maanantaina, marraskuuta 16, 2015

Hallitus voitti ja oppositio kumartaaOppositio kumartaa nyt syvään hallitukselle. Demarit kumartavat, vasemmistoliitto ja joukkovoimaliike kumartavat oikeistohallitukselle.

Oikeistohallitus voitti, sitä ei kaadettu, show kannatti, veroprogressiota ja pohjoismaista mallia ei palautettu, markkaa ei palautettu, omaa tullia ei palautettu, omia rajoja ei pidetä, omia valtionyhtiöitä ei palautettu, 100% voitto oikeistolle.

Älkää höpöttäkö voitosta hallitusta vastaan, älkää olko tyhmiä. Armeija jatkaa pimeitä Nato-toimia ja Suomi on Amerikan hyökkäyssodissa, kolonisaatiosodissa.

Oikeisto kerää joka päivä valtaa tuhoamalla taloudellisesti Suomea, harkitusti terrorilla valtaa ja vaatimuksia ja "perusteluja leikkauksiin".

Taktiikka on vaatia vasemmistoa hyväksymään tärkein pankkieliitin terrori eli euro ja siihen kytketty nato ja veronkierto.

Eliitin palvonta ohjelmoidaan suomalaisiin koulussa, kirkossa ja massamediassa. Pelko ja vapina.
 
 70-luvulla työläiset kyllästyivät ja 1100 lakkoa sekä tiedottaminen pohjoismaisesta mallista sai aikaan eliitin ja Kekkosen nujertumisen.  Pohjoismainen malli otettiin kansan enemmistön voimalla, sitä ei annettu.
 

Demarit ja vasemmistoliiton eliitti toistavat rkp:n ja kokoomuksen selitysmalleja, "talousmallia".

Euron sisällä eurojuntan alla Portugalin vasemmistolainen kapinahallituskaan ei voi tehdä mitään, rahavirta on kiristyksessä kiinni ja eliitti rahansa piilottaneena veroparatiisin avulla valtiot tuhotaan ja eu tukee veroparatiiseja kaikin voimin kaikki uhraten - Liittovaltion plutakratian ja militarismin tähden.

 

 
 Valtionterrori ja Nato ovat ainoat avainsanat "pakolaisongelman" ymmärtämiseen, ei rajojen avaaminen ja euro-naton taktiikalle antautuminen.Ei kommentteja: