torstaina, kesäkuuta 05, 2014

Ministerin valheet lentävät ilmassa Oulun tapauksesta

 
Hyvinvointivaltio luotiin rakenteellista väkivaltaa vastaan.

Rakenteellinen väkivalta eli elitismi tuottaa pahoinvointia ja pahoinvinti tuottaa väkivaltaa. Kaikissa muodoissa. Kaaosta ja ilkeyttä ja psykopatologiaa pakonomaisina vihan ja tuhon muotoina.


Koettakaa nyt hyvät ihmiset ymmärtää, mitä rikkaiden rikastuttamisen politiikka, epätasa-arvon ”talouspuhe”, ”Stubbin talousdarwinismi” ja hyvinvointivaltion purkamisen politiikka merkitsee:

Oulun tapauksia tulee lisää.

Julmuus ja avuttomuus lisääntyy.

Koulutragedioita tulee lisää. Itsemurhia tulee taas lisää. Miesten Euroopan karmaiseva alhaisimman elinajanodotuksen odote laskee ja laskee. Murhia, hakkaamisia, kiusaamista, lääkkeiden väärinkäyttöä lääkäreiden käskystä kansaa huumaamaan. Ihmiset myyvät itseään housut kintuissasaadakseen leipää.

Feministien on aivan turha puhua naisten kunnioittamisesta kun tukevat poliittisesti uusliberalistista ihmisen halveksuntaa.
 
 
Hyvinvointivaltion luominen 60-70 -luvulla merkitsi ensisijaisesti suomalaisen laajan väkivaltaisuuden nopeaa laskua. Teimme uskomattoman maailmanennätyksen hyvinvoinnin nostamisessa.

Kuinka ahdistuksen tuottama väkivalta saatiin laskuun?

Veroprogressiolla, hyvinvoinnin jakamisella. Veronkierron estämisellä viranomaistoimin ja tiukalla lailla. Vahva valtio tuloeroja ja pahoinvointia vastaan. Ruotsin malli, sosialistinen kapitalismi, arvoyhteiskunta. Ihmisten minimitarpeet ja maksimimahdollisuudet jakamisen yhteiskunnassa monopoleja ja kartelleja vastaan.
 

Ei ole muuta solidaarisuutta kuin veroprogressio,

Ei ole presidentin käskystä kurjien köyhien keskinäistäistä solidaarisuutta

 kun rahat ja hyvinvointi sullotaan eliitille, n. 30% kansasta ja muu osa kansasta kärsii uusliberalistisesta rikkaiden röyhkeyden ylistämisestä ja kiusaajien nostamisesta ministereiksi.
 
Peruspalveluministeri S Huovinen lupaa Oulun lapsisurmista:

  •   "Kenellekään toiselle ei koskaan saa käydä näin"...

 Törkeät valtion tuhoajat taas räikeästi valehtelemassa hyväuskoisille suomalaisille. Jumala on kanssanne, ette tarvitse hyvinvointivaltiota. http://yle.fi/uutiset/huovinen_oulun_lapsisurmista_kenellekaan_toiselle_ei_koskaan_saa_kayda_nain/7279264


Uusliberalismi eli EU eli valtion oman valuutan kieltäminen eli itsenäisyyden kieltäminen eli salaisen TTIP-sopimuksen valmistelu eli valtionyhtiöiden ja oman tullisäätelyn tuhoaminen eli eli omavaraisuuden keiltäminen valtiolta eli austerity Saksan ja Englannin pankkien hyväksi eli kokoomuksen ja RKP:n lupailema talouspuhe ovat itsenäisen valtion ja hyvinvoinnin tuhoamista rikkaiden mahdollisuuksien lisäämistä muiden suomalaisten hyväksikäyttöön. 
 

Poliitikkojen talouspuheet uusliberalismista ovat pelkästään eliitin puhetta feodaalieliitin ryöstöoikeuden ja väkivallan palauttamisesta eli yhteiskunnan tuhoamisoikeuden ylistämistä.
 

Suomi oli 70-luvun alussa 80-kertaa väkivaltaisempi ja 50-luvulla 300-kertaa väkivaltaisempi kuin nyt yhtiskuntatutkijoiden mukaan.

Kaikki tämä on politiikkaa. Mikään ei ole sattumaa.

 Jos ei ole terveydenhuoltoa ja veroprogression jakamaa hyvinvointia, ei ole Oulun tapausten ehkäisyä. Ei ole Jokelan tapauksen ehkäisyä. Ei ole Kauhajoen tapauksen ehkäisyä jos hallituksen harrastama koko kansan koulukiusaaminen julistetaan suomalaisten arvottomuuden pääräämäksi.20-luvun lama-Saksa rikkaiden keinotteluntuloksena pakotti ihmiset myymään tyttäriään ja poikiaan rikkaille orgioihin leipää vastaan ja tuloksena oli vihan fasismi kaikesta häpeästä.

Annamme nyt kokoomuksen toistaa historiaa, kääntää historian pyörää taaksepäin.


" Piketty ei ole sanonut mitään sellaista, mitä Karl Marx ei olisi tiennyt jo puolitoista vuosisataa sitten. Keinot maailman muuttamiseen eivät voi perustua pelkkiin toiveisiin. - Kaija Irmeli Olin-Arvola

Ranskalainen tähtiekonomisti puhuttaa talouspolitiikan tuntijoita yle.fi

http://yle.fi/uutiset/ranskalainen_tahtiekonomisti_puhuttaa_talouspolitiikan_tuntijoita/7277468
Ei kommentteja: