sunnuntaina, heinäkuuta 01, 2007

Fysiikan lait ja Brownin ilmiömäinen vallanvaihto


Briteissä on juuri nyt sopivasti Gordon Brown:in vallanvaihdon yhteydessä tapahtunut terroritekoja. Brown show.

Salaliittoteoriat ovat viihdyttäviä.

Mielikuvitusta kutkuttavia, mutta varsinkin siksi, että maailmanhistoria on täynnä salaliittoja. Muinaisen Rooman vallansiirroista eli keisareiden kuolemista 2/3 tapahtui salaliittojen seurauksina.

Natsien valtaannousu ja valtiopäivätalon tuhopoltto fasistien toimesta juutalaisen kommunistin lavastamiseksi. Kekkosen yllättävät ja toistuvat kriisijulistukset ja suomalaisille juntatut uhkakuvat, jotka takasivat Euroopan pitkäaikaisimman presidenttiyden. Vatikaanin väärennetyt asiakirjat, joissa mm julistettiin itse Pietarin valtakirjalla Vatikaani ainoaksi Jumalan Valtakunnaksi maan päällä. Mussolinin "unohdetut" sodanaikaiset miljoonatuet Suomelle, joiden arkistotiedot tuhottiin Suomessa. Floridan hylätyt äänestyslaput Bushin pikkuveljen osavaltiossa. CIA:n 70 eri vallankumousoperaatiota, jotka on nyt jopa dokumentoitu virallisestikin USA:n senaatin toimesta. CIA:n ja Pentagonin "sotaharjoitus" juuri WTC-tornien räjäyttämisen/romahtamisen aikana. Stalinin kehittämää n. 50 salaliittoa kuviteltuja salaliittoja, mm trotskilaisia vastaan. Lista on loppumaton.

Totuuden vääristäminen on totuuden omistamista. Valta edellyttää aina salaliittoja, salattuja sopimuksia ja sisäpiirin tietoja, vallan suojeltuja keinoja, ennalta julkaisemattomia toteutustapoja, joilla voidaan ohjailla mielipiteitä ja mielaloja. Ja valita sopivia vihollisia.


Briteissä on juuri Brownin vallanvaihdon yhteydessä tapahtunut yhtä aikaa ihmeellisen vaarattomia mutta niin uhkaavia, kuin mittatilaustyönä sopivan vaarattomia terroritekoja, pelottena. Savuavia autoja. Tulta visuaalisena uhkana. Sopivasti spektaakkeli-hysteriaa mutta ei todellsita tuhoa liian suuren ahdistuksen tuottamiseksi juhlallisen vallansiirron kruunaamiseksi ja sinetöimiseksi.

Jotakin räjähtelee mutta vain poliisin toimesta uutiskameroiden käydessä - mikään ei muu räjähdä edes poliisin avittamana.

Mutta yksi kysymys herää tästä mediakiihkosta ja valmiustilan nostamisesta: mitä tarkoitusta nämä hyvin kömpelöt, tumpelot ja räjähtämättömät bensiinikanisteriautot oikein palvelevat? Kansa ymmärtää, että se tarvitsee nyt vahvoja ja päämäärätietoisia johtajia. Jos tämä avuton terrorisuunnitelma tiedettiin etukäteen, ei olisi ollut mitään poliittisia syitä estää sitä.
Päin vastoin.

Nämä Glasgow'n bensa-autot eivät ole ammattilaisten toteuttamia, niitä ei ole suunniteltu tappamaan vaan aiheuttamaan show: tulta ja savua - huomiota. Säikähdystä. Turvallisuuden kaipuuta. CIA:n vanhimpia temppuja on palkata idiootteja idealisteja toteuttamaan vaillinaisia sabotaaseja ja lavastamaan poliittisesti seuraamuksellisia "terroritekoja". Kuka muistaa kommunisti Oswaldin CIA:n palkkalistoilta? Osama Bin Ladenin? Tämä ei ole vitsi.

Suurin terrorismin illuusio ja myyttisin showtapahtuma on yhä kuuma puheenaihe. Kuinka alumiinilentokoneet ja lyhyen aikajakson matalan lämpötilan polttoainetulipalot pystyivät tuhoamaan ja sulattamaan kaksoisteräsrakenteiset WTC-tornit nopeasti ja tyypillisen räjäytyspurkukäytännön mukaisesti:

OFFICIAL CONFUSION
- 911 and the British Broadcasting Conspiracy

" New documentary by Adrian Connock and David Shayler
about the BBC's selective and distorted 911 coverage.
With particular reference to the Conspiracy Files programme
aired on BBC Two on February 18th 2007. "Virallisen totuuden vastustajatFBI:n entinen tulkki Sibel EDMONDS, joka on saanut USAn oikeusministeriöltä määräyksen vaieta julkisuudessa karkeista laiminlyönneistä, joihin FBI syyllistyi ennen iskuja, ja joista Edmonds turhaan kertoi 9/11-komissiolle

AJ: -Näkemäsi todistusaineiston ja salailun vuoksi et siis olisi hämmästynyt monen muun tavoin, jos 9/11 oli omaa tekoa?

SE: -Tässä tilanteessa täytyy sanoa, että ei, en olisi hämmästynyt.

AJ: -Viittaako todistusaineisto mielestäsi siihen suuntaan?

SE: -Niin, no jos taas katsotaan miten paljon tietoa salataan ja miten pitkälle he ovat valmiita menemään ihmisten vaientamiseksi ja tämän kaiken tiedon julki tulon estämiseksi, niin sanoisin että kyllä viittaa.

(Edmonds Alex Jonesin haastattelussa 24.6.2006.)USAn kongressin edustajainhuoneen jäsen Cynthia MCKINNEY, Georgia "Mutta kuka [Bushin] hallinnosta kantaa vastuun syyskuun 11:nnen traagisista tapahtumista ja siitä valtavasta "tiedustelun epäonnistumisesta", joka maksoi tuhansien newyorkilaisten hengen? Minä olin se joka vaati tutkimusta syyskuun 11:nnestä ja esitin täysin asiaankuuluvan kysymyksen: 'Mitä Bushin hallinto tiesi syyskuun 11:nnen traagisista tapahtumista ja milloin se sen tiesi?' Sekä presidentti Bush että varapresidentti Cheney sanoivat Tom Daschlelle, että sitä mikä meni vikaan 11. syyskuuta, ei pitäisi tutkia." *

(Puheesta Abyssinian Baptist Churchissä New Yorkissa 31.3.03.)

*Entinen senaatin demokraattijohtaja Tom Daschle on kuvannut presidentin ja varapresidentin sanomaa: "No investigation by anyone, period." - tässä kopio.)


http://video.google.com/videoplay?docid=-1882365905982811133&hl=en

Ei kommentteja: