sunnuntaina, marraskuuta 01, 2015

Miksi Snowden on perussuomalaisten vihan kohteena: konservatiivien itsepetos historiasta Osa II


Ihan oikeasti on ihmisiä jotka luulivat - ja luulevat - että perussuomalaisten eliittinyrpistelijät eivät olisi konservatiivi-oikeistolaisia ja eliitin nuoleskelijoita vaan että ps olisi "puoluejaottelun ulkona". "On turha puhua enää oikeistosta ja vasemmistosta".

  • Puolustusministeri Jussi Niinistö: "Jokaiselle sukupolvelle on tärkeää kokea viime sotien ihme"


Fasistien elitistisestä oikeistoprojektista yritetään yhä tehdä evankeliumia.

Oikeisto tarkoittaa eliitin palvelijoita koska he jäsentävät maailman ja sanat eliitin luomilla merkityksillä. Historiaa on turha ohittaa ja vasemmiston joukkovoiman luomaa modernia yhteiskuntakehitystä.

Perussuomalaiset uskovat muuttumattomuuteen.

Oikeistomedia ja oikeistolaiset yrittävät torjua kaiken uuden historiantutkimuksen, jonka osoittaa selvästi suomalaisten eliittifasistien ajaneen Suomen talvisotaan Skasna maailmanvalloitusideologian ja rotuopin tähden. Suomalaiset fasistit aloittivat jo 1919 terrori-iskut Neuvostoliittoon valtion virkamiesten avulla ja verorahoilla.

Miksi oikeistoa ei kiinnosta massiivinen fakta että talvisota olisi voitu välttää? 

Koska he jatkavat samaa ideologista projektia kuin Hitleriin ihastuneet rahaeliitti 1935.


II

Venäjäviha ilmenee psykologisesti mutta se tuotetaan poliittisesti. Se on ilmiselvä poliittinen väline ja hyvinkin koulutet ihmiset eivät kykene näkemään kuinka kirkkoakin taas ja yhä käytetään "talvisodan hengen" ja trauman nostatuksessa aitoa historiantutkimusta rankasti vääristäen. Kun ymmärrys vääristetään niin eliitin sotalordit saavat vallan pelolla ja valheella. 

Eliitin vastustajat käännetään uskonnollisessa propagandassa kansan vihollisiksi. Talvisota-hysteria on uskonto eikä perustu historiaan vaan eliitin luomaan hysteriaan ja historiasensuuriin. Kekkonen oli natsien palkkalistoilla, Erkko yteki sopimuksia natsien kanssa  ja ihmiset eivät nyt kykene massasuggestiossa tekemään nyt johtopäätöksiä historian väärentämisen seuraamuksista uskomuksiin ja massamedian vaikutustapoihin eliitin verikoirina. 

  • Suomella oli valtion budjettiin nähden maailman suurin hyökkäyspommittajalentokoneiden laivue ym talvisodan alkaessa, totaalisesti sotaa haluten. Lisäksi jatkosodan alussa armeija aloitettuaan hyökkäyssodan kuitenkin tahallaan jätti puolustamatta kaupunkeja venälisiltä pomittajilta jotta kansalaiset saataisiin viritettyä sotavihaan - väärin perustein ja suomalaisia tappaen.
http://m.kansanuutiset.fi/uutiset/kotimaa/3318804/ruotsalaisille-kallonmittaajille-suomalaiset-olivat-rotujen-pohjasakkaa?utm_referrer=https%3A%2F%2Fm.facebook.com%2F


   III

Konservatiivit eivät halua myöntää historiasta eliitin ja hierarkian perustavanlaatuista vääryyttä ja julmuutta.

Valtionkirkon kontrolloima Jumala on vain vertauskuva eliitin hegemoniakäsityksille, apparaatti "ylhäältä alas" -maailmankuvalle. 

Historiallisen terrorin ja vallan stagnaation paljastaminen ja kumoaminen merkitsee konservatiiveille identiteetin tuhoamista, jumala ei olekaan ollut siunaamassa vaan vain eliitin kirosanana pakkouskonnon alla kärvennetyille köyhille.


Kysymys on hyvin suuresta kokonaisuudesta, maailmankuvasta ja sen perusteista.

Oikeistolaisen maailmankuvan omaavat ihmiset pitävät yllä identiteettiä kun he torjuvat historian karmeita opetuksia kristityn eliitin mielivallasta ja typeryydestä.

http://yle.fi/uutiset/mot_uusi_kaaos_uhkaa_euroaluetta/8426682?origin=rss


Iv

Musta surma on Eurooppalaisen markkinatalouden ja vapauden ensimmäinen vapauttaja.

Kun vapaata ammatinharjoittamista estävä eliitti kuoli mustaan surmaan, syntyi uusi Eurooppa ja uusi vapaus. Kirjaimellisesti.

"musta surma aiheutti myös työvoimapulan joka mursi rakenteita, palkat nousi reilusti. bkt / nuppi "
italia / englanti


1300 -   1 620 742
1348 -   1 515 742
1400 - 1 751 1 099
    Kts  myös edellinen blogikirjoitukseni, tämä siihen osa II
http://yle.fi/uutiset/mot_uusi_kaaos_uhkaa_euroaluetta/8426682?origin=rss

Ei kommentteja: