tiistaina, kesäkuuta 03, 2014

Vaarallisia nämä naamioidun venäjävihan viljelijät

Vaarallisia ovat nämä todellisuuden vääristeljiät ja naamioidun vihan siittäjät, natokiiman synnyttäjät, jotka väittävät että Venäjä on lainoista ja kupladollareista vapaa typeryyden ja avuttomuuden takia.


Amerikan imperialismin ihailijat joutuvat urakalla väärentämään koko ihmiskunnan  historiaa "demokratia-puheellaan" ja varsinkin euroeliitin Venäjän valloittamishimon pitkää eurohistoriaa  uusin tavoin naamioituina ivan viiltoina itään päin ilman mitään rauhan- ja talouden kehittämisen aikomustakaan. Kriiseissä ja valloitusyrityksissä muokattu Venäjän identiteetti on milloin tahansa valmis omavaraisuuteen kriiseissä, Eurooppa ei.  
  

    Tuore esimerkki kirjoituksista

  "Suomilogiaa Ukrainasta"

Mäntyranta käyttää tässä tyypillistä diskurssia Venäjästä, jota venäjävihan kurmottajat eivät käytä Amerikasta. "Venäjän etu ei välttämättä ole Kremlin etu." Kuinka ihmeessä nämä moraalin välkehtivää miekkaa maailmanpolitiikassa käyttävät eivät käytä samaa argumentaatiota Washingtonista? Amerikka on tappanut 30 miljoonaa ihmistä II maailmansodan jälkeen imperialistisen vallan sodissaan mutta silti ns "moraalipuhe" ja "kasvatuspuhe" kohdistuu Amerikan kannattajilla vain Venäjään ja Amerikan hyökkäyksen kohteena oleviin maihin? Amerikan dollarille ja keskuspankilleen alistamissa maissa on hirvittävää köyhyyttä ja rikkaiden oma dollarioligarkia matalapalkkauksen kautta mutta se ei hirvitä Venäjän taloudellista olemusta kauhistelevia. Amerikan lapsikuolleisuus on korkea ja mm. autismin kasvu huikein uusi terveyskatastrofi, josta ei jostain syystä puhuta ja vaikka köyhien lihavuudesta Amerikan kulttuurin rappiona puhutaan, se ei poliittisia moralisteja  kiinnosta kun Venäjän moraalista profiilia ravistellaan peittelemättömän inhon vallassa. Sokeus Amerikan fasistisille hyökkäyssodille samalla retoriikaalla kuin natsit käyttivät oman rauhanse levittämisessä on kuitenkin tämä mykistävin sokea piste amerikkahuumassa.


Suurin ja vaarallisin käytännön valhe ylivoiman hurmosta eurokansalle pumppaavilla mediaa myöten on puhe Venäjän sotilaallisesta heikkoudesta ja rappiosta. Siviilit on saatava tuntemaan sokeuttavaa ylimielisyyttä tässä eurojuntan mediasodassa talouskriisin vastuun häivyttämisessä.
Jokainen jatkokoulutettu jääkäri tietää Venäjän olevan käytännön tilanteen sotateknologiassa ja taktisessa toteutuksessa ylivoimainen. Amerikassa ja pikku Natossa on ylivoimaista vain asekauppiaiden korruption megalomaaninen ja lamauttava luonne Neuvostoliiton tapaan. Suomenkin armeija on nyt täynnä hyödyttömiä nato-romua, joiden huoltokin on äärimmäisen vaikeaa ja nopeasyklistä puhumattakaan siitä että Suomi on nyt täysin avuton sotilaalisesti Saksalle mm. Saksan ja jopa Turkin hallitsessa totaalisesti Suomen sotilasteknologiaa satelliittiohjauksen kautta. Naton luksuselämään tottuneet kenraalit osaavat vain lamaantua sotapeleistä poikkeavan uhkaavan kuoleman sotkiessa urapalkkasotilaiden elämänhallinnan keskipisteitä, tilinauhan jatkuvuutta, uranousua ja eläkesuunnitelmia.

Euro-palkkasotilaat ovat nyt Amerikan ohjaamia ja Suomen puolustusvoimien lakipykälistäkin poistettiin kymmenen vuotta  sitten kaikki viittaukset itsenäsiyyden puolustamiseen Amerikan imperialistisen dollari-ideologian mukaisesti.

Mäntyranta kahistelee Moskovan itsekkäitä etupyrkimyksiä aivan kuin Eurojuntta ei olisi toiminut itsekkäästi Kreikkaa tuhotessaan, Espanjaa lamauttaessaan eliitin veronkeirrolla ja nyt kriisin kärjistäjänä kieltäessään Ukrainan presidenttiä solmimasta ja pitämästä kauppasopimuksia Venäjän kanssa, joiden rahallinen hyöty olisi ollut edelliselle Ukrainan alueelle huikea. Miksi EU ei olisi voinut sopia omia sopimuksiaan "auttaakseen Ukrainaa" taloudellisesti hyväksyen Ukrainan vanhat geopoliittiset ja vakaat sopimukset Venäjän kanssa?

Koska EU:n kysymys ei ole auttaa Ukrainaa vaan todellakin käydä aggressiivista lebensraum-sotaa pieniä EU-maita kohtaan varsinkin Saksan hyödyksi militaaristaloudellisessa euroimperialismissa - jota ollaan kovalla tohinalla kytkemässä TTIP-sopimuksella kiinteämmin dollarin talouksia kaappaaviin ja määrääviinn sotatalousimperialismiin.

Voimme hyvin yksinkertaisella ajatusharjoituksella ymmärtää että jos Venäjä olisi harjoittanut Meksikossa tai Kanadassa samaa ekspansiivista lahjontaa ja sisäpolitiikan korruptiota vaihtaakseen niiden maiden valuutan ruplapohjaiseksi (ruplaan sidotuksi) niin Amerikka-moralistit olisivat kiljuneet "demokratian raiskaamisesta ja invaasiosta" - mistä he eivät nyt kurmota Amerikkaa, joka käyttää näitä invaasiotekniikoita ympäri maailman ja meille tärkeässä Ukrainassa jopa natsipuolueiden avulla ja presidentin kaatamisella väkivallalla, aivan avoimilla EU:n tukemilla vallankaappauspuheilla "Maidanin" aikana. Nyt geopoliittinen sumutuspuhe on taas demokratia-diskurssia ilman demokratiaa. Uuden oligarkki-presidentin vaalit eivät olleet nähneetkään mitään aitoa demokratiaa edes ehdokasasetelmassa eikä Suomen kaltaisessa mediasensuurisssa - mutta länsimaisen ihmisen hybrikselle kelpaa mainiosti todellisuuspakoinen kulissipuhe demokratiasta omantunnon takeeksi ilman mitään rehellisyyttä todellisuudesta ja rehellisen geopolitiikan tasapainoehdoista.
Amerikka on erikoistunut valtioiden tasapainotilojen horjuttamiseen ja kriisien lisäämiseen jotta demokratiapuhe saisi ohjatuista kriiseistä mediakulissit Amerikan velkavuoren ja eliitin veronkierron varjossa kuhisevassa tuhokapitalismissa ja perustelut "demokratian" tarpeesta kupladollarin alla. Suomessakin kokoomus käyttää demokratiapuhetta tuhotakseen demokratian ja valtion itsenäisyyden pörssi-ideologia eli uusliberalismin mukaissesti välittämättä lainkaan kurjuuden kauhuista mitä heikko eliitin poliisivaltio ilman ihmisarvoa tuo tulleessaan.
Dollari pysyy nyt kasassa vain "liian suuri kaatumaan"-korttitalolla, joka on vain armeijan ja sotilaallis-taloudellisten invaasioiden varassa kuten oli identtisesti Euroopan alkuperäisten kulttuurien tuhoajan Rooman talouskin.

Suurvallat ovat suurvaltoja ja niiden suhde vaatii tasapainoa mutta transatlanttinen puhe tekopyhästä "demokratiasta" "läntisten" sotavoimien "moraalisena oikeutuksena" ja "Tehtävänä" on totaalista fasistista lebensraum-ideologiaa invaasioina, britti-imperialismin vanhaa "valkoisen miehen taakkaa".
Britit valloittivat Intian hyvin identtisesti eliittiä lahjoen ja lupaillen uhkauksien taustasävelillä kuten Amerikkalaiset eurojuntan tuella tekevät Ukrainassa.


II

Olemme lapsellisen maailmankuvan tuudittamia uhreja.

Kekkosen salaisen ulkopolitiikan ohjauksen kautta mediatalot noudattavat yhä kiinteämmin CIA:n päiväkäskyjä amerikkamyönteisen kielenkäytön modifioinnissa. Suomi on useassa vertailussa amerikkalaisin maa Euroopassa käsityksiltään ja hyväuskoisuudessaan. Harva tietää, että nimenomaan Kekkonen salli CIA:n ja Naton vetää suorat piuhat Suomen pulustusvoimien urkintakeskuksiin vastoin YYA-sopimusta. Ihmiset eivät ymmärrä missä liemessä Suomi on salaisen ulkopolitiikan kautta. Sitä kautta meillä on nyt salainen talouden ja työllisyyden tuhoamisproekti Suomen valloittamiseksi lamaantumisen kautta pörssiyhtiöiden siirtomaaksi ja viheliäiseksi halpatyömaaksi.
Hallituksemme talouslinjaukset ovat amerikkalaisen konsulttifirman käsikirjoitamia (tekee yhteistyötä myös Amerikan armeijalle) ja ihmiset näyttelevät kuin näin ei olisi.
Suomalaiset on tuuditettu vaaralliseen kulttuurisotaan ja sen kautta sokeuteen todellisesta reaalipolitiikata ja suurvaltojen geopolitiikasta. Irakin sota, joka on tappanut yli 1,5 miljoonaa ihmisehnkeä, myytiin meille Hesarissa myös hysterialla ja valheilla vaikka mm. YK:n kokeneet veteraanitutkijat tarjosivat järkeä ja realismia.
Onko se moraalinen romahdus jo unohtunut tässä kaiken amerikkakeskeisen demokratiahöpötyksen vyöryssä? EU:han on projekti, jossa vaaditaan koko ajan demokratian vähentämistä kun samalla Nato-aggresioita perustellaan demokratian levittämisellä?
Täysin todellisuuspakoista sumutusta ja plutokratiaa, jokaisen täysjärkisen nähtävillä.
Amerikkahenkiset moralistitalebaanimme vakuuttavat meille länsimaisia arvoja invaasioissa aivan kuin Irakin, Afganistanin ja Syyrian suunniteltua massamurhaa  ja kulttuurituhoa ei olisi tapahtunut.
Elämme kauhistuttavassa aivopesulassa, Orwellin ja Huxleyn kirjojen sivujen välissä.

   

III

Kuka luulee että tässä näytelmässä  käyttänyt Sauli Niinistö ei olisi tiennyt etukäteen että Hesari ohittaa hänen lausumansa roolisanat eli miedon ja epäselvän "natokriittisyyden". Hyvä poliisi kuiskii, paha poliisi kikattaa nurkan takana. Hyvä Niinistö vakuuttelee, että kulissien takana ei tapahdu mitään vaikka tiedämme että on tapahtunut massivisia asioita. Perussuomalaiset puolustusvaliokunnasta jo tunnustivat kiemurtelevan omantuntonsa takeeksi että "Suomi ei ole enää riippumaton" eikä siis puolueeton.


Eliittikulttia rakentavat kokoomusvirkamiehet vat käyttäneet yli 120 miljoonaa presidentinlinnan kunnostamiseen. Sillä hinnalla olisi saanut  lastensairaalan. Elitismin hintaa maksavat veronmaksajat. Eliitti juhlii ja vetoaa demokratiaan tuhotessaan demokratiaa ja sen ehtoa, suhteellisuudentajua. 


IV

Espanjassakin veronkierto on lahja EU:n virkamiehiltä.

Miksi?


Että Saksa, siis EU, pääsi laajentumaan ja saksalaiset pankit kylvämään London Cityn kanssa velka-ansoja jumalattomaan kiinteistökuplaan, jonka toimittajat ohittavat suomessa ideologisella täsmällisyydella EU:n valheita tukeakseen. Eurojuntan virkamiehet eivät ole noudattaneet mitään vakvaraisuuslakeja koska niin ei ole edes tarkoitettu... EU:n toimivan. Mikään ei ole vahinkoa eurofuskussa. Eliitin, pörssifirmojen ja hyvätuloisten verotuksen valvonta olisi maailman yksinkertaisin asia toteuttaa ja tuottaa vakautta mutta sitä ei todellakaan haluta pörssin uusliberlaismin puskutraktorin, EU:n operaatiossa. --Mikä on EU:n operaatio? Tuhota valtiot ja sääntelyt feodaali-tuhokapitalismin edestä.


       :: Vastapainoa natohurmalle, lumisokeuden oodille,
talvisodan uhrautumisen vaatimuksen sadulle:

 Mistä epätoivoinen uho nousee?
  • Bilderberg on Ukraine: military chiefs, arms bosses and billionaire speculators
www.theguardian.com

 
Talouseliitin valta on valheissa ja vastuuttomuusdessa
ja varsinkin median korruptiossa eliitin omana mediana

Kuinka kriisin aiheuttajat saavat toimia eurokriisin "selvittäjinä"?
Euroopan suurin huijaus, militarisointi ja ryöstö on käynnissä
- valtioiden tuhoamisena keinottelupankkien ja eliitin vallan pelastamiseksi. 


Sotakokous, uudet koukut tulessa  • Gladio

    The history of
     Nato's Gladio terror operations and the transition of the program into a campaign to fund and foment Islamic terrorism in the Central Asia/Caucasus region.


EK:n valta yli eduskunnan


  • Elinkeinoelämän keskusliitto ei halua eläkeyhtiöiden hallitusten jäsenten henkilökohtaisista osakekaupoista julkisia. HS:n mukaan EK:n kanta on estänyt eläkeyhtiöiden hallinnonuudistuksen etenemisen eduskunnan käsittelyyn.

- Mitkä kabinetit? Missä? Mikä salailu? Hajaantukaa. Unohtakaa. 

http://keskustelu.kauppalehti.fi/5/i/keskustelu/thread.jspa?threadID=241123&tstart=0&forumID=32
Kummisetä euron ja EU:n takana
  • The Rockefellers & Trilateral Commission
http://youtu.be/2f_lXotAQKA


- Kööpenhaminassa pidettyyn Bilderberg-kokoukseen osallistui viikonloppuna mielenkiintoinen henkilökonstellaatio Suomesta.

Sen oli valinnut Bilderbergin Suomen maavastaava Jorma Olllila (Nokian exä ja Elop-nimisen myyrän maahantuoja).  Siihen kuuluivat hänen ohellaan Matti Alahuhta (Nokian ja Koneen exä), EVA:n hyökkäystoimenjohtaja Matti Apunen (Helsingin Sanomat), Henrik Ehrnrooth (nyk,. laillinen veronkiertäjä), Risto Siilasmaa (nyk. Nokian hallituksen pj, joka saa siitä sivutoimestaan 440 000 euron vuosipalkkion), Kari Stadigh (Ehrnroothin exä ja Wahlroosin nyk apumies ja luxemburgilaisten sijoituspalvelujen käyttäjä) ja Björn Wahlroos (nyk. ruotsalainen perintöveropakolainen).
Uutta kirjaani varten laskin, että viimeisten 20 vuoden aikana Björn Wahlroos on tienannut puhtaana käteen 141 miljoonaa, Jorma Ollila 83 miljoonaa, Risto Siilasmaa 65 miljoonaa, Matti Alahuhta 36 miljoonaa ja Kari Stadigh 32 miljoonaa euroa. Ehrnrooth on tuloveropakolainen, joka kai laillisesti vie tulonsa Luxemburgiin.
Näin huonosti suomalaista isänmaallisuutta edustavaa joukkoa olisi varmaankin lähes mahdotonta koota muualle kuin Bilderbergin kokoukseen,

    

1 kommentti:

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

USA pakotti Suomen mukaan kylmän sodan viimeiseen rintamaansa – Lehti: "Läheistä tiedusteluyhteistyötä jo Koiviston aikana"

Suomi suostui tuhoamaan vientiään ja teknologiaan amerikkalaisen hegemonian puolesta

" Yhdysvallat pakotti Suomen hallituksen 1980-luvun lopulla rajoittamaan voimakkaasti vientiään Neuvostoliittoon. Yhdysvallat vaati myös antamaan kaikki tiedot siitä, miten Neuvostoliitto käytti ja sovelsi suomalaista tekniikkaa ja laitteistoja. Yhdysvallat jopa sai yksityiskohtaisesti määrätä, millaisia ohjelmistoja ja teknologioita Neuvostoliiton Suomesta ostamissa tuotteissa piti käyttää..."

http://www.talouselama.fi/uutiset/usa+pakotti+suomen+mukaan+kylman+sodan+viimeiseen+rintamaansa++lehti+laheista+tiedusteluyhteistyota+jo+koiviston+aikana/a2208342