torstaina, kesäkuuta 19, 2014

Miksi SDP nousi - mikä nyt estää nousemasta

Miksi SDP nousi?


Koska se matki ruotsalaista sosialistista kapitalismia verotuksessa progressiiviseen verotukseen, valtionyhtiöihin ja varsinkin myötäili suomalaisten tytötätekevien 1100 lakkotaistelua 1970-1979 hyvinvointivaltion ja tuloerojen poistamisen puolesta.
 
Nyt olisi sama tilauisuus mutta demarit eivät vieläkään ymmärrä, kuinka heitä on huijattu kokoomuksen ja RKP:n toimesta 1989 laman väärillä selityksillä.


Demareissa on monta oikeistolaista Troijan hevosena, kuten Jungner, Lipposet, Urpilainen ja Natolisko Tuomioja CIA:n laajan korruption perintönä 1949 alkaneesta CIA-rahoituksesta.
Kansa kunnioitti kansan hyvinvoinnin tuomista veroprogressiolla Ruotsin ja Neuvostoliiton ideologisen painostuksen avulla - mutta halveksii nyt SDP:n korruptiota RKP:n ja kokoomuksen Natopedissä uusliberalistisen tuho-operaation avustajana kohti eliitin totalitääristä pörssi-terroria EVM:n ja TTIP;n kautta.
Vasemmistoliittokin on alistunut oman eliittinsä, arhinmäkeläisten urafantasioihin "me muutamme Eurooppaa". Kuinka harhaista oikeistoideologiaa onkaan myyty vasemmistolle viheroikeiston eliittimoralismilla!

Ruotsin demarien kannatus ponkaisi nousuun, kokoomuksen laskee
II

Nelsenin mukaan Furmaniin 80-luvun lopussa saapuneella Stubbilla oli tapana luonnehtia itseään "syntyperältään suomalaiseksi, mutta jumalan armosta etelävaltiolaiseksi"... ( Sitaatti Iltasanomista Stubbin entiseltä opettajalta )

KOIVISTO loi ryöstökapitalismin kansan omaisuuden luovuttamisessa keinottelijoille. On se kumma että Mauno Koiviston osuutta jaksetaan suojella tuhokapitalismin auraamisesta. Maunon asiakirjat 1989 laman ajalta on vieläkin salattu - kuka kutsuu tätä demokratiaksi


III

" Kun Sosdem puoluekokous äänestää puheenjohtajaksi miehen joka osallistuu ALTIAn myyntiä vastustavaan mielenosoitukseen, ja kun Sosden eduskuntaryhmä äänestää eduskunnassa ALTIAn myymisen puolesta, niin eihän siinä ole ristiriitaa.. Eihän? " -- T Lehtonen

IV notaatio"Totuus Kokoomuksesta: käärmeöljyä kansalle

Tässä on viime päivinä tullut pohdittua tuota Ylikansallista Kokoomusta, että mikä se ihan oikeasti on. Mikään järkisyy nimittäin ei alkuunkaan selitä sitä, miksi kukaan kannattaisi joukkuetta, jonka kolme silmiinpistävintä strategista ankkuria varsinaisesti toteutettavan politiikan puolella ovat luokkasorto, valehtelu ja tyhmyys.
Moni voi älähtää, ettei Kokoomus nyt tuollainen ole, mutta kyllä se ikävä kyllä on. Kun matkattiin ‪#‎Kokoomuszombiet‬ miekkariin, niin haastattelin miekkariväkeä siitä, mikä Kokoomuksessa eniten ärsyttää. Kun koostin näistä seikoista puheen, juuri nuo kolme kategoriaa nousi esiin.
Luokkasorto ilmenee ensisijaisesti käytännön politiikassa. Pitemmittä puheitta, toimien tasolla Kokoomus halua yksityistää kaiken yhteisomistetun (myös kaiken maa-alueen), haluaa leikata lapsilta, työttömiltä ja vanhuksilta, kannattaa pakkotyötä ja estää veronkiertoon puuttumisen ja tukee kaikissa toimissaan suuryrityksiä ja yksityispankkeja - toisinsanoen on yksinomaan ylikansallisen pääoman asialla.
Lista on erittäin pitkä, enkä mainitse sieltä muita seikkoja lisää kuin ne, että Kokoomus vastusti julkista peruskoululaitosta ja ilmeisesti Kokoomusnuoret vastustaa edelleen. Myös koululaitoksen oikeistolaistaminen osa-aikaorjatyöhön sopivan kansan iskostamiseksi koulunpenkillä on pitkälti Kokoomuken tekeleitä.
Verojen jatkuva leikkaaminen rikkaimpien eduksi lienee myös mainittava, omaisuusvero on poistettu, perintöveron lopettamisesta puhutaan ja yritysten veroprogressio on purettu. Samaten kovapalkkaisimpien johtajien verotusta halutaan koko ajan purkaa.
Valehtelu on vastaavasti arkipäiväistä. Katainen jäi kiinni käsi kyynerpäätä myöten hillopurkilta, kun MOT julkaisi ohjelman siitä miten hän on näyttänyt täysin valheellisia kilpailukykykaavioita televisiossa vakuuttaakseen kansan leikkausten tarpeellisuudesta.
Toinen valehtelun jatkuva aihe on julkisen sektorin koko, josta Kokoomus myös jäi kiinni Niinistön puhuessa pehmeitä aiheesta. Edelleen, Kokoomus väittää torjuvansa veronkiertoa, mutta toimii toisin. Vastaavasti Kokoomus esittää pahimmillaan jopa olevansa työväenpuolue, mutta haluaa tuhota työväen kaikki saavutukset.
Valheiden lista on pitkä ja jatkuva.

Tällä hetkellä eräs erittäin suuri vale on Kokoomuksen tapa puhua Suomen yhteisestä edusta. Tosiasiassa puolue vain ajaa ylikansallisen suurpääoman asiaa ja pyyhkii takapuoltaan Suomen kansallisilla edulla. Tämä on toki talous- ja valtaeliitinkin etu, lisätä riiston astetta maassa ja kotiuttaa rahat maan ulkopuolelle.
Valitettavasti tyhmyyskin on tosiasia. Se ilmenee mm. siinä, että Kokoomuksella ei oikeastaan ole edes omaa politiikkaa. Se on ylikansallisten toimijoiden tahdon toimeenpanija Suomessa ja ottaa käskynsä suoraan suuremmilta herroilta Washingtonista, Berliinistä, pankeilta, korporaatioilta ja Troikalta.
Talouspoliittinen osaaminen kykypuolueena esiintyvällä Kokoomuksella on myös roskaluokassa. Sen ajama leikkauspolitiikka tuhoaa koko maan kulutuskysynnän, on siis Kreikan tie. Vastaavasti se sahaa oksat tulevaisuuden menestykseltä haluamalla hävittää ei-rikkaimpien koulutus- ja terveydenhuoltomahdollisuudet.
Suurin typeryys yläluokan kaaderipuolueessa on kuitenkin sen äänestäjien ja jäsenten piirissä, jotka todella ovat osittain Kokoomuszombeja. He seuraavat puoluetta uskonnonomaisesti sen kiiltokuvia ihaillen, ymmärtämättä, mitä he kannattavat todellisen toimeenpantavan politiikan tontilla. Tällaista aivottomuutta nimenomaan zombie-vertaus kuvaa mitä parhaiten.
Tyhmyys näkyy siinäkin, että kun tuntemani ihmiset ovat koettaneet keskustella kokoomuslaisten kanssa turuilla ja toreilla mm. talous- ja EU-politiikasta, ei Kokoomuksen feissarit ole osanneet puhua aiheista mitään. He vain toistelevat zombieiden lailla joitain mantroja, joita heille on opetettu: "Se ja se ajaa Suomen etua EU:ssa".
Vai niin, varmaan moni poliitikko väittääkin ajavansa esimerkiksi Ruotsin etua EU:ssa. Tosin tosiasia on, valheellisuus jälleen, että Kokoomus tosiasiallisesti ajaa korporaatio-pankki-Berliin-Washington -akselin etua, eikä Suomen, mutta eihän se ole edes hidaste tuollaisten mantrojen toistelulle. Zombie puhuu, mitä zombielle on annettu toisteltavaksi.
Kokoomusta ei siis voi selittää järkiperustein. Sen kannattaminen ja äänestäminen ja sen jäsenyys on järkevää vain ihmisille, jotka ovat suomalaisen yhteiskunnan absoluuttista eliittiä. Kaikkien muiden kohdalla omiin muroihin kuseminen pitää voida selittää jonkun muun selityksen kautta kuin rationaalisen analyysin lähtökohdasta.
On selvää, että Kokoomus on brändipuolue. Jengille yhtäältä myydään jotain fantastista kuvaa siitä, mitä Kokoomus on ja toisaalta puolueen edustajaksi marssitetaan kiiltokuvia, joiden hampaat kiiltää niin kauan kuin auringonvalo rahtuakaan tavoittaa maan kamaraa.
Kokoomuksen kannattamiseen liittyy myös klassillinen maaginen aspekti. Ennen muinoin uskottiin, maagisesti, että samasta saadaan samaa. Monet vaikuttavat uskovan, että äänestäessään Kokoomusta he jollakin tavalla tämän maagisen samasta samaa -tyyppisen aparaatin kautta jotenkin taikaosmoosin kautta saavat osan Kokoomuksen kiiltokuvamissien menestyneisyydestä.
Valo kuitenkin valkeni minulle, kun luin tänään erään artikkelin siitä, miten kunnianarvoisan ja hyväntahtoisen kansan suureksi murheeksi valittu uusi pääministeri piti aivan fantastisen puheen omilleen puoluekokouksessa.
Keinot on sarasvuo-esasaarismaisia, eli kysymys on pitkälti pelkästä herätysjuhlien tunnelmasta ja retorisesta ilotulituksesta, jonka avulla kansalle myydään käärmeöljyä. Valitettavasti tällainen jenkkihöhä näkyy menevän osalle jengistä kaupaksi ja keinona tosiaan on uskonnollisen retoriikan käyttö ja yleisön saattaminen hurmokseen, siis eräänlaiseen hypnoosiin. 
Valitettavasti on tietenkin niin, että nämä käärmeöljykauppiaat eivät eroa mitenkään menneen maailman puoskareista ja kun rahat on viety, huijauksen kohteeksi joutuneet tajuavat, ettei sen vastineeksi saatu yhtään mitään."
Julma-Henri & Syrjäytyneet


Onneton matkiminen, poliittinen köyhyys eliitin konsensuksena,
Suomen tuho    vai    Suomen pelastus ? Mihin vedotaan? Mihin Ruotsi päätyy vasemmiston nousussa? 
http://www.mtv.fi/uutiset/talous/artikkeli/asiantuntija-ruotsin-verotusta-seurataan-tarkasti-suomessa/3438102


V


SDP on alistunut kokoomuksen valheille ja "talouspuheelle". Demarit eivät jaksa etsiä edes faktoja vaan ovat suostuneet valtion tuhoamiseen "talouden pelastamisessa" Tämä tieto murentaa aivan kaikki kokoomuksen väitteet.
  •  Tilastokeskuksen pääjohtaja: Julkisen sektorin koko on 20% bruttokansantuotteesta  

Vasemmistolaisen politiikan keskiössä tulisi olla koulutus ja työllistäminen eikä pörssiyhtiöiden kirkuvat vaatimukset eliitin rahanteon varmistamisessa: Demokratia on enemmistön hyvinvointia eikä vähemmistöelitin valtaa.

http://www.osallisuustalous.fi/blogi/tilastokeskuksen-pjohtaja-julkisen-sektorin-koko-on-20-bruttokansantuotteesta
1 kommentti:

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

SDP on alistunut kokoomuksen valheille ja "talouspuheelle".

Demarit eivät jaksa etsiä edes faktoja vaan ovat suostuneet valtion tuhoamiseen "talouden pelastamisessa"

Tämä tieto murentaa aivan kaikki kokoomuksen väitteet.


-- Tilastokeskuksen pääjohtaja: Julkisen sektorin koko on 20% bruttokansantuotteesta

Vasemmistolaisen politiikan keskiössä tulisi olla koulutus ja työllistäminen eikä pörssiyhtiöiden kirkuvat vaatimukset eliitin rahanteon varmistamisessa:

Demokratia on enemmistön hyvinvointia eikä vähemmistöelitin valtaa.

http://www.osallisuustalous.fi/blogi/tilastokeskuksen-pjohtaja-julkisen-sektorin-koko-on-20-bruttokansantuotteesta