lauantaina, kesäkuuta 21, 2014

Kuinka sota määritellään
Kuinka sota määritellään?  


Käytännössä suomalaiset poliitikot käyvät sotaa Suomen kansalaisia vastaan koska toimivat salaisesti ja motiivejaan ja päämääriään salaten eli kansalaisia vastaan.

Salaiset motiivit ovat sodan tärkein määrittäjä, aseet eivät määritä sotaa vaan vastakkaiset intentiot.
Yli 3000 -v vanhat kiinlaiset sotaoppaat puhuvat sodasta tavoitteiden sotana, vaikuttamisen strategiana ja painostamisen taktiikkoina, ei aseiden kautta. Ei kannata näytellä yllättynyttä.


Helsingissä on nyt uusia CIA:n ja NSA:n vakoilukeskus ja valtamediamme pysyy täysin hiljaa. Amerikan suurlähetystön laajennus sisältää valtavan tietoliikenneyhteyslaajennuksen - ja toimittajat pysyvät hiljaa. Jatkosota jatkuu myös mediasensuurin laajuutena.

Vasemmisto ja enemmistö eli kansa kertoo kyllä motiivinsa hyvn avoimesti. Pieni Eliitti se tarvitsee valheita ja harhautuksia kaapatakseen valtaa pois demokraattiselta avoimuudelta.

Haglund yrittää syyttää Venäjää omista intresseistään ihmettelemättä lainkaan CIA:n rahoittamia natseja Ukrainassa
II

TTIP on yksi vakavimmista taloussodan keinoista nyt eurojuntan vallan laajentamiseksi, ölkydollarin epätoivoiseksi vakauttamiseksi, euron sitomiseksi Amerikan sotatalouteen ja demokratian murskaamiseksi.

III

 Tässä yksi venäläinen näkemys - kun muistetaan Amerikan koko maailman kattava aggressiivinen imperialismi, Kiovan natsit CIA:n rahoittamina ja amerikkalaiset 200 sotilas- ja CIA-tukikohtaa ympäri maailman tämän puheenvuoron taustaksi:


      Venäläiskenraali paljasti jo ennen Ukrainaa
nämä ovat uuden salaisen sodankäynnin säännöt


Ei kommentteja: