tiistaina, helmikuuta 22, 2011

Vihreä valkopesu - oikeistolainen vaalikone eduskuntavaalikunnossa kokoomus-uskollisena
Vihreät ovat kokoomuksen vihreä omantunnonpesun erikoisyksikkö.

Ole oikeistolainen luulemalla olevasi nuorekas uusvasemmistolainen!

 Itke eläinten, älä köyhien puolesta. Aja yhteiskunta alas ja luule selviäväsi jyvänpurijana kanien kanssa puistossa.

Vihreät vain toisintavat kokoomuksen vaalistrategiaa: pilkataan poliittisuutta, halveksitaan ideologisia päämääriä, ollaan vain "rationaalisia".


Piilotetaan ja maskeerataan vahva oikeistolainen eetos "huolettoman" virnuilun taakse. Puhutaan valtion alasajosta "tehostamisena" ja alennetaan suuryhtiöiden ja keinottelijoiden verotusta.

Paisutellaan egoa "periaatteilla", imagolla ja allekirjoitetaan KAKSI ydinvoimalaa.

Luodaan mielettömiä palkkiojärjestelmiä johtajille, jotta he kelluisivat aivan omassa todellisuudessaan tavallisesta työntekijästä irroitettuna. Vihreiden poliittinen ydin on nyt ministeripaikkojen eli eliitin urakehityksen varmistamisessa.

Riehutaan valheilla loisteputkien puolesta, jotka vain lisäävätkin sähköverkon rasitusta ja ollaan maailmanpelastajia periaatteista ilman syy-seuraussuhteita - ilman mitään poikkeamaa EU-helvetistä.

Vihreiden avoin Suomi on avointa päämomaverotuksen vastustusta "Varakkaiden sijoituskyvyn puolesta" eli verottamaton raha vuotaa ylikansallisiin sijoituskomplekseihin ja luksustuotteisiin pois Suomesta.

Hyvinvointiyhteiskunnan totuus on se, että kun yhteisö määrittää verotaakat ja hyvinvoinnin minimin niin yritykset sopeutuvat aina. Kapitalismin tärkein oppi ei ole poliitikkojen alistuminen ja kansalaisten alistaminen yritysten ahneuteen vaan yritysten ihmeellinen sopeutumiskyky jokaiseen verotusympäristöön. Aivan jokaiseen.

Ideologia on tehty kahlitsemaan kapitalismin hirviötä, jolloin arvot määrittävät vaihtovälineen ekosysteemin. Eivät estä vaan määrittelee. Tuli on hyvä renki mutta huono isäntä.

Soininvaaran epätoivoinen päätös saada edes jokin poliittinen päätös SATA-komitean kokoomukselle alistuneelle, pelkurimaiselle ja epäonnistuneelle linjaukselle oli köyhimpien nuorten rankaiseminen. Kymmeniä pakituksia ja sanansyömisiä ja vain nuoret valitaan kepin kohteeksi. Viime vuoden poliittisen impotenssin ja paniikin kauhein esimerkki.

Anni Sinnemäen hysteerisen kiireinen tarve hyökätä jo ennakolta laaditulla lausunnolla oletettuun SDP:n verolinjaukseen on suoraan kokoomuksen sissitaktiikan ja vero-opin käsikirjasta "Kuinka purkaa hyvinvointiyhteiskunta ja verotuspolitiikka suuryritysten eduksi".
 Vihreät unelmat porvarivalkoisten sinisillä leimoilla.

Lopeta unelmoiminen jos ajattelet olevasi yhteiskunnan ja hyvinvoinnin jakamisen puolella.::

Arkistoa:

 
::

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Soininvaaran epätoivoinen päätös saada edes jokin poliittinen päätös SATA-komitean kokoomukselle alistuneelle, pelkurimaiselle ja epäonnistuneelle linjaukselle oli köyhimpien nuorten rankaiseminen."

Minusta tässä asiassa on vähän turhaan piiskattu Soininvaaraa. Ihmisten kannattaisi ainakin ennen dissailua lukea Soininvaaran puolustuspuheenvuoro: http://www.soininvaara.fi/2011/02/18/%E2%80%9Dlex-soininvaara%E2%80%9D/

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Soininvaara ei uskaltanut tehdä mitään muuta poliittista linjausta kuin potkia köyhimpiä ja nuorimpia.

Ei mitään muuta.

Vaikka olisi pitänyt. Selkeitä linjauksia ja visioita. Ei mitään.

Vihreät ovat täysin selällään kokoomuksen edessä.