tiistaina, marraskuuta 24, 2015

Turkin kokonaiskuva ja Brysselin sotatila      Jos katsotte kokonaiskuvaa


niin edeltä käsin on nyt Brysselissä ja Pariisissa ja monessa muussa kaupungissa nyt sotatila ja mielenosoituskielto valmiksi kun Turkki hyökkäsi Venäjän kimppuun amerikkalaisilla aseilla. 

Lavastus ja valmistelu on turhankin selkeä.

Venäjän tuhoamat 1000 tankkiautoa olivat turkin presidentin suvun autoja.

Jokainen tervejärkinen ihminen ymmärtää että oikeistolaiset päätoimittajat estävät intentionaalisesti ja systemaattisesti  sinua näkemästä kokonaiskuvaa "Amerikan" (Wall street, London City Crown) kolonisaatiosodista ja hyödyllisestä kaaoksesta. Hajota ja hallitse.  


Kaaoksen murusia ripotellaan sinne tänne jotta Amerikan akselin päämäärätietoinen Syyrian ja iranin tuhoaminen sekä Libyan kaaoksen lisääminen ei olisi pämäärätietoista toimintaa uutisotsikoissa.

Syyria, Venäjä  ja Kiina ovat täysin kuristamassa amerikan,saudien ja mossadin palkkasotilaiiden huoltoreitit - siksi turkki on käsketty luomaan uusi konflikti. 


Amerikka aloitti "kulttuurityöt" Culture Works Turkissa 2004
eli keskitysleirien valmistamiset ja korruption jotta Syyrian hyökkäyksen väestönsiirrot toteutuisivat kuten ne nyt toteutuvat.  
Amerikka on kaatanut operaatioon tuhansia miljoonia jotta Turkki säilyttää ja puskee syyrialaisia ja irakilaisia Eurooppaan, ehkä + 6000 miljooona dollaria. Suomeen tulleista pakolaisista irakilaisia taitaa olla 90%.

France and Israel launch a new war

in Iraq and Syria         - VoltairnetKohta - siksi CIA kiehuu ja vaatii uusia konflikteja


  • Russo-Syrian Forces Close to Cutting Off ISIL's Supply Routes From Turkey

Read more: http://sputniknews.com/politics/20151124/1030688092/russia-syria-military-close-to-cutting-off-isil-supply-routes.html#ixzz3sRcWzjiKMiksi?

Miksi suomalaiset eivät ymmärrä olevansa sotahullun eliitin hylkäämiä ja hyväksikäyttämiä?

Kekkonen jatkoi kirkkokulttuuria ja moukutti kansaa olemaan ylpeä avuttomuudesta ja alistuneisuudesta. Kun massamedia, kirkko ja poliitikot korostivat kekkosen spektaakkelinomaista jumalallisuutta, suomalaisilta katosi käsitys demokratiasta ja varsinkin historiasta. Fasistisukujen hulluus ja terroriteot Neuvostoliittoon kiellettiin yhteisestä tajunnasta, mediasta ja vasemmistoa haukuttiin väsymättä pettureiksi ja valehtelijoiksi todellisuudenhallintakoneiston koko voimalla ja suurin osa ihmisistä turvautui uusi suomi -ideologiaan: kaikki entinen on pois pyyhittävä oikeiston määrittelemän "sovinnon" kautta.

70-luvun lakot olivat kapinaa myös kekkosta vastaan elitismin musertamisessa Ruotsin ja Neuvostoliiton esikuvan mukaan mutta Kekkonen onnistui median mielettömän paineen ja sensuurimuurin avulla teatterimaisin keinoin luomaan itselleen isällisen roolin hyvinvoinnin "suojelijana".

Nyt suomalaisille tarjotaan tehtävää taas suuressa Tarinassa uhrina kuten talvisodassa eliitti oli jo päättänyt kansan uhraamisesta natsien rotuopin ja Neuvostoliiton öljykenttien valtaamisen puolesta

 Historian faktoja ei tunneta ja pienet näkyvät läntit on maalattu oikeiston petoksen vimmalla, joka ei koskaan sammunut  kun eliitit heti itsenäsitymisen jälkeen lupasi Saksalle Suomen orjaksi ja verotusmaakunnaksi - kuten nyt taas.

Median säheltäminen ei ole vahinko vaan sen tarkoitus on olla karuselli niin että ihmiset menettävät suuntavaistonsa ilmiöiden spektaakkelissa.::

#turkki #syyria #syria #merkel #nato #bryssel #sensorship #censorship #stubb #sipilä #partalapset #pakolaiset #venäjä #russia

Ei kommentteja: