. Ymmärrättekö? Amerikan sodassa.
Rauhantutkimuksen grand old man, norjalainen Johan Galtung käytti USA:n sotatoimista puheissaan termiä geofasismi.


Aikaa on vähän sillä finanssiterrori ja kaaos tulee lisääntymään vauhdilla ja finanssiala ottaa taas kenraalit avukseen luodakseen eliitin poikkeustilan eli sotatilan turvatakseen rahan ja vallan kertymisen eliitille.
Valevasemmiston poliitikot levittävät Arhinmäen ja Rinteen johdolla valheita "yhteisestä Euroopasta", rkp-kokoomuksen retoriikkaa ja vääriä laimeita tilannearvioita Suomen ja pörssikatastrofin tilanteesta vain turvatakseen oman urahissinsä eliitin kainalossa. EU ei ole Eurooppa vaan eliitin militaristinen projekti, "turvallisuuspolitiikkaa" militarismilla.

   
Minne leikkausrahat ovat jo menneet? Ja menevät?


 Mm. Saksan ja eieuro-Englannin pankeille 
"Suomalaisten veronmaksajien rahoja katosi Kreikka-trattiin lisää 11 miljardia.

Kypokselle meni 2 miljardia niin, että hujahti."

Media vedättää ääni väristen: "Suomen osuus"  ja vasemmisto peesaa hallituksen eurohuijauksia liittovaltion rakentamisessa, pörssikeinottelun ideologisessa rahoittamisessa ja Amerikan Naton geopolitiikan junttaamisessa. Pois vanhuksilta kunhan EU:n laittomat takaukset pankeille pönkittävät salaista vallankaappausta. 
  
Suomalaisten omaksuma alamaiskulttuuri perustuu kirkkokulttuuriin:

alamaiset polvistuvat pappien eteen toivomaan jumalalta ettei perhe kuole nälkään rikastuvien aatelisten ottaman verotuksen jälkeen. Ruotsalaisilla aateleisilla riitti epäkristillisiä orgioita kun suomalaiset itkivät kylmissä kirkoissa. Jos et ymmärrä historiaa, et ymmärrä eliitin olemusta.

Ei ole aika esittää toiveita vaan vaatimuksia ja rehellistä tilanneanalyysiä,

enemmistön valtaa puoluekorruption, militarismin, YLE:n sensuurin, eliitin hegemonian ja puoluevalheiden ohi kuten 70-luvulla. 

Mutta terrorin ollessa näin pitkällä vain lakot ja suora jatkuva aktivismi voivat palauttaa hyvinvointivaltion aivan kuten 70-luvulla luotiin lakoilla hyvinvointivaltio elitismin ja Kekkosen brutalismin ohi.

Veroprogression, tullin,  tehokkaiden valtionyhtiöiden, oman rahan, omien rajojen valtio.

Ilman rajoja ei ole demokratiaa.


Suomen täytyy kieltäytyä eurosta ja EU:sta,
muuta pelastusta ei ole,
muuta demokratiaa ei ole,

aika kieltaytyä EVM:stä, europankkien ja Lontoon Cityn verotussysteemistä, tästä huikeasta pankkien verotusoikeudesta eliitin pankkikommunismissa, plutokratian rakentamisesta. Lakkauttaa Natoon liittäminen, kenraalien militarismi ja sota"harjoitukset" skeä palkkasotilaiden luovuttaminen Amerikan sotiin. Ja lopettaa sotaisan Amerikan tekopyhä kauppasota Suomessa, lopettaa tämä CIA:n käsikirjoittama propagandasota Suomessa Venäjää vastaan ja natsioligarkkien rahoittaminen Kiovassa veronmaksajien kustannuksella kohti sodan eskalaatiota.  

Suomalaiset ovat nyt monissa sodissa mukana alistuneina eliitin sotahulluudelle ja imperialismille, kuten talvisodan hengessä kansa alistui natsiaatetta ja rotuoppia julistavalle eliitilleen, joiden seuraajat ovat taas vetäneet Suomen moniin sotiin. 
   
Valtionyhtiöt Suomessa ovat olleet hyvin tehokkaita ja niiden purkaminen oli vain ideologista terroria hyvinvointivaltiota vastaan eliitin kapitailstisen rahankertymisen feodaalimallin palauttamisessa.

Omavaraisuuspolitiikkaa on purettu ja Suomi on alistettu pörssieliitin ostattavaksi kohti feodaalifasismia.

Ei ole ollut "tehostamista" valtionyhtiöiden purussa vaan eliitin terrorin palauttamista kansalaisvaltiota vastaan. EU:sta puhutaan unelmana mutta se on painajainen tavalliselle ihmiselle. Se on dollarin sotataloudelle luotu tuki ja kolonisaatiopolitiikan edistäjä mm. Ukrainassa ja Kreikassa.

         Islanti kieltäytyi Lontoon Cityn velka-ansasta, käskyistä ja velkavaatimuksista. 

"Eurooppalaisuus" on mediapuheessa uusliberalismin tuotemerkkinä. EU:n terrorista puhutaan solidaarisuutena, Suomen täytyy kustantaa liittovaltioprosessin eteneminen "solidaarisesti" - pankit sen sijaan saavat olla solidaarisen vastuun ulkopuolella ja jatkaa entistä kovempaa keinottelua pääoman kasaamisen vuoksi, veronmaksajien maksaessa keinottelijoiden tappiot pörssihypen ylläpitämiseksi! Länsimaiset arvot sano. 
 
 • Media on tehokkaasti demonisoinut ja haukkunut kansallisvaltion epämoraaliseksi ja vanhentuneeksi mutta vain eliitin hajotusstrategian takia. Humanistinen sääntely on modernein yhteiskunta mitä voi olla klaaneja, korruptiota ja elitismiä rajoittamassa.

  Vihreät ovatkin mitä äärioikeistolaisin ja sotia edistävä puolue rkp-kokoomus-peilipuolueena tekopyhän moralismin lavasteiden suojissa pohjoismaista itsenäisyyttä halveksien. Eliitin strategiana on luoda näköharhoja ja vihreät ovat hyvin menestyksellinen propagandaoperaatioa - Saksassa nato-kenraali perusti vihreän puolueen brändin - militaristisen eliitin peilipuolueeksi uusliberalismin ujutuksessa, valevasemmistona "ole vihreä, tue natoa ja pörssieliittiä".

  Vasemmistoliitto ja persut ovat nyt keskittyneet valtapuolueiden jalanjäljissä korostamaan autoratiivisuutta ja puoluehierarkiaa eli elitismiä. Eliitti sanelee puolueelle kuinka puolueen on vahvistettava eliitin valtaa  eikä puolue valitse johtajiaan tilanteen mukaan: puolue on eliittiä varten "idolikultissa" kuten seurakunta on pappeja varten pappiskultissa. Tämä on oikeistolainen malli tuhota ja vammauttaa demokratia ja yhteisen todellisuuden solidaarisuus eliitin ohjailussa. Resurssit pois enemmistöltä eliitille, kapitalismi.
  

Fasismin ja rasismin vastustaminen on täysin turhaa, jos demarit, vasemmistoliitto, persut keskusta ja vihreät sallivat ultraoikeistolaisen ja eurofanaattisen puoluejohtonsa jatkavan.

Ehkä on uuden puolueen aika korruptiorakenteiden ohi? 

Jos vain kansa ymmärtäisi valheiden ideologisen tahallisuuden median "virhe"-puheiden alta. Mutta kansa on koulutettu unohtamaan ja luomaan kestäviä idolisuhteita poliitikkoihin uskollisena kansana kuin koiranpennut kerjäämään kiitosta isännältä talvisodan hengessä. 

   Eliitti on niin totaalisessa mätänemisen tilassa valheittensa kanssa.

EU on pelkästään pankkiirien muurinmurtaja  hävittämään demokratiat Euroopasta eliitin unelmana ja eliitin pitkällisenä feodaali-fasismin suunnitelmana. Lopettakaa eliitin europpalaisuus-retoriikan ja rajojen avamisen toistaminen, ei eliitti aja eurooppalaisuuden asiaa vaan eliitin terroria, fasismia ja sotaa Afganistanissa, Syyriassa, Libyassa, Jemenissä, Ukrainassa, Irakissa, Malissa yms.


   Fasismi on täällä. 


"Sota rauhana" "Hyökkäys ja pommitus demokratian tuojana"
"Kiovan natsit Euroopan ystävinä!"

Se ei ole katunatsien fasismia vaan rahaeliittimme ja puolue-eliittimme fasismia ihmisarvoa ja yhteiskuntaihannetta kohtaan sotaa paukuttaen vanhan suomenruotsalaisen eliitin perinteisen vihapuheen ja venäjävihan nostajana feodalismia rakentaen.

Fasismi on aina eliitin fasismia, ei se tule kaduilta vaan kabineteista, rahan kaappajien halusta ja vihasta.

EU tuhoaa itsehallinnan puhumalla eliitin utopiasta valtamedian kuohuvalla ja sensuroivalla voimalla.

Eliittiä ajaa hirvittävä epätoivo ja pelko valheiden näkyvyydestä ja systeemin itsetuhosta pörssin valhekuplassa. Sille ei saa antaa periksi, se valheiden hype pitää nähdä. Nyt. Eikä toivoa eliitin ojentamaa "toivoa".

     "Leikatkaa te, me juhlimme"

Eliitti haluaa kaaoksen aseekseen kuten I ja II ms aikana.
Hitler oli vain palkattu nukke eliitin näytelmään valevasemmistoksi, valenationalismiksi. Eliitin rahoilla, eliitin poliisin avulla ja eliitin medialla.

Korruption laajuus ja kaameus Suomessa ei ole selvillä  koska ihmiset eivät kerro kokemuksistaan.
 • Toimittajat ovat korruptoituneita: ei pintaotsikointi, ohimenevä jälkiviisaus ja epämääräinen päivittely ole journalismia vaan lukijan lannistamista "näin vain on" hegemoniatiedottamisella - kun pitäisi seurata julkisesti korruption juonteita, tekijöitä, haastatella ulospotkittuja ja nimettömiä tiedonantajia päivittäin tuhansista tapausksita, kertoa vallanpitäjien uhkavaatimuksista ja kertoa lukijoille seuraamuksista ja vallankäyttäjistä, avata vallan verkostoa ja valtakytkentöjä reaaliaikaisesti, ei jälkiviisaasti  eikä ilman syy-seuraussuhteita avaten.


Muutosta ei tapahdu

ellei ultraoikeiston asiaa ajavia ja valheista kiinnijäneitä poliitikkoja vaihdeta.


EU on ollut valhe, ei se ole väärinkäsitys eikä hyväntahdon kokeilu vaan eliitin brutaali strategia demokratian nitistämiseen suuruudenhulluuden hehkulla ja valheilla.

Kun valevasemmisto suojelee uusliberalismia, kanslaiset voivat aktivoitua negatiivisella tavalla: väärä ja alistuva toivo on negatiivisen valevasemmiston tehtävä, Arhinmäen tehtävä rahaeliitin sanelemana feodaalikauhujen palauttamiseksi.

Lakot ovat Suomessa olleet valtava positiivinen hyvinvointivaltion kätilö.


Pohjoismainen malli syntyi 1100 lakon ansiosta, kansalaisten vihasta ja oikeasta toivosta eliitin korruptiota ja negatiivisia arvoja vastaan
.


 

Hassua miten oikeiston ohjaama valtamdia sylkee politiikka-sanan epämiellyttävänä ulos ilmoille kun puhutaan kansan, enemmistön politiikasta, todellisesta demokratiasta.

"Yleislakon taustalla myös politiikka"Vain poliitikkoja vaihtamalla voi tapahtua muutosta. Kansa ei saa pohjoismaista mallia takaisin jos se anelee polvillaan emotionaalista höpönlöpöpä eliitin bileiden ulkopuolella. 


Politiikka on valtaa ja valta on kansalla, jos kansa tiedostaa valtansa. Eliitin valtakeinot eivät ole demokratiaa vaan suostuttelua ja valheita. Media luo rajaamalla väärän illuusion todellisuudesta.

Nyt valta on pienenpienellä oikeistoeliitillä, jonka nukkepoliitikot ja robottipäätoimittajat sanelevat nöyryyttä ja voimatomuutta alamaisille, alamaiskulttuuria, eliitin ihailua, ylimielisyyttä ja rikastumista eliitille ilman rajoja - ilman enemmistön vallan ja arvojen edustamista. 

Meillä ei ole demokratia voimassa vaan pelon ohjaama alamaiskulttuuri median vyöryttämänä.
 
 


Ihmisten täytyy tietää että nykyinen SAK on CIA:n perustama, rahoittama ja käsikirjoittama.

SAK:n tehtävä on pitää hyväpalkkaiset hiljaisena, pätkätyöläiset liittojen ulkopuolella ja luomaan turvan illuusiota kun TTIP  diktatuuria pystytetään ja Suomen yksilöä turvaavat lait tuhotaan.

SDP:kin kaapattiin sotien jälkeen valevasemmistoksi CIA:n laittomalla lahjonnalla sotarikoksesta tuomitun johtajansa juonimana. SDP:n Mauno Koivisto oli ideologisesti 1989 juppilaman takana koska antoi pankkien aloittaa Wall streetin ohjaaman lainaterrorin vahvan markan valuuttakeinottelulla. Neuvostoliiton romahdus vei vain 20% valtion kassasta, muu oli keinottelijoiden, pankkien pelastamista ja eliitin vallan lisäämistä. Media esti faktojen esiintulon ja Ruotsi toimikin avian toisin. Suomessa valtion ja yrittäjien tuhoajat esiintyivät pelastajina valtamedian avulla. 

SAK ei ole kansalaisten perustama eikä vasemmistolainen vaan CIA:n rahalla ja strategialla "hitaasti  tappava", hitaasti eliittiä myötäilevä Suomen valtion lopettamisprojektin osa eliitin plutokratian fasismissa.  Hitaasti eliitin valheita ja rkp-kokoomus-retoriikkaa uittava, jotta kansa ei ymmärtäisi kun itsemäärääminen ja ihmisarvo tuhotaan "talouspuheella" kohti feodaaliorjuutta ja pankkien totalitarismia kaikki rahat pankeille ohjaten  ilman omaa valuuttaa ja omaa tullia ja omia rajoja.


Rajojen avaaminen? Kauniilla retoriikalla. 

Lakien kumoaminen?  Kauniilla retoriikalla.
 
Suomalaisten työläisten suosimisen estäminen "globalisaatiolla"?

Valtion ja talouden suojaaminen esitetään rasismina pörssiyhtiöiden saadessa hurjia verohelpotuksia ja tukiaisia.


Amerikan kaaossodat ja pakolaistulva ovat osa hajottamisprosessia Amerikan imperialismissa. Suomi kannattaa nyt Amerikan sotia ja pakolaisten tahallista tuottamista Euroopan kaaoksen lisäämiseksi.

Pakolaiset ovat hyökkääjien vastuulla ja euroeliitin ase vastuuterrorissa.

Englannin London City ja Berliinin pankkiirit rikastuvat pakolaisilla, halpatyövoiman painostuksella, olemalla euron sekä verotuksen ulkopuolella ja myös  dollarisodilla eli kolonisaatiolla ja nyt suomalaiset poliitikot vaativat Suomea ottamaan vastuuta läntisten valtioiden hyökkäyssodista ja valuuttasodista?

    Ymmärrätkö?

"Alistu niin kelpaat euroeliitille alamaisena. 

Hyväksy sodat kun sinulle puhutaan kauniisti EU:sta... "

Lopettakaa pakolaisten sääliminen korkeimpana moraalisena ihanteena kun kannatatte Amerikan ja natomaiden fasismia jatkuvissa sodissa.

Älkää puhuko naivisti vain seuraamuksista ja ilmiöistä kun ette puhu syistä ja natovaltaa himoitsevien kenraalien vallankaappauksesta. 


Pakolaisten ottaminen ei lopeta natomaiden terroria ja sodan kulttuuria, uutta fasismia "terrorisminvastisessa rintamassa". Älä toista valheita valhemoralismilla.


SAK:n kannattaman lakien kumoamisen eli TTIP-diktatuurin eteneminen on vain pörssi-ideologian rajoittamattoman sodankäynnin sallimista, rajojen hävittämisen uusliberalismia sääntelemättömydellä ja Naton aseilla.
       
Niin kauan kuin ihmiset luulevat, että vasemmisto aloitti sisällissodan 1918, ihmiset kulkevat kohti teurastamoa "euroihmisinä", tehotyöläisinä, oman elämänsä sankareina. Ettei ole vastakkainasettelua. 

Oikeistoeliitti teki sopimuksen ja maanpetoksen luovuttaakseen Suomen Saksan verotusmaakunnaksi, se ja eliitin korruptioterrori ja toimivat uhkailut koko maassa nuoren eduskunnan toiminnan lamauttamiseksi sekä eliitin aloittamat asesalakuljetukset käynnistivät sisällissodan. Demokratian lamauttaminen ja lakien totaalinen halveksunta käynnisti sisällissodan oikeistoeliitin toimesta.

AY-liikkeet ovat hylänneet pätkätyöläiset,
jotta vakipalkkaiset voidellut, hyväuskoisst wannabeporvarit, olisivat koskemattomia ja eleettömiä. 

Jotta Eduskunnan siunaama uusliberalistinen terrori jatkuisi hyvinvointivaltiota kohtaan "suojattuna" hyvinvoivien hiljaisuudella.

Alipalkka-Terrori kohdistetaan sisäpiiristä ulospotkituille "ei-vakinaisille" kun vakipalkkaisille luodaan turvallisuuden illuusio elitismistä, etuoikeuksista ja suojasta pätkätyöläis-orjien varmistaessa uusliberalismin terrorin etenemisen. 

Yksi väliaikainen keino pohjoismaisen mallin palauttamisessa olisi se, että pätkätyöläiselle tulee lailla maksaa aina 30% enemmän kuin firman ay-työntekijöiden keskipalkka on. Eivätkä työnvälitysfirmat saa ottaa kuin max 10% jota ei saa ottaa pätkätyöläisen pussista.


Suomen vajaateho johtuu äärettömästä korruptiosta, jossa lahjattomat nuolijat, mahdollisimman moraalittomat huorat voittavat

Pääkaupunkiseudun suuret kunnat avustavat avokätisesti puolueiden nuorisojärjestöjä sekä ostavat palveluita puolueita lähellä olevilta yhdistyksiltä tai... hs.fi      • Islanti nousi talouskriisistä jakamalla varoja uudelleen  

  - vieraskynä

IMF on aina ollut vain ideologinen ase dollarin sotataloudelle, uuskolonisaatiolleEurooppa ei tarvitse IMF:ää enää mihinkään


 


 
Nimenomaan euromaat ovat banaanivaltioita eivätkä tee mitään mastrichtin sopimuksen mukaanWall Street Journal haastatteli valtiovarainministeri Alexander Stubbia, jolla on ollut eturivin paikka seurata Kreikan kolmannen lainapaketin vaikeita neuvotteluja. - talouselama.fi
 • Mitä todennäköisimmin maailmantalous tulee romahtamaan vielä tänä vuonna, mutta viimeistään lähivuosina.

  Merkkejä on ainakin ilmassa ja monet ekonomistit ja muut rahamarkkinoiden tietäjät ovat sitä mieltä. Suomen finanssivalvontakin on tänä vuonna varoittanut pörssiromahduksesta. Pahempi notkahdus tiedossa, kuin 1929 ja 2008 pörssiromahdus yhteensä. 90-luvun lama ja siitä johtuneet velkaitsemurhat ja muut tulevat olemaan pientä seuraavan romahduksen rinnalla, koska se tulee vaikuttamaan jokaiseen valtioon.
Pörssiromahdukset ovat ennustettavissa ilmeisesti myös suhteellisen tarkasti. Niiden väli tihentyy ja tihentyy, kuten tähänkin asti. Mitä pidemmälle pyramidihuijaus etenee ja kuinka paljon kuplaan uskalletaan puhaltaa ilmaa, niin siitä riippuu kuinka suuri romahdus on tiedossa. Jokainen penni, jonka olemme ottaneet lainaa tai taanneet lainaa Kreikalle tai muille on vain luotu tyhjästä rahajärjestelmäämme. Se on luonut valtavan inflaation EURO alueelle ja sitä kautta koko globaaliin rahajärjestelmään. Koko maailma on velkaa n. 70 biljoonaa (70 000 000 000 000) Euroa, mutta kenelle olemmakaan velkaa? Saturnuksellekko?
Kiinan pörssistä romahti alkuvuonna jo neljäsosa. Amerikan pörssi on ollut viime vuodet jo romahtamispisteessä, mutta keinottelulla ja diileillä sitäkin saadaan tekohengitettyä. Varsinkin, kun sattumalta koko maailma valmistatuu sotaan ja suurimmat sotatilaukset tehdään Amerikalta. EU:n pörssistä ja EURO:n vakaudesta nyt puhumattakaan. Samaan pakettitarjoukseen voidaan lisätä myös Venäjäkin.
Suomi on nyt jo syvällä lamassa, mutta seuraavan globaalin pörssiromahduksen jälkeen olemmekin jo todella paskassa jamassa. Loppujen lopuksi se on aivan sama mistä leikataan ja kuinka paljon niin kauan, kun kuulumme tähän pyramidihuijaus talouteen. Rahajärjestelmämme on luotu hajoamaan, kuten kaikki nykyään. Pankkiireiden, keinottelijoiden ja sijoittajien virheistä tulee tälläkin kertaa maksamaan tavallinen kansalainen, kuten aina ennenkin, jos suostumme nielemään paskaa vielä tälläkin kertaa. Aiommeko suostua jälleen maksumiehiksi ja kantaa vastuuta muiden virheistä? "   Suuri giljotiini. Valheisiin ja nato-uskoon pakenevat porvarit puhaltavat toivoa alamaisille "talvisodan hengestä" jotta vlaheiden eliitti pitäisi eliitin asemansa vaikka aseilla

"Edessä pahin pörssiromahdus 300 vuoteen"


-- Teknisen analyysin guru Robert Prechter lukee todelliset madonluvut osakemarkkinoille. Hän ennustaa pahinta pörssiromahdusta 300 vuoteen.
 
EU puolustaa hirvittävää globaalista hyökkäyssotaa, terroripolitiikkaa  monella rintamalla ja kirkuu, kun Itä-Ukraina puolustautuu CIA:n nukkehallitusta ja vasemmistoliiton siunaamia natseja vastaan. Olemme syvällä fasismissa - eikä joukkovoima-mielenosoitus halua vaatia hallituksen kaatamista eikä eroa euroterrorista?Five months of Saudi-led airstrikes and ground military campaigns in Yemen have created “catastrophic” conditions in the country and destruction which the Red...
rt.comEliitti juhlii huikeata voittopottia veronkierron ja yhteiskunnan purkamisen jättipotista

 Siis samaan aikaan,

kun vanhuksille sanotaan ettette enää saa asumistukia, hoitoa, kotiapua jne. koska määrärahoja leikataan. Samaan aikaan kun lapsiin, nuoriin, koululaisiin kohdistetaan rajuja menoleikkauksia.


Miten tätä voidaan perustella moraalisesti? Ovatko ulkomaalaiset pakolaiset arvokkaampia kuin vanhuksemme tai lapsemme? Siitähän tässä on kyse. Valinta on: kyllä, ulkomaalaiset pakolaiset ovat arvokkaampia ja saavat siksi tukea satoja miljoonia, samaan aikaan kun satoja miljoonia otetaan kantaväestöltä pois."


PÄIVÄN MIEKKARISTA

Pitkään mietin, osallistuako päivän miekkariin. Päätin jättää osallistumatta. Miekkari on niin leimallisesti eduskunnan oppositiopuolueisiin (i.e. eurovasemmisto) identifioitunut, että oleellinen kysymys kuuluu: miksi läsnäolollaan tukea valheellista käsitystä, että näennäisoppositio olisi vakavasti otettava todellinen oppositio.

Leikkauksien vastustaminen ilman euron kyseenalaistusta tarkoittaa vain lisävelkaantumista yksityisille liikepankeille, sillä EKP-säännökset eivät muuta mahdolisuutta anna. En siis halua eurovasemmiston ja ko. porukan bandwagonin kanssa kiljua, miten valtaa on siirrettävä elvytyksen myötä lisää yksityisille pankeille ikään kuin moista ei riittävästi tapahtuisi jo nyt.
Toisekseen, pyyntö olla edustamatta mitään poliittista puoluetta miekkarissa on halpamainen. (Implisiittinen) tavoite on poistaa näkyvistä aito oppositio (i.e. IPU, SKP ynnä muu laitavasemmisto), joilla on selkeä ja konkreettinen muutosehdotus: rahan luonnin muuttaminen käytännössä yksityisten finanssi-instituutioiden, pankkien, privilegiosta joko myös julkisen sektorin mahdollisuudeksi (taloutta rahoittava oma keskuspankki) tai privilegioksi ("positive money").
Ei siinä mitään, uskon, että eurovasemmisto onnistuu tänään artistiensa avulla luomaan kaikille letkeän ja kivan fiiliksen, niin kivan, että establismenttia tukeva politiikkakin näyttäytyy aidolta vaihtoehdolta. Tällaiseen pelleilyyn en itse silti osallistu.
En sinänsä vastusta kompromisseja politiikassa, mutta mitä kompromissia on vaatia lisää vallan siirtoa yksityisille pankeille (finanssiestablismenttia palvovan eurovasemmiston suuri poliittinen kapina, anna minun kaikki kestää).

  

 

Ei kommentteja: