keskiviikkona, marraskuuta 11, 2015

Oikeiston informaatiosodankäynti ja pelon valtamediaInformaatiosodan käsitteen käyttäminen valtamediassa on paradoksi, sillä se perustellaan paradokseilla ja mielettömyyksillä, aiheettomuuksilla; sensuuria ja yksipuolisuutta puolustetaan "vapauden" käsitteillä, Amerikan kymmeniä hyökkäyssotia puolustetaan syyttämällä uhattua Venäjää ja puolustautuvaa Syyriaa.

  
Valtion virallisena propagandana esitetään oikeiston pelkoja, että jokin taho ohjaa suomalaisten "toisinajattelijoiden" mielipidettä oikeiston "hegemoniaa" vastaan ja sillä naurettavalla pelolla ilman todisteita estetään julkinen suomalainen keskustelu ettei suomalaisiin enempää vaikutettaisi oikeiston luomassa paranoidisessa kuvaelmassa oikeistosta manipulaation yläpuolella vielä suuremmalla manipulaatiolla "vapauden tähden". Oikeiston vastustajat esitetään epärationaalisina vaikka valtamedian hegemonian faktojen ja tapahtumien vääristely on vakavin epärationaalinen ilmiö Suomessa.

Verorahoilla oikeiston propagandaa esittävät ihmiset ovat organisaation palveluksessa ja esittävät silti organisoitumisen uhaksi mielipiteiden esittämisessä. Kuinka mielipuolista diskurssia suomalaiset sietävätkään.

Oikeiston tuntemaa ahdistusta kuvataan pelon synonyymeilla ja määritellään vastustajien "pelon levityksellä" vaikka julkisuusmedia eli näkyvän todellisuuden laajin foorumi, valtamedia hurjilla resursseilla, on oikeiston kaappaamaa ja kapealla valikoivalla sensuurilla tietoa propagandaksi muuntavaa. Demarit ja vasemmistoliitto ovat hipihiljaa kuinka oikeistolainen hallintoneuvosto ohjaa tiukan poliittisesti ja puolueellisesti YLE:n pois puolueettomuuden ja avoimuuden tieltä.   

  Oikeisto käy julkista ja selkeää informaatiosotaa ja pelkokampanjaa perustellen sitä sen olevan vain vastareaktio "näkymättömälle informaatiosodalle" jonka takana olisi "vieras" valtio - eikä oikeiston suomalaiset yksilöt, suomalaiset vastustajat ja faktat,  humanistit, professorit ja vasemmisto.  

Kaikki oikeiston retoriikka perustellaan emotionaalisilla kuvaelmilla ja "perusteluilla". Oikeiston vastustaminen merkitsee oikeiston retoriikassa heti salaliittoa vaikka oikeisto se on käynyt salaisia neuvotteluja mm naton kanssa, pääministerillä on salaisia sopimuksia asekauppiaana NSA:n kanssa ja oikeisto kenraline kanssa yllätti suuren osan kansanedustajia kenraalin allekirjoittaessa salassa muotoillun sopimuksen muodon hyväksymisen, naton marssiluvan esityksen Suomen "isäntämaasopimuksena" - joka on vin laiton lista perustuslainkin valossa mutta valtamedia esittää sen  "asiantilana", "sopimuksena". 

  Eli oikeisto tuottaa narratiivia ja toimintatapaa, jota se itse sanoo pelkäävänsä.

Paradoksi von Münchausenin tapaan. Pelottelukampanjaa perustellaan "vastustajan" pelottelukampanjalla ilman todisteita vastustajan kampanjasta ja orgnisaatiosta - leimaten diktatuurin luonteen mukaisesti suomalaiset oikeiston vastustajat Amerikan, rkp:n ja kokoomuksen vastustajiksi, siis jopa ns "länsimaiden" vastustajiksi. Oikeiston organisaatiolla saattaakin olla pelottavin skenaario vastassa: heitä vastustavat suomalaiset ja eurooppalaiset yksilöt eivätkä kenraalien, supon, cia:n, mi5:n, EVA:n, EK:n maksetut juoksupojat.   
 Julkiset keskustelut estetään kuten viime vaaleissa ylen hallintoneuvosto on eksaktilla killolla estänyt toimittajia tuomasta kameran ja mikrofonin eteen yhtäaikaa suurten ja pienten puolueiden ehdokkaita: vastakkainasettelu ja vaihtoehdot kielletään ja pilkataan todellisuudenhallinnassa eli valtamediassa vakavalla fasistisella tavalla.
 
Olemme syvällä fasismin keinoissa, keskustelemattomuudessa ja lavasteissa, kun valtaapitävä perustelee toimintaansa ja kaupasotaa omalla pelollaan ja media piiskaa kuollutta hysterian hevostaan mm ns Krimillä eikä kerro, että YK on AINA pitänyt asiakirjoissaan Venäjää Krimin geopolittiisena alueomistajana ja kulttuurialueena.  

Keskustelemattomuus "puhdistetussa mediassa" esitetään jopa hyveenä, kuten kaikki lahkot ja uskonnolliset lahkot ovat esittäneet hyveenä olla keskustelematta syntisten ja pakanoiden kanssa. Vain Amerikan hyökkäyssotien ihailu esitetään konkreetiseksi todisteeksi ja primaariksi velvoitteeksi "oikeasta puhetavasta" ja henkilön "turvallisuuden" määrittäjäksi.

 

Olemme vakavasti seuraamssa Orwellin 1984 valtakulttuurin ja kontrollitaktiikan toimintaehtojen toteuttamista. 

Suurin osa suomalaisista on shokissa ja osaa vain sanoa "mitä tämä on" ilman johtopäätöksiä keskustelukulttuurin tappamisesta, oikeiston vimmasta ja päämäärätietoisuudesta. Olemme takaisin Kekkosen ohjaamassa suomettumisessa, jossa Kekkonen oli suurin suojelija ja sensuuri tehtiin suuren isän mielenrauhan takia, joka esitettiin siis koko suomen turvallisuuden ehdokksi, ettei suuri isä suutu kekkoskultin ollessa demokratian suurin syöpä - jonka avulla oikeisto pystyy vetelemään nyt samoista pelon piuhoista kuin kekkosen terrorin aikaan.    

Kun USA on nyt paljastunut Irakin ja Syyrian terroriryhmien aseistajaksi ja tukijaksi - kutsuu entistä suurta saatanaa al qaedaa maltilliseksi kapinalliseksi - niin jokaisen poliittisesti ajatteluun kykenevän on muutettava aiemmat johtopäätökset "globaalista terrorista" jotka on tehty väärien tietojen varassa. Amerikan sotatalous elää terrorismista.
  • Kiovan nukkehallitus nostettiin vallankaappaukseella, josta faktat ovat selkeästi jokaisen haettavissa. Natomaat kuljettavat nyt aseita CIA:n ohjaamalla epädemokraattiselle hallitukselle sekä uusnatseille Suomenkin sitä rahoittaessa EU-tukiaisten kautta. Hyökkäyssota on jatkuvaa itä-ukrainalaisia vastan mm. tykkitulella. Ihmisiä tapetaan ja media vaikenee YK:n sopimusten vastaisesta sodasta ja sen rahoittamisesta "länsimaisin arvoin".
 
Tämäkin YLE:n uusi propagandavirka todistaa kuinka valheilla luodaan virkoja valheiden ideologiseen pönkittämiseen: 

 " Yleisradion hallintohimmeleihin 128 061 euron vuosipalkkiolla palkattua etiikkajohtajaa (jolla ei ole minkäänlaista filosofisen etiikan asiantuntemusta), voisi sanoa Ylen propagandapäälliköksi tai sensuuriviranomaiseksi."
 
Yksipuolisuutta Amerikan geopolitiikan julistuksessa esitetään nyt "Suomen turvallisuuden" ehtona kun tosiasiassa veronmaksajien rahoilla rynnitään Amerikan kriisintuottamistaktiikalla korostamaan Suomen riippuvuutta Amerikan sotatalouden ihanteista - Suomen kriisiä esitetään todisteena uskollisuudesta Amerikan narratiiville Amerikan maihinnousun tarpeesta "turvallisuuspoliittisessa kehityksessä". Kehitys-sanan omiminen vetoaa moneen suomalaiseen, koska sillä luodaan velvoitetta suomalaisille ja velvollisuus on isketty 900 vuotta pappien suuvaahdolla suomalaisten olemassaolon merkitykseksi ja kolonisaation perustelemiseksi. 


Oiekisto on pyörittänyt laajaa salaista ulkopolitiikkaa jo 1927 lähtien, jolloin suomenruotsalaisten rahoittama yksityisarmeija eli suojeluskunta koulutti natseja Saksassa.  Kekkonen myös rikkoi rauhansopimukset ja veti tutkapiuhat Saksaan 1956.  Se siitä YYA-sopimuksen tärkeydestä Kekkosen räikeässä valtapelissä.


 

Ei kommentteja: