sunnuntaina, marraskuuta 15, 2015

Terrorismi Euroopassa: Naton tuhannet iskut Baader & Aldo Moro

* päivitetty

Hyvät ihmiset,  kai te tiedätte että Nato ja CIA ovat järjestäneet eniten terrori-iskuja Euroopassa?

 1945 jälkeen 15000 terrori-iskua Gladio-toimintana.

Baader oli CIA:n kouluttama kuten oli myös Osama bin Laden ja Saddam Hussein. Englanti aloitti myöhemmin nimen saaneen Naton terroriaallon tappamalla Kreikkalaisia vasemmistolaisia kadulle ja rahoittmalla mafiosoja. 
 
Vasemmistolaisen Aldo Moron kuuluisin murha oli myös Naton ja Vatikaanin järjestämä CIA:n avulla - ja on uuden tutkinnan alla. Bolognan räjähdys esitetään myös yhä Erkon stipendeillä koulutettujen mediaoperaattorien toimesta "kommunistien" iskuna.

Ja nyt massamedia julistaa historian kieltäen "uuden aikakauden" alkaneeksi "Pariisista" 

- ja suurin osa ihmisistä ei tiedä Naton olevan suurin terrorikoneisto Euroopan historiassa, natseja palkannut kaaos-koneisto. Toimittajat osallistuvat yhä aktiivisesti oikeistolaiseen historian väärentämiseen ja esittävät Naton iskuja "kommunistien" iskuina. 

 Lukekaa linkistä Gladio-historian hyvä yhteenveto, jotta ette ole eliitin huijattavissa.

Jotta tunnistaisitte militaristisen elitismin historian kaappajana ja vääristäjänä. Tämä on vakavaa historian vääristelyä ja sodan aloittamista myös eurooppalaisia vastaan monella tasolla. Jopa mm. Volvo Markkanen oli ennen pankkikeikkojaan osa Gladio-iskujoukkoja Briteissä ja traumatisoitui siinä touhussa.
 

    Selkeä ja vaikuttava Gladio yhteenveto Vastavalkeassa - jopa EU:n parlamentti on vahvistanut gladio-terrorin historian ja lisäselsitykset: 
http://vastavalkea.fi/2015/09/11/operaatio-gladio-ja-naton-salaiset-armeijat/BBC:n valmistama  huikea dokumentti Gladio:sta voit löytää Youtubesta, jota BBC ei ole näyttänyt kuin yhden kerran.

Myös "Loistava Polku" esitetään yhä jatkuvasti massamediassa "kommunistisena" järjestönä vaikka on sotalordien kuolemanpartio CIA:n kouluttamana tappamassa maanviljelijöitä ja despoottisen valtion akateemisia kritisoijia.


II
 
 
Haluatko lopettaa Suomen armeijan toiminnan Amerikan hyökkäyssodissa? 
Tässä ehdotus sähköpostiksi,  jonka voit lähettää muokaten mielestäsi muutoskykyisille kansanedustajille;

Suomi Natossa ja vaatimukset Suomen irtautumiseksi Natosta

Olisiko aika nyt rehellisesti vaatia Suomen armeijaa ja kenraaleja irtautumaan Natosta,  jonka kanssa ovat tehneet laittoman laajan toimintasopimuksen. Monet harjoitukset käynnistetään salassa,  sisältävät hyökkäysharjoituksia,  toimintaa hyökkäyssodissa ja kustannuksia ei kerrota veronmaksajille. 

Tiedättekö te kansanedustajat,  kuinka monta armeijan sotilasta tai armeijan amerikkalaisille luovuttamaa palkkasotilasta Suomen armeijasta on Amerikan ja Ranskan hyökkäyssodissa? Mali,  Irak, Syyria, Afganistan ym. 

 Kuinka monta suomalaista sotii Africomin ja Amerikan kenraalien alaisuudessa Afrikassa? Hyökkäyssodissa. 

Miksi te ette ole vaatineet julkisia tietoja suomalaisten toiminnasta Amerikan kolonisaatio-toiminnassa? 

Eikö olisi Aika selvittää julkisesti mitä armeija ja kenraalit ja veronmaksajien kouluttamat palkkasotilaat tekevät

 ja samalla vaatia armeijaa irtautumaan Natosta ja Amerikan hyökkäyssodista sillä niin hallitus kuin eduskunta vakuuttavat suomalaisille,  ettei Suomi ole natossa mutta armeija toimii salaisesti Amerikan sodissa.  

Eikö ole jo selvää mm Guardian ym journalistienkin toimesta että Amerikka on rahoittanut ja aseistanut Syyriassa ja Irakissa hyökkääviä terroristeja? 

Miksi vasemmistoliittokin antaa salaisen ulkopolitiikan sallia armeija sotilaallisen toiminnan ulkomailla? 

Olisiko aika myös selvittää julkisesti kuinka monta armeijan sotilasta oli aivan  Jugoslavian sodan alussa Jugoslaviassa ampumassa ihmisiä Naton geopoliittisessa hajotustoiminnassa? 

Nämä asiat tulisi selvittää nopeasti ja rohkeasti vaatia tiukat rajat armeija toiminnalle pois Amerikan geopoliittisista aggressioista. 


Lähettäjän nimi - IIIIv

Naton salainen suunnitteluoperaatio Suomessa 2015:

 Porvoo jopa eduskunnalta salassa.

Salailu on ankaraa salaisesta ulkopolitiikasta ja armeija määritelty naton ehdoilla Amerikan geopolitiikkaa palvelemassa Amerikan akselin hyökkäyssoidssa - Suomi on natossa. Salainen marssilupapaperin valmistelu eli laiton isäntämaa-paperi oli myös vasemmistoliiton siunaama.


  • Porvoon salainen Nato-konferenssi

    - Puolustusvaliokunnan jäsenilläkään ei tietoa Nato-kokouksesta


V


Massamedia yrittää taas leikata todellisen historian ja geopolitiikan pois emotionaalisilla "sanoilla", sodan julistuksella ja uuden sodan valmistelulla, Syyrian ja Iranin tuhoamisella: 
 " HS-Analyysi:  Isisin julma hyökkäys aloitti uuden aikakauden Euroopassa "

 Oikeistolainen yli 100 vuotta vanha media-operaatio HS.fi ei määrittele Israelin tai Amerikan tai suomalaisten palkkasotilaiden "isaf"-joukkojen salattuja iskuja otsikoissa emotionaalisesti julmiksi mutta emotionaalinen osuus ohjataan nyt "muslimeja" vastaan. Hesarin perustajat toimivat 30-luvulla tiiviisti saksalaisten natsien kanssa maailmansotaa valmistellen. 
Ihmiset, jotka ovat käyttäneet STASI:a epäeurooppalaisuuden esikuvana, ovat nyt kiihkoissaan rakentamassa uutta EU-STASI:a Amerikan NSA:n ja CIA:n ohjaamana.

Britanniassa oli jatkuvasti 70-luvulla satoja iskuja työläisten alueille ja sillä luotiin paranoijan ja pelon ilmapiiriä mediaoperaation avulla: iskuista ei mediassa puhuttu lainkaan. Tämä uskomaton mediaoperaatio ohitetaan vieläkin journalistien mielen mustassa aukossa.One year later, The Guardian wrote that U.S. trainers were helping Syrian rebels in Jordan, alongside British and French instructors. Newly declassified U.S. intelligence documents have revealed that the United States and some of its allies had both foreseen and facilitated the rise of Islamic State in Syria as a counterweight to President Bashar al-Assad’s government. Government watchdog group Judicial Watch published over 100 pages of formerly-classified documents from the U.S. Department of Defence and the State Department obtained through a federal lawsuit.Jotenkin massamedian kierous ja pelko amerikkalais-arabi-israel-turkki terroristien puolesta tiivistyy tässä, kun Kiinan toimista Syyrian ja Venäjän sekä Irakin tukena ei ole hiiskuttu lainkaan - jättiläinen nostaa teräskätensä. Amerikkalaiset veivät nyt Ukrainassakin 50000 hehtaaria Kiinan ostamia mustanmullan peltoja. Mieti seuraamuksia.

 We gave up many of our freedoms in America to defeat the terrorists. It did not work.
    V


ISIS tunnustetaan massamediassa nyt todisteiden vyöryessä Amerikan luomukseksi, "tuotteeksi" - jotta media ei saisi ankarampaa iskua jatkamalla aikaisempia valheita ja propagandaa mm Clintonin tunnustettua dollarivyöryn terroristeille:

"Valtatyhjiön täytti terroristijärjestö Isis, joka toki on pohjimmiltaan Yhdysvaltojen maailmanpoliisipolitiikan ja Irakin vankileirien tuote. " ;
  •   IL Näkökulma: "Maajoukot Syyriaan"

" Kansainvälisen yhteisön on saatava aikaan tahtotila ongelmien ratkaisemiseksi, keinolla millä hyvänsä, jotta siviiliväestön kärsimykset saadaan loppumaan, kirjoittaa Jaakko Isoniemi. "   il.fi

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015111420667415_ul.shtml


Kaiken tämän militarismin takan puuhaavan EVA ja EK, jotka "talouslobbareina" korostavat hyvin painokkaasti militaristista antautumista Natolle. Suoman salaisen ulkopolitiikan ehkä suurimpia kulissitekijöitä: Iloniemi, Kekkosen klaanien kouluttam. 

  • 9 Reasons to Question

    the Paris Terror Attacks
-- As France finds itself in the grips of martial law and its first mandatory curfew since it was occupied by the Nazis in 1944, there exists a number of questionable details surrounding the recent terrorist attacks in Paris.

Only hours after the first shots were fired, stories and reports are beginning to change and contradict one another. 

Considering the history of the French government, French Intelligence agencies and the Anglo-American/NATO Intelligence apparatus, particularly the recent events surrounding the Charlie Hebdo attacks that were exposed as false flags, one would be justified in wondering whether or not these recent attacks in Paris were of the same variety.
 


  ja täydennystä mediapimennykseen dollariterrorista sotatalouden geopolitiikassa:Ulkopoliittinen instituuti Afganistanin terroria lobbaamassa: ISAF-operaatiot ja Suomen salaiset sodat

  • Now the truth emerges:

    how the US fuelled the rise of Isis in Syria and IraqEi kommentteja: