maanantaina, toukokuuta 26, 2014

59% protestivaalit vihan merkeissä


 
kokoomuksen säälittävä 9% absoluuttisesta
täysi-ik. kansalaisten määrästä

 
Äänestämättömyys?

On poliittisten puolueiden ja poliittisen median narsistista omahyväisyyttä levittää valheita siitä käsityksestä, että äänestämättömyys olisi passiivisuutta ja välinpitämättömyyttä.

Haluatko sinä luottaa poliitikkojen narsistiseen seliytymisleikkiin eliitin miellyttämisessä?   

Äänestämättömyys.Äänestämättömyys on vihaa ja katkeruutta tahallisesti ylläpidettyä korruptiolla toimivaa systeemiä vastaan. Oikeastaan halveksuntaa, joka ideologisest näkee ja torjuu.

- Tämä eurovaaliäänestys-tuloskartta
ei vaikuta uskottavalta.
Ei todellakaan.
 
  Ei ohutta välinpitämättömyyttä tai huolettomuutta.
Nämä olivat taas protestivaalit, epäluottamuksen osoitus eurokiimaa ja natokiimaa vastaan - mutta media esittää eliitin lavastamat vaalit kansan tahtona.
 
Valittujen poliitikkojen tyytyväisyys ja voittohurmos on täysin tyhjän päällä.

Se luottaa yhteiseen valheeseen ”vastuuttomista äänestäjistä”. Poliitkoille sallitaan viha jotta äänestämättömien viha voitaisiin vaijentaa.


Valituilla ei ole demokratian tukea.
Ei ole kattavaa tukea vaan vain ENEMMISTÖN vihaa ja halveksuntaa. Ei äänestämättömyys ole passiivisuutta jos vähänkään juttelette äänestämättömien kanssa. He maistavat jokaisesta TV-lähetyksestä ja jokaisesta keltaisen lehdistön tomittajan lauseesta kusen maun kaikessa kusetuksen kirjossa.

Äänestämättömät näkevät systeemin ja kuinka epäeurooppalaisesti, hyvin kekkosmaisesti ja neuvostoliittomaisesti, stasimaisesti eduskunta on alistettu toimimaan SUPO:n johtajan uuden tehtävän eli eduskunnan pääsihteeriyden eli stasi-kekkos-pelotteluvallan alaisena.


Vähäiset 41% vaalit eivät ole demokratiaa eivätkä anna demokraattista valtaa.

59% vastustus on todella laaja epäluottamuslause eliitille, joka näyttelee, että sen korruptio median hallinnassa on muka ”demokratiaa”. Systeemiä ei ihmetellä, media ei ihmettele eikä paljasta itseään, vaaleja ylistetään kansan tahtona eurooppalaisuudesta.

Euro eliitin ideologiana ja median europuppu eurokatastrofin suojaksi on saanut taas totaalisen tyrmäyksen.

  • Huomasitte varmaan, että Katainen YLE:n lähetyksessä kiitti
    YLE:a siitä, kuinka hyvin YLE on kohdellut kokoomusta.


  II

Kaikilla ei ole demokraattista mahdollisuutta äänestää ja nähdä vastavoimaa.
Koska ei ole demokratiaa ehdokkaiden tulla esille ilman median sensuurimyllyä.
Valta on brändi, vallassa olevia ylistetään brändinä ja ainoana järkevänä politiikkana. Ainoana samaistumiskohteena. Muita mediamyllytys halveksii eliitin vihan välineenä.

Kaikilla ei ole demokraattista mahdollisuutta olla esillä mediassa eli ihmisten yhteisessä todellisuudessa ja tuoda vastavoimaa esille.

Media on ”yhteisintä” mitä meillä on ja se on väärennettyä ja hallinnoitua jokainen sekunti mediavirrassa.


Tämä on toinen merkki, joka kertoo täydellisesti,
etteivät vaalit ole demokratiaa;

Jos ehdokkaat eivät pääse yhtä laajasti julkisuuteen olemaan esillä vuorovaikutuksessa suomalsiten kanssa, se on merkki demokratian oleattomuudesta.

Demokratia toteutuu vain demokraattisessa asetelmassa.

    Sitä ei ole.


Rahalla pääsee julkisuuteen ja rikkaan eliitin miellyttämisellä.

Niin kauan kuin lehdistöllä ei ole pakkoa julkaista jokaiselle ehdokkaalle yhtä paljon aikaa ja tilaa, on rationaalisesti mahdotonta puhua demokratiasta ja yhteisestä todellisuudesta.

Ei eliitin korruptio eli kapitalismi mediassa ole demokratiaa vaan tehokasta demokratian estämistä.

Kapitalistisen eli eliitin omistaman median päätehtävä on leimata ”vastustajat” ja luoda kodinlämpöistä asiapakoista tunnelmaa systeemiä peloissaan kannattavista ”poliitikoista”.  

Poliitikko on eliitin kontrolloimassa mediassa pelkästä sähköruoskaa pelkäävä apina, joka toistaa moraalia ja ”yhteisiä arvoja” mutta tanssii.  

Kuka väittää, että systeemi on muka demokraattinen, eli jokaisella ehdokkaalla olisi sama mahdollisuus olla median esittelmänä vallan edustaja? Kuluttajat, ihmiset median antamassa roolissaan, rakastavat menestymistä ja valtaa roolipelinä kuin pikku papinat, ihmiset etsivät kaaoksessa, leijonien savannilla ja panttereiden viidakossa turvaa siitä, jota laumaesittelee vahvana.

Nyt poliitikot eivät joudu konkreettisesti lauman edessä palastamaan lauman jäseniä nälältä ja mustalta pantterilta vaan voivat valehdellen median tukena esiintyä ”vakauden” eli tottumusten, sovinnaisuuden ylläpitäjänä, hunajaisena tuudittajana, kun Suomea ajetaa TTIP-”vapaakauppasopimus”-helvettiin pörssiyhtiöiden kaapatessa totaalisen säätelyvallan ilman mitään tuoteturvallisuutta ja 70-luvun valtion suojelmaa paikallistaloutta japalkkatason nostamista.
Pankkieliitille annetaan nyt rahaa velkaannuttamalla suomalaiset. Muhkea eläke odottaa nyt tulevian sukupolvien huolettomia raiskaajia.

Ihmiset eivät ymmärrä verisiä seuraamuksia eliitin eurohysteriasta.

Poliitikkomme esittelevät meille nyt vain kulttuurin, terveyden ja palkkataosn tuhoamista pyhänä globalisaationa, alistumisena suureliitille, globalisteille, eurojuntalle, pankkiireille, jotka saavat nyt verottaa valtion sijaa katastrofaalisen voitonteon ja tehokkaan ryöstämisen nimissä. Tehostamista. Lihamyllyn tehostamista tuloerojen kasvattamiseksi.

Ihmisen aivot elävät yhä pääkopan sisällä savannielämää pinen 30 hengen lauman ryhmäelämää. Eliitin systeemissä aktivoituvat eli äänestävät ihminen pääosin vaistomaisesti luottavat siihen, mikä on tuttua. Eli mikä näkyy.


Kapinaäänet halveksivat ja torjuvat systeemiä. He eivät edes äänestä vaihtoehtoja, koska he kokevat systeemin niin hävttömän ylivoimaiseksi.

Kokoomuskin on jo sitoutunut liittovaltioon ja valtion tuhoamiseen EU:n oikeistopuolueiden puolueliitossaan liittovaltioon. Ja saa huoletta valehdella äänestäjille, että mitään ei ole sovittu, täytyy vain elää päivä kerrallaan harkiten.

Asiantuntijoilla eli mm. tiedemaailmalla tulisi olla myös oma lakisääteiseti suojeltu puolueensa valtion tukemana, joka esittelisi asintuntijoita poliitikoiksi äänestäjille. Platonia soveltaen.

Perustellusti, vertaillen, osittaen seuramuksia, mitä poliitkot ovat tehneet ja mitä siitä on seurannut.  III

Kysymys on vain poliitikkojen ja puolueiden vastuuttomuudesta vaalisysteemin suhteen: sitä ylälpidetään tahallaan korruptoituneena tukemassa vallassa olevaa valtaa.

Niatenlehdet ja viihdemedia opettavat luottamaan vastiohin ja tunteisiin.

Vaikka tunteita ohjataan ja vaistoa manipuloidaan massiivisrsti joka tunti ja joka minuutti.

Analysointi ja ajattelu on halveksuttavaa helppouden ja itsestäänselvyyden kultissa, jossa uimme ja hukumme yytyväinen omahyväinen virne kasvoillamme.

  ”Olen syytön sillä enhän minä voi ajatella ja tehdä omia valintoja tässä voimakkaassa ja ihanassa toffeevirrassa. Syöttäkää minut. Määritelkää minut. Luovun tahdostani ja ylistän teitä ja valehtelen teidän terroristanne etten menetä työpaikkaani epäkokoomuslaisena ja suomenruotsalaisia arvostelevana... ”

Sovinnaisuus on huume, kuten Huxleyn Soma-huume , jolla jokainen suomalainen voi  leikkiä olevansa porvari - samaistumalla eliitin vaatimuksiin. Samaistun eliittiin niin eliitin valinnat tuntuvat minun valinnoiltani vaikka niistä on vain haittaa minulle.

Sovinnaisuus, leikitään että on demokratia ja että eliitti ei masivisesti manipuloi meitä, hei leikitään yhdessä niin ei tule paha mieli todellisen todellisuuden korruptiosta ja marionettipoliitikoista.

Sovinnaisuuden, sopeutumisen ja sokeuden ylistäminen ylhäältä alaspäin eliitiltä alamaisille on konsensusta.
Konfliktin kieltäminen on konsensusta. Eliitin unelma pseudoaatteesta enemmistön demokratiaa ja kansan keskinäistä solidaarisuutta vastaan.
  
Konsensus on epäpolitisointia,
vaihtoehtojen kieltämistä eliitin tyytyväisyyden takaamiseksi massamedian ovelilla keinoilla.
Pseudoelitismiä kaikille tarjolla konsensuksen turruttavassa "konfliktivapaudessa": ihaile eliittiä, maksa eliitin laskut.
  


   IV

Moni väittää, että ei huomaa median ja valtapuolueiden suhtautumisessa eroa kun puhutan perussuomalaisista. Mutta fakta on se, että perussuomalaisia hivellään ja mielistellään nyt kun valtapuolueet huomasivat että hyvin meikattu ja piiloteltu äärioikeisto on osa valtasysteemiä ja ennenkaikkea osa sujuvaa NATO-lobbausta.

Eliitti tarttui perussuomalaisten historiaa tuntemattomaan talvisotapaatokseen ja perussuomaaisten omaksumaan suomenruotsalaisten ryssävihaan ja voiteli limalla kitkattomaksi perussuomalaisten suhtautumisen EU:hun Naton sotakoneiston tarjoamalla kiimalla mm. puolustusvaliokunnan kautta.  V

Ihmiset rakastavat orjuutta.

Kun joku sanelee, ihmisten ei tarvitse analysoida ja huomata manipulointia ja korruptiota.

”Kunhan joku valehtelee puolestani, minun ei tarvitse hankalasti nousta systeemiä vastaan, kunhan joku valehtelee koko sydämestään ja antaumuksella niin hyväksyn polittikkojen sirkuksen enkä näe vastuutani demokratian tuhoamisesta”


Suomen itsenäisyyden halveksimisesta on tehty jo kilpailu.

Seuraamuksista ei puhuta, aseina ovat kansainvälisyys ja globalisaatioa kunhan vain suomalaiset suostuvat tuhoamaan elintasonsa pörssipankkiirien luoman epähumanistisen EU:n ja keinottelukulttuurin takia. Suomen täytyy uhrautua ja luopua paikallistaloudesta pörssin futuurikeinottelun niin vaatiessa!  Pörssikurssien nostamisen uskonto on uhriuskonto.

Ruotsi on tajunnut selkeästi, että tämä on vain taloussotaa. Siksi se ei luopunut kruunusta ja identiteetistä. Jopa vanhat rahasuvut Ruotsissa pitävät tiukasti kiinni Ruotsi-keskeisestä bisneksestä, jotta yritykset pysyvät ruotsalaisina.  VI

Mitä älykäs ihminen odottaa eliittiä keimailevilta marioneteiltä?
  •   Anneli Jäätteenmäki, 59 447 ääntä. Miksi - Jäätteenmäkihän osoitti erotessaan pääministerin paikalta , että hyppää orjana rotkoon ja hylkää äänestäjien antaman mandaatin purkaa lipposen salainen ulkopolitiikan, heti kun eliitti vain käskee. Sari Essayah, 61 224 - kannattaa sotahullujen Natoa ja demokratian raiskaajien TTIP-sopimusta. Merja Kyllönen, 58 419 - ajaa Bilderberg-eliitin Stasi-valkoilusysteemiä Suomeen autoihin ja ihmisiin? Olli Rehn, 70 333? Väyrynen, - takinkääntäjien kuningas 69 224? Halla-aho, 80 529? Stubb, 148 101.

Zombie-suomi zombiemedian zombiekeinoilla zombie-eliitin maailmankuvaa ja zombie-euroa luomassa - zombie-velalla, zombie-eliitin verohelpotuksia varten. 
  
Samaistu eliittiin, niin voit tukea eliitin terroria vieraantuen itsestäsi ilman vastustamisen tuskaa. 


Suomessakin olisi parisataa asiantuntijaa, jotka pystyisivät selittämään, analysoimaan ja oisttamaan, kuinka suomalaisia ohjaillaan demokratian tuhoamisella, sensuurilla ja manipulaatiolla mutta luuletteko että nyt omahyväisyyteen ja narsistiseen rahankeräämiseen kasvatetut äänestävät suomalaiset kuunteleisivat yhteiskunnan rappiosta ja eliitin totaalivallasta?

Samaistu eliittiin jotta toivoisit itsekin etuoikeuksia.
Koska heidät on nostettu. Koska media vakuuttaa, että he ovat haluttuja ja lauman johtajia kaikessa mediakorruption mielenkiinnon kiimassa. Illuusiokiima, eliitin ohjaama lavastettu kiima on korkeinta korruptiota, mielen raiskausta. Mukaudu lauman sähinään niin olet turvassa.Suomalaiset ovat niin syvässä unessa ja suomenruotsalaisten eliitti-fasistien luomassa talvisotanarkoosissa suomalaisen eliitin fasismin unohtaneena (alkeellinen sananvapaus Suomeen vasta 1945 liittoutuneiden voiton ansiosta), että tuleva vasemmistoliitonkin porvarimeppi tulee vain lisäämään fasismin voimia Euroopassa. Media ei uutisoi, kuinka eliiitti taas 20-30-luvun malliin rahoittaa natseja Kreikassa, Ruotsissa, Unkarissa ja Ukrainassa.
Vasemmistoliittokin tukee Kiovan natseja ja hylkää 100 Odessassa tapettua vasemmistolaista vain nostaakseen hameenhelmaansa eurojuntan talousterrorille ja Naton sotakiihkolle Suomessa - kuuluakseen RKP:n hyväksymään eliittiin.
Arhinmäkikin valehtelee, ettei tiennyt Naton marssiluvan valmistelusta jo 2 vuotta sitten. Valehtelee ja voitelee kankkujaan seuraavaan eliitin orgiaan "isäntamaasopimuksen" hehkuttamana.
Vasemmistoliitto lupaa äänestäjilleen, että Suomi voi olla muuttamassa EU:ta. Sitä 200 miljardin vuosittaista korruptiota ja Suomen nettomaksua EU:n kautta mafioille, jota varten EU on luotu?
Minne satumaailmaan vasemmisto on kadonnut?    VI

Mediamanipulaation huipentumana, siis jopa historiallisena huipentumana on ihmisten käsitys paavista ja Vatikaanista. Uusi pseudoluottamus pseudohumanistiseen paaviin.

Eliitin terrorin ja manipulaaiton esikuva puhuu, mitä ihmiset haluavat, jotta Vatikani voi jatkaa uskonnollista fasismian tavoilla, joista se pitää.

 Ja suomalaisia kasvatetaan nyt oikeistohegemonian vyöryssä "rakastamaan" twitter-paavia. Vatikaani anoit luvat Suomen kolonisaatioon joukkomurhilla ruotslaisille klaaniruhtinaille, jotka himoitsivat kuningas-titteliä sakslaisten silmissä.

Voiko eksynyt ymmärtää, että on eksynyt, jos taskuissa riittää huumeita?
  • Politiikka on suomalaisille tottumusta, turvallista taantumusta, unohdusta, tuudittautumista. Kuin poliitikko olisi vanha ystävä, jolta on siedettävä mitä tahansa koska se on kuin vanha nojatuoli.

    Poliittinen mediasäle, emotionaalisesti painotettu disorientaatiosirkus, on tarkoitettu hajottamaan huomiokykyä.

  • Poliitikon emotionaalisista fiiliksistä tehdään pääosa vaali-iltana aivan kuin poliittisilla valinnoilla ei olisi vakavia seuraamuksia jokaiselle ja aivan kuin poliitikolla ei olisi aikaisempia valintoja ja linjoja. "Voitonjuhla" kun mediassa ei ole demokratia vaan vain rahalla saa mediaolemassaoloa, media-aikaa ja "mediavakuuttavuutta", tuttuutta.
 


EU:n periaatteet valtion ja demokratian tuhoamisessa ja kolonisaatiosodissa Afganistanissa ja Afrikassa ovat puhdasta fasismia.

 "Fascism Inc.":

  •  Greece and the Rise of the Extreme Right in Europe
by The independent newscast Kontext TV

http://www.globalresearch.ca/fascism-inc-greece-and-the-rise-of-the-extreme-right-in-europe/5383473


Esko Seppänen - Eurosta ero tapahtuu joka tapauksessa kuplan paukahtaessa

- video -

http://www.studio55.fi/?startAt=0h00m43s

studio55.fi

Katsokaa haastatelija toffeehymyä, täydellistä reagoimattomuutta, totaalista välinpitämättömyyttä, täydellistä ohittamista, hei, puhu mitään vaan mutta kohta on mainostauko lupaamassa ihmisille vapautusta häpeästä rahalla.

Suomen eroaminen eurosta kävisi yhdessä viikonlopussa, kertoo ajatuspaja Liberan kustantama, tänään julkaistu, kansantaloustieteen professori Vesa Kanniaisen toimittama teos Euron tulevaisuus – Suomen vaihtoehdot (Libera 2014). Kirjan kirjoittajista Stefan Törnqvist, Vesa Kanniainen, Heikki Koskenkylä ja Elina Lepomäki tunnetaan eurokriittisinä.

Siirtyminen yhteisvaluutasta paikallisvaluuttaan tapahtuisi Liberan kirjan mukaan yhtä helposti kuin 1860-luvulla Venäjän ruplan rinnalle otettiin markka.

Liberan mukaan tarvitaan ”vain pari mitätöntä muutosta”.

–Yksi viikonloppu riittää vapauttamaan kelluvat paikallisvaluutat.

http://www.uusisuomi.fi/raha/68877-nain-suomi-eroaisi-eurosta-nopeasti-ja-kansalta-salassa


PS


Jääkiekko-ottelu.

Oh.

Pyhä urheilu, kuin ikuinen Talvisota. Marttyriuden ja itsesäälin oopiumi.

Oh.

Mistä Suomalaisten pitäisi iloita nyt kun valtiota tuhotaan Saksan ja Amerikan kolonisaatiota ylistävien poliitikkojen juhliessa vaalien äänimäärän vähäisyyttä?

Suomi voitti, kun Suomi hävisi. Nyt olisi loistava tilanne neuvotella vaikkapa sotilasliitosta ja kauppaliitosta Venäjän kanssa. Suomi ei selviä ilman uutta YYA-sopimusta, tällä kertaa ilman eliitin ideologista hehkuttamista ja kuningas-kekkosten uhkailuvaltaa. Suomi on Suomen geopoliittisessa positiossa niin taludellisesti kuin maantieteellisesti - jos haluamme että Suomea enää on. Hallitus ei halua enää Suomea. 
 


- Äänestystulos absoluuttinen eurovaalit 2014 koko väestö -

suhteellinen tulos vertaa ääinä vain äänestäneiden kesken
* kuva by Arhi Kuittinen - Do not copy,
do not use, do not publish - without permission -

1 kommentti:

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Huikea yhteenveto

- tasa-arvon ja sosialismin määrittelyn vaikeuksia - historiallisesti ja retorisesti

http://www.marx-seura.kaapeli.fi/archive/bakunin.htm