keskiviikkona, kesäkuuta 11, 2014

Ovatko Euroopan oligarkit suurempia kuin Venäjän

Eurojuntan ylimielisyys ja median valheita puskeva informaatiosota luo meille harhan, illuusion, ettei Euroopalla ole oligarkkeja.

Kyllä on, paljon tuhoisampia kuin Venäjällä, jopa sotahulluja. Pankkiirioligarkkeja ja sijoitusoligarkkeja  suurimman oligarkin eli suunnattoman rikkaan, orjuudella ja maanryöstöllä rikastuneen oligarkin eli Englannin kuningattaren jalkojen juuressa.
Eurokupla, velkakupla on valtava, veronkierron avulla tahallaan tuotettuna se on rikastuttanut eliittiä, armeijaa, keinottelijoita ja sitä uhkaavaa kuplaa ei ole Venäjällä. EU on taloussotaa vallankaappauksen tuottamiseksi.

Hajota ja hallitse.
Meidät on nujerrettu valheilla ja luulemme, että eurokaaos on vahinko. Hyväuskoisuutemme on typerää ylimielisyyttä "eurooppalaisesta sivistyksestä" ja paremmuudesta.


Salainen TTIP-prosessi transatlanttisten oligarkkien pelinä on valmis tuhoamaan demokratian lopullisesti mm. salaisen trilateraalisen komission suunnittelemana. TTIP-tuokoneisto on etupäässä kuolevan öljydollarin pitkittämisen vuoksi rakennettu pörssikeinottelun salaliitto salassa. Valtiot pyritään alistamaan pörssiyhtiöiden ryöstölle ilman sääntelyä ja yhteiskuntapolitiikkaa.
 
Irakiin hyökättiin Naton innokkaalla avulla kaksi viikkoa sen jälkeen, kun Saddam oli sitonut öljynsä euroon pois dollarista eikä suostunut vaihtamaan takaisin. Libya tuhottiin median ylläpitämässä "moraalisodassa" vaikka Amerikan taktinen ystävä Saudi-Arabia on paljon pahempi ja pimeämipi diktatuuri ja orjatyövoiman käyttäjä. Nyt Saudi-Arabia rahoittaa Syyriaan hyökkäävää monikansallista, ulkomaista terrorismia eikä valtamedia puhu siitä terrorismina.
Irakin sota käynnistettiin salaliittona valheilla Saddamin "uhasta" länsimaille vaikka jopa Irakin kansalaisten elintso oli hyvä ja vakaa ilman konflikteja, jopa paljon parempi kuin monissa länsimielisissä CIA:n tukemissa diktatuureissa.
 
Obama puhui viime viikolla kuinka armeija on Amerikan selkäranka. Muuta sillä ei ole.
Ei ole moraalia eikä taloutta, kaikki on uhrattu eliitin uusliberalismille, rikkaiden ryöstötaloudelle, kasvavalle sotataloudelle, läntisten valtioiden tuhoamisen prosessissa pörssin futuurikaupan, katastrofeilla pörssikursseja nostavalla strategiala: voittosuhteiden maksimoimiseksi ilman moraalia ja hyvinvointia.

Euro on nyt sotatalous antaessaan amerikkalaisen imperialismin painottaa EU:n ulkopolitiikkaa provosointiin ja Ukrainan natsipuolueiden tukemiseen CIA:n opastuksella. Kreikan tuhominen joka tasolla on tapahtunut samalla tavalla CIA:n vuosikymmeniä ohjaamalla lahjonnalla ja veronkierron sallimisella eliitille.

Euroopan ensimmäiset terrori-iskut olivat Naton rahoittamia ja suunnittelemia ja media valehtelee meille yhä että ne olivat äärikommunistien tekemiä iskuja. EU on myöntänyt virallisestia Naton Gladio-terrorismin sadat tapetut ihmiset mediahysterian luomiseksi.
EU:sta puhutaan rauhanprojektina mutta nyt kaikki keskittyy aatelisten vanhaan Venäjähimoon tuhota ja valloittaa Venäjä. Suomi uhrataan ensimmäisenä kuten eliittimme oli valmis uhraamaan Suomen II maailmansodassa sitoutumisellaan natsi-Saksan vuoksi.
 

Suomi suostui tuhoamaan teollisuuttaan, vientiään ja teknologiaan amerikkalaisen hegemonian puolesta 1.  Suomalaisen eliitin ideologinen vyörytys valheilla ja WSJ vastainfo: 

   " MarketWatch uutisoi Suomen Pankin Erkki Liikasen olleen tänään pidetyssä lehdistötilaisuudessa äärimmäisen huolestunut Suomen heikosta kilpailukyvystä, jonka takia hallituksen on ehdottomasti jatkettava rajulla vyönkiristyslinjalla: "It is now 'vitally important' that the government follows through with its belt-tightening plans, Bank of Finland Governor Erkki Liikanen said at a news conference..."

   
 2. " The Wall Street Journal uutisoi Maailman talousfoorumin tänään julkaisemasta raportista, jonka mukaan Suomi on koko Euroopan unionin kilpailukykyisin maa: "Finland leapfrogged Sweden as the most competitive nation in the European Union, according to a report released by the World Economic Forum on Tuesday."

          - Näkeekö kukaan tässä mitään ristiriitaa? --Sippo Kähmi
     II

Kriisi on valtava valhe pankeille tehtaillusta "pelastus"-velasta eli keinotteluideologian tekohengityksestä velkaannuttamalla valtiot sijoittajavastuun sijaan
 - yhteiskunta on vangittu pörssieliitin keinottelukuplaan väärillä väitteillä

    GUARDIAN:
 •  · 'What the audit shows is that public deficits do not just grow naturally
  out of the normal course of social life. They are deliberately inflicted on
  society by the dominant classes, to legitimise austerity policies that will
  allow the transfer of value from the working classes to the wealthy ones'


  The French are right: tear up public debt – most of it is illegitimate anyway

  --| Razmig Keucheyan www.theguardian.com


Erkki Liikasen valheet yhteiskunnan tuhoamiseksi - Viinasen lamahysterian jatko-osa Koiviston aloittamassa elitismissä

Tieto vapauttaa - sensuuri orjuuttaa.     III

Suomalaiset meinaa mitenkään ymmärtää mitä virkamiesten oikeistoideologian mukainen korruptio, "lojaalisuus", pörssifirmoille ja lobbaajille tarkoittaa, "yksityistäminen"

 •  Suomalaisten sähkö on taas erikoistarjouksessa:

  Maksamme 483% enemmän kuin naapurit           www.talouselama.fi
Valtio ei saa olla salaliitto.
Eliitti pyrkii aina salaliittojen usvaan.
Ettekö ymmärrä asian vakavuutta Suomessa? Herätkää kenraalien, kokoomuksen, teollisuuseliitin ja Supon salaisiin sopimuksiin CIA:n ja NSA:n ym kanssa. Nokiankin luovutus oli vain salainen sopimus alistua Amerikan pörssieliitille ja vakoilulle. Kohta tätä ei voi enää sanoa sillä sananvapaus loppuu salaisuuksien ruhtinaiden kaapatessa yhä enemmän valtaa.     IV

Eurooppalaisen kulttuurin tuho on kaikkien nähtävillä - mutta harva katsoo avoimin silmin tätä eliittisyöpäläisten juhlaa ja kaaoksen hurmaa. Kenraalit ovat tietysit innoissaan finanssisyöpäläisten työstä kaaoksen eteen.
     V


EU käy sotaa taloussodan jatkeeksi.
Kaikki EU:n hyväksymää siviilien tappamista euron lebensraumin tähden. Body count 2000.

  - Kiovan terroripommitukset jatkuvat:

Slavianskin laitamilla ei enää ainuttakaan ehjää taloa' Kiovan natsipuolueet länsimielisten  oligarkkien virallisena nyrkkinä
  
 •   
    When the Kiev regime “officially” displays Nazi emblems to identify entities of their National Security and Military apparatus one would normally assume that it is a Neo-Nazi government. Below is the Nazi emblem of the National Guard [Національна гвардія України] which is defined as Reserves of the Ukrainian Armed Forces. They operate under the jurisdiction of the Ministry of Internal Affairs. The National Guard is part of the so-called “Internal Troops of Ukraine.” The emblem is a stylized swastika (see below). http://www.informationclearinghouse.info/article38672.htm

Kreikka. 


Rautaristi-elokuvan lopun kuvien lapset keskitysleirillä olivat suomalaiselta siirtoleiriltä.

Ei kommentteja: