keskiviikkona, kesäkuuta 18, 2014

Kokoomus-puolue ei voi julistaa pääministeriksi

Eduskunta on vankan ja suunnitelmallisen psykologisen sodankäynnin kohteena.

 Kansanedustajille on vakuutettu, että politiikka eli valta on nyt puoluejohdon käsissä.
Laki ei sano näin vaan kaikki valta on kansanedustajilla, jotka ovat vastuullisia vain äänestäjilleen, kansalle, ei puoluejohdolle. Perustuslaissa ei ole ns "puoluekuria" eli eliitin salaliittoja ja puolueiden varjohallituksia, EK:ta ja EVA:a yms. Kenraalitkin pelottelevat kansanedustajia lakia huolettomasti rikkoen ja tietoja salaillen että nämä eivät saa puuttua kenraalien salaisiin sopimuksiin naton, CIA:n ja NSA:n kanssa. 

Maan tapa ja valheiden rasvaama korruptio ilmenee ja kirkkaimmin pahiten siinä, että SDP, Keskusta, KD, vasemmistoliitto ja vihreät (PS turha puhuakaan) eivät liittoudu keskenään ja nosta omaa pääministeriä pallille
 • "Stubb sanoo nimittävänsä Kataisen komissaariksi"  
Puolueet pitäisi lakkauttaa mutta kukas ketun häntää laskisi kun on vielä kanan verta viiksissä.
 
Meillä on vielä tärkein osa perustuslaista jäljellä. Euro tuotiin laittomasti ja valehdellen ilman eduskunnan äänestystä ja EU-sopimuksia muutettiin EU-kansanäänestyksen jälkeen juridisesti Sauli Niinistön ja Lipposen petoksella ja siis täysin laittomasti. Mutta valta olisi vielä kansanedustajilla, jos pelko ei heitä ajaisi.
Eliitti pelottelee "tien pystyyn nousemisella" eli että ura eliitin hyvin palkittuna palvelijana loppuu, jos oikeiston uusliberalistista valtion hävittämistä ja antautumista Saksalle, Amerikalle, pörssi-ideologialle (uusliberalismi) ja Natolle ei jatketa. EVM-tuhokoneistoon, "pankkien pelastukseen", ollaan syöttämässä vähintään 5000 miljoonaa euroa Suomelta per vuosi.
Olemme todistamassa vallankaappausta.
Suurin tekijä on CIA:n  rahoitus ja "koulutus" SDP:lle vuodesta 1949 lähtien oikeiston ja pankkiirien apupuolueeksi.
Paavo Lipponenkin on tiukasti Amerikassa koulutettu mies. Lukekaa vaikka Kemppisen blogista.


II
Iiro Viinaselle keskisormea kokoomukselta.
Kuinkas tämä on mahdollista.

Härski Viinanen teki kaikkensa syyllistääksen kansan ja pelastaakseen kokkaripankkiirit valehtelemalla vaihtoehtojen puutteesta eliitin hyväksi ja tämä on palkka; taustalla on tietysti fakta, että Iiro Viinaselta on tulossa paljastuskirja! 1989 lama oli pankkien ja kokoomuksen talouspuheen käsikirjoittama keinottelulama, ei NL romahdus. Valtamedia auttoi vestuullisia kiertämään vastun lamasta ja hankkimaan lisää valtaa.
 


III


 Kansa on saatu uskomaan, että yhteiskunnan hävittäminen ja sabotointi ei ole ideologista vaan vain "talouspuhetta";
 •  

  Professorin karu löytö tilastoista:

     “Ei mikään ihme, että väkeä irtisanotaan”  Hyvin vakavia siirtoja on tapahtumassa valheiden varjolla.

  Valtamedia ylläpitää teatteria kun poliitikkoja ei laiteta vastuuseen valheista kuten mm työllistämisestä ja talouden nostamisesta. Omavaraisuutta tuhoamalla ei nosteta taloutta.

  Kansan on noustava kaduille jos haluaa demokratiaa. 
   
        Janne Kuusi:
   

  Onko Suomi yksipuoluejärjestelmä?


  "Kun seuraa varsinkin kotimaan politiikkaa ja talouspolitiikkaa, syntyy vahva vaikutelma yhdestä maatamme johtavasta puolueesta, joka näennäisesti on jaettu jonkinlaisiin puolueosastoihin, joita parlamenttipuolueessamme on edustettuna kahdeksan. Sen ulkopuolelta löytyy muitakin puolueita, joille ei sananvuoroa sallita. Tuossa Parlamenttipuolueessa riitely on teatteriesityksen oloista draamaa, jossa näyttelevät P-puolueen kaikenkarvaiset roolihenkilöt opetelluin repliikein, mutta näytelmä on kaikille yksi ja sama."

  http://jannekuusi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/170427-onko-suomi-yksipu...
61 §
Valtioneuvoston muodostaminen
Eduskunta valitsee pääministerin, jonka tasavallan presidentti nimittää tähän tehtävään. Muut ministerit presidentti nimittää... pääministeriksi valitun tekemän ehdotuksen mukaisesti.
Ennen pääministerin valintaa eduskuntaryhmät neuvottelevat hallitusohjelmasta ja valtioneuvoston kokoonpanosta. Näiden neuvottelujen tuloksen perusteella, kuultuaan eduskunnan puhemiestä presidentti antaa eduskunnalle tiedon pääministeriehdokkaasta.

Ei kommentteja: