tiistaina, toukokuuta 13, 2014

Tuomiojan rauhanfasistit Kiovassa* Lisäys

Helsingin Sanomien Venäjä-propaganda lähentelee hysteriaaHelsingin Sanomat on palannut 1930-luvun linjalle. Mitä sanoo historia ajastamme ja oikeiston nato-kiimasta?

 " Ulkoministeri ja vt.puolustusministeri Erkko tarjosi 29.6.1939 Saksan yleisesikunnan päällikölle Franz Halderille päivällisen valtioneuvoston juhlahuoneistossa..." Lue linkki alla

Suomalaisista sentään 75% ei kannata Nato-jäsenyyttä mutta toimittajat välttävät historiaa eivätkä kerro kuinka vahva natsien ihailus Suomessa oli oikeistoeliitin ja suomenruotsalaisen porvariston joukossa. 1935 salaiset oikeiston kabinetit tekivät ns lebensraum-sopimuksia natsien kanssa, joka jothi talvisotaan. Suomen Turussa sijaitsi vuodesta n. 1926-37 salainen sukelluvenelaboratorio, jossa kehitettiin Hitlerin salainen ase, joka mahdollisti sotien aloittamisen. Vastoin Versaillesin sopimuksia Suomen oikeiston salaliittona.


http://www.turpeinen-saari.net/blogi/2014/05/04/356 - Pirkko Turpeinen-Saari

Tuomiojan rauhanfasistit.

Suomalainen oikeisto on vajonnut syvään demoraaliseen natonarkoosiin ja EU-NATO:n laajentumisfantasioihin talouskaaoksen ja pankkiirien terrorin unohtamiseksi.Koko kansaa yritetään upottaa passiiviseen hysteriaan ja lamaantuneeseen lapsen tilaan mediasensuurin ja sanojen väärinkäytön avulla.

"Sotaa rauhan puolesta". "Kaaosta rauhanprojektin puolesta".
Näinkö helppoa eliitillä oli palkata natseja 1920-luvun Euroopassa  luomaan valheita pankkiirien lainoittaman Suur-Saksan luomisesta? Venäjän ja "separatistien" kuvaileminen suureksi viholliseksi, joka estää Saksan ja EU:n laajentumisen?
Olemme Orwellin kirjassa. "Venäjä on pysäytettävä" kun EU:n laajentumista on ajettava natsien ja kaaoksen avulla?

Meitä maanitellaan moraalittomaan militarismiin ja amerikkalaisten asekauppiaiden hallinnoimaan Natoon, järkyttävään sensuuriin ja valheisiin "EU:n puolesta". Jokaisessa valtamediassa jopa nyt kokoomuksen ja RKP:n kaappaaman YLE:n johtamana eurovaalisensuurina ja eurovaalivalheilla vaihtoehtopuolueita vastaan.
Eli Saksan omahyväisen valtaprojektin ja vallankaappauksen puolesta. EU. EU.
Jos kysyt akateemiselta taloustutkijalta, niin euro on Saksan markka.  Saksan rikastuttamiseksi, muiden köyhdyttämiseksi EU-retoriikan suojassa. -- kts - Vesa Kanniainen Professori , EuroThinkTank Avoin kirje Pääministeri Jyrki Kataiselle "Euroaikana myös suurteollisuus on liputtanut ulos Suomesta. Euroalueen merkitys Suomen viennille on pudonnut 30 %:iin kun se oli 33 % ennen euroa. Vaikka nämä muutokset eivät johdu eurosta, ne osoittavat, että eurosta ei ole ollut viennin kannalta hyötyä."

Militarismia ja provokaatiota mainostetaan nyt ministeritasollakin "rauhanprojektina".
Kiihkeästi konfliktia, rauhan takia?
Miksi Natokiihko ja EU-NATO:n ja amerikkalaisten palkkasotilaiden tunkeutuminen Ukrainaan?

Suomalaisen eliitin valheet Kiovasta on jo paljastettu. Amerikan kolonisaatiosodat ovat tappaneet viimeisen 11 vuoden aikana 2 miljoonaa ihmistä. Irakin valheen kauheuksia ei vieläkään myönnetä. Helsingin sanomat oli innoissaan lobbaamassa teurastusta - jos muistatte. Löytyykö muistille johtopäätöksiäkin?
Ukrainan kriisihän alkoi selvästi natsipuolueiden kontrolloiman mellakan julistautuessa vallankaappaukseksi. Taustalla oli CIA USAID-lahjontaprojketi, johon Nuland myönsi soijoitetun ainakin 5000 miljoonaa dollaria. Tyypillinen ja pelottavan toistuva CIA-operaatio.
Miksi älykkäät ihmiset, joilla on mahdollisuus lukea netistä CIA:n 70-vuoden kaaostoiminnasta ja demokraattisten valtioiden tuhoamisesta, voivat kutsua Ukrainan ja Kievin natsien tukemista rauhanprojektiksi? 

Onko EU:n laajentuminen ohjelmoitu nyt länsimaisen eetoksen ytimeen kuten Saksassa ohjelmoitiin lebensraum-hyökkäyssodat rauhanprojektiksi?

Amerikka halua oman talouskaaoksensa takia sotilaallista kaaosta kuten Rooma. Hajota ja hallitse, ryöstä ja rikastu, uhkaa ja keinottele. EU:n talouskaaoksellekin on myös "hyvästä" luoda Ukrainan kriisi  harhautukseksi, jotta todelliset ongelmat ja valtava, tukehduttava korruptio unohdettaisiin militaristisen kiihkon avulla.
 

Olemme ultravaarallisen ilmiön kohdalla.
Olemme se ilmiö.
Hölmöt harhaanjohdettavat, joille myydään eliitin fasismia voimana ja vapautena. 

 
Ihmiset nimittäin eivät usko, että historia toistuisi tai että poliitikot ja plutokratian elitismiä kannattava eliitin omistama media eivät enää voisi suggeroida massoja Euroopassa.
Suomalainen suggestio vaatii kohtuullisuutta. Malttia. Nöyryyttä. Hiljaisuutta. Alistumista. Eliitin luoma mielikuva suomalaisuudesta Ruotsin kuninkaan ja Vatikaanin aloittamana kolonisaatioprojektina.  Suggestiota samalla kun johtajamme melskaavat sotia käyvän Naton puolesta rauhaa vastaan.
 
Tosiasioiden väärentämisestä vain hihitellään toimittajien hermostuneen alistumisen tai tietämättömyyden kautta. Tajunnan väärentäminen on kuitenkin vallankaappausta. Eliitin luoma vallankaappauksen hurmio vanhojen oikeistolaisten päämäärien tähden: demokratian ja humanismin murskaamisen tähden.  


 Te demarit, toimikaa ja vähän äkkiä.
Herätkää, vaatikaa, soittakaa, puhukaa ja kirjoittakaa pomodemareille yksityisestija julkisesti, teitä huijanneelle puolue-eliitille. Selkeästi. Älkää tukeko fasisteja ja Suomen ajamista uuteen talvisotaan taas Saksan imperialismia tukemalla.
Lopettakaa uuden Saksan valtakunnan rakentaminen.
SDP esittää nyt yhtäaikaa että SDP ei kanata Natoa mutta siliti demarit sallivat Erkki Tuomiojan saarnata Nato-militarismia ja sodan käynnistämisen puolesta.
EU sekaantui törkeästi Ukrainan sisäplitikkaan ja kannusti natseja vallankaappaukseen demokratiaa vastaan. YK:n mukaan vaikka toiset maat inhoaisivat jonkn maan demokratian tilaa, niin se ei oikeuta terrorin luomiseen ja vallankaappaukseen.

 • Tuomioja on erotettava ministerinpaikalta täysin omantakeisen ja kokoomuskeskeisen poliittisen kaappauksen takia: hän ei noudata puolueensa linjaa todella rankassa aiheessa. 

 • Suomalainen media julaisi vain väärennety juutalaisuhkauksen, jonka tekijäksi oli merkitty itä-ukrainalainen virkamies - mutta jo allekirkjoitus oli aivan eri. Sen sijaan media ei kerro lukuisista länsi-Kiovan natsien lupauksista teurastaa juutalaiset kadulla Hitlerin ja ukrainalaisten SS-miesten kunniaksi.


Älkää.

Älkää tukeko eurokriisin tahallaan aiheuttaneita pankkiireja ja Saksaa, joka on väärentänyt asiakirjoja EU:n (Saksan) laajentumiseksi.
Älkää tukeko sotatalouden kehitystä hajota ja hallitse -toiminnassa.
Älkää tukeko demokratian tuhoa eli EU-fanaatikkoja, liittovaltiohirviön tukijoita

Älkää sanoko euroterrorin puolesta lobanneita "talousviisaiksi".

Älkää puhuko eliitin tuloerojen kasvusta reaalipolitiikkana. Se on vain eliitin etupolitiikkaa, jolla luodaan harha vaihtoehdottomuuden politiikasta eliitin valehtelevilla ehdoilla.
Älkää unohtako, että todellinen hyvinvointivaltio luotiin eliittiä tiukasti säätelevällä valtiolla, omalla valuutalla, omalla tullilla, omilla valtionyhtiöillä ja veroprogressilla
Älkää tukeko Italian mafiaa EU-tukiaisilla ja tullittomuudella. Älkää tukeko luonnon tuhoutumista "globlisaatiolla" eli Aasian vapaalla saastuttamisella ja tullittomuudella näitä saastuttajia vastaan.


Globlisaatio ja europrojekti ovat vain hajota ja hallitse -projekteja eliitin vallan lisäämiseksi. Kuten Rooma oli.
 


Arhi Kuittinen

eurovaaliehdokas  KIOVA ANALYTICS - SITUATION AND MEDIA MANIPULATION

Uusimmat uutiset Kivoan natseista
 • 13.5.14 ja päivittyvät analyysit läntisestä aggressiosta

http://www.ronpaulinstitute.org/archives/featured-articles/2014/may/09/ukraine-military-attacks-anti-coup-civilians,-us-silent.aspx


 • kuvan linkki

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10201989507761787&set=a.1073557561677.2012884.1308316881&type=1&theater

Lisätietoa löytyy netistä jokaiselle joka avaa silmänsä. Miten on?


 • How the Western Media Deciphers the Neo-Nazi Code
 • News Blackout:The U.S. Media Ignores Putin’s Peace Plan


   
 • Onko vain asioita vai onko politiikkaa?

  Miksi poliitikot väittävät, että politiikka ei ole tulevaisuuden hallinnan ideologiaa? Politiikka suuntatuu tulevaisuuteen, päätöksillä muokataan tulevaisuutta. Ei ole mitään itsestäänselvyyksiä vaan ideologia määrittää politiikan tulevaisuussuuntauksen ja tulevaisuuden edellytykset. 

  • Lainaus  " Saksassa käydään poliittista keskustelua. Tämä on hyvä havaita täällä näin vaikka eurovaalien alla, US puheenvuorossa kirjoitettujen avausten perusteella näin ei välttämättä olisi. "
 • BBC:Ymmärtäkää Suomen hallituspolitiikka salaliittojen kautta demokratian tuhoamiseksi - armeijassakin vastoin perustuslakia estetään natokriittisten upseerien yleneminen. Salainen ulkopolitiikka by Kekkonen, Koivisto ja Lipponen:
 •  Salainen asiakirja: Suomi NSA:n liittolainen 
-Uutuuskirjassa julkaistun salaisen dokumentin mukaan Suomi on USA:n turvallisuusvirasto NSA:n yhteistyökumppani tiedustelussa. Mikä on johtopäätöksesi? Ovatko johtopäätökset kielletty "konsensuksessa"? Ei ole enää omaa armeijaa, ei ole perustuslakia, ei ole demokratiaa salailujen vallankaappauksessa oikeiston klaanien ja Natolle uskollisten kenraalien piirittäessä. On vain kansalaisten mahdollisuus poliittiseen kapinaan mutta missä on tiedostaminen, kun jokainen haluaa oikeistomedian mielikuvaleikissä olla viileä porvari ja paheksua kertyneitten etujensa uhkaajia eli "valtion virallisia vihollisia", köyhiä.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014051318291872_uu.shtml

2 kommenttia:

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Huolestuttavinta ihmisten sivistyksessä on se, että he eivät ymmärrä, kuinka todellisuus vääristyy sensuurin ja rajaamisen kautta. Ihmiset haluavat luottaa mediaan ja kuvitella olevansa sivistyneitä. Toki jokainen saa valita oman kantansa Ukrainan suhteen mutta kuinka voi valita jos ei ole tietoa?

Ihmisiltä puuttuu suhteellisuudentaju: tavallinen kansalainen ei meinaa uskoa, että EU:n ja Amerikan ulkopolitiikkaa sanelevat eniten asekauppiaat ja massiivinen aseteollisuus. Kriisien synnyttämiseksi.

Hellevig toteaa:
" - Tuomiojan mielestä Kiovan aseellinen vallankaappaus oli laillinen, mutta Donetskin ja Luganskin rauhanomaiset kansanäänestykset laittomia. – Tämähän on täysin järjenvastaista ja moraalitonta, ja Tuomioja on silti Suomen ulkoministeri! - Sitten hän vielä kyseenalaistaa kansanäänestyksen sillä perusteella, että siellä on ollut aseellisia ihmisiä vartioimassa. Tuomioja: "Mutta sitä on hyvin vaikea käydä tietysti silloin, jos asemiehet pitävät lainausmerkeissä suojeluksessa ja ikään kuin panttivankina väestöä." – Siis miten kehtaa sanoa, ”lainausmerkeissä suojeluksessa”, ihan kuin mitään suojelua ei tarvittaisi, samaan aikaan kun Kiovan juntan sotajoukot ja kansalliskaarti on täydessä hyökkäyksessä ympäri Donetskia ja ampuvat ihmisiä ja asutuksia kiväreillä, tankeilla ja tykistöllä. Vielä tuli eilen tieto, että Donetskin alueen Krasnoarmeiskin kaupungissa Kiovan kansalliskaarti hyökkäsi äänestyspaikalle ja murhasivat ainakin 2 aseetonta äänestäjää ja haavoittivat lukuisia muita. Sitä, ennen 9.5. kansalliskaarti oli tappanut ainakin 20 ihmistä Mariupolissa. – Suomen valtamedia vaikenee täysin näistä sotarikoksista. – En voi ymmärtää, että Erkki Tuomiojakin peittelee näitä murhia ja väkivaltaa suojellen kaikin tavoin Kiovan junttaa. – Ja kaikki vain sen takia, että saataisiin Suomen kansa kääntymään NATO myönteiseksi!

http://www.hs.fi/ulkomaat/Tuomioja+Itä-Ukrainan+kansanäänestys+sekava+ja+manipuloitu/a1399863679717

turrican kirjoitti...

http://itccs.org/2014/05/14/child-killers-identified-targeted-for-arrest-breaking-news-and-action-alert-from-iclcj/

fasisteilla on myös hyvät välit ortodoksien kanssa.
ja ainakin yksi presidenttiehdokas on tutkimusten alla pedofiliasta. lännelle tyypillistä toimintaa. blair, bush jne.
olen kuullut huhuja että myös suomessa olisi ainakin yksi pedo nyt vaaleissa ehdolla.