torstaina, marraskuuta 19, 2015

Lauerma ja psykohistorian torjunta

Hannu Lauerma on älykäs mies  mutta hänen teoriansa ja juhlapuheensa suomalaisesta väkivallasta ja depressio-ahdistuksesta on täysin epäpätevä ja vajaa koska hän ei näe eliitin kolonisaatiovallan eli alistamiskoneiston suunnatonta väkivaltaa suomalaisten muokkaamisessa ja suomalaisen kulttuurin tuhoamisessa,  sen vaikutuksia ja neurooseja nyt-hetkessä 900-vuoden ajalta.

Me kellumme traumatodellisuudessa,

Me kyyristymme,  sokeudumme,  silpoudumme, ahdistumme satojen vuosien traumatodellisuudessa ja massamedia toistaa toistuvasti eliitin vihaa mm. "suomalaisten geenejä" vastaan,  "juoppogeenit" "muutettava pakkomaahanmuuton geeneillä" joihin suomenruotsalainen eliitti ei koske kepilläkään.


* Lauerma kieltäytyy näkemästä suomenruotsalaisen eliitin väärentämän historian, koulujen ja massamedian väärennetyn kulttuurihegemonian.

Se on asenne ja arvovalinta, väärennetty historia eliitin tekojen piilottamisen alta on helppo nähdä, avata ja opiskella, kysymys on eliittiin samaistumisen halusta ja roolista toimia hegemonian turvaajana niin että eliitin tekoja ja fasismin historiaa eliitin suojeluksessa ei pohdittaisi.

--Psykiatrian ja oikeuspsykiatrian erikoislääkäri Hannu Lauerma pohtii Hulluus ja yhteiskunta -elokuvan innoittamana Anders Behring Breivikin tapausta vuodelta 2011 ja ranskalaisen ajattelijan Michel Foucault´n fokuksessa aikanaan ollutta Pierre Rivièrin tapausta vuodelta 1835 oikeuspsykiatrian näkökulmasta. 
 Hulluus ja yhteiskunta + Finsensus torstaina 19.11. klo 17 Kino Sherylissä ja 22.11. klo 18 WHS Teatteri Unionissa.‪#‎lenspolitica  Lens politica Helsinki elokuvafestivaali

II

Vaikka feministit ja vihreät sekä RKP-eliitti rasistiseti korostavat että suomalaisten genetiikka on viallista, "väkivaltageeni" ja se täytyy uudistaa pakkomaahanmuutolla niin...

tutkijat: Suomalaisilla Euroopan korkein älykkyysosamäärä III

Miksi suomalaiset vastustavat koulujärjestelmää ja sen elitismiä ylistävää kulttuurihegemoniaa, mm.  pakkouskontoa? Suomalaiset vastustavat oikeiston vääristämää ja kontrolloimaa opetusta historiasta ja uskonnosta ja eliitin ihailusta hyvin perustein.
 
Aika moni tälläkin keskustelupalstalla väittää että kristinusko tuli kaupan mukana itsestään Suomeen. Nykyinen valtiokirkon Vatikaanin läntinen aatelis-uskonto tuli kuitenkin vain miekalla, uhkailulla ja tappamisella Suomeen.

Ortodoksista uskoa jossakin muodossa oli Suomessa toki n 1090 kun ensimmäinen massiivinen ristiretki käynnistettin Vatikaanin käskystä. Mutta kuten japanissa, ihmiset uskoivat kymmeniin uskomustapihin eri käyttötarkoituksissa, ei ollut mitään uskontoa sinänsä Suomessa eikä olisi ikinä ollut.

 Viron ristiretkistä on verisen tarkkoja kuvauksia Vatikaanin valloitussodista, Suomen heimoliittojen ja kulttuurin murskaamisen vaiheista on taas hyvin vähän vuosilukuihin sidottuja tietoja koska Ruotsin aateliset tuhosivat 1600-1700 luvulla kaikki historiankirjoitukset Suomesta kristallnachteissaan. kts mm Messenius.

Jokainen voi mennä Tukholma keskusarkistoon lukemaan harvinaisia paavin vihaisia kirjeitä Ruotsalasille klaanijohtajille suomalaisten tappamisesta ja Suomen valloittamisesta.

Suomalaiset tutkijat eivät uskalla puhua näistä kirjeistä julkisesti ievätkä päätoimittajat päästä tietoa esille koska se kumoaa mm. valtiokirkon ja museoviraston laajan historian väärennöksen "kristitystä Suomesta" ja "kulttuurin omaksumisesta rauhanomaisesti".
 
 suomi on kolonisaation kohteena yhäkin.

2 kommenttia:

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Luultavasti Lauerman näkemys on hiukan vääristynyt, koska hän näkee ei-eliittiin-kuuluvista suomalaisista vain asiakkaansa, vankilakundit. Uskon että hän tekee parhaansa korjatakseen tämän vinoutuman, mutta ihminen hänkin on, eikä kykene ihmetekoihin. Tuontirikolliset taas eivät luultavasti paljonkaan päädy hänen asiakkaikseen, koska heillä ei ole mielenterveysongelmia, he vain käyttäytyvät kuten siinä ympäristössä kuuluu käyttäytyä, mistä he tulevat.

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Lauerma kieltäytyy näkemästä suomenruotsalaisen eliitin väärentämän historian.

Se on asenne ja arvovalinta, väärennetty historia on ghelppo nähdä ja opiskella, kysymys on eliittiin samaistumisen halusta ja roolista toimia hegemonian turvaajana niin että eliitin tekoja ja fasismin historiaa eliitin suojeluksessa ei pohdittaisi.