torstaina, helmikuuta 03, 2011

Anneli Jäätteenmäen poliittinen teloitus Lipposen ulkopoliittisen vallan suojaamiseksi  • " Ensimmäinen Suomea koskeva kovan luokan Wikileaks-paljastus on tullut julki. Salainen dokumentti paljastaa, kuinka Tarja Halosen ja Vladimir Putinin keskustelut päätyivät Paavo Lipposen kautta Yhdysvaltoihin. " - IS

Lipposen doktriini, Kekkosen valtaa kahmivan perinnön suojeleminen.

Lipposen doktriinin kauhein seuraamus oli Jäätteenmäen erottaminan ja ensimmäisen naispääministerin häpäisy.

Anneli Jäätteenmäen poliittinen teloitus oli nimenomaan poliittinen teloitus sisäpiirin "perinteisen" salaisen ulkopoliittisen vallan suojaamiseksi.

Jonkun oikeusoppineen mukaan sen Lipposen puheaineiston salaaminen oli nimenomaan laitonta (Lipponen ei ollut lain silmissä juridisesti enää suojattu) joten Jäätteenmäki oli pääministerinä ihan oikealla asialla purkamassa salaista ulkopolitiikkaa - eikä häntä olisi voitu erottaa ellei olisi painostuksen hyökyaallosta peloissaan eronnut itse. Surullista.

Valtaklikki käynnisti ennen näkemättömän hyökkäyksen Suomen poliittisessa historiassa pääministeriä kohtaan ("Irakgate" Helsingin Sanomien hysteerisellä avulla tietysti) joka virkalain mukaisesti oli puuttunut epädemokraattiseen poikien salaiseen leikkiin parlamentaarisen järjestyksen ulkopuolella.

Salaista politiikkaa demokratiassa? Eihän silloin enää ole demokratiaa.

Jopa oikeistolaisen keskustan omat koirat raatelivat Annelin epädemokraattisen sisäpiirin kunnian ja piirileikin pelastamiseksi. Kovaa peliä. Kekkosen kovaan malliin.

Miettikää, mikä demokratian periaate meillä on: 
entinen pääministeri Lipponen pönkittää salaista omaa ulkopolitiikkaa hyvä veli -systeemin siunaamana mm. sodan käynnistämiseksi Irakissa. Edustaa kansakuntaa "arvovallallaan" mutta salasi kansalta edustamansa asian ja päämäärän.

Lipposen käsissä on Irakilaisten lasten verta. Vieläkään Lipposen "esikunta" Tuomiojaa myöten ei myönnä USAn Irak-koalitioon osallistumista. Suomalaistenhan ei tarvitse tietää ulkopoliittisista linjauksista kun isä hoitaa puukon teroittamisen "vihollisia" vastaan Amerikkaa miellyttääksen.
Kekkosen suvereeni  valtakäsitys eliitin salaisista linjauksista sisäpiirin totaalisen kontrollin sinettinä ja "kunniana" on tietysti tässä "perinteenä" taustalla: Kekkonen toimitti sotilaallista tutka yms tietoa  Natolle ja CIA:lle vaikka julisti kulissina absoluuttista, alistuvaa, keskustelun ulkopuolella olevaa puhdasta YYA-henkeä ja -sopimusta itään päin.

Lipponen jatkoi vanhaa eetosta salaisella retkellään.

Ulkopolitiikka oli Kekkosen vallan tae, oikeastaan ase sisäpolitiikassa ja pelote avoimuutta sekä demokratiaa kohtaan. Muistamme kylmän poikkeuslain, uskontunnustuksemme credon.
Hän oli despootti, isä aurinkoinen, ainoa kanava ulkopolitiikkaan oman pelinsä ansiosta. Pelastajamme. Ala-asteella minutkin pakotettiin joka viikko rukoilemaan Kekkosen puolesta. Jumalamme luokan seinällä. Ainoa toivomme.

Kekkonen tuhosi demokratian käsityksen ja siksi meillä ei ole käsitystä demokratiasta. On vain maan tapa ja vallan kunnioittaminen. Hataria uskollisuustuntemuksia johonkin puolueeseen eikä käsitystä päätöksien seuraamuksista.

Kekkosen salainen yhteistyö Natolle ja CIA:lle on historiallinen fakta ja kansalle huudettu YYA-hysteria oli kansan traumatisointia keskustelemattomaan sanelupolitiikaan ja sisäpiirin kulissipolitiikkaan. Vallan sisäänajoa aivan turhalla ylilyönnillä. Hyvät välit Neuvostoliittoon eivät edellyttäneet yli-ihmis-Kekkosta juomassa urhosti votkaa ja kiljumassa virkamiehille myllykirjeiden kiusaamismyllytyksessä.

Kremlin papereiden mukan kaikki mitä meille on opetettu koulussa Kekkosen teoikis on jo etukäten päätetty Kremilssä. Tietyti veteraanipolitrukeille oli vallatonta viihdettä seurata humalassa seurallisen humalaista Kekkosta.

Olemme yhä Kekkosen haudassa.

Mauno Koivisto Ja Paavo Lipponen jatkoivat aivan täysillä samaa vallan linjaa ja virkamiesten käyttämistä eduskunnan poliittiseen painostukseen. Ministeriöt hallitsevat siis virkamiesten suorittaman pelottelun kautta päättävää eduskuntaa. Kuvio on outo mutta jykevä.
Emme elä demokratiassa vaan hyvä veli -sisäpiirin valtasysteemissä, johon vihaiset virkamiehet on juntattu mukaan "vaatimaan" ainoita haluttuja oikeistolaisia ylikansallisten firmojen ratkaisuja.

Virkamiehet eivät palvele kansan valintojen demokratiaa vaan oikeistolaista sisäpiirijunttaa.
Tämän pitäisi olla selvä asia poliittisesta elämästä jokaiselle tervejärkiselle kansalaiselle.
Muistamme tuoreesti, kuinka Pekkarinen nauroin medialle, kuinka nämä uskoivat hänen propagandansa yhden ydinvoimalan rakentamisesta, vaikka sisäpiiri eli Elinkeinoelämän keskusliitto EK oli päättänyt ja määrännyt kokoomuksen rakennuttamaan ei-uusiutuvaa ja ei-ekologista ydinvoimaa.

EK on vallan synkkä ydin. Juntta-Kabinettien juoksuhauta.
Suomettumisen aakkoset ja rattaisto.
Suomettumisen Kekkos-eetos eliitin vallan suojaksi.


Yliopistolan lausuntokierroksessa 18 muuta tahoa ei hyväksynyt uutta oikeistolaista yliopistolakia mutta EK käski romuttamaan itsenäisen ja tieteellisen korkeakouluperiaatteen ja niin syntyi kokoomuksen surkea amis talouselämän lyhytnäköiseen palvelukseen, Aalto-opisto.

Veronmaksajien rahaa pumpataan Aaltoon Helsingin yliopiston ohi, vaikka Helsingin yliopisto on satoja listasijoituksia laadukkaampi kanainvälisissä vertailuissa.

Elikeinoelämän keinoelämän orjana Aaalto-"yli"opisto on pelkkä narttu, josta innovaatiota ollaan tuhoamassa - vaikka innovaatiojargon on se sumuverho, jolla uusliberalistista junttakapitalismia juntataan.

Innovaatio vaatii aikaa henkisenä karusellina, kokeiluja ja yksilöiden vapautta, vapauttavi stipendejä, humanismia kovan ja pelokkaan teknopörssikulttuurin vastapainoksi - sitä innovaatiota mitä Aalto-periaate on tuhoamassa firmapakkopaidan ja EK-valtajuntan kautta.Brittien Lipponen vierailee tänään torstaina kankaalla! - Live -


S
NT live: Kuningas Lear
NT live: King Lear (2011)
Lajityyppi: Teatteri
Levittäjä: By Experience
Ensi-ilta: 3.2.2011
Kesto: 3h 00 min
Ikäraja: S

Ei kommentteja: