tiistaina, kesäkuuta 10, 2014

Linux ensimmäistä kertaa brändikoneille

Linux pääsee ensimmäisen kerran brändikoneeseen vaihtoehtosysteemiksi.

Tämäkin on vallankumous ja iso railo Microsoftin lahjontapanssariin 

Microsoftin ontuminen ja toistuvat mokat taas WIN 8:ssa ovat rikkoneet Microsoftin uhkailujen perustan konevalmistajilta. 


Vanhat printterit ja skannerit pitäisi toimia Linuxilla mitä win 8 ei taida tehdä.

Applen Maceissä vakaus lumoaa ihmisiä. Apple voi voittaa tietokoneaikakauden uuden pelin varsinkin kun video ja audio -käsittelyohjelmat ovat Maceissä yhä vakaampia.  
  

Tietoturvallisuudessa Linux voittaa täydellisesti yritysympäristössä.
 http://www.itviikko.fi/uutiset/2014/06/05/linuxille-paanavaus-ubuntu-paasee-dellin-hybridiin/20147974/7II


Tabletit ja iPadit jyräävät selvästi tietokoneita pois normaalikäytöstä. Näppiksenkin saa toki toimimaan padeillä mutta tekstinkäsittelyohjelmat ovat vielä jäljessä. 

iPad on uskomattoman tehokas. Ohjelmatalot eivät ole vielä edes ottaneet sen tehoja käyttöön sillä ohjelmointi on muuttunut laiskaksi tehojen lisäännyttyä. 

  
iPad pystyy peilaamaan ruutunsa televisioon full HD:na. 


Pelitalotkaan eivät ole ymmärtäneet monilaitepelien toteuttamista iPadille. Täytyy vain ihmetellä kunka mielikuvituksettomia pelitalot ovat. Supercell ja muut vain kierrättävät hyvin vanhoja peliperiaatteita rahastusperiaatteella.

 
Pelialan vallankumous olisi vasta tulossa mutta suomalaiset pelitalot rakastavt rahan lypsämistä vajaamielisellä kierrättämisellä. 


Suomessa on tulossa oma elokuvapalvelu edulliseen nettijakeluun, joka voi muuttaa aivan täysin suomalaisten elokuvien katselun ja varsinkin omaehtoisen dokumenttien rahoittamisen ja omalla rahalla tuottamisen suoraan katsojille jakeluna.


Dokumenttien tekeminen olisi kaikkien ulottuvilla ja suomalaisia kiinnostavaa  mutta suomalaisilla on hirveä itsesensuuri kuten on elokuvasäätiöllä ja YLE:llä karmaiseva sensuuri siloittelemaan suomalaista todellisuutta ja historiaa 

 

III
Valitettavasti makein omena on nyt se perisynnin kehto.
Big Brother.

Kuinkahan Jolla pärjää turvallisuusvertailuissa?


Apple’s iOS spyware


iOS hacker Jonathan Zdziarski has put together a presentation about the deliberate backdoors Apple maintains in iOS.http://meta.ath0.com/2014/07/19/apples-ios-spyware/


Tärkeintä Amerikan imperialistiselle kolonisaatiolle on nyt taktisesti luoda pelon ja paranoijan ilmappiiri. Sillä pelkäävä ihminen alistuu ja tottelee helposti psykopaatteja.
Ei kommentteja: