lauantaina, marraskuuta 07, 2015

SOTE Yhteinen Suomi tuhotaan eliitin toimesta


Hesari on päästänyt ison linjan kysymysmerkin esille mutta ilman analyysiä eliitin valitsemista linjoista ja korruptiosta:
  • ”Suomen kriisi kadottaa yhteiset merkitykset kuten 1930-luvun natsi-Saksassa kävi”


 
Kysymys ei ole "yhteisen" monokulttuurin häviämisestä vaan yhteisten resurssien hävittämisestä

ja perustuslaillisen yksilön mahdollisuuksien hävittämisestä, kansalaisuuden hävittämisestä pörssin ryöstelylle ohjatussa rahoituksessa: valtio onkin nyt pörssiyhtiöiden ja pankkien rahoittaja eikä yksilön suojaaja. 

Solidaarisuus katoaa. Suomalaisen yhteiskunnan aito kehitys on näkynyt oikeiston otteen eli moralistisen tekopyhän monokulttuurin ja pakkouskonnon häviämisenä mutta nyt eliitti runnoo uuden monokulttuurin: eliitti taas kaiken mittana ja määrääjänä, feodaaliterrorin palautajana, enemmistön demokratian sabotoijana.

 Uusliberalismi ei ole vain prosessi, "vaihe" vaan eliitin ideologia, neokonservatismia, terroria demokratian hajottamisessa,  kellon kääntämistä taaksepäin, valtion rahojen ohjaamista eliitin bisnekselle, pankkien rahoittamiselle ja yhteiskunnan kaappaukselle eliitin peukalon alle epätoivolla ja tiedon väärentämisellä: "valinnanvapaus". Terveydenhuollon maksuja nostetaan keinotekoisesti ja köyhät kuolevat mätänevin hampain bakteereihin kuten sisällissotaa ennen ja sen jälkeen kun rahaeliitti terrorisoi eduskunnan päätökset estäessään hyvinvoinnin takaamista.
 

Keskusta on hyvin outo eliitin kovan oikeistolaisen politiikan ajaja: se antaa lahjuksina rikkaille maaseudun bisnesmiehille hurjia verohelpotuksia ja tukiaisia - mutta silti köyhät ja köyhtyvät tukevat keskustaa luullessaan sen olevan maaseudun apu juhlapuheissa ja Sipilän valehissa. Keskustalaiset ministerit ovat ahkerasti olleet luomassa valtavia verohelpotuksia omalle eliitilleen Ahon hallituksesta lähtien.

Media levittää nihilismiä "globalisaationa", kaikki on uhrattava pörssi-ideologialle, kansantalaoudet eivät saa puolustautua keinottelun massatuhoa vastaan, kaikki on uhrattava ja pankkiirit ja pörssin sisäpiirikoneistot pidettävä syytteiden ulkopuolella. 
  • Communists ready to assume power in Portugal and topple conservative government


Anti-euro Communist party say 'conditions are in place' to form historic triple Left coalition and bring down centre-right


• AEP:  Eurozone crosses Rubicon as Portugal's anti-euro Left banned from power

Ei kommentteja: