maanantaina, marraskuuta 23, 2015

Uutiset täynnä lavastettuja terrori-iskuja - kongressiedustaja heräsi

* päivitetty III    

"Uutiset", oikeistolaisen muokkauskoneiston mediapäätteet,
ovat täynnä lavastettuja terrori-iskuja, vallankaappaus on käynnissä,
eliiti vaatii fasismia "ihmisten turvaksi".

   Taas.

   The Paris False-Flag:

        There Were NO Suicide Bombers…  

https://theburningbloggerofbedlam.wordpress.com/2015/11/22/the-paris-false-flag-there-were-no-suicide-bombers/
 
USA:n kongressissa edustajat alkavat kuitenkin heräillä Amerikan terroripolitiikan seuraamuksiin   kts edellä linkki ja video.


II


Eikö emotionaalinen suggestio ja ohjattu trivialisointi eli epäpolitisointi
ole tuttu edes amerikkalaisista sotaa käsittelevistä semikriittisistä elokuvista? 
 -- CIA-taktiikka Hesarin käytössä 
 
Kuinka ihmiset sidotaan emotionaalisesti ja epärationaalisesti unohtamaan Amerikan Terrori lähi-idässä ja terroristien aseistaminen Irakin ja Turkin sekä saudiperheiden kautta : "Belgialaiset kävivät infosotaa terroristeja vastaan kissoilla – poliisikin kiitti kissakuvista" - HS ja: " Hevosnaamarissa esiintynyt ysiluokkalainen on Isisin suurin kauhu"


 a)

 YLE ja HS suoltavat valtavan määrän CIA-propagandataktiikkaa, hevosenlantaa,
 suggestiota ja aikuiset ihmiset hyväksyvät tämän?

        ja toinen esimerkki
 

b)

CIA-taktiikka Hesarin käytössä; kuinka ihmiset sidotaan emotionaalisesti ja epärationaalisesti unohtamaan Amerikan Terrori lähi-idässä ja terroristien aseistaminen Irakin ja Turkin sekä saudiperheiden kautta:

 • "Belgialaiset kävivät infosotaa terroristeja vastaan kissoilla – poliisikin kiitti kissakuvista" - HS
    " Poliisikin kiitti "

  Mikä on infantilismin raja? 
  Mikä on suggestion raja?
  Massamedia nyt journalismia tunteikkailla sanoilla?  - Ei. 

  Rajaton infantilismin käyttövoima emotionaalisen pommituksen suggestioissa; "voimaannutetaan" hämäämällä, epäpolitisoimalla, pop-kulttuurin keinoilla.

       Älä ymmärrä, tunne ainoastaan. 

  Osallistava suggestointi. Massamedian pohjaton ja rivo eliitin ihailu on myös samankaltaista osallistavaa suggestointia jossa köyhä alkaa automaattiajatella rikkaan etuja ja eliitin politiikkaa tavallisia ihmisiä ja yhteiskuntaa vastaan. 


  c)

  Ainakin yksi suomalainen toimittaja ihmettelee mediakäsikirjoituksen piirteitä uhrien "iskujenaikaisiissa" facebook-viesteissä

  linkit
http://www.hs.fi/ulkomaat/a1448250925417
http://nyt.fi/a1448081962383

Samalla pieni ryppy


 d)Samaan aikaan YLE valehtelee omassa "kyselyssään että yli 90% luottaa YLEn uutisiin. Aikamoista.


 


III


Suomessa oikeistoeliitin poliittinen hysteria repeää koko ajan uusiin ulottuvuuksiin,
valtion ja pohjoismaisen mallin toiminnan perusehtoja ei haluta muistaa liittovaltioaggression alla; Hegemoniaa isketään nyt lekalla, epätoivo ja päämäärätietoisuusovat karmea yhdistelmä.
Järkevien vasemmistoliittolaisten on hyväksyttävä yhteistyö suomalaisten patrioottien kanssa ja ymmärrettävä laittaa rajat kiinni Amerikan imperialistisen väestönsiirron kohteena ja palauttaa irakilaiset nuoret miesseikkailijat pois Suomesta. Valtio ei voi toimia rajat auki, pohjoismainen malli ei voi toimia rajat auki. Demokratia ei voi toimia rajat auki.

Tämä on aika groteskia aivopesua:Fasistinen narratiivi estottomasti julkilausuttuna natomiehen tarkkaan ajoitetuna tunnustuksena - imperialististen sotien suojaksi ja perusteluksi;

jo poikkuksellisessa kuvassa näkyy hysterian ja pelon pateettisuus jota oikeisto yrittää juntata läpi naton maihinnousuvaatimuksineen.

Toinen natomies, Soinin nostamana    ja toisen fasistin esilletulo


 • Haavisto Uutisextrassa

  - Suomeen voi tulla EU-maiden sotilaita
  – Suomesta Syyrian sotaan lähtö monen mutkan takanaMutta

tervejärkinen vastarinta löytyy vihdoinkin,
professorit rikkovat jo pelkosensuurin lasikattoa


- Rauhaanpakottaminen ja Nato-jäsenyys
ovat Suomen perustuslain vastaisia
Ja Isäntämaasopimus olisi pitänyt käsitellä eduskunnassa, asiantuntija emeritusproffa Antero Jyränki HBL:ssä.


 
 IV


U.S. Congresswoman introduces bill to

stop “illegal” war on Assad; says CIA ops must stop

  - video
 

congresswoman tulsi gabbard
AFGE/Flickr
  - By Tyler Durden | ZeroHedge

Last month, US Congresswoman Tulsi Gabbard went on CNN and laid bare Washington’s Syria strategy: V

Loikannut ISIS-pomo:

Saimme Turkista aselähetyksiä


 - Abu Khaledin mukaan Turkki ei tehnyt mitään estääkseen Isiksen taistelijoiden kulkua Turkin ja Syyrian välisen rajan yli Kobanen piirityksen aikana.


VI

Tiesitkö kuinka aktiivisesti CIA auttoi arabeja rahoittamaan ja pystyttämään kiihkosaarnaajien rakennuksia ympäri maailman? Että Irak ja Iran olivat vasemmistolaisen humanismin nousun vauhdissa kunnes CIA rahoitti teurastajia ja murhaajia.
Suomessakin on 60 saudi-sukujen fundamentalistikeskusta.
Tee johtopäätöksiä, älä ole älyllisesti laiska - kun Suomi on väestönsiirtojen kohteena.
 • The US made the Saudis finance building thousands of mosques all over the muslim world (in Turkey as well) to indoctrinate the young. During the 1950's to 1970's almost all arabs (most of them) were Socialists - couldn't have that. So they indoctrinated them and now they can use them - and afterwards bomb them - because noone in the west will complain if islamists are bombed... THAT is how and why israel and the west _created_ wahabisim, salafists and takfiris all over...
  It's the fake "Clash of civilizations" to make people forget that the real conflict was between the rich north and the exploited south. --
  Øyvind Randers-Pehrson

VII
Training exercises dovetail with mass shootings

 – What are the odds?
-You can see some of the hilarious footage of one of the cafes (the Comptoir Voltaire) where the suicide bomber supposedly blew himself up. There’s no damage. Windows intact, no interior damage, just a couple of chairs knocked over. And emergency personnel examining the aftermath are wandering around, looking remarkably casual, some forensics people are smoking cigarettes, some chewing gum and having a chat. For a cross-comparison, go Google some images of suicide-bombings in Baghdad, Israel, Syria, Pakistan or other places, and you’ll see the difference between a location that actually has been bombed and one that hasn’t.

Forensic police search for evidences inside the Comptoir Voltaire cafe at the site of an attack on November 14, 2015 in Paris, after a series of gun attacks occurred across the city. AFP PHOTO / KENZO TRIBOUILLARD (Photo credit should read KENZO TRIBOUILLARD/AFP/Getty Images) (KENZO TRIBOUILLARD / AFP/Getty Images)


VIII

Kysymyksiä
  Valitse tekstitys:"Todellisuus" eli massamediajulkisuus pumpataan täyteen kenraalien militaristista fanatismia ja aikuiset ihmiset ottavat tämän virallisena tulkintana ja ajankuvana, ihmiset eivät näe vääristymiä valtavan "virallisen" paineen takia. 

Esko Seppänen julkaisun:
Ote: "... Elämmekö me nyt samanlaista aikaa kuin Suomessa elettiin äärioikeiston ehdoilla 1930-luvulla (ja jolloin Virossa vallassa oli Pätsin äärioikeistolainen diktatuurihallinto)?
Suomen media kylvää kansan keskuuteen Natoa ja militarismia. Hämmästyttävällä tavalla televisiouutisissa asiantuntijoina esiintyviä sotilashenkilöitä haastatellaan sotilaspuvussa ikään kuin Suomessa sotilasrälssi olisi riippumaton valtakunnan politiikasta. En sano, että heitä ei pitäisi haastatella. Heidän pitäisi kuitenkin esiintyä siviiliasussa. Sotilaille ei pidä hegemonista antaa valtaa viedä Suomi sotaan niin kuin kenraalit veivät mainitun 1930-luvun jälkeen Suomen liittoon Hitlerin kanssa ja valmistelivat yhteishyökkäyksen Neuvostoliittoon ns. jatkosodassa.
Haluan mediaan analyyttisempia asiantuntijoita kuin meille nyt tarjotaan ja siten parempilaatuista tietoa tilannearviointiemme perustaksi..."


"Terrorismin asiantuntija: Poliisilla täytynyt olla tarkka vihje"...

::


Arhi Kuittinen blogi
Kriittinen kirjoittaja, ainoa vastavoima valheille on valtamedian ulkopuolella. Lopeta itsepetos ja toimi kuin aikuinen ihminen totuuden kanssa valheita vastaan, julkisesesti ja selkeästi.Propaganda valtamedia massamedia suggestio, Oikeisto uusliberalismi eu liittovaltio ssshallitus stubb juha sipilä soini äärioikeisto elitismi #sipilä #keskusta #demarit #vasemmisto #oikeisto #ssshallitus itsenäisyys itsenäisyyspäivä pariisi ranska ukraina syyria irak libya

Ei kommentteja: