perjantaina, kesäkuuta 13, 2014

Iltasanomien otsikot kiihottamassa sotaan suggestion keinoin

IS-otsikoissa manataan sotilaallisilla termeillä

- kun puhutaan nettikirjoituksissa niin otsikossa puhutaan jopa "iskuista":
  • "Asiantuntijat uskovat: Venäjä tekee salaisia iskuja Suomeen"

Hyvin räikeää kiihotusta;  jos puolustat kokonaiskuvaa ja eurooppalaista rauhaa sekä itsenäisyyttä ilman amerikkalaisten interventioita etkä kannata Amerikan aggressioita ja Natoa, etkä hyväksy EU:ta tukemassa Kiovan natsipuolueiden ylläpitämää vallankaappausta ja CIA-agentteja Ukrainassa, niin olet tämän mukaan "iskijä".
 
Eli tässä suggestiopuheessa Amerikalle ja suomalaiselle eliitin valtamedialle medialle kriittinen kirjoittaja on lähes terroristi. Hurjaa. Hurja aggressiivinen leima luomassa paranoijaa 50-luvun McCarthyn tyyliin. 

Tämä Iltasanomien uutisointi on hyvin sotilaallista sanankäyttöä ja propagandaa CIA:n ja Naton puolesta.  Levottomia puheita luomassa turvattomuutta mutta jättämässä täysin käsittelemättä kuinka CIA lahjoi natsipuolueita ja oligarkkeja Ukrainassa Kreikan tyyliin   (Amerikka lahjoi brutaalia mafiaa ja eliittiä II MS jälkeen, jotka murhasivat vasemmistolaisia ja soluttautuivat kansanliikkeisiin luomaan riitaisuuksia. )

Media yrittää saada meidät unohtamaan Odessan tapahtumat kun Kiovan vallankaappajien hyväksymät natsit tappoivat noin 100 ihmistä, vasemmistolaisia ammattiyhdistysten talossa.
Media yrittää saada meidät unohtamaan että Kiovan vallanpitäjät ampuvat nyt tykeillä omia kansalaisiaan. Koko ajan.

Nato esitetään tässä diskurssissa turvallisuuden synonyyminä eikä välitetä stitä että Nato on etupäässä Amerikan sotien aktiivinen tukija, kuten Vietnam ja Afganistan.

Suomalainen media ryöppyää nyt tajuntaamme CIA:n ja Naton koulutuksessa olleiden toimittajien kirjoituksia (mm. Viroon Reutersin maksamia koulutusmatkoja) ja sitten kirjoitetaan vain venäläisten "nettitrolleista" eikä kerrota rehelliseti kuinka oikeiston oma poliisi Supo ja sen ihailema SDP:n pitkäaikainen rahoittaja CIA on lähellä suomalaisten päätoimittajien salaseuraa eli keskivikkoseutaa. Valtamedia on 90% oikeistolaista nettitrollausta selkeästi oikeiston poliittisella filtterillä.


Tässäkin haastatellaan totaalista armeijan rahoittamaa  sotapropagandan suoltajaa ja puhutaan asiantuntijasta:
  • --"Asiantuntijat epäilevät, että Venäjän "haamukirjoittajat" yrittävät vaikuttaa yleisiin mielipiteisiin Suomessa.   IS

*  Kylmää Nato-propaganda kylmänä juhannuksena
- propagandaa veronmaksajien rahoilla:

Jyrki Yrttiaho 

 " Puolustusministeriön neuvottelevat virkamiehet Karoliina Honkanen ja Janne Kuusela ovat julkaisseet Suomen Atlantti-Seuran kustantamana jälleen uuden Nato-raportin "Mikä Nato on?"

-  Seura on viime vuodet keskittynyt julkaisuissaan Suomen Nato- jäsenyyden kiirehtimiseen. Tämä raportti on jo kolmas propagandakirjanen, jossa tekijöinä ovat PM:n virkamiehet. Suomen kriisinhallinnan valmiusjoukot kotiutuivat juuri Baltiasta NATOn suuresta Saber Strike-sotaharjoituksesta. Sananmukaisesti "Sapelinkalistelusta"...Pian Suomen on kiiruhdettava mukaan Yhdysvaltojen johtamaan ballistisen ohjuspuolustuksen ( BMD) Nimble Titan-koordinaatioharjoitukseen Britanniaan 23.-27.6.2014. Tähän yhteistyöhön Suomi vietiin vähin äänin mukaan pari vuotta sitten. Samoihin aikoihin Suomi on toteuttanut suuret Hornet-ohjushankinnat ilmavoimille ja valmistelee parhaillaan raskaiden raketinheittimien tykistöohjushankintoja Yhdysvalloista. Kaukovaikuttaminen aina 400 kilometriin on tähtäimessä... Mutta Suomi ei suinkaan harjoittele ja pelaa sotapelejään yksin. Mukana ovat Nato-maat vahvistettuna Yhdysvaltojen globaalein liittolaisin: Japani, Etelä-Korea, Australia, Yhtyneet Arabiemiirikunnat, Gatar jne.

Ruotsi ei ole mukana. Viuhka käy ja kiirettä pitää... Nato-aivopesua on jo aivan riittävästi. Joko olisi aika kertoa avoimesti kansalle, mihin kaikkeen Suomi on jo viety mukaan? Olisiko se ulkoministeri Tuomiojan tehtävä?"
  

1 kommentti:

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Kylmää Nato-propaganda kylmänä juhannuksena - propagandaa veronmaksajien rahoilla:

Jyrki Yrttiaho

" Puolustusministeriön neuvottelevat virkamiehet Karoliina Honkanen ja Janne Kuusela ovat julkaisseet Suomen Atlantti-Seuran kustantamana jälleen uuden Nato-raportin "Mikä Nato on?"

- Seura on viime vuodet keskittynyt julkaisuissaan Suomen Nato- jäsenyyden kiirehtimiseen. Tämä raportti on jo kolmas propagandakirjanen, jossa tekijöinä ovat PM:n virkamiehet... Suomen kriisinhallinnan valmiusjoukot kotiutuivat juuri Baltiasta NATOn suuresta Saber Strike-sotaharjoituksesta... Sananmukaisesti "Sapelinkalistelusta"...Pian Suomen on kiiruhdettava mukaan Yhdysvaltojen johtamaan ballistisen ohjuspuolustuksen ( BMD) Nimble Titan-koordinaatioharjoitukseen Britanniaan 23.-27.6.2014. Tähän yhteistyöhön Suomi vietiin vähin äänin mukaan pari vuotta sitten. Samoihin aikoihin Suomi on toteuttanut suuret Hornet-ohjushankinnat ilmavoimille ja valmistelee parhaillaan raskaiden raketinheittimien tykistöohjushankintoja Yhdysvalloista. Kaukovaikuttaminen aina 400 kilometriin on tähtäimessä... Mutta Suomi ei suinkaan harjoittele ja pelaa sotapelejään yksin. Mukana ovat Nato-maat vahvistettuna Yhdysvaltojen globaalein liittolaisin: Japani, Etelä-Korea, Australia, Yhtyneet Arabiemiirikunnat, Gatar jne.

Ruotsi ei ole mukana. Viuhka käy ja kiirettä pitää... Nato-aivopesua on jo aivan riittävästi. Joko olisi aika kertoa avoimesti kansalle, mihin kaikkeen Suomi on jo viety mukaan? Olisiko se ulkoministeri Tuomiojan tehtävä?"