torstaina, heinäkuuta 05, 2007

Julkaise indie-leffa Amazonin kautta


Call for HD DVD Entries

Jointly sponsored by Amazon and Microsoft, the 1000 HD DVD Indies Project changes the distribution game for indie filmmakers shooting in high definition.

At no charge, up to 1000 selected entries will be authored to HD DVD using Microsoft's world-class technology and then made available to millions of Amazon.com customers through the CustomFlix Disc on Demand service.


HD-julkaisu nyt ei tarkoita sitä, että jos leffa on kuvattu DV:nä etteikö sitä voisi julkaista.
Upscaling vaan käyntiin maltillisen terävöityksen kanssa 720i tai p-versioksi esim jossakin Final Cutin uudemmassa versiossa tai jonkin asiaan perehtyneen firman kautta, jos heidän kanssaan saa maltillisen sponssaushenkisen sopimuksen tiedoston muuntamisesta. Homma on vaan saatava siirrettävnä HD- kasetille.


* Jopa Hdmi-upscalingin osaavan halvan DVD-soittimen kautta voit tehdä siirron kaverin HD-kameranauhurille (jos siinä on hdmi-in tai RGB-in-liitin. Polta DVD:lle ensin niin hyvälaatuinen video kuin vain DVD-poltto-ohjelmasi sallii (Adoben Encore on hyvä). Joudut pilkkomaan pidemmän tuotoksen mutta saat sitten halvimmalla tavalla HD-upscalingin.

Jotkin Panasonicin HD-nauhurit toimittavat suoraan kohtuullisen laadukkaan automaattisen upscalingin DV-signaalista, mikä on nopea ja varma prosessi - sellaista nauhuria kannattaa tiedustella eri firmoista, jos haluaa tehdä tosi halvan diilin materiaalin siirtämisestä HD-nauhalle. DV-formaatissahan on todellakin enemmän väri-informaatiota kuin halvoissa HD-kameraformaateissa joten upscaling tuottaa ihan mukavaa sävyrikasta jälkeä.


keywords: omakustanne-elokuvan julkaiseminen julkaisu tuotannon tuotanto independent film publishing process easy indie cheap feature movie how to publish


.

Ei kommentteja: