tiistaina, toukokuuta 20, 2014

YLE manipuloi vaaleja yleisradiolain vastaisesti - osa 2


  "Itsenäisyyspuolue yllättäen nuorisovaalin neljänneksi suurin puolue " HS

 Hesarin sensuuri murentui nyt samantien. Vaikka 69-meemillä niin kansa on oikeutettu tekemään vaaleissa mitä tahansa kapinaa ja vastalauseita hegemoniaa vastaan.

"
Toimittaja myös ihmettelee, että mistä nuoret ovat saaneet tietoa" 

muista vaihtoehdoista, kuin valtapuolueista.

Toimittajasta on siis ihmeellistä, että median sensuuri ei ole onnistunut.  On olemassa sellainen ihme kuin netti.  Uskomaton toimittajien todellisuusvääristymä. 

Nyt YLE:n Areenalla pienpuolueiden haastattelu tuoreeltaan 
* (Myös toinen jo netissä)

Yleisradiolain vastaisesti toimittaja painottaa erottelevasti että "nyt täällä on eduskunnan ulkopuoliset puolueet". Vaaleissa puolueet ovat tasavertaisia "lain mukaan" mutta eivät median rankassa propagandatykityksessä kun toimittajat leimaavat pikkupuolueet ei-vaihtoehdoksi, säälittäviksi tms.

  1. Lähetysaika on tässä surkea klo 10.
  2. Mitättömän lyhyt ohjelma ja ivalliset aihevalinnat.
  3. Toimittaja lässyttää kuin lastenohjelmassa. Aivan kuin ei ketään konkaria olisi saatu paikalle vaikka YLE:n väitteiden mukaan alkuperäinen toimittaja "sairastui".
  4. "Pienpuolue" ja "eduskunnan ulkopuolinen" ovat yleisradiolain kieltämiä luokitteluja, tasapuolisuuden kumoavia määritelmiä - sillä vaaleissa valitsee kansa eikä mediajohtajat.
  5. ehdokkaiden keskinäinen keskustelu oli tässä yhä käytännössä kielletty ja keskustelukielto "valtapuolueiden" edustajien kanssa yhä voimassa yleisradiolain vastaisesti 

Tarkkaan profiloitua katsojien mielipiteenmuokkausta.
Siirretään kategoriaan "halveksuttava" asetelmallisesi ja tyylillisesti signifikoituna.


Keskiviikkokerho tekee poliittiset linjaukset päätoimittajien ja talouspoliittisten salaisena kabinettina ja tämäkin ohjelma on osa niitä linjauksia oikeiston valtapolitiikan manipulaatiokoneistossa.
Kuinka estetään katsojia ja lukijoita emotionaalisesti tiedostamasta vaihtoehtopuolueiden olemassaolo ja vastavoima vaihtoehtoisilla asialinjoilla.
Emotionaalinen manipulaatio on tärkeintä propagandassa, se, kuinka vastaanottaja saadaan leimaamaan tietoaine viestinnässä.    II


Epäjournalistinen sensuurikin on sen verran kattavaa EU-talousuutisoinnissa ja päätoimittajien valitsemissa johtopäätöksissä että suomalaiset elävät täydellisessä pimeydessä eurokatastrofin ja pankkiirien tuhoisan voitonteon kanssa.

Tietämättömyys on valtaa kun vedotaan omahyväisyyteen mm: "Emme muuten ole eurooppalaisia" muuta kuin alistumalla Saksan talousterroriin saksan markan eli europolitiikan alle.


III


Nato-mielipiteenmuokkaus on nyt painostavaa ja hurjaa verrattuna aikaisempaan puolueettomuusperiaatteeseen ja itsenäisyyspuheesee.

Oikeisto paljastaa nyt vanhat militaristiset karvansa ja ajaa Suomea uuteen talvisotaan yhtä päämäärätietoisesti kuin natsienkannattaja ministeri Erkko 1930-luvulla.
Helsingin Sanomien Venäjä-propaganda lähentelee hysteriaa

              - Pirkko Turpeinen-Saari

IVYLE vaihtoi otsikkoa - pienpuolueet halutaan mieltää, leimata ja liittää nyt peruussuomalaisten sektioon - vaikka vastustavat perussuomalaisia :

 "Pienpuolueet haastavat perussuomalaiset"

http://yle.fi/uutiset/pienpuolueet_haastavat_perussuomalaiset/7249702


V


Oletteko huomanneet, että galluppeja ei julkisteta tämän hetken tilanteesta.

Täydellinen sensuuri gallupeista.

Ne sensuroidan, sillä niissä on jotakin joka on erittäin epämiellyttävä pyhälle komiyhteiselle eli kokoomus-keskusta-SDP -oikeistojuntalle. Miettikää, 30 vuotta on ollut gallup-rummutusta joka vaalia ennen ja nyt - täydellinen hiljaisuus!

Kun eliitti ja keskiviikkokerho käskee, että galluppeja ei saa julkaista ennen vaaleja se ei ole laki vaan esimerkki eliitin manipulaatiovallasta. 

Gallupit voivat herättää ihmisiä ja paljastaa yllätyksiä vaikka ovatkin vajaita ja helposti väärennettävissä.


Demokratia on  luotu:
 
 purkamaan väkivaltaista aggressioita avoimeen epäväkivaltaiseen muotoon, poliittiseen aggressioon, vaalikamppailuun. Valtamedian tukema vastakkainasettelujen kieltäminen ja konsensuksen vaatiminen on demokratian tuhoamista.


2 kommenttia:

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Julkinen palautteeni Aamulehdelle sen ohjaavista linjauksista aiheena "terrori"-sanan rajoittaminen:

- Ylläpito ilmoitti, että terrori on kielletty sana Aamulehden blogeissa ilmaisemaan mm. manipulaatiota vallankäyttäjän toimintana.

Haluaisin kuitenkin kertoa, että terrori on laaja käsite ja myös henkinen väkivalta, sensuuri ja poliittinen manipulaatio ovat terrorin muotoja sivistyneessä eurooppalaisessa ilmaisutavassa, jopa kirjallisuudessa, filosofiassa, sosiologiassa, nuo...risotutkimuksessa, mediatutkimuksessa, historiantutkimuksessa ja poliittisissa tutkimuksessa.

Jos ilmaisen, että esim. "YLE:n valikoiva ja leimaava sensuuri on terroria" niin toimittajien tulisi olla tarpeeksi sivistyneitä ja ymmärtää, että terrori on yleinen käsite eikä vain johonkin fyysiseen väkivaltaan tai amerikkalaisten ja CIA:n määrittämään terroriin viittaava.

Toivon, että toimittajat keskustelisivat yliopistotasoisten sosiologien ja kielentutkijoiden kanssa ennen kuin korostavat hallituksen ajamaa amerikkalaista, konservatiivista, oikeistolaista sensuurin mielialaa ja 50-luvun puhekiellon tavoitteita.

Vai haluaako toimitus ilmoittaa meille, että toimii CIA:n ohjausoppaan mukaan ja määrittelee kielenkäytössä ja Aamulehden sensuurikriteereissä terroriksi vain CIA:n ilmoittamat terrorin muodot?

Keiju kirjoitti...

Tuon lastenohjelmalässytyksen huomasin minäkin, jätin myötähäpeäkouristuksissani katsomatta ja twiittasin asiasta. No, tuskinpa mitään menetin: äänestän pienen, eduskunnan ulkopuolisen puolueen ehdokasta (numero 34) joka tapauksessa.