sunnuntaina, toukokuuta 18, 2014

Poliitikot Jehovan todistajien Tuomion kirjan kimpussa

Aluksi kansan suusta:


"Kirkko on henkinen ja taloudellinen läpipasko olio joka ahmii kaiken eikä tuota kuluttamiinsa taloudellisiin ja henkisiin resursseihin suhteutettuna oikeastaan mitään.
(läpipasko on vanha suomenkielen ilmaus sellaiselle joka syö, mutta ei liho tai kasva)
Kirkko istuu pyytämättä kaikkiin pöytiin ja syö niistä pyytämättä. Tipin antamisen asemasta se pyytääkin vaihtamaan suurempaan seteliin, kun se kerää lopuksi pöydästä kolehdin. Mikään sille ei riitä, mitään se ei kykene kannattavasti tuottamaan ja aina se on menossa muiden lompakoille.
Tuon "kansankirkkomme" valtaa eri kirkon instansseissa käyttää patavanhoillinen porukka arviolta noin 50%:n valtaosuudellaan. Se siis ei edusta kansan uskonnollisia käsityksiä kuin vanhoillisten osalta.
(Tämän vanhoillisten osuuden voi päätellä esim kirkon sisäisistä vaaleista, joissa äänet menee usein ihan 50/50 kuten vaikkapa viimeisessä arkkipiispan vaalissa, missä ultravanhoillinen Miikka Ruokanen sai yli 49% äänistä ja liberaali Mäkinen ne loput.)
Kirkko toki esittää virallisesti kovin liberaalia ja suvaitsevaista aina siihen hetkeen asti, kun olisi tekojen aika. Silloin alkaa armoton selittely jossa ei ole yleensä päätä eikä häntää.
Perinteet, arvot ja diakonia kaivetaan esiin ja kaikki syyllistämisen muodot otetaan käyttöön kun vastustetaan muutosta. Kirkolta ollaan heti muka leikkaamassa päätä poikki ja koko yhteiskunta on romahtamassa jos eduskunta päättää asiasta oman mielensä eikä kirkon vanhoillisen eliitin mukaan.
Kyse on ollut milloin sukunimilaista, uskonnon opetuksesta, tasa-arvoisesta avioliittolaista ja nyt viimeksi kirkon pitämistä aamuhartauksista.
Harmi, että jopa arkkipiispa on tuon vanhoillisen eliitin talutusnuorassa ja hän käykin kiltisti koiran tavoin antamassa julkisuuteen lausumia joista ei ota selvää Erkkikään. Ainoa punainen lanka noissa arkkipiispan jutuissa tuntuu olevan se ettei kirkon patavanhoilliset saa hermostua. Liberaaleille arkkipiispa tarjoilee vain armoa ja evankeliumia, sekä muistutuksen kirkosta eroajille, että nyt te tuhoatte kirkon diakonian. Arkkipiispa onkin mielestäni Suomen kovapalkkaisin marionetti.
Sitä en tiedä millaisia "hoitokokouksia" raamattuopiston viidesläiset ja muut kirkon vanhoilliset piirit piispoille pitää, mutta selvää on että viestit kulkee arkkipiispalle asti ja hän kertoo kiltisti ne meille omalla käsittämättömällä tavallaan. Eli hyvin tuntuu viestiyhteydet toimivan.
Kirkko tarvitsee tavallisia liberaaleja kristittyjä ja muita vain maksumiehiksi ja vapaaehtoistyöntekijöiksi, ainoa hyväksynnän ehto on, että he ymmärtävät olla esittämättä mitään muutoksia tai peräti uudistuksia.
Tuo kirkon vallannut viisläinen ja muu konservatiivinen eliitti ei Päivi Räsäsen tavoin tarvitse asiaa ymmärtämättömien riviseurakuntalaisten tai liberaalipappien mielipiteitä, ne kun tietää mielestään itse paremmin.
Johanna Korhosen, Kai Sadinmaan ja vastaavien kirkon uudistajien tavoin käyttäytyvät kirkon vallanpitäjät yritetäänkin hiljentää tai nitistää kaikin mahdollisin tavoin.
Mihin me muka tarvitsemme tällaista "kansankirkkoa"... mielestäni emme mihinkään."


Jehovat, lestadiolaiset ja keskusta.

  Mikä heitä yhdistää?

Jopa poliitikot käyvät nyt äärimmäisen poikkeuksellisen julkisesti median nostaman "Jehovan todistajien" salaisen "lakikirjan" eli uskonnollisen rankaisukirjan ja salaisen lahkotuomioistuimen kimppuun.

Poliitikkojen tekopyhä "herääminen" vaikuttaa show-luonteiselta harhautukselta. Eli tyypilliseltä kirkkopolitiikalta valtionkirkon puolesta.Kirkkohallituksen tukemien vanhoillislestadiolaisten kimppuun ei käydä vaan mediahuomio siirretään räikeästi aina johonkin muuhuun lahkoon.

Mutta miettikää, miten ihmeessä viranomaiset eivät käy (vanhoillis-)lestadiolaisten jatkuviin ja rankkoihin ihmisoikeusrikoksiin kiinni:

mm. pakkoseksiin avioliitossa naisille,
naisten ehkäisykieltoon,
nuorille uhkaillen pakotettavaan kondomi- ja pillerikieltoon (johtaa 16-17-vuotiaitten avioliittoihin!) yms epäinhimilliseen laittomuuteen.Silti oikeusministeri kehtaa nyt pullistella vain jehovien kohdalla:

Kaikki tämä on vakavaa, brutaalia väkivaltaa ja kansainvälisten sopimusten laajaa rikkomista poliisin avustuksella, sallittuna poliittisen korruption eli keskustan ja kokoomukselle tärkeän valtionkirkon takia.

Ihmisoikeudet eivät merkitse mitään ev-lut kirkolle, kun kyse on "perinnevallasta" ja uskonnollisesta hierarkiasta.
Keskustapuolueen poliittisen vallan ja kirkollisen hybriksen puolesta.

Siksi viranomaiset ovatkin niin polvillaan äärifundamentalisti-mullahien edessä koska ovat jo polvillaan kotimaisten raamattu-mullahien edessä koska keskusta ja kokoomus ovat heistä riipppuvaisia (kokkareilla ateistienkin veroista maksettavat evlut sotilaspapit, jotka jatkosodan aikana saarnasivat natsien veriveljeydestä).


Uskonto on politiikkaa ja politiikka on uskontoa. Valtaa, vallan keinoja. 

  EV-lut kirkkokin saarnaa alistumisesta viranomaisille ja tottelee jokaista vallassa olevaa valta itsestäänselvänä Jumalan siunauksena kalvinistiseen ja Vatikaanin tyyliin. Tästä Kai Sadinmaakin kirjoittaa Kirkko ja kaupunki -lehden boikotoimassa ja Kotimaa-lehden nuhtelemassa uudessa kirjassa.

Suomessa on kova tabu puhua kirkon tiukoista (taloudellisista) sidoksista ja henkisestä korruptiosta henkisen väkivallan lahkoihin .      II


Kuinka kirkkopolitiikka liittyy EU-politiikkaan ja eurovaaleihin?

Vain Suomi vaati, että alkuperinen pykälä kirkkojen erottamiseksi valtiosta poistetaan EU:n sopimuksista.


Salainen, päätoimittajien suojelema valtionkirkon EU-politiikka;
valtionkirkon täytyy olla tärkeä poliittiselle eliitille kun sitä näin puolustetaan:

 •  Valtioneuvosto ja ev-lut. kirkon kirkkohallitus saivat EU:ssa 2007 tahtonsa läpi valtionkirkon suojelusta valtion suomien etuoikeuksien nauttijana (mm. verohelpotukset ja piispojen valvoma uskonnonopetus kouluissa): 

  " Suosituksen pohjatekstissä ennen parlamentaarista yleiskokousta 2007 suositeltiin Euroopan valtioille kirkon ja valtion erottamista toisistaan.


  Tämä poistettiin ja
  pohjateksti muuttui Suomen aloitteesta"
                                    HS 2007


Ulkopoliitikka on kuin kirkko: pyhä ja koskematon - koskematon eliitti.
 • Kirkko saa poliitikkojen käskystä eli valtiolta, meiltä kaikilta, 120 miljoonaa euroa vuosi, myös ateistien kukkarosta, laillisena veronkiertona ja firmojen yhteisöverotuksena. Nyt kirkollinen firmaverotus ollaan siirtämässä pois firmoilta kokonaan kaikkien yksityishenkilöiden maksettavaksi.


 Siksi Kekkonen otti kirkon isoksi osaksi Kekkosen eliittiprojektia: yhtenäiskulttuuria  ja hiljentämispolitiikkaa ilman demokraattista keskustelua päämääristä ja yhteiskuntasopimuksesta paremman elämän puolesta. 
 • Uskonnon primäärifunktio on korostaa hierarkista ja jumalallista luottamusta eliittiin ilman demokraattista tiedostamista kansan arvopäämääristä.
 • Kirsi kertoo 2014

   " Lestadiolaisilla on paljon valtaa,ainakin täällä pohojosessa.Ei taida monta kunnanvaltuustoa olla,jossa ei olisi reipas lestadiolaisedustus.Ovat tunnettuja keskinäisestä lojaaliudestaan.Eräs yo.lla työskentelevä tuttu meinasi,että tiedettäjin tehdään monin paikoin lestadiolaisen maaulmankuvan ehdoilla,koska ovat miehittäneet joitakin yo:n laitoksia melko tehokkaasti.Puhuvatpa ilkeimmät jopa lestadiolaismafiasta."

Lue Hurtigin kirjat tutkimuksista. Ei ole korruption muotoa

joka ei ottaisi kirkon historiasta oppia ja keinoja

-- Mukana jäävi virkamies? Koulujen Virsivisa hämmästyttää

| Kansan Uutiset | Verkkolehti

Elämme kirkkovaltiossa ilman lasten uskonnonvapautta. Sillä kirkko saa määritellä valtion valvomien koulujen opetusta omien palkattujen asiamiestensa kautta joita valtion virkamiehet asettavat päättäviin asemiin.

Uusnatsejakaan ei aseteta tasa-arvovirkoihin joten miksi kirkon miehiä asetetaan koulupoliittisiin toimielimiin?

Kuinka kirkko voisi ajaa uskonnonvapauden ja faktapohjaisen sivistyksen asiaa uskonnollisena ja dogmaatisena valtionuskontona?


1 kommentti:

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Ei ole korruption muotoa
joka ei ottaisi kirkon historiasta oppia ja keinoja

-- Mukana jäävi virkamies? Koulujen Virsivisa hämmästyttää

| Kansan Uutiset | Verkkolehti

Elämme kirkkovaltiossa ilman lasten uskonnonvapautta. Sillä kirkko saa määritellä valtion valvomien koulujen opetusta omien palkattujen asiamiestensa kautta joita valtion virkamiehet asettavat päättäviin asemiin.

Uusnatsejakaan ei aseteta tasa-arvovirkoihin joten miksi kirkon miehiä asetetaan koulupoliittisiin toimielimiin?

Kuinka kirkko voisi ajaa uskonnonvapauden ja faktapohjaisen sivistyksen asiaa uskonnollisena ja dogmaatisena valtionuskontona?