perjantaina, toukokuuta 30, 2014

Miksi suomalainen todellisuudentaju on niin sekaisin? YLE:n dokumentti sotapropagandan kulttuurista

          
  •   HS:  Suur-Suomen piti nujertaa kommunismi

      - "Kun Saksa romahti ja Neuvostoliitto saneli julkisen puheen ehdot,
          kiihkeästi odotettu Suur-Suomi muuttui häpeän aiheeksi"


   Lue  Hesarin vähättelyn alta sodan jälkeisen reaktion todellinen syy:

Eliitin fasismi muuttui häpeän ja ennenkaikkea salailun aiheeksi. Eliiton sponsoroimasta rotuopista ja fasismista ei yksinkertaissti saanut puhua mediassa ja kouluissa. Eliitin käskystä eliitin tekopyhyyden pelastamiseksi.
YLE:n Areenalla uusi dokumentti, joka osaltaan (oikeistolaiselta paatokseltaan) vastaa kysymykseen:

  Miksi suomalainen todellisuutemme on niin sekaisin?
    
Jatkosodan sensuuri on jäänyt päälle.

  Sensuuri vallankäytön tärkeimpänä välineenä. Muistatteko hallituksen pakkomielteen salata suomalaisten rahojen luovuttaminen kreikkalaisen pankin kautta saksalaisille pankkiireille "Kreikan tukemisena", salatuilla dokumenteilla?

YLE " Hengen Asein " 

Sotasensuuri ja propaganda Suomessa.

" Viihde ja propaganda ovat oma aselajinsa "


  
Eliitin julistama  "Vastakkainasetelujen aika on ohi"-paatos - avoimen demokratian ja politiikan lamauttamiseksi. 

Vanhana lopulta viisastunut Paasikivi korosti, että suomalaisten on päästävä irti sota-ajan moodista ja kehityttävä avoimena yhteiskuntana ja avoimena poliittisena järjestelmänä.

 Poliitikot innostuivat mm. pappien keksimistä keinoista väärentää todellisuutta, syyllistää ihmisiä ja ohjata kansalaisten tajuntaa näkymättömillä pakkokeinoilla. Vihan ja viihteen voimin. Sodan aikana korostettiin syntipukkeja eli isänmaan pettureita. Sodan jälkeen pääministeri Kekkonen vei syntipukki-propagandan niin pitkälle, että syyllisti traumoista alkoholismiin suistuneita veteraaneja syyllisiksi "sodan häviämsiestä".  

 Kekkonen, se ovela kettu, tarrautui jatkosodan keinoihin ja kirkkoon laajemminkin luodakseen "yhtenäiskulttuurin" eli sensuurin ja henkilökultin kattavan verkoston valtamedian ja päätoimittajien avulla. Kekkonen esiintyi Suomen ja sen lipun portinvartijana, kirkon siunaamana Vapahtajana ja Lohikäärmeeltä kansan suojelijana. Vaikka Neuvostoliitto piti itsestäänselvänä Suomea näyteikkunanaan niin silti median vyörytyksen takia venäjänvihaa kasvatettiin venäjäpeloksi Kekkosen ohjaileman YYA-hysterian avulla. Kekkonen halusi hallita niin oikeistoa kuin vasemmistoa ja YYA-satu Urho Kekkosen ainutlaatuisesta roolista oli siihen loistava keino. Samalla demokratia tuhoutui ja nyt NATO-junttauksessa ilmituleva salainen ulkopolitiikka muodostui eliitin vallan keskukseksi. 
  
 Aivan kuten sodan aikana: Kekkonen käytti pelkoa ja venäjävihaa eliitin vallan pönkittäjänä. Yhä vieläkään presidentit eivät ole julkaisseet Kekkosen päiväkirjoja, jotka alkavat jo sisällissodasta.

Paasikivi korosti, että suomalaisten on päästävä irti sota-ajan moodista.


Mutta Kekkonen, se ovela kettu, tarrautui jatkosodan keinoihin ja kirkkoon luodakseen "yhtenäiskulttuurin" eli sensuurin kattavan verkoston valtamedian ja päätoimittajien avulla. 

Eliitin luisuvan kontrollin palauttamista sota aina on: hajota ja hallitse. Valta kaaoksen ja sotatilan, sotatalouden tuottamisen kautta, roomalaisten keisarien oppi.

Kekkosesta uskalletaan kirjoittaa mutta median roolista Kekkosen vallan luojana ei.

Media oli osa totalitaarista valtakoneistoa demokratiaa vastaan. On. 
Suomalaiset eivät ymmärrä omasta historiastaan sitä, että saimme sananvapauden vasta 1945 mutta jopa Väinö Linna suostui eliitin ja  rahan painostuksen edessä sensuroimaan ja täysin tärvelemään oman kirjansa "Tuntematon Sotilas" eliitin ohjaileman sensuurieetoksen osaksi, "ettei pilaisi uraansa". Enimmäkseen itse Linna sensuroi itseään rankalla kädellä mutta vasta nyt on julkaistu myös kustantajan viimehetkellä sensuroima versio "Sotaromaani". Mutta päätyön sensuurissa teki Väinö itse. Suomen kirjallisuuden vakavin itsepetos ja itsesensuurin eetos siirtyi sitten muillekin kirjailijoille "suomalaisten yhteisen identiteetin tähden".
 
Julkaisun jälkeisissä haastatteluissa Linna raivosi katkerana hämmentyineille toimittajille kaikesta siitä, mitä ei uskaltanut kirjaan kirjoittaa ja mitä oli eliitin saksalaismielisessä lebensraum-sodassa kokenut vaikka olisi voinut julkaista tukholmalaisten vasemmistokustantajien kautta sensuroimattoman kirjan - tietysti saamatta Suomessa valtamedian kymmeniltä kirja-arvostelijoilta yhtään arviota tai myyntiä Helsingin keskustan oikeistolaisissa kirjakaupoissa. Linnan puheet mm. upseerien ja saksalaisten huoralotista, huumeista, homoseksistä, pappien rotuopista, laittomista rauhansopimuksista rintamalla venäläisten sotiladen kanssa ja suomenruotsalaisten turhamaisten upseerien kostona tapattamista miehistä sensuroitiin tietysti pois kaikista haastatteluista. 
 

  • Mika Waltari oli erikoinen tapaus kulttuurisensuurimme historiassa: samalla sekä  sekä oikeistokustantajien ja vasemmistokulttuuriväen halveksima,

    koska ei suostunut kummankaan ohjeisiin muuttaa kirjoja poliittisesti ideologisen ihmiskuvan ohjaamiseksi kummankaan suuntaan.  Waltarin uskonnollinen "relativismi" ja uskonnollisten kokemistapojen vapaa "epäkristillinen" ilmaisu ja leikittely oli jumalanpilkkaa kirkko-oikeiston historiankäsitykselle. Vasemmistolle taas päähenkilöiden pujotteleva seikkailu historian poikki liian yksilöinä oli taas yhteisön solidaarisuuden ja yhteisön vaikutusvoiman halveksuntaa narsistisena ja amoraalisena seikkailuna. Waltari kyllä pyrki esittämään kirjoissaan eri kulttuurien eliittihenkilöt turhan fantasianomaisen suvaitsevaisiksi eikä kauheasti välittänyt yhteiskuntaluokkarasismin merkityksestä historiankuvassaan mutta raskaan ihmiskunnan historian kuvaamiseen kirjailijalla täytyy olla vapauksia. Oikeisto muutti yllättäen mieltään, kun oikeiston ideologinen dokttriini muuttui 1974 amerikkalaisen kapitalismin painotuksen muuttuessa: uskonnollinen monokulttuuri ja laumassa tottelu ei ollutkaan enää tärkein eliitin ideologinen muokkaustapa amerikkalaisessa kulttuuri-imperialismissa vaan uutena ideologiana vyöryi yhteisön merkityksen hajottaminen oikeistolaisessa "rikastuvan yksilön" sankarimyytissä ja kaupallisen kilpailukulttuurin mielikuvissa. Yhdessä vuodessa Waltarista siis tehtiin kouluissa suuri kansalliskirjailija ja hänen uskontopilkkaajan statuksensa pyyhittiin pois oikeistovirkamiesten VKTS-salaliiton hallinnoimassa suomalaisessa koulujärjestelmässä.Vaikka neokonservatiivinen eli uusliberalistinen oikeisto onkin luopunut avoimesta kirkkopropagandasta ja moralismin käytöstä aseena silti oikeisto haluaa pitää kirkkoa kulissina ja pakkouskontoa kouluissa ilman oppilaiden omaa uskonnonvapautta luodakseen illuusiota eliitin hallioimassta yhteistyöstä Jumalan, korkeimman hegemonian ja hierarkian kanssa.

Kokoomus ja RKP halusivat nimenomaan fundamentalisti Räsäsen kirkkoministeriksi taistelemaan ja ottamaan iskuja vastaan pois RKP:ltä ja kokoomukselta uskontokysymyksissä KD-puolueen kanavoidessa itseensä fundamentalistiset mielikuvat suomalaisten vastalauseista pois eliitin uskontopolitiikan julkisivusta - vaikkakin juuri eliitin valtionkirkkoa puolustaen ja oikeiston kovaa projektia suojaamassa, valtion uusliberalistista tuhoamista peittämässä, "yhtenäisyyden ja valtion uskonnon illuusiona". 

Nyt poliitikkomme ovat tuhoamassa demokratiaa jatkosodan hengessä eli salailulla ja härskillä sensuurilla. "Vapaakauppasopimus" TTIP:n kehittelyä jatketaan salassa ja jos se toteutuu tai Suomi pysyy TTIP EU:ssa, demokratia tuhoutuu lopullisesti.

II

Lasse Lehtisen lapsellisen oikeistolainen paatos olikin oikein paljastavaa! 

Mies, joka uskoo yhä jatkosodan propagandaan. Kai tämän ohjelman jälkeen on kaikille selvää, kuinka talvisota, natsimielisyys ja jatkosota todellakin jatkuu oikeiston propagandassa?

Riemullisen epätoivoista, jatkosodan hengessä:
- Juuri kun on julkaistu pätevä tutkielma ( http://www.wsoy.fi/ajankohtaista/-/news/22952483 ) maailmansotien välisen ajan Suur-Suomi hankkeista, saksalaismielisyydestä, harhaisista rotuopeista, pyrkimyksestä vetää raja Norjasta Uraliin; roudataan oikeistodemari-asevelisosialisti Lasse Lehtinen tuputtamaan ajat sitten ulos naurettuja ajopuuteorioita ja muita sotapropagandan horinoita säestettynä nationalistisilla, sotaa ihannoivilla ja ryssävihaa lietsovilla musiikki-iskuilla.

- Hienoa kokoomuksen soluttama Yleisradio, TV 1. Hengen Asein - Ylen omaa tuotantoa.

Eikö olisi jo aika puhkaista rehellisesti kupla, kuten Saksassa on tehty omasta pimeästä menneisyydestä?

Hitlerin liittolaisuuden sankaruustarinat eivät palvele tervettä kansakuntaa. Mihin tätä valehtelua tarvitaan; ollaanko täällä oikeasti taas rakentelemassa hyökkäystä Venäjälle - rajaa Uraliin? Vihapuheet ainakin ovat analogisia noiden 20- ja 30-luvun fasistien kanssa.

Lasse Lehtinen...
Mitähän oikeat historioitsijat tästä tykkäävät?  J.Ansio


Historioitsijat pelkäävät puhua sillä eliitin ohjaama poliittinen kulttuuriraha puhuu, armeija kyttää ja ja vääristelyn hegemonia ohjailee monen tutkijan uraa "varovaiseen puheeseen".
III


Iltalehden eilinen propaganda oikeiston valkopesemiseksi viattoman Suomen myytillä ja viranomaisista, jotka eivät muka tukeneet brittivakoilijoita ja maanpetosta Suomessa brittiagenttien vaikuttamaisesta Suomen eliittiin, julkaistiin nimenomaan vastapropagandana SK:n juttuun kirjasta, jossa tutkija myöntää Suomen poliisin ja armeijan sekä tietysti Hesarin Erkkojen palvelleen brittivakoilua ja brittimanipulaatiota. Toistuvaa propagandaa historian väärentämiseksi.

http://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/suomella-ja-britannialla-oli-tiivista-tiedusteluyhteistyota-1920-ja-1930-luvuilla/?shared=41828-2d65537e-500

Hänen majesteettinsa agentit – Brittitiedustelu Suomessa 1918–1941 (Atena Kustannus 2014).

Iltalehti julkisti naurettavan juttunsa, jonka pääsanoma oli, että Suomessa ei olisi annettu brittiagentin toimia, jos "olisi tiedetty" agentin toiminnasta vaikka aikaisemmin on SK juuri  uutisoinut päinvastaista faktaa. 

Taas, taas aivan tahallista historian vääristämistä massoille, aivopesua, viattoman Suomen legendan epätoivoista ylläpitoa iltalehdissä. Oikeistolle tärkeä poliittinen valhe oikeiston moraalisesta toiminnasta "itsenäisyyden vuoksi", jolla ylläpidetään oikeiston valheille perustuvaa motivointia valehdella oikeiston "jalosta taistelusta" vaikka oikeisto sabotoi itsenäisyyttä kaikin tavoin.

Oikeiston toiminta on aina ollut vain eliitin etujen ja kähminnän editämistä salaliitoilla demokratiaa ja perustuslakia vastaan.

Tämä oikeistoa puhdistava mytologia piilottaa oikeiston ideologiset  joukkomurhat ja maanpetokset luovuttaa mm. Suomi ensin keisarillisille Saksalla ja sitten natsi-Saksalle. Oikeistolehdistön kuvottavin myytti on  suomalaisten natsi-SS-joukkomurhaaja-miesten viattomuuden myytti, se myytti on olevinaan korkein todiste natsi-Saksan yhteistyömyytin viattomuudesta. Taas kaverini löysi todisteen sukunsa papereista kuinka Himmler oli ylpeä suomalaisten verisistä teoista barbarossa-"puhdistuksissa" - Kiovassa.

Nykyinen Kiovan kriisi pohjautuu siis myös suomalaisten joukkomurhaajien jättämälle traumalle ja joukkomurhien jättämälle sairaalle natsiylpeydelle ja natsipaatokselle kiovalaisten natsisukujen kesken.
Oikeistoeliitillehän on yksi ja sama, saako se vasemmistoeliitin vaikenemaan väkivallalla, vangitsemisella vai toimittajien lahjonnalla ja vaalirahalla sekä uralupailu/uhkauksilla.

Mutta historian väärentäminen on aina oikeiston ykkösjuttu ja se on ollut kirkon manipulaatiotehtävänkin ykösjuttu.
Uusi Kirja talvisodan hengestä


Kummolan kääntöpiiri - Toimittaja Pentti Sainio      Lisää suomalaisen todellisuuden vääristämisestä ja sen juoruista:

Eliitin mediasota todellisuutta vastaan  

Eliitti jatkaa kulttuurin ja tulevaisuuden tuhoamista mutta herääminen, terve järki nousee vähitellen.

Nouseeko järki ennen vihaa viihdeulttuurin vyörytyksen alta? 

Six days after The Financial Times launched an attack on the data behind Thomas Piketty’s much-debated tome on inequality, “Capital in the Twenty-First Century,” Mr. Piketty has offered his first detailed response to the newspaper’s criticism.


Kuinkahan moni Iltasanomien sotaliitteiden lukijoista tietää että Suomi alitti Jatkosodan terroripommitukset saksalaisilla pommikoneilla 100 kpl?

" IS:n Suurhyökkäys-lehti ilmestyi "

                     


Iltalehden väite - onko uskottava kun...


kun samalla tyyppi saa suomalaisen sotilasarvon ulkomaalaisena - noin vain. Aivan varmasti tiedettiin brittien agenttitoiminta kun ihailtiin birittien kaksinaamaista terroria Venäjän suuntaan (mm. Venäjän "houkuttelu", johdattelu sotaan Saksan kanssa lahjonnan ja murhien avulla) 1912-1925.

Tiesitkö että britit hyökkäsivät Neuvostoliittoon torpedoveneillä Suomesta useamman kerran 1919 lahjottuaan Mannerheimia Ranskan kanssa? Ja että Mannerheim lupasi tuhota Neuvostoliiton suurhyökkäyksellä suursummaa vastaan? Miksiköhän Stalin oli jatkossa paranoidi?

Kysy kysymyksiä konsensuksen eli valheiden alta.
Iltalehti valehtelee taas tänään,


että Supon edeltäjässä ei tiedetty Kekkosen ystävän Jack O'Brien Hitching :in olleen brittien vakoilija 1930 myös Hesarin toimittajana - samalla myös kun oli Supon vakoilijana? Kaikki Kekkosen ystävät olivat natseja tai vakoilijoita, transatlanttisen eliitin salaliittojen kabinettivieraita
Kekkosen ystävä ja Vakoilija kts kommentit alla      - IL 2014  30.5.  :


Miksiköhän kaikki oleellinen jätetään kouluhistoriassa kertomatta?

Älkää hyvät ihmiset aliarvioiko sensuurin voimaa. Vääristettyä todellisuutta on helppo hallita eliitin rahan ja mediavallan voimalla.
Martin Lidegaard aikoo aloittaa kumppanimaiden kanssa keskustelut, jotka tähtäisivät EU:n Syyria-politiikan täyskäännökseen. Lidegaardin mielestä Syyrian tilanne edellyttää kapinallisten aseistamista.
YleisradioKuinka tämä voidaan ohittaa länsimediassa?2 kommenttia:

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Lasse Lehtisen lapsellisen oikeistolainen paatos olikin oikein paljastavaa! Mies, joka uskoo yhä jatkosodan propagandaan. Kai tämän ohjelman jälkeen on kaikille selvää, kuinka talvisota, natsimielisyys ja jatkosota todellakin jatkuu oikeiston propagandassa? Riemullisen epätoivoista, jatkosodan hengessä:

- Juuri kun on julkaistu pätevä tutkielma ( http://www.wsoy.fi/ajankohtaista/-/news/22952483 ) maailmansotien välisen ajan Suur-Suomi hankkeista, saksalaismielisyydestä, harhaisista rotuopeista, pyrkimyksestä vetää raja Norjasta Uraliin; roudataan oikeistodemari-asevelisosialisti Lasse Lehtinen tuputtamaan ajat sitten ulos naurettuja ajopuuteorioita ja muita sotapropagandan horinoita säestettynä nationalistisilla, sotaa ihannoivilla ja ryssävihaa lietsovilla musiikki-iskuilla.

- Hienoa kokoomuksen soluttama Yleisradio, TV 1. Hengen Asein - Ylen omaa tuotantoa.

Eikö olisi jo aika puhkaista rehellisesti kupla, kuten Saksassa on tehty omasta pimeästä menneisyydestä?

Hitlerin liittolaisuuden sankaruustarinat eivät palvele tervettä kansakuntaa. Mihin tätä valehtelua tarvitaan; ollaanko täällä oikeasti taas rakentelemassa hyökkäystä Venäjälle - rajaa Uraliin? Vihapuheet ainakin ovat analogisia noiden 20- ja 30-luvun fasistien kanssa.

Lasse Lehtinen...
Mitähän oikeat historioitsijat tästä tykkäävät? J.Ansio


--

Historioitsijat pelkäävät puhua sillä eliitin ohjaama poliittinen kulttuuriraha puhuu, armeija kyttää ja ja vääristelyn hegemonia ohjailee monen tutkijan uraa "varovaiseen puheeseen".

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

* Lisäys:

HS: Suur-Suomen piti nujertaa kommunismi

- "Kun Saksa romahti ja Neuvostoliitto saneli julkisen puheen ehdot,
kiihkeästi odotettu Suur-Suomi muuttui häpeän aiheeksi"


Lue Hesarin vähättelyn alta:
Eliitin fasismi muuttui häpeän ja ennenkaikkea salailun aiheeksi. Eliiton sponsoroimasta rotuopista ja fasismista ei yksinkertaissti saanut puhua mediassa ja kouluissa. Eliitin käskystä eliitin tekopyhyyden pelastamiseksi.