keskiviikkona, huhtikuuta 30, 2014

Suomalaiset uneksivat vahvan valtion Kekkosesta mutta alistuvat eurokokoomukselle
Pablo Neruda kokoomuksesta
  •  "Jokainen joka on käynyt Suomessa, voi nähdä että Kekkosen aikakauden hämärä toistuu täällä. Näette joka kadunkulmassa Kataisen ja Stubbin kuvan. Hänestä on tehty elävä buddha... talonpojat kumartavat ja polvistuvat hänen edessään. Onko tämä kommunismia?.."


     
       Melkein.   Alkuperäinen:
     
  • Pablo Neruda : "Jokainen joka on käynyt Kiinassa, voi nähdä että Stalinin aikakauden hämärä toistuu täällä. Näette joka kadunkulmassa Maon kuvan. Hänestä on tehty elävä buddha... talonpojat kumartavat ja polvistuvat hänen edessään. Onko tämä kommunismia? (HeSa 20.4.1964) 


Kuinka olemme kokoomuksen eliittikommunismissa purkamassa valtiota, terveyttä, tasa-arvoa ja koulutusta, purkamassa kaikkea hyvinvointivaltiota vastoin kansalaisten arvoja?


Suomalaiset eivät ajattele. Suomalaiset eivät ajattele poliittisesti vaan turvautuvat siihen, mitä koulussa on opetettu. Tarkemmin sanottuna mitä roolia on opetettu. Alistuvaa roolia. Suomalaiset ajattelevat rooliajattelulla, eivät tiedolla, analyysilla, tialnnetietoisuudella tai politiikalla. Suomalaiset on opetettu kiittämään itseään alamaisina kun toimivat tottelevaisesti ja alistuvasti.

 Lamaantuminen ja kopioiminen on ainoa mitä koulussa opetetaan. Ihmiset turvautuvat taas alistumiseen. Poliitikoiden asettaminen vastuuseen ja vanhojen pettävien poliitikoiden ohittaminen äänestäessä tuntuu sietämättömältä koska suomalaiset elävät kiltin lapsen syndroomaa koulu- ja kirkkokulttuurin runtelemana: kerjätään poliitikoilta kiitosta kiltteydellä ja alistumisella.

Kekkosen aikana luotiin kunnon kansalaisen hysteria. Hiljainen ja alistuva kansalainen on kunnon kansalainen. Epäpoliittinen alamainen.

Hesarin ja YLE:n laaja sensuuri keskustelussa edisti tätä. Politiikasta ei saanut puhua avoimesti ja YYA oli yksi suuri valhe tätä poliitikoiden ja virkamiesten suojelua luoomaan. Poliitikoita ei saanut kritisoida, häiritä. Kansa alistettiin lapsen rooliin.


SDP:n eliittijohto taas valehtelee, että vastustaa Natoa,
vaikka on ollut valmistelemassa salassa nyt paljastunutta neuvottelua Nato-sopimuksesta, joka on jopa hallitussuunnitelmien vastainen.

Valheilla  ja ylimielisyydellä nujerretaan vastarinta, kun kaikki tehdään salassa ja päätöksiä vaaditaan nopeasti eduskunnalta "valmistelujen loppuunsaataamiseksi". 

Puolukurilla uhkaillaan kansanedustajia. Puoluejohto käyttää hylkäämisen uhkaa urasta unelmoiville yksinkertaisille kansanedustajille, jotka eivät halua ajatella asioita ja seuraamuksia vaan vain omaa helppoa poliitikon uraa uhkailevan eliitin hyväksymänä.
  
Voiko eduskunta herätä vallankaappauksiin eli salaiuihin? Mitä kansanedustajat edustavat, eliittiä? Taustaa lamaantumiselle

1989 laman syy oli keinottelu. Kokoomuksen vaatima ja toteuttama keinottelu oli suurin syy ja silti media suostui pommittamaan kansalaisia valheilla, joissa kansaa syytettiin eliitin epäonnistuneesta keinottelusta. Neuvostoliiton kaupan romahtaminen oli vain alle 20% lamaromahduksesta, kaikki muu pörssiromahdusta ja Holkerin & pankkiirien vahvan markan pakkomielteen tulosta.

Holkeri jopa takasi valtion eli veronmaksajien rahoilla ulkomaisia sijoittajien keinottelupeliä javaluuttarallia suomalaisten pankkien kautta.

Kansa lamautettiin valheilla ja Ruotsi toimi toisin, Ruotsi tuki pieniä yrittäjiä valtion lainanotolla. Suomessa laman aiheuttanut poliittinen ja tuomioistuin-eliitti muutti jopa lainatakauslakeja laittomasti 1990 jälkeen, jotta yksityiset takaajat pakotettaisiin maksamaan kaikkia lainoja 20 vuotta vastoin alkuperäisiä lakeja. Pankit vapautettiin veropetoksista, joita ne tekivät! Pankit rikastuivat lamalla ja ihmisten tuhoamisella toisin kuin Ruotsissa, jossa asetettiin moraalinen raja pankkien toiminnalle.

 Viinaselta on tulossa kirja.

 Toivottavasti hänen omatuntonsa on kalvanut häntä ja hän paljastaa Koiviston klaanin toiminnan omatuntonsa puhdistamiseksi. Me tarvitsemme totuutta. Meille valehdellaan jatkuvasti historiasta. Jopa Mannerheimin kirjeet Hitlerille on valtion arkistossa salailun alla.

Olemme Lapsellisen oikeistolaisen sensuurin ja vallan alla. Kekkosen päväkirjat ovat sensuurin alla. Jotta emme näkisi kuinkä röyhkeää ja ihmisiä tuhoavaa Kekkosen valta oli ja kuinka äärioikeistolainen joukkomurhaaja ja salaisen poliisin kiduttaja nousi kyynärpäillä Suomen Staliniksi ja demokratian halventajaksi.

 Mauno Koiviston lama-ajan pankkeja ja tuomareita ohjailevat paperit ja käskykirjeet ovat sensuroituna ja salattuna. Niin lapsellisina ja alistuvina meitä pidetään että suostumme oikeistolaisten virkamiesten ja poliitikoiden salailuun ja yhteisten asioiden sensuuriin väärän Suomi-kuvan ylläpitämiseksi. Eliitin vallan ylläpitämiseksi ilman yhteistä todellisuutta ja demokratiaa. Euroidentiteetti on nyt uusi YYA-kiristysretoriikka katteettomalla uhkailulla.

Katainenhan on sanonut nyt suoraan että kansan mielipide ei vaikuta Nato-politiikkaan.

Salainen Nato-sopimus on vallankaappaus. Kaikki poliittinen salailu demokratiassa on vallankaappausta. Median salaisen keskiviikkokerhon ja sen päätoimittajien hyssyttelemänä.   Arhi Kuittinen

Ukrainan kriisikin on pohjimmiltaan vain harhautus.

Venäjän ärsyttämisellä ja vuosisatojen euroeliitin venäjävihalla yritetään viedä huomio EU:n jokavuotisesta yli 200 miljardin eudon korruptiosta ja tuho-talouspolitiikasta.


 Suomea ajetaan kohti dollarin sotataloutta
 
vihreiden ja perussuomalaisten toistaessa vuosisadan alun äärioikeiston saksamielisyyttä ja -alamaisuutta sisällissodan aikoinaan aloittaneen RKP:n (suomenruotsalaiset aloittivat salaiset asekuljjetukset jo 1917, organisoivat korruption eduskunnan päätöksiä vastaan ja joukkomurhia tehneiden suojeluskuntien johto oli 90% suomenruotsalaista)  toimiessa taas nukkemestarina

2 kommenttia:

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Perjantain mielenosoituksessa voisi vaatia ministerien eroa.

Se olisi oikeus ja kohtuus tästä näytelmästä. Hallitus nurin ja eduskunta miettimään. Vai ajattelevatko kansanedustajat vain uuden saunan rakentamista ja naistenlehden haastattelua?

Muuten Suomi on poliittisesti kuollut ja raiskattu.

Mielenosoitus alkaa klo 17 säätytalolta tai suoraan eduskuntatalolle hieman myöhemmin.


Esa Lassi kirjoitti...

YYA-sopimus ei ollut mikään valhe,vaan Suomen aseman määrittänyt sopimus vuosikymmenet. Kansan ulkopolitiikkaajoka hyväksyttiin Paasikiven painostuksella kansanjoukkojen tukiessa mm. SKDL:n välityksellä.