lauantaina, marraskuuta 21, 2015

Arhinmäki teki tehtävänsä Naton asiamiehenä


Arhinmäki on tehnyt tehtävänsä uskollisesti. Hän on pitänyt Suomen armeijan vasemmiston tuella Amerikan hyökkäyssodissa ja kuolemanpartioissa "yhteistyösopimuksella". 

Vasemmistoliitto tukee fasistista oikeiston militarismia vaikka se tekopyhästi kieltää nyt armeijaa osallistumasta Ranskan hyökkäyksiin niin suomalaiset ovat jo mukana Ranskan hyökkäyssodissa mm. Malissa - vasemmistoliiton tuella. 
  Vasemmistoliitto on upotettu tyhmyyteen ja valheisiin kokoomuksen, EVA:n ja rkp:n peesipuolueena, europuolueena, pankkien terrorin rahoittajana, salaisten sopimusten allekirjoittajana (kreikkasopimus ym).
 
 
Nyt Arhinmäki ilmoittaa jättävänsä paikkansa kesällä kun vasemmistoliiton pitäisi heittää Arhinmki helvettiiin samantien ja tunnustaa huijauksensa oikeiston etuvartiona mm eurohysterian ja eurovalheen luojana fasistisen kolonisaatiokapitalismin palvelijana.Nato merkitsee miehitystä ja kolonisaatiota, ei mitään muuta.
Halota ja hallitse.

Herätkää lapsellisesta unestanne, vasemmistoliitto ja vihreät
Eduskunta saattaa äänestää jo ensi vuoden alussa laista, joka sallisi Suomen antaa sotilaallista apua EU:n jäsenmaille turvatakuiden puitteissa.
MTV.FI


 #vasemmistoliitto #arhinmäki #vasemmistoäivä #itsenäisyys #itsenäisyyspäivä #ukraina #syyria #afganistan mali  isaf cia  mi5 supo pariisi ranska 

Ei kommentteja: