tiistaina, toukokuuta 13, 2014

Ylen poliittinen hallintoneuvosto on kieltänyt Ylen toimittajia eurovaaleissa

- Päivitetty 6.5. IV useita lisäyksiä -


        Yllätys MOT    

+ EU:n ja Goldman Sachsin liitto

http://yle.fi/aihe/artikkeli/2014/05/05/eun-ja-goldman-sachsin-liitto

----


Ylen poliittinen hallintoneuvosto on kieltänyt Ylen toimittajia kutsumasta pieniä puolueita mihinkään keskusteluihin YLE:n ohjelmissa valtapuolueiden edustajien kanssa - tai edes keskenään. 
Näin luodaan "arvovaltaa" valtaan tarrautuneille puolueille.

Näin nöyryytettyjä lampaita suomalaiset haluavat olla. Ihmiset eivät reagoi vaikka elämme Orwellin kirjassa, eliitin kontrollikulttuurissa perustuslakia rikkomassa ja virkamiehet vapautetaan kaikista virkarikoksista, toistuvasti. Suomalaiset eivät reagoi, vaikka kuinka demokratiaa halvennetaan. Kunhan vain valtapoliitikot valehtelevat suloisesti ja lupailevat suuria. ETYJ ja muutama muu taho ovat antaneet Suomelle vakavia huomautuksia vaalien  vaalirikoksista. Kaikki vaalit ovat olleet fiksattuja.  Kts Mot linkit alla

Kai olette samalla tiedostamisen tasolla kanssani tämän maan korruptiosta.

Kulissit ovat korkeat mutta ohuet.


II

  Sensuurin toinen mykistävä kukkanen:
vaalikorruption paljastuminen on todella pelottavaa eliitin kulissien pystyttäjille - YLE sensuroi dokumentin vaaliajan ulkopuolelle ja puuttui taas ohjelman sisältöön poliittisesti:
 kts lopusta MOT:in vanha dokumenttikäsikirjoitus vaalien laittomuudesta.
III  Lisäys

Asetelmilla luodaan näkymätöntä vallankäyttöä.
YLE osaa pottuilla ja osoittaa pienpuolueille nurkkapaikan,
katso  uusi Areenan Meppigalleria, videot ehdokkaista: se stressaava tyyli, jolla luodaan tahallista hämmennystä.
Kysymykset, joita ei kysytä isoilta ehdokkailta vaan jotka valmistellaan pienille ehdokkaille.
Pienpuolueille viimevaiheen myönnytyksenä tehdyt haastattelut on nimetty videoissa Areenassa kategoriaan "LAPSET". Uskomatonta. 


    Miettikää mielikuvia tässä uudessa MEPPIGALLERIASSA.

Rento valta.
 vs Hermostunut vastarinta.

Joka tahallaan tehdään hermostuneeksi tässä formaatissa:
 - 4 minuutin aikarajoituksella ja käskyyn kameraan kokemattomille  vastata nopeasti ja sekavasti toimittajan riepotellessa aiheita haastateltavan ollessa ilman mahdollisuutta perustella mitään 
 - dramaattinen kello pyörimään taustalle visuaalisesti ruutuun korostamaan kiirettä ja tuomiota  "kello käy pienehdokkaille"
 - suurpuolueilla taas televisiossa on rentoja perhemäisiä puoluekokouksia ja nöyriä toimittajia polvillaan kyselemässä pyöreitä fiiliksiä ja toiveita - ilman tiukkoja poliittisten vastausten vaatimuksia ja entisten petettyjen lupausten ja muutettujen linjausten  selitystä.


Asetelmat ovat parasta manipulaatiota porvarien selkeyden hysterialle. Mielikuvat ovat selkeyttä koska ne sensuroivat valheet  ja epäonnistumiset pois. On vain mukamas tämä hetki ja tämä  fiilis. 

Politiikka on mielikuvissa ja varsinkin Suomessa.

Analysointi tapetaan kouluissa, on vain usko, usko lottovoittajien Suomeen ja rukoukset kirkoissa vallankäyttäjän puolesta ilman mitään kysymyksiä vallankäyttäjän aiheuttamista seuraamuksisa, ja epäilijä on epäilyttävä valittaja, konsensusta vastustava on puskista huuteleva. Mene, huuhtoudu valtavirran mukana niin olet suomalainen. Poliitikot ovat omaksuneet papillisen tyylin, joka vain torjuu ja väistää ksymykset ja ihmiset eivät suutu siitä?

Koskematon menestynyt poliitikko.

Loukkaantuva poliitikko. Kun kansalaisen pitäisi olla se, joka loukkaantuu ja suuttuu mutta aatelispoliitikot käyttäytyvät röyhkeämmin ja "loukkaantuvammin".
Mielikuvat oikeiston määrittelemänä keinotodellisuutena ja rajauksina mahtavan mediakoneiston voimalla ja paineella


YLE osaa, ihmiset,

YLE osaa unettavan ja passivoivan propagandan eliitin hyväksi todellisuutta häivyttämään.
Älkää erehtykö, Kekkosen valta oli YLE:n sensuurissa ja populismissa eliittipoliitikkojen puolesta, jota ei Kekkosen jälkeen ole vielä nähty kuin osateholla Kataisen kömpelyyttä ja hahmottomuutta peittämään.

Mediamanipulaatiota, oppitunti Asetelmat ja YLEn yleisradiolain vastainen sensuuri pienpuolueille: Pienpuolueet halutaan leimata nopeissastressihaulikkohaastatteluissa hätäileviksi ja hikoileviksi  kun isot puolueet saavat leppoisat TV-keskustelut Prime Time aikaan.


IV   Lisäys

Valtapuolueiden suurin pelko on pienpuolueet,
jotka uskaltavat haastaa ja kyseenalaistaa,
nostaa todellisia ongelmia.
Toimittajat eivät uskalla. Toimittajilla on pomot, jotka ovat aggressiivisia valtakysymyksissä.


V  Lisäys

Vaalikoneissa ei nosteta todellisia Euroopan Unionin järkyttäviä ongelmia ja poliittista sekoilua esille.  
Kuulette valtapuolueiden jatkuvana liturgiana, että EU:lla on yhteinen ulkopolitiikka.
   Sillä ei ole sitä!
Ei ole mitään EU:n ulkopolitiikkaa.
Se on valhe. 
Isot valtiot tekevät mitä lystäävät ja sikalevat ilman mitään EU-linjauksia. Libyaan ja Syyriaan hyökkäämisestä ei EU-tasolla keskusteltu vaan Englanti vain ilmoitti hyäkkäävänsä Libyaan (10 vuotta jo valmistelua terrorisotaa varten) ja Ranska vaiin ilmoitti hyökkäävänsä Syyriaan (ei onnistunut onneksi).
Afganistanin  jatkuvasta teurastamisesta, Amerikan palkkasotilaiden iskuista tuhottaviin kohteisiin ja sodasta toimittajat eivät kerro mitään sensuurikäskyjen takaa. Afgnistan on jauhettu hajalle ja kaivosyhtiöt piirtelevät karttoja.
VI  Lisäys


Miksi
valtapuolueet jankkaavat, että EU:lla on yhteinen ulkopolitiikka?
Koska he eivät  voi myöntää että EU on isojen poikien brutaali hiekkalaatikko, jossa pumpataan pienet maat pölyksi ilman mitään yhteistä identiteettiä. Tyhjä ja raateleva taloussota on EU pankkien ja kenraalien mielivallan lisäämisessä. 
    Keisarilla ei ole vaatteita.
    Keisarilla ei ole vaatteita.
On vain meidn ja YLE:n dramaturgia toistamassa vallan valheita ja katteettomaksi osoittautuneita lupauksia, jotta supereliitin, pankkiirien, valtaprojekti pysyisi käynnissä. VII  Lisäys

YLE:n hallitus yritti ehdottaa hallintoneuvostolle, että pienpuolueet pääsisivät isojen puolueiden ehdokkaiden kansa mutta yleisradiolaki sallii yleisradiolain rikkomisen ja h-neuvostolla on eniten valtaa. En tiedä, oliko täm ehdotus teatteria mutta jonkinlainen vastustus kuitenkin?

Toimittajia on faktuaalisesti kielletty europolitikkan puolesta ja suojaksi ottamasta pienpuolueita live-lähetyksiin isojen puolueiden ehdokkaiden kanssa. Räikeää demokratian halveksuntaa.  Räikeää. MIssä on ihmisten viha siitä että joutuvat ohjailluksi? Missä?

Ihmiset rakastavat vaihtoehdottomuutta.

Selkeyttä. Valtion ongelmien ja demokratiapuutteen unohtamista. Kyllä joku hoitaa, ei kuulu mulle, ei mikään kuitenkaan muuttuisi.

Kun ei tarvitse epäillä, ei tarvitse ajatella. Voi jurnuttaa ja vetää perjantaina pään täyteen.Arhi Kuittinen


 

 "Ei hoitaisi paikkaansa päivääkään"  • MOT:

     ”Eduskuntavaalien 2007 ääntenlaskenta

    Helsingin eri äänestysalueilla oli varsin suurpiirteistä. Vaalilautakuntien enemmistö kirjasi alustavan vaalilaskennan päätteeksi tuloksen, jossa äänet ja äänestäjät eivät menneetkään tasan. Yleensä ääniä oli enemmän: Ala-Malmilla 7, Vallilassa 8, Ruskeasuolla 10, Kannelmäessä 57… Näitä lukemia eivät vaalilautakuntien pöytäkirjat mitenkään kommentoi.”
Näin sanoo MOT-ohjelma 31.1. 2011

Vaalit Suomessa ovat 100% fiksattuja ja lain vastaisia toimenpiteissään ja äänestyslipukkeiden käsittelyssä.
        MOT: Haamuäänet
  • Käy tutustumassa MOT-ohjelman tietoihin:

MOT-2011-01-31 haastattelut,

MOT-2011-01-31 käsikirjoitus,

- MOT-2011-01-31 ohjelmakuvaus.

Vaalivilppi lienee sittenkin totista totta Suomessakin

- http://sakumatto.fi/vaalivilppi-lienee-sittenkin-totista-totta-suomessakin/Kohta totta   Van Rompuy:

* If The Public Doesn't Want EU Expansion, 'We Do It Anyway'
Saksan lähetti siviilipuvussa Saksan ja Naton sotilashenkilöitä Itä-Ukrainaan.


Miksi YLE on valehdellut meille tästä ja sensuroinut uutisiiaan, puunut vain "ETYJ-edustajista". Tiedon poistaminen on harkittua valehtelua, propagandaa.

Baijerin valtapuolueen CSU:n varapuheenjohtaja Peter Gauweiler arvostelee voimakkaasti saksalaisten sotilastarkkailijoiden lähettämistä Ukrainaan. Ei ole Saksan intressi lähettää siviilipuvussa sotilashenkilöitä Itä-Ukrainaan. ETYJ on vakoiluorganisaatio ja vallankaappauksen tukija.
Heimgekehrte Geiseln: Gauweiler kritisiert freigelassene Bundeswehrsoldaten -- SPIEGEL ONLINE http://www.spiegel.de/politik/deutschland/osze-geiseln-gauweiler-kritisiert-bundeswehrsoldaten-aus-ukraine-a-967385.html


II 
YLE:n väärentämän Ukraina-ulottuvuuden mureneminen, osa 17: Bild kertoo CIA:n ja FBI kymmenien agenttien avustavan Kievin hallitusta erityisesti taistelussa Itä-Ukrainasta. Varsinaisiin aktioihin agentit eivät osallistuisi vaan auttavat rakentamaan Ukrainan kaappaushallituksen hyökkäystä, vakoilua ja terroria venäläismielisten enemmistöalueille. Ei yllätä varmaan ketään ajattelevaa ihmistä, kun CIA:n pomo Brennan kävi viime kuussa Kievissä. 

 Bild http://www.bild.de/politik/ausland/nachrichtendienste-usa/dutzende-agenten-von-cia-und-fbi-beraten-kiew-35807724.bild.html


  • Kokoomus perustettiin fasistiseksi puolueeksi. Ei se ole siitä muuttunut, Kekkonen pisti vain oman valtansa takia suojeluskunta-kokoomuksen kuriin esiintyessään YYA-kummisetänä omassa teatteriesityksessään. Eliitin salaliittojen kiivas suojelija ja elistismin aktivisti eliitin ihailun lobbaamiseksi mediataloissa. Perussuomalaiset ovat nyt identtinen 1950-luvun kokoomuksen kanssa. Ellei perussuomalaisissa tapahdu vallankumousta jos kenttäväki kyllästyy äärioikeistolaisiin vedättäjiin. Mutta Soinin toimesta perussuomalaiset ovat RKP:n natopolitiikan ja armeijan heikentämisen suuri tuki ja turva kokoomus-rintamassa.
  
YLE kyllä haastattelee nyt yksittäin ehdokkaat ainakin Areenaan katseltavaksi mutta ei siis aseta valtapuolueita keskustelemaan kameran eteen pienpuolueiden kanssa.

Vaalisensuuri siis.  "Status quo"

Kuka tahansa voi soittaa YLE:en ja kysyä, pääsevätkä pienpuolueet vaalikeskusteluihin suurpuolueiden kanssa.YLE:n hallitus on oikeistolainen, elitistinen.  Puolueen jäsenkirjahan ei kerro ihmisen poliittisesta elitismistä mitään vaan ihmisen toiminta. YLE:n tärkeät linjaukset ovat jopa äärioikeistolaisia kun ylistetään mm. Kiovan äärinatseja "eurooppalaisen demokraitan" edistämisestä vallankaappauksella. Naton ja suomalaisten palkkasotilaitten verisistä sotatoimista ei kerrota (Afganistan ja Afrikan pimeät operatiivisodat ym) kuten jatkosodan fasistisella aikakaudella. 

Suomessa on yksi ainoa puolue urapoliitikoille: eliitti.  Väyrynen on nyt tällä hetkellä harvoja tunnettuja poliitikkoja aitona oppositiona mutta Väyrysen henkilöhistoria on pelottavaa perssähiihtoa ja takinkääntöä ilman ideologiaa, vain urapragmatismia. Mutta ehkä Väyrynen on todella saanut niin pahasti historian käänteistä turpaansa että on nyt järjen miehiä Kekkosen "YYA"-suomettumisvaltapelin  harhoista irtaantuneena  ja pitää esim vahvan valtion ideologian taloussodan keskellä.
Viisaastihan Väyrynen puhuu europuheesta täysin identtisenä suomettumisen jatkeena.

 
    Aitoja kansannousuja YLE ei uutisoi: Turkki              Kiovan bileet EU:n piikkiin Saksan lebensraum-haaveiden täyttämiseksi


Perjantaina 2.5. median ohittamana
uusi mielenosoitus  Helsingissä hallituksen ja kansanedustajien Nato-salailua ja salaista Naton marssilupaa vastaan sekä tietysti kriisejä sytyttelevää Natoa vastaan. Tämä on kansalaisvelvollisuus. Pakoilevien kansanedustajien edessä.  https://www.facebook.com/events/276962889144874/?ref=22

Nato oli mukana myös Vietnamin miljoonien ihmisten teurastuksessa kuten on ollut 2 miljoonan ihmisen teurastuskampanjassa mm. Irak ja Afganistan. Lue Operation Gladio wikipediasta ja katso todellista Euroopan historiaa.
8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Ylen poliittinen hallintoneuvosto on kieltänyt Ylen toimittajia kutsumasta pieniä puolueita mihinkään keskusteluihin YLE:n ohjelmissa."

lähde?

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Soita Yleen TV1 ja kysy.

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

YLE:n väärentämän Ukraina-ulottuvuuden mureneminen, osa 17: Bild kertoo CIA:n ja FBI kymmenien agenttien avustavan Kievin hallitusta erityisesti taistelussa Itä-Ukrainasta. Varsinaisiin aktioihin agentit eivät osallistuisi vaan auttavat rakentamaan Ukrainan kaappaushallituksen hyökkäystä, vakoilua ja terroria venäläismielisten enemmistöalueille. Ei yllätä varmaan ketään ajattelevaa ihmistä, kun CIA:n pomo Brennan kävi viime kuussa Kievissä.

Bild

http://www.bild.de/politik/ausland/nachrichtendienste-usa/dutzende-agenten-von-cia-und-fbi-beraten-kiew-35807724.bild.html


Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Suomen mediapimennys jatkuu saksalaisten upseerien laittomasta läsnäolosta Ukrainassa. ETYJ rikkoo räikeästi sopimuksiaan lähettämällä saksalaisia upseereita Itä-Ukrainaan, joita kutsuttiin nyt "kaapatuiksi".

Joten he eivät olleet virallisia tarkkailijoita. Saksassa tämä on skandaali, Suomessa YLE:kin vaikenee.
- IL uutiseen on kuitenkin eksynyt muoto "Etyji...n sotilastarkkailijat"! http://www.iltalehti.fi/ukrainan-kriisi/2014042718245574_uk.shtml

Tätä on nostanut esiin Juha H Hämäläinen :
- ETYJ-tarkkailijoiden lähettämisestä Ukrainaan on sovittu tällä sopimuksella. http://www.osce.org/de/pc/117407?download=true

Tässä YLE myöntää ETYJ-sotilashenkilöt mutta ei kerro ETYJ:in rikkovan sopimuksia ja toimimalla armeijan vakoilijana

http://yle.fi/uutiset/etyjin_tarkkailija_onnellinen_syvasti_helpottunut/7219894

- Sopimuksessa kerrotaan tarkkailijoiden olevan siviilejä ja määrän kerrotaan olevan alkuun 100 varauksella kasvattaa jopa 400 pään joukoksi. "6. die Sonderbeobachtermission wird anfänglich aus 100 zivilen Beobachtern bestehen"

Nyt Saksassa on noussut meteli "kaapattujen" ETYJ tarkkailijoiden sotilastaustasta ja joistain kommenteista haastatteluissa.
Suomi-media käyttää "kaapatusta" joukosta nimityksiä:
IS " Etyj-tarkkailijat vapautettu" jne
"Separatistit ovat syyttäneet tarkkailijoita Naton vakoojiksi.
- He ovat sotilaita meidän alueellamme ilman meidän lupaamme, joten totta kai he ovat vankeinamme, Ponomarev sanoi."
http://www.iltalehti.fi/ukrainan-kriisi/2014042618244493_uk.shtml

Tämä väite on osoittautunut oikeaksi ja tästä uudesta käänteestä on raportoitu Saksassa, josta sotilaat olivat.

On jopa tehty valitus valtiollisen TV-aseman tiedotuksesta paikallisen yleisradiolain puitteissa, jossa väitetään, ettei kyseinen ryhmä ollut OSCE-mandaatilla matkallaan
http://german.ruvr.ru/2014_05_01/Ukraine-Desinformation-Beschwerde-beim-Rundfunkrat-1042/

Koska OSCE tulee Suomeen varmistamaan meidän riippumattoman median toiminnan, joka kuuluu myös yhteisön ottamiin tehtäviin ja vastuisiin allekirjoittajamaiden alueella ?"

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Helsingin Sanomien Suomen ujuttaminen Natoon on uskomattoman mielipuolista.
HS:

" Ruotsin ja Suomen sotilaallinen liittoutumattomuus lisää epävakautta Itämerellä, jos asiaa kysytään Suomenlahden etelärannalla."

Aikaisemmin kun eliitin valta oli Kekkosen puolueettomuusjargonissa eli sensuurissa Kekkosen eliitin takia - niin nyt esitetään täysin päinvastaisia väitteitä.

Eliitin vallan takia taas.

Miettikää kuinka mieletön muutos ja kontrasti Kekkosen, YLE:n ja Hesarin YYA-hysteriaan vielä vuonna 1989. Vallan palvelijoita.

Kansaa uhkaillaan kuten silloin.

Nämä samat tyypit ovat nyt polvillaan Naton edessä.


http://www.hs.fi/ulkomaat/a1399263553384?jako=0f7347e6245a24179e18300e8b1de9b6

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Valtamedia harhauttaa meitä vakavalla tavalla ja ei kerro valtavasta Ukrainan korruptiosta, jota CIA ja sen frontti USAAID ovat harrastaneet luodakseen natsien kontrolloiman hallinnon. Tämä on mediasotaa Suomessa, sinun tajunnastasi. Media toimii kuten jatkosodan aikana Hitlerin puolesta todellisuutta rankasti rajaten. Suuri EU-taistelu EU:n puolesta hinnalla millä hyvänsä.

Lue kuinka CIA on toiminut ja toimii valtioiden kaappaamisessa. Kreikankin verinen sotilasjuntta oli 100% CIA:n luoma.

CIA Front, USAID, “Spreading Democracy”, Gearing Up in Ukraine – Suharto II?

http://www.globalresearch.ca/cia-front-usaid-spreading-democracy-gearing-up-in-ukraine-suharto-ii/5381174

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

YLE:n sarjassa: Lisää absurdeja hyökkäyksiä vasemmistoa ja hyvinvointivaltiota vastaan. YLE:n päätoimittajat kehtaavat kerätä 16 puolueellista ja oikeistolaista pörssi-keinottelulle työskentelevää "asianatuntijaa", jotka julistavat Rinteen puheen ja 70-luvulla kirkkaasti koetellut vahvan valtion talousperiaatteet "mahdottomiksi".

YLE:n kirjoituksessa tulee suorasanaisesti esille kuinka oikeistolaiset taloustorpedot pelkäävät ideologisesti, että valtio olisi vahva ja omistaisi yrityksiä ja omaisuutta ihmisten elintason nostamiseksi.

Ihmisten on ymmärrettävä, kuinka vaarallisella tavalla kokoomus on kaapannut yleisradion ideologiseksi nuijaksi ja sahaksi hoippuvan, itsetuhoutuvan ja mädän euroideologian eli "globalisaatio"-uusliberalismin turvaksi.

Vihdoinkin kun Urpilaisesta päästiin eroon (ainakin hetkeksi) ja SDP nytkähtää piirun verran vasemmalle, pyrkii YLE "asiantuntija"-lauman kanssa estämään edistyksen. SDP on vasemmistopuolue ja YLE muun massamedian kanssa yrittää väittää, että SDP ei saa olla arvopuolue.

Hyvinvointivaltio on todistettu kaikissa vertailuissa tehokkaaksi ja toimivaksi valtioksi ja se on perustunut aitovasemmistolaiselle arvoille. Arvot ovat lähtökohtia tulevaisuuden päämäärien luomiseksi.

Oikeistolla on huima hinku määritella mitä vasemmisto ei saa olla. Kyllä on oikeistolla suuri pelko kurkussa.

YLE-propagandaa poliittisen elämän ja historian vääristämiseksi eliitin ryöstöretken tukemiseksi.


Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Todella harvinaista puhetta poliittisesta korruptiosta: " Media osallistui vaalirahojen naamiointiin " Keskustan ex-puoluesihteeri.

Tietysti itsensä mrkkinointia esilletulo mutta nähtävästi ihan tosiasia. Standardi

http://www.verkkouutiset.fi/politiikka/ex-puoluesihteeri%20korhonen-21201

ja unohtuiko

EU-komissio: Hyvä veli -verkostot vaivaavat Suomea


http://www.hs.fi/kotimaa/EU-komissio+Hyv%C3%A4+veli+-verkostot+vaivaavat+Suomea/a1391399850674