lauantaina, marraskuuta 28, 2015

Demarit puhuvat muruista kun 30 miljardia lahjoitetaan pois pörssikeinottelijoille
 
Veronkiertoa ja tukiaisia on yli 30 miljardia ja demarit puhuu yksi / 300 osasta. 

300 000 000 000 euroa veronkiertoa pois valtiontaloudesta ja turhia yritystukiaisia. 

8 miljardia valuu pois EU-korruptioon koska EU- ottaa 3/4 suomen tullimalksuista pois.
Suomi maksaa nyt kaksinkertaista eu-jäsenmaksuaja kansanedustajat eivät nouse kapinaan vaikka väittävät ettei heille kerrottu. 

Laitonta ja laillista tuhansien poikkeussäädöksien viidakko rkp-kokoomus-keskusta korruptiodiilien seuraamuksena. 1989 lainsäädäntö voimaan ennen korruptiosääntelyä ja kaikki olisi hyvin kun rahaa on kuin roskaa mutta vain tuloeroja kasvattamaan. Valtionyhtiöt takaisin jos aidosti puhutaan kansantaloudesta, tämä on hyvin hyvin yksinkertaista. 

Miksi vaarallinen kauppasota ja hiljaisuus siitä? 
Hallitus käy Amerikan osoittamaa ideologista sotaa ja se maksaa ensi vuonna 10 miljardia euroa kerrannaisvaikutuksineen kun ottaa mukaan 15 vuoden ajan Venäjänkaupan   pitkänlinjan sabotoinnin rkp-kokoomuksen esittämän "kovan ytimen" EU-perusteluilla. Amerikka toki lisää omaa kauppaansa Venäjän kanssa koska suomalainen kansanedustaja-wannabe-eliitti on tyhmiä amerikkalaisuuden ihailijoita omaa historiaansa ja suomalaisten fasistisukujen teoista tietämättömiä. 

Kansaa on valitettavan helppo huijata numeroilla ilman suhteellisuudentajua.

Kaikki valtapuolueet valehtelevat koska eivät puhu aidoista numeroista kuinka pohjoismaisen mallin verojärjestelmää on tuhottu aivan minimiin eliitin mielettömän riakstumisen luomiseksi. 


70-luvun keinot olisivat milloin tahansa käytössä jos kumoamme eurojuntan, pörssi-ideologian ja öljydollariteollisuuden vallankaappauksen.
Vasemmistoliitto ei ole myöskään esittänyt aitoa mittakaavaa veronkierrossa ja sen sulkemisessa.

 

Tuloerojen kasvattamiseen ja keinottelijoille pois Suomesta vain verohelpotuksina veronkierron lisäksi - osa tästä aiheellista mutta suurin osa aiheetonta:

 • Verotukien hinta vuodessa: 23 miljardia euroa
    


  "Viimeistään keväällä hallitus joutuu hakemaan uusia säästökohteita. Lisää tulojakin pitäisi löytää.

  Uusien veronkorotusten sijasta hallitus voisi puuttua nykyistä tarmokkaammin moniin erilaisiin verotukiin ja -vähennyksiin, joita Suomessa on Valtion taloudellisen tutkimuskeskuksen tuoreen raportin mukaan edelleen peräti 194 kappaletta.

  • Vatt on laskenut, että vuonna 2012 verotukien

   kokonaissumma ylittää jo 23 miljardia euroa."

  Hampun, marihuanan ja ekologisen viljelyn kieltäminen ja estäminen harkitulla byrokratiaterrorilla vie Suomelta 6 miljardia vuosittain. 

Öljyteollisuutta ja ydinvoimakorruptiota tuetaan 6 miljardia joka vuosi ja suomalaiset maksavat ranskalaisten insinöörien katastrofivoimalan numero III.

Maailman kallein rakennus joka ei toimi ja jossa tuntemattomat puolalaiset ovat hääränneet ilman valvontaa ja ammattitatioa.
Onnellinen Suomi? 

Talouspuheen oikeisto?

Tätä on korruption oikeisto ilman talouskasvua - Talousryöstöä Lontoon Cityn veronkiertopörssin sanelemana

Ei kommentteja: