keskiviikkona, marraskuuta 25, 2015

Venäjä nopeasti takaisin ystäväksiSuomen on äkkiä äkkiä purettava Suomen itsetuhoisa kauppasota

ja lopetettava Amerikan naurettavan kaoottisen geopolitiikan noudattaminen.

 Jos todella tunnette kansanedustajia niin nyt tarvitaan järjen vaikuttamista.


Suomi on osa Venäjää niin kulttuurisesti kuin geneettisesti. Suomenruotsalaiset ovat luoneet koulussa meille illuusion ja valheen venäjävihan tarpeellisuudesta sillä se on eliitin sorkkarauta suomalaiseen sieluun ja nyt talouten, halvaannutavaan kaappaukseen Amerikan geopolitiikan käskystä samallakun Amerikka on lisännyt kauppaa Venäjän kanssa! Ministeri ja lehtimoguli Erkko aloitti talvisodan natinsa ilman hallituksen lupaa.

Tuntekaa historia ja suomalaisten fasistisukujen teot joita hesariu ja muut fasistisukujen aivopesulat eivät teille kerro.

Lopettakaa lapsellinen eliitin palvominen. Eliitti on syöpäläinen joka rakenteelisesti tuhoaa pohjoismaista mallia ja suomalaisten elinehtoja.

Katso faktoja ympärilläsi ja tilastoja.

Tuhon aiheuttajat esiintyvät yhä median avulla pelastajina mutta käyvät vanhaa Vatikaanin kolonisaatiosotaa suomalaisia vastaan.Pirkko Marjatta Turpeinen-Saari
20 t
t rajojensa kautta Syyriaan, hoitanut ISISin haavoittuneita, sallinut ISISin öljykaupat, toisin sanoen tukenut terroristijärjestöä, joka uhkaa koko Eurooppaa. Venäläis-hävittäjän.alasampuminen tilanteessa, jossa Venäjä on keskeisin ISISin vastainen voima yhdessä Syyrian kristittyjä, sunneja ja alawiittieja käsittävän armeijan kanssa.#‎turkki‬ ‪#‎pariisi‬ ‪#‎brussel‬ ‪#‎ranska‬ ‪#‎sipilä‬ ‪#‎keskusta‬ ‪#‎demarit‬ ‪#‎vasemmisto‬


Ei kommentteja: