sunnuntaina, marraskuuta 22, 2015

Kirjailijat propagandatyössä: vihan kultti oikeiston kainalossa

Kuunnelkaa kuinka järkyttävää todellisuuskuvan vääristämistä.

Kirjailijat ihmettelevät kuin vanvhat mummot Suomen nykyistä venäjäsuhdetta ja historiaa, yksikään ei puhu onko Suomella varaa Amerikan käskystä käydä kauppasotaa venäjää vastaan samalla kun Amerikka on ilkkuen lisännyt omaa kauppaansa Venäjän kanssa. Täysin harhaisia oikeiston puudeleita, luulevat olevansa taiteilijoita suhtellisuustajun huojuttajina.

Yksikään ei kerro että Suomen viranomaiset järjestivät 30 terrori-iskua Neuvostoliittoon Erkon ja Rydin fasistien kanssa. Harhaista ja tahallista.Kirjamessut pe 2015 http://areena.yle.fi/1-3056841
Isoina tutkijoina esiintyvät valehtelevat myös yleisölle kirjamessuilla - Ari Helo ja Erkki Tuomioja  - että Amerikan perustuslaki olisi ollut alusta asti sama. Ja ettei 1930-luvulla Amerikassa otettu käyttöön sosialismia ja ankaraa (perustuslain vastaista) veroprogressiota. Valheita, valheita. Uskomatonta väritystä ja Amerikan mainoskyltin palvontaa. 

 


YLE suoltaa CIA-propagandaa ja aikuiset ihmiset hyväksyvät tämän?

Hevosenpäällä terroristeja vastaan

http://nyt.fi/a1448081962383?ref=hs-art-luetuimmat-1


Toinen

CIA-taktiikka Hesarin käytössä; kuinka ihmiset sidotaan emotionaalisesti ja epärationaalisesti unohtamaan Amerikan Terrori lähi-idässä ja terroristien aseistaminen Irakin ja Turkin sekä saudiperheiden kautta :Ei kommentteja: