lauantaina, marraskuuta 14, 2015

Pariisin terrori-iskut ja lännen ristiretketNyt ratkaisee vain ymmärrys.

Pelin nimi on sumutus.

     Aleksander Stubb tv:ssä 14.10.15  suunnilleen näin:
>> "Tietenkin tämä tarkoittaa Euroopassa yhteisen turvallisuuden lisäämiseksi lisää integraatiota".


Syyrian teroristeilta eli miehiltä, jotka hyökkäävät Syyrian valtiota vastaan, löyty Turkkilaisia, israelilaisia ja amerikkalaisia aseita japanilaisten autojen kuljettamina.

Terrori on nyt päätuote, jota pohdimme ja on taktiikkana suuressa strategiassa, josta ei saa valtamediassa puhua. Valtamedia saa olla hysteerinen ja leimata Amerikan vastustajat trolleiksi ja Venäjän putiisteiksi mutta valtamedia ei saa päätoimittajien tiukan ideologisen valvonnan alla kertoa tosiasioita.


 Historia ei loppunut.

Vastakkainasetteelut eivät loppuneet.

Kolonisaatio ei loppunut. Valkoisen miehen ahne taakka ei loppunut.

Kapitalismi ei loppunut "vapauden" retriikan väkivallan ja harhan tuottamisen alta.

Sota ei loppunut.

Ja suomella on vielä täysin käsittelemättä eliittimme syyllisyys niin sisällissodan, talvisodan kuin jatkosodan sytyttämiseen ja siksi natotrollit voivat kiljuen kieltää keskustelun faktoista, joilla kolonisaatio on pystytetty ja jatkettu.

Suomi on myös kolonisaation eli resurssiryöstön kohteen joten vedä syvän henkeä ennen kuin taas yhdyt massamedian kyynisyyteen Syyriasta ja Afganistanista.

Kaaos on keino ja sitä hellitään massamediassa suurimpana emotionaalsiena asiana.

  Spektaakkeli  the Guardian


Holy motors Paris France

Spektaakkeli
 

   II


Miksi eliitti on tyytyväinen "terroristeista" eli huomion siirrosta pois eurooppalaisen fasismin ja STASI-valtion rakentamisesta?  Siksi.

  •   Saksan vakoiluskandaali pahenee

Vakoilujupakka repii jo Saksan hallituksen rivejä. Myös yhteistyötä Yhdysvaltain kanssa joudutaan puntaroimaan uudestaan

http://yle.fi/uutiset/8000073III


"Oletteko unohtaneet" että ns charlie hebdo iskun tekijätkin saivat liikkua vapaasti Ranskassa vaikka olivat selkeästi terroristi-listalla?


Paris Attacks:

A Perfect Pretext For NATO To Mobilize in Syria and Iraq     IV
" Ilkka Luoman kommentti Aaltolalle:

  - Milloin UPI Mika Aaltola aloittaa syiden pohjimmaisten tutkimisen. Nyt esimerkiksi tämä pohdiskelu tässä on liki luokatonta, epäammattimaista ja hyvin tarkoitushakuista. Aaltola voisi selvittää historiaa, kolonisaatiota, siirtomaaisännyyksiä ja nykyistä rynnäköintiä länsisotakonein Syyriassa, Irakissa, Afganistanissa - aiemmin Libyassa jne . Aaltola voisi tutkia missä kaikkialla Ranskan asevoimat operoivat nyt ja edellisinä 24 kuukautena. Olisiko aika selvitellä syiden ja seurauksien kronologiaa. Siviilit kärsivät nyt jo yli kaikkien kipurajojen.''
Ei kommentteja: