torstaina, elokuuta 20, 2015

Helsingin sanomien jälkiviisaudet Islannista Kataisen valheiden ylistämisen jälkeen


  

  • Islanti nousi talouskriisistä jakamalla varoja uudelleen - HS vieraskynä


 Ja nyt Hesari uutisoi tekopyhästi kun Suomi on betonoitu eurojuntan velka-ansaan Suomen pankinkin luovuttamilla 90  miljardin lainoilla EKP:lle eduskunnan ohi tai ainakin kansanedustajien tyhmyyttä hyväksikäyttäen. Valtamedia sensuroi kaiken oleellisen kun Islanti teki talouspoliittisia linjauksia. Vasemmistoliittokin kielsi puhumasta Islannista ja euroerosta kun vaati Kreikan laina-ansan lisäämistä ja sotaliiton tekemistä Naton kanssa.

Mitään johtopäätöksiä ei tehdä koska salainen ulkopolitiikka pidetään Amerikan sotiin sidottuna.

Kansa vain tuijottaa ja äänestää aina vain Amerikan kolonisaatiopolitikan poliitikkoja, vihreätkin nostavat Naton palkkalistolla ollutta asiantuntijaa Haavistoa, joka julistaa sodan sanomaa ja kolonisaation iloja.

Suomi on ainoa pohjoimaa, joka on alistunut euron ja euroterrorin alle. Eurojuntta on pankkiirien ja vanhojen "aatelissukujen" eli maanryöstäjien jälkeläisten keksimä vallankaappauskoneisto.
 

Koulussa ei opeteta että puolueet ja poliitikot voi vaihtaa nopeasti, jos haluaa muuta kuin eliitin kaappaamaa politiikkaa. Poliittisen analyysia ja poliittista muistia ei opeteta kouluissa vaan vain uskomaan kauniita valheita ja median unohdusrumbaa.

Puolueissa korostetaan vain puolue-eliitin koskemattomuutta ja siitä puhutaan "puolueen yhtenäisyytenä" vaikka se on diktatuuria ja demokratian kuolema.

Euron valinta ei ole ollut valtion talouden parantamista varten tai "virhe" vaan Amerikan taloussodan ja kenraalien vallankaappauksen ideologista toteuttamista Suomessa Suomen taloutta ja hyvinvointivaltiota hajottaen. Vallankaappaus selkein tuhon askelein, hajota ja hallitse, vain tuloeroja kasvattaen eliitin feodaaliunelmana.

Suomalaiset firmat on tehty nyt osinkoryöstöputsausta ja eliitin palkkiokorotuksia varten eikä vakaata taloutta ja kasvua varten.  Kohti tuhoa ja kaaosta, päättäväisesti, eliitin ilona ja riemuna.


Eliiti on luonut varkaussyseemin, jossa valtiota tuhotaan ilman valtion suojautumisen ja jatkuvuuden keinoja ja eliitti juhlii keinottelulla ja kansan hyväuskoisuudella kirkon siunaamana. Eliitti on opettanut Helsingin sanomien ja YLE:n kautta ihmisiä halveksimaan valtiota ja ihailemaan maahanmuuttajien rahoittamista kun suomalaiset kulkevat kohti siirtomaan kurjuutta, Kreikan kohtaloa ja Amerikan sotilaiden maihinnousua. 

Kuten laajasti ja päämäärätietoisesti 70-luvulla, lakot ovat ainoa ase kansalaisille kumota eliitin ryöstöretki ja nostaa hyvinvointivaltio veroprogressiolla ja veronkierron estoilla, ja tietysti omalla tullipolitiikalla irti EU:sta.
Valtio vuotaa 45 miljardia vuodessa veronkiertoon, eliitin verohelpotuksiin ja pörssiyhtiöiden tukiaisiin. Tässä tilanteessa olisi aivan pakko ottaa varallisuusverokin taas käyttöön. Kiina ja Intia toimivat ja kasvavat ankaralla valtion sääntelyllä, eikä Suomikaan voi muuten toimia kuin 70-luvun keinoilla - joita Kiina ja Intia käyttävät.
 
Valtio ei ole nyt kansalaisia varten ja sitä varten media pumppaa perinteisen suomenruotsalaisen eliitin käsikirjoittamaa suomalaisten itseinhoa ja avuttomuutta päivästä toiseen valheilla ja sensuroinnilla.
  


Hesari sensuroi tähän asti selkeät Islanti-kirjoitukset. Ethän tilaa eliitin Hesaria tai osta iltalehtiä.


Retoriikkavaje kasvaa

  • Jos kerran Suomen julkisen sektorin sekä talouden yleinen tilanne on maailmanlaajuisesti tarkasteltuna huippuluokkaa, miksi Suomessa silti puhutaan ja pelotellaan kestävyysvajeella?

Valtio käärii miljoonia yhteismetsäkaupoilla – kaikki myydään pois
Ei kommentteja: