torstaina, toukokuuta 01, 2014

ETYJ OSCE rikkoo sopimuksia lähettämällä saksalaisia upseereita Ukrainaan


ETYJ OSCE rikkoo räikeästi sopimuksiaan lähettämällä saksalaisia NATO-upseereita Ukrainaan siviilivaatteissa. 
 
Joten he eivät olleet virallisia tarkkailijoita vaan vakoilijoita. 

Saksassa tämä on skandaali, Suomessa veronmaksajien ja yleisradiolain ohjaama yleinen YLE jatkaa ETYJ:n sallimasta Nato:n vakoilusta vaikenemista ja jatkaa kokoomuksen ja RKP:n eurovaali-propagandaa.


Kylläpä YLE:kin on pelokas, kun ei uskalla myöntää NATO:n toimintaa Ukrainassa. Halveksittavaa kansan massamanipulointia.
 • Nythän on myös paljastunut CIA:n ja FBI:n ohjaamat operaatiot Kiovassa. Samalla kun natsit polttavat poliisin valvonnassa vasemmistolaisia polttopulloilla. Luulisi suomalaisen ihmettelevän vakavasti, mitä YLE:n hiljaisuus ja sensuuri edustaa:


 YLE:n raskas mediamanipulaatio ETYJ:n suhteen:
 1. YLE myöntää nyt, että ryhmän johtaja on upseeri, ei myönnä vieläkään saksalaisten vale-tarkkailijoiden olleen Saksan NATO-armeijan sotilashenkilöitä   (korjaus)
   
 2. YLE ei kerro ryhmän sotilashenkilöiden olleen ETYJ-sopimuksen ulkopuolisia laittomia vakoilijoita, armeijan ammattilaisia siviilivaatteissa.
 3. YLE ei vieläkään ole korjannut virheellisiä/valheellisia uutisointeja. Tiesitkö YLE:n toimitus saksalaisista sotilashenkilöistä ryhmässä? YLE ei ole myöskään uutisoinut CIA:n toiminnasta Kivoan vallankaappajien avustajina ja ohjaajina.
 4. YLE ei kysy, kuinka monta laitonta Nato-upseeria on tällä hetkellä ETYJ:n kautta vakoilijana Ukrainassa - miksi eivät kaupalliset mediat kysy? Kuinka oikeistolaista propagandaa joudumme sietämään todellisuuden vääristämisessä? 
 5. Miksi YLE ei noudata journalismin perussääntöjä ja korjaa julkisesti vääriä/valheellisia tietojaan oikeilla? Niin ihmisten polttaminen kuin tämä ETYJ:n huijaus ovat oleellisia osia palapelissä. Palojen piilottaminen on armeijan propagandaa.
 6. Miksi YLE ei kutsu vallan asein ja uhkauksin kaapannutta, demokratian kumonnutta ja fasistipuolueiden hallinnoima  hallitusteatteria "separatistiseksi" vaan demokratian palauttamista vaativia kutsutaan "separatisteiksi"? • ETYJ-tarkkailijoiden lähettämisestä Ukrainaan on sovittu tällä sopimuksella - Juha H Hämäläinen:


Väite ryhmän sotilaallisesta luonteesta on osoittautunut oikeaksi ja tästä uudesta käänteestä on raportoitu Saksassa, josta sotilaat olivat.

On jopa tehty valitus valtiollisen TV-aseman tiedotuksesta paikallisen yleisradiolain puitteissa, jossa väitetään, ettei kyseinen ryhmä ollut OSCE-mandaatilla matkallaan. http://german.ruvr.ru/2014_05_01/Ukraine-Desinformation-Beschwerde-beim-Rundfunkrat-1042/


  kts 
ETYJ-ryhmän johtavan NATO-upseerin myöntäminen YLE

 http://yle.fi/uutiset/etyjin_tarkkailija_onnellinen_syvasti_helpottunut/7219894IL uutiseen oli kuitenkin eksynyt "rehellinen" muoto "Etyjin sotilastarkkailijat".
- Juha H Hämäläinen
http://www.iltalehti.fi/ukrainan-kriisi/2014042718245574_uk.shtml
   Juha H Hämäläinen jatkaa:

- Sopimuksessa kerrotaan tarkkailijoiden olevan siviilejä ja määrän kerrotaan olevan alkuun 100 varauksella kasvattaa jopa 400 pään joukoksi. "6. die Sonderbeobachtermission wird anfänglich aus 100 zivilen Beobachtern bestehen"

"Nyt Saksassa on noussut meteli "kaapattujen" ETYJ tarkkailijoiden sotilastaustasta ja kommenteista haastatteluissa.

Suomi-media käyttää "kaapatusta" joukosta nimityksiä:

    IS " Etyj-tarkkailijat vapautettu" jne

   "Separatistit ovat syyttäneet tarkkailijoita Naton vakoojiksi"
 • - He ovat sotilaita meidän alueellamme ilman meidän lupaamme, joten totta kai he ovat vankeinamme, ryhmän vangitsija Ponomarev sanoi."

  http://www.iltalehti.fi/ukrainan-kriisi/2014042618244493_uk.shtml


Koska OSCE tulee Suomeen varmistamaan meidän riippumattoman median toiminnan, joka kuuluu myös yhteisön ottamiin tehtäviin ja vastuisiin allekirjoittajamaiden alueella - Juha H Hämäläinen


YLE jatkaa myös vallan kaapanneen hallituksen ja natsien tekemän Odessa-joukkomurhan uutiosoinnin vääristämistä.

Poliisit ja armeija katsoi vierestä, kun valtaa pitävien natsipuolueiden edustajat turastivat ihmisiä.
 • Katso myös kuinka YLE rikkoo parhaillaan yleisradiolakia tasapuolisuudest eurovaalien suhteen: pienpuolueiden edustajia ei päästetä keskustelemaan livelähetyksiin tai valtapuolueen edustajien kanssa. Tiedon rajaaminen voi akateemisen YLE-toimittajan
mielestä olla siistiä kansalaisten "hillitsemistä" "vääriltä johtopäätöksiltä" poliittisen konsensuksen "vakauden" puolesta
- mutta se on raskasta todellisuuden poliittista manipulointia.


Vajoamme täydelliseen pimeyteen ilman kansalaisaktivismia, sinua,
ja kansalaisten aiheellista vihaa eliitin vääristämässä "mediatodellisuudessa" ja hallitusta suojaavassa "konsensuksessa".
 

Lähettäkää YLE:lle myös oma vaatimus journalistisesta virheellisen ETYJ-toiminnan julkisesta korjaamisesta - ETYJ:in tarkkailijat eivät ole olleet sopumuksien mukaisia tai virallisia tarkkailijoita vaan NATO:n sotilasvakoilijoita siviilipuvuissa.

Soittakaa, lähettäkää sähköpostia ja osoittakaa kansalaisaktiivisuutta YLE:lle ja kysykää TV1 asiaohjelmien tuottajilta, toteuttaako YLE:n toimittajat  hallintoneuvoston käskykä kieltää pienten puolueiden kutsumisen mm. live-lähetyksiin tai suurpuolueiden kanssa keskustelemaan. Kehottakaa myös kavereitanne heräämään demokratian raiskaamiseen.

 
    Eurovaalien sananvapauden vuoksi, lähettäkää YLE:en sähköpostia tähän osoitteeseen, vaikkapa

a) Vaadimme ajankohtaistoimitusta lopettamaan pienpuolueiden edustajien eurovaali-sensuroimista  live-keskusteluista valtapuolueiden jäsenten kanssa

b) Vaadimme sensuurin lopettamista vaalikeskusteluohjelmissa poliittisen hallintoneuvoston journalismia rajaavien käskyjen alta.Vaikka tuonne vaativat viestit YLE:oon :    jyrki.richt@yle.fi

Sananvapaus, ihmiset! Jakakaa.

Suomi vajoaa täydelliseen pimeyteen ilman kansalaisaktivismia ja rehellisyyttä.

   Arhi Kuittinen


  * Lisäys

Saksa kieltää Venäjää "uhkailemasta" rauhanturvatoimilla mutta itse sitten uhkailee iskujoukolla.

Ukraine Crisis: German KSK Special Forces Ready to Storm Slaviansk to Release Kidnapped OSCE Observershttp://news.yahoo.com/ukraine-crisis-german-ksk-special-forces-ready-storm-153543238.html
Natsit saivatkin nyt rauhassa teurastella ihmisiä Odessassa.  Saksa ottaa historialliselle omalletunnolleen kevyesti vielä pari miljoonaa ihmistä, näinkö tulee tapahtumaan? Tätäkö EU haluaa?

EU salli natsien mellakat ja aseellisen vallankaappauksen Kiovassa ja nyt Odessan tapettuja syytetään valtion rauhan rikkomisesta?

Natsit kaappaavat vallan mutta demokratian palauttajia ja vallankaappajien vastustajia syytetään separatisteiksi?

Aivan käsittämätöntä retorista epärehellisyyttä.1 kommentti:

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...Saksa kieltää Venäjää "uhkailemasta" rauhanturvatoimilla mutta itse sitten uhkailee iskujoukolla.

Ukraine Crisis: German KSK Special Forces Ready to Storm Slaviansk to Release Kidnapped OSCE Observershttp://news.yahoo.com/ukraine-crisis-german-ksk-special-forces-ready-storm-153543238.html
Natsit saivatkin nyt rauhassa teurastella ihmisiä Odessassa. Saksa ottaa historialliselle omalletunnolleen kevyesti vielä pari miljoonaa ihmistä, näinkö tulee tapahtumaan? Tätäkö EU haluaa?

EU salli natsien mellakat ja aseellisen vallankaappauksen Kiovassa ja nyt Odessan tapettuja syytetään valtion rauhan rikkomisesta?

Natsit kaappaavat vallan mutta demokratian palauttajia ja vallankaappajien vastustajia syytetään separatisteiksi?

Aivan käsittämätöntä retorista epärehellisyyttä.