perjantaina, marraskuuta 13, 2015

Applen suurin vallankumous - iPad Pro piirtopadi
Mikä on teknisen laitteen vallankumouksellisuuden huippu?

    Kun se korvaa paperin ja maalauskankaan.Applen filosofian ja unelman huipennus ja todellisin saavutus yleislaitteena. Koko sallii nyt presentaatiotoiminnankin pienelle ryhmälle. Apple TVn langatonta full HD linkkiä videotykille harva vielä käyttää. 
 
 Vapauttaa todella piirtäjää tuhansiin tyyli- ja efektiratkaisuihin.  Vallankumouksellinen, motivoiva ja tehokas. Tarkkuus-Kynä on 5 viikon päässä... ja Adoben apps ohjelma x viikon päässä. Pehmeitä muovi-piirtostickejä voi käyttää toki korvikkeena. Ilmaispiirto-ohjelma pitäisi olla alkunälkään. Hinta onkin ilkeästi paljon suolaisempi kuin jenkeissä. 


Mikrofonikin on nyt taustamelua poistava, kaijuttimet elokuvafiilikseen luotu.

Studiomiksaajille tämä on vihdoinkin täysmittainen allinone meininki kosketuskontrollilla ja tehomashiinilla kunhan ohjelmat päivitetään täysruutukokoon ilman ontumista.  


Kun Jobs kuoli, Applen concept-osasto aloitti kylmän hien ja Jobsin keisarillisen rajaavan pelkokulttuurin jälkeen kynän suunnittelun ja maxipadin projektin kun neuroottisen mooseksen kirous piirtäjiä ja graafikkoja kohtaan poistui. Jobsilla oli myös pakkomielteitä säästää asiakkaiden kustannuksella,  mm. kaikki komponentit macceihin ovat olleet 15-30 vanhempia kuin uudet kehittyneemmät. iPad on pakottanut teknologisiin innovaatioihin kun Apple ensin lypsi Nokian insinöörien keksinnöt iphonen brändin nimiin myös laittomastikin. 

http://heavy.com/tech/2015/09/top-new-best-ipad-pro-accessories-stylus-bag-case-battery/

Silikonireunuksetkin kannattaa ostaa.
Apple ei ole A9X-suorittimen kellotaajuuden ja ydinten määrän kaltaisista teknisistä yksityiskohdista juuri hiiskunut. Ehkäpä yllättävintä on, että ytimiä on vain kaksi eikä mukana ole lainkaan L3 -välimuistia. Suorituskyvyn takaamiseksi sen kaistanleveys on kuitenkin muhkeat 51 gigabittiä sekunnissa ja grafiikkasuorittimessa on 12 ydintä. TiVi


Kun Newton II tuli markkinoille, Apple teki gigalomaanisen pahan mokan kun ei kustantanut ohjelmistoja laitteen käyttö- ja interaktiomahdollisuuksia toteuttamaan. Sosiaalinen media torjuttiin täysin ja myös kannettavan tietoteknologian lanseeraus  mitä minun oli vaikea käsittää.  

 

Töksäyttävää Ylimielisyyttä on havaittavissa yhä 


 

Halpis apuhärpäke gadget
" Oukitel on Suomessa melko tuntematon älypuhelinvalmistaja, joka on lähtenyt mukaan myös älykellobisnekseen.
Huomisesta lähtien Oukitel tuo ennakkotilattavaksi A29-kellomallin, johon voi asentaa oman sim-kortin. Näin ollen kellolla voi soittaa ja vastaanottaa puheluita, vaikka älypuhelin ei olisi mukana. Vastaavaa ominaisuutta ei ole esimerkiksi Apple Watchissa.
Oukitelista tekee mielenkiintoisen myös se, että se toimii iOS- ja Android-puhelinten kanssa.
Kelloon voi synkronoida yhteystiedot älypuhelimesta ja lisäksi kello toimii kauko-ohjeimen tavoin älypuhelimelle, eli sillä voi käynnistää esimerkiksi musiikkikappaleita.
A29 mittaa sykkeen ja pitää kirjaa askelista ja kulutetuista kaloreista. Lisäksi mukana on unen laadun tarkkailu. Näin ollen fitness-ominaisuuksiltaan Oukitel ei kalpene kalliimmille älykelloille. A29 on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja siinä on 320 milliampeeritunnin akku. Akussa riittää potkua neljän tunnin puheluun.

http://teknavi.fi/elektroniikka/nyt-tulee-halpa-alykello-soittaa-puheluita-hinta-alle-70-euroa

#ipadpro #ipad #apple #graphic #arts #creative #applesuomi #padi #pad #artist

http://www.apple.com/fi/shop/buy-ipad/ipad-pro/32gt-t%C3%A4htiharmaa-wifi