torstaina, helmikuuta 24, 2011

Anti-Juudas Oinonen mielivallan ajan profeettana

Anti-Juudas Oinonen vapauttaa antikristuksen piinasta:

  • "Minä en halua olla ensimmäisen kiven heittäjä ja ristiinnaulitsija."

Outo lausunto vai mitä? Mutta paljon paljastava. Ideologinen lausunto. Suorastaan ohjelmanjulistus. Seä tekopyhyyttä mitassa, jota ei vähään aikaan ohiteta.

 Poliitikot saavat siis vääristää lakia siinä missä säätääkin. Missä on laki ja seuraamukset?

Pentti Oinosen uskonnollistyyppinen lausunto uskollisuudesta on juuri sitä mitä se on: se kertoo lojaliteetista ja uskonnollistyyppisestä sitoutumisesta omaan klaaniin ja yhteistyökumppaneihin ohi järjestyksen, lain ja eettisten seuraamuksien.

Klaaniuskollisuus ja patriarkaalinen kunniakulttuuri johtajien etuoikeuksista ja koskemattomuudesta ei ole lain ja järjestyksen kulttuuria.

Se on mielivallan ja hyvä veli -suhdekulttuuria. Kansalaisia kohtaan hän ei tunne velvollisuutta.

Valtio on aikamoinen vitsi näinä päivinä.
Ylikansalliset yhtiöt saavat Suomessa kasvavaa tukea suorana rahoituksena ja järjettöminä verohelpotuksina samalla kuin tavallisen yksilön verotusta kiristetään. 
Valtiosta on tullut yhtiöiden edunvalvontaorganisaatio ja voittomarginaalin kasvattaja.
Perustuslaissa kuitenkin valtion selvä tehtävä on olla yksilön oikeuksien ja yksilöiden kannalta olosuhteiden edistäjä.
Vaaleissa vain vasemmistoliitto näyttää ymmärtävän valtion tehtävän pohjoimaisen hyvinvoinnin takaajana ja perustuslain toteuttajana. 


Sosiaaliset rakenteemme tuhottiin ja tuhoutuivat 1990-luvulta alkaen. Aikaisempi kehitys, jota voisi sanoa tasa-arvoistavaksi tai jopa hyvinvointivaltion tavoitteluksi, muuttui pääomatuloja suosivaksi ja pyrki ikäviin ansiotöihin ja entistä huonompiin palkkoihin niistä. Samalla toimeentulotuen ehtoja on jatkuvasti kiristetty. Se on se rakennemuutos.
Väittelijän (Johannes Kananen) mukaan tapahtui siis niin, että kun ryysyköyhälistö alkoi käydä vähiin, luotiin kiireesti uusi.

Ei kommentteja: