torstaina, huhtikuuta 24, 2014

Uusi äänikirja julkaistu - 10 käskyä kirkolle, Kai Sadinmaa

Huomio!

Saimme Kain kanssa valmiiksi äänikirja-version!

Nyt laiskat teologit ja huononäköiset maailmanparantajat saavat riemuita uudesta vihan teologiasta ja vallankumouksen tuoksusta! Kirja on mustaa huumoria mutta perustuu faktoille kirkon eliitin toiminnassa. 

     Ostettavissa : Elisa Äänikirjat
Mp3-tiedostoina, toimii useimmissa puhelimissa ja kaikkialla. 

"Kirves on asetettu puun juurelle" - Jeesus 


- Kuva on kuvaaja Arhi Kuittisen omaisuutta
ja tekijänoikeuslain alainen. Älä julkaise, jaa
tai kopioi kuvaa ilman sopimust Arhi Kuittisen
kanssa arhimail@gmail.com 0415244082-

Kai Sadinmaa sai uskomattoman ison mainoskampanjan, 
YLE:n video Areenalla, pääuutislähetys:

Kirkolliset lehdet yrittävät toisaalla vaijeta Sadinmaan uuden kirjan kuoliaaksi. Protestanttisen teologinen keskustelu on nähtävästi pahinta mitä korkeakirkolliset piirit tietävät: se on uhka kirkon joka suuntaan taipuvalle kirkollisverolle, rituaali-keskeisellle retoriikka-konsensukselle ja piispojen mielenrauhalle.
Kirkon 8 ongelmaa

Keskustelu ei ole uudistumista, jos ei haeta muutosta. Retoriikka, muutospuhe harhautuksena ja sen suojaama linjattomuus voi olla mitä parhain muutoksen este. 

Mikä on kirkon linja?
Kaikille kaikkea?

Tarvitseeko kirkolla olla linjaa?

Kirkon täytyy nyt valita: onko se valtionkirkkona vain kirkkovirasto eli sillä ei olisi omaa moraalista kantaa ja eettistä linjaa vaan hyväksyy niin homofoobikot ja naisten syrjijät kuin erilaisten ihmisten hyväksyjätkin ohjelmantuottajana - ja tuottaa avoimesti erilaisia uskonnollisia tuotantoja selvillä sisällönkuvuksilla asiakkaille, jotka tietävät tuotetiedoista, mikä tilaisuus on liberaali ja mikä konservatiivinen (esim. ilman naispappia) tai viidesläisen kalvinistinen demoniopetuksineen. Asiakkaat saavat tässä mallissa itse valita vakaumuslinjansa, kirkko ei itse valitse mitään linjaa vaan on vain uskontovirasto, virkamiesjärjestelmä, rituaalituottaja kirkolisveron maksajille - mitä se käytnnössä nyt on.

Eli on vain kaksi suuntaa, kirkko jatkaa rohkeasti linjattomuuden linjalla keskiaikaisten kirkkorituaalien tuottajana tai todella tekee protestanttisesti selvät eettiset linjaukset nykyisessä jopa lakia rikkovassa peilisalissa, jota kutsutaan kirkoksi.

8 ongelmaa kirkon linjattomuudessa:

 1. Kirkkohallitushan ensin puolusteli ja suojeli demonisaarnaaja Jalovaaraa mutta mediajulkisuus sai piispat nopeasti kääntämään ”kirkon julkisen linjan” jalovaaran opetusten suhteen - vaikka virkamiesten pyörittämä kirkkohallitus ei perunutkaan lausuntojaan hyväksyä Jalovaaran toimintaa. Jalovaara jatkaa demoniopetuksia ja omaa rahankeruuta ympäri Suomea kirkollisvaroin ja yhteisöveroin ylläpidetyissä tiloissa. Samalla homovihaa rippikouluihin nuorisotyöntekijöille levittävät järjestöt kuten OPKO saavat myös kirkkohallitukselta ja arkkipiispan johtamalta toimikunnalta rahallista ja henkistä tukea. Onko kirkko yhä ensisijaisesti vain eliitin keino levittää uskontohuumetta yhteiskunnallisten paineiden ohjaamiseksi uskonnollisuuteen?

   
 2. Nythän kirkossa on yhä seurakuntia, joissa ei ole naispappeja tai miespapit saavat syrjiä naispappeja tai homoseksuaaleja työntekijöitä kieltäytymällä tekemästä työtä "syntisten" kanssa - tasavertaisuuslain vastaisesti. Hyväksytäänkö kirkko tapoja lokeroituvaksi virastoksi vai tasavertaisuuslain alaiseksi aidoksi valtionkirkoksi, jolla on todella tarkat eettiset linjaukset jopa aseteollisuuden osakkeiden omistamista vastaan? Mikään linjaus ei nyt pidä kirkossa sen käytännön työssä.
      
 3. Kirkko ylläpitää uskontopakkoa OKM:n kanssa kouluissa uskonnonvapauslain vastaisesti sillä kirkon kastamilla oppilailla ei ole uskonnonvapautta itse valita paralleelia ET-opetusta tunnustuksellisen uskonnonopetuksen sijaan tai kieltäytyä edes koulujumalanpalveluksista, elleivät molemmat vanhemmat anna siihen kirjallista lupaa
   
 4. On mielenkiintoista, että Lutherin nimeä käyttävä kirkko vakuuttelee kiihkeästi, että muutosta ei tarvita. Että perinteet ja perinteillä perustellut loukkaantujat ovat jatkuvan uskonpuhdistuksen protestanttisen teologisia linjauksia tärkeämmät. Perinteet teologian ja filosofian korvaajana moraalin määrittelyssä ja rituaaliuskonnon pönkittämisessä?

  Onko kirkon päätehtävä "uskonnollisten tunteiden suojelu" ilman omia eettisiä linjauksia ja moraalisia rajoja? Uskonto kumoaa ihmisoikeudet ja kirkon ei tarvitse tunnustaa synkkää historiaansa rasismin ja pakkouskonnon vainokirkkona tuhoamassa paikallista kulttuuria? 


 5. Teologisesti ev-lut kirkko ei ole protestanttisen luterilainen uskontokunta vaan semi-katolilainen: protestanttisessa teologiassa ihmisten avioliittosopimuksen määrittely ”pyhänä” ja heteroseksuaalisena ei ole teologinen "kirkon" asia vaan se on room.katolinen sakramenttioppi, jonka Luther ym hylkäsivät jyrkästi. Nyt kirkon kirkkohallituksen tuore julistus eduskunnalle, että se aktiivisesti vastustaa tasa-arvoista avioliittoa, on vain Vatikaanin teologiaa. Kasteteologiakin on ev-lut kirkossa Vatikaanin oppia: Lutherin ym mukaan usko ei tarvitse kastetta, nyt jopa jäsenyys kirkossa on ehdollistettu katoliselle kasteopille Ruotsin kuninkaan vanhojen kirkkolaki-käskyjen mukaisesti. Ehtoollisoppikin muutettiin salaa ja hiljaa ilman keskustelua Vatikaanin opin mukaiseksi 2010. Nyt ehtoollisvälineet muuttuvat pysyvästi vereksi ja lihaksi ja  kirkon työntekijöiden on syötävä ne pois jotta niitä ei voi heittää roskiin.

   
 6. Kirkko on monella tavalla romahtamassa ja solmussa. Piispat kieltäytyvät ehdottomasti teologisesta keskustelusta protestanttisen teologian linjauksista ja priorisoinneista entisen kiinteistö- ja pappiskeskeisen kulttuurin siaan.Kirkkohallitus eli Suomen inkvisitio, opinvalvoja, oikeastaan perinnekirkon puolustaja, yrittää olla poliittisesti kaikkea kaikille kirkkoveron erityisoikeuden valvojana. Kirkon olemassaolo perustuu nyt väistelyyn ja monen tason lavasteiden rakenteluun mm. lestadiolaisten ja nyt nousevan keskustapuolueen turvaksi. Piispat väittävät kirkon olevan hengellinen yhteisö mutta "asiakkaille" vakuutellaan että uskolla ja teologialla ei ole lainkaan väliä, rituaalit toimivat ilman vakaumuksia kirkon "palveluksina". Kirkko ikäänkuin uskoo "asiakkaittensa" puolesta, uskoa ei tarvita tässä rituaaliuskonnossa.

   
 7. Kirkko sallii lestadiolaisten työntekijöittensä ja työntekijöiden avulla toimivien suljettujen lestadioalisten seurakuntien kieltää naisilta ehkäisyvälineiden käytön sekä miesten pakottaa vaimonsa pakkoseksiin YK:n ihmisoikeussopimusten vastaisesti. Lestadilaiset saavat pitää kirkkoa kirkossa omilla lahkosäännöillään ja rangaistusjärjestelmillää vastoin Lutherin linjauksia. Miksi kirkon tätyy toimia lahkojen arvovallan takaajana? Tässä on taustalla laaja korruptio ja "maan tapa", jossa ev-lut kirkko on väline niin puolueille kuin lahkoille. 900 vuoden Ruotsin kirkon historia jatkumona.

   
 8. Kirkolliset lehdet yrittävät nähtävästi vaijeta Sadinmaan uudesta kirjasta. Aivan kuin kirkossa olisi liikaa teologista keskustelua protestanttisesti - kuin teologinen linjanveto ja piispojen linjan selvittäminen olisi sumun keskellä kirkon linjattomuuden. pappiskultin ja retoriikan epäselvyyden turvaksi. Meillä ei ole yleistä pappeutta vaikka sen pitäisi olla teologisesti ja käytännöllisesti protestanttisuuden ydinajatus humaanin alkuseurakunnallisen uskonnolisuuden ja uskontofilosofian perustana.
 
Torstaina 10.4.

Lapset ja Uskonnonvapaus

Tieteiden talo, Kirkkokatu 6, Helsinki
http://allevents.in/helsinki/lapset-ja-uskonnonvapaus/434504533349917


Sadinmaa tuomion kirkon ovella - video by Arhi
Julkaisu käyttäjältä Arhi Kuittinen.   Puheenaiheena uusi kirja:  10 käskyä kirkolle

YLE Puheen Aamu  Sadinmaa  "Olen miettinyt, onko kirkolla ja Jeesuksella mitään tekemistä keskenään..."

http://areena.yle.fi/radio/2245881


   Kirja kolmessa eri formaatissa:
paperilla, ebook-tiedostona tai äänikirja-tiedostonaII   LISÄYS


Yhteisvastuukeräykselle ulkomainonnan erikoispalkinto Vuoden huiput -kisassa:  
Tämä kuva on pyhimyskuva:

tässä ihaillaan kärsimystä.

Korostan tämän kampanjan vastenmielisyyttä ja täsmällistä ideologista taustarunttausta uskonnollisuuden muokkauksessa. Ev-lut kirkossa on piispojenkin taholta esiintyvä vahva tendenssi ajaa roomalais-katolista uskontokuvastoa ja rituaalien muuttamiseksi Vatikaanille kelpaavaksi. Tämä kuva ei kuvaa kuolemaa van on esteettisesti 100% Vatikaanin pyhimyskulttiin sidottua ikonografiaa ja semanttisesti ankkuroitu kärsivän marttyyrin palvontaan.

Tämä mainostoimiston suunnittelema kuva on pyhimyskuva: tässä palvotaan kärsimystä. Pyhimys on pyhittävä olento kärsimyksen puhdistavan voiman takia Vatikaanin Mithra-"kristus"-opissa  ja protestantit kumosivat tämän laajan pyhimyskultin magiaoppina.

Marttyyrien ihailu ja roomalainen seurakunta "marttyyreineen" on noussut suoraan Mithra-kultista.
Vatikaani on suora versio roomalaisten sotilaiden ja kenraalien Mithra-temppeliuhrikultista eikä silllä ole mitään tekemistä alkuseurakunnan ja gnostilaisten kristittyjen kanssa. Gnostilaiset olivat laajin kristittyjen kehityslinja kunnes Mithra-Vatikaani tappoi ja karkoitti alkuperäiset kristityt keisarin avulla. Protestantit nousivat väärennettyä kirkkoa vastaan mikä on nyt unohdettu ev-lut kirkossa.
Ihmiset eivät valitettavasti nyt ymmärrä ultraoikeistolaisen kirkkopolitiikan painotuksia ja kirkkohallituksen vallankappaausta seurakunnilta mm. Tampereella seurakuntayhtymän vallankappauksessa.

 Teologisessakin tiedekunnassa hyväuskoiset opiskelijat upotetaan nyt kapeasti sokeaan teologiseen nostalgiaan, estetismiin ja usvaan eivätkä he ymmärrä mitään kirkkoa pyörittävien korkeakirkollisten tahojen kirkkopolitiikasta mm. keskustan ja kokoomuksen tukena. Kirkkohistoriakin väärennetään teologisessa tiedekunnassa mm. ohittamalla Mithra-kultin valtavasta vaikutuksesta Vatikaanin rituaalioppiin ja valtaoppiin.

Vatikaanin alla on kaksi täydellisesti säilytettyä Mithra-temppeliä. Tuntien Vatikaanin vihan vimman eri lahkoja kohtaan tämä tahallinen ja aintulaatuinen Mithra-temppelien säilyttäminen kertoo kaiken Vatikaanin teologian ja outojen korostusten alkuperästä.
PS

Jostain syystä yhteisvastuukeräyksen suunnittelijat harhauttivat ihmisiä luulemaan että kampanjan päätarkoitus olisi rahoittaa kuolevia mutta vain 20% lahjoituksista menee saattohoitoon, muu menee lähetystyön laajentamiseen ja lähetysjärjestöille, joiden rahankäyttöä ja toimintamuotojea ei selvitetä. Niin kirkon tyylistä hahrhautusta ja kulisseja.    III

Vatikaanin ikonografia liittyy myös vahvasti seksuaalisuuden kieltämisen ihannointiin: pyhimysten death wish eli kuolemankaipuu nähtiin pappien ihannoimana seksuaalisuuden kieltäytymisen korkeimpana asteena, seksuaalisuuden vastakohtana. Vatikaanin opissa papit ovat ihmisen yläpuolella kieltäytyessään koskemasta naiseen sillä nainen on perisynnin syy Vatikaanin ihmiskuvassa ja siten kärsimys ja kuolema on parempi kuin nainen. Tämä perverssin opin takana on heteroyhteiskuntaan pettyneiden kaappihomo-pappien homoseksuaalisuus: kirkko on tavallaan traumatisoituneidn homoseksuaalien kosto heteroille seksuaalikielteisenä oppina.

 Vasta 1400-luvulla vain vallan lisäämisen takia kirkko aloitti ylistämään heteroavioliittoa. Kirkon ulkopuolella tapahtuva homoseksuaalisuus demonisoitiin monimutkaisen psykodynamiikan ja julkisuuskuvan suojaamisen takia. Kirkon eliittihomot suojautuivat luomaansa uutta kirkollista heteroporvarillisuus-kulttia vastaan - kuvion psykohistoriallinen dynamiikka on hyvin outo. Tavallaan myös homoille osoitettiin että vain kirkon palveluksessa saat olla homo. Pappihomot saivat oman haaremin bruaalilla moralismilla. Kuulostaa elokuvakäsikirjoitukselta mutta historia on oudompi kuin tuottajat uskaltavat elokuviinsa sisällyttää. 


Pope's staff decline to confirm or deny La Repubblica claims linking 'Vatileaks' affair and discovery of 'blackmailed gay clergy'

IV

Kuinka Vatikaani on edistänyt Italian kaaosta?


Korruptiolla.

Demokratian tuhoamisella ja korruption siunaamisella.
Jopa Berlusconi on asunut Vatikaanin yhtiöiden korruptioasunnoissa.
 
 Vatikaani (Propaganda Fide -firma Vatikaanissa) on myös järjestänyt poliitikoille eliitin seksikummpeneille ilmaisia asuntoja kuten mafia veronkierron, raiskaajien suojelemiseksi ja tuloerojen lisäämisen takia, Vatikaanin "pyhiä oikeuksia" varmistamaan.

 Mussolini antoi valtavan omaisuuden Vatikaanille ja myös valtavat veronkierto-oikeudet. Rahat vain katoavat jonnekin, satoihin holding yhtiöihin. Vatikaani siunasi vastapalkkioksi fasistien terrorin ja poliisin passiivisuuden fasistien väkivaltaan, joka tuhosi demokratian. italia ei muuttunut demokraattisesti fasistiseksi, jos niin kouluopeuksen jälkeen olet jäänyt luulemaan. Eikä myöskään Saksa muuttunut demokraattisesti natisvaltaan.  Ev-lut kirkon "ekumenia" on äärimmäisen moraalitonta elitismiä ja valehtelua historiasta Vatikaanin mafian tukena.


Älä erehdy historian faktoista ja eliitin toimintatavoista. 

 
  EU on taas uusi eliitin korruptiovallan muoto. 120 - 200 miljardia euroa vuosittain valuu korruptioon kiihtyvällä vauhdilla EU:ssa. Helsingin metro ja Tampereen tunneli ovat esimerkkejä veronmaksajien megalomaanisesta kuppaamisesta valtavan poliittisen ja kulissientakaisen klaanikorruption merkeissä.
 

CIA:n  USAAID on harjoittanut EU:n suojelemaa korruptiota Ukrainassa vuosia "demokratian edistämisenä" eli fasisteja ja oligarkkeja on voideltu rahoilla ja "projekteilla" aloittamana vallankaappausta 5000 miljoonan dollarin voimalla ja CIA:n palkkasotilaiden opastamana.
Kuten Kreikassa CIA voiteli sotilasjuntan suorittamaan vallankaappauksen ja joukkomurhia. Nykyinen Kreikan kriisi on samaa seruaamusta eliitin korruptoinnista länstisten pankkien ja CIA:n toimesta.
 

 


Historian opetuksia - Vatikaani eliitin fasismin takaajana ja yllyttäjänä "tappakaa pakanat Espanjan sisällissodassa" .

Nyt paavi yrittää TAAS epätoivoisesti saada köyhät luottamaan Vatikaanin "pelastavaan apuun" pseudomoralismilla ja samalla seurakunnat ovat saaneet käskyn tiukempaan salailuun rikoksista "pappien suojaksi".
Valta puhuu jatkuvuudesta ja vakaudesta eliitin käsikirjoittamana


The psychology of power - video documentaryLISÄYS KESÄKUU 2014


Kai Sadinmaa kirkon ja kirkkohallituksen syvistä asenneongelmista:
  

"Kirkko yrittää tehdä ihmeen ja muuttaa mustaa valkoiseksi. Se on jälleen valkopesemässä sijoitusbisnestä.  Kirkon eläkerahasto on julkaissut päivitetyt sijoitusohjeet. Ohjeissa väitetään että “Suomen evankelis-luterilaisen kirkon eettiset arvot muodostavat pohjan Kirkon eläkerahaston vastuulliselle sijoitustoiminnalle”.
Oikeuttavatko siis kirkon eettiset arvot köyhien ja heikkojen ihmisten riistämisen? Oikeuttavatko kirkon arvot osallistumisen globaaliin vedonlyöntiin, puhallukseen joka tuhoaa yhteiskuntia ja on ajamassa koko sivilisaatiota kuiluun.
On surkuhupaisaa ja suoranaista pyhäinhäväistystä että jopa kultainen sääntö on valjastettu tämän rosvouksen oikeuttamiseen. ”Kaikki, mitä te tahdotte ihmisten tekevän teille, tehkää te heille (Matt. 7:12)”.

Hurskastelu jatkuu:
“Julkisena toimijana Kirkon eläkerahastolle on tärkeää, että sijoitustoiminta on läpinäkyvää ja oikeudenmukaista. (…} Jumala on luodessaan ihmisen asettanut hänen sydämeensä tiedon siitä, miten meidän tulee kohdella toisiamme. Kultaisen säännön siirtäminen käytäntöön ei ole suoraviivaista, vaan sitä sovellettaessa asetutaan toisen ihmisen ja toisten ryhmien asemaan ja pyritään miettimään, mikä on näiden toisten todellista hyvää niiden omasta näkökulmasta. Omistajana ja sijoittajana Kirkon eläkerahasto huomioi keskeiset sidosryhmänsä – eli ne, joihin sijoituspolitiikalla on vaikutuksia – ja miettii niiden edun toteutumista.”
Kenen ihmisten ja ryhmien asemaan kirkko siis asettuu ja kenen todellista hyvää se ajaa? Mitkä ovat kirkon sidosryhmät? Ketkä ovat kirkon edunsaajia?
Ohjeissa korostetaan kirkon vaikuttamistoimintaa joilla pyritään edistämään sijoitusmaailman eettisyyttä muun muassa näin: “Eläkerahasto edellyttää, että pääomarahastojen hallinnointiyhtiöt hoitavat verovelvoitteensa vallitsevien lakien ja asetusten tarkoittamalla tavalla. (…) Eläkerahasto odottaa, että hallinnointiyhtiöt ja salkkuyhtiöt maksavat veronsa sille hallintoalueelle, jossa ne toimivat ja jossa tuloon johtavan taloudellisen toiminnan tai työn katsotaan tapahtuvan.”
Jos kirkko näin edellyttää niin miten on mahdollista että kolmasosa sen eläkerahastosta sijaitsee veroparatiiseissa?
Ohjeissa myös luvataan että “sijoittaja poistaa sijoitusuniversumista kiistanalaisiksi tai epäeettisiksi määriteltyjä tuotteita ja palveluita valmistavia yrityksiä.”

Tästä huolimatta kirkolla on edelleen sijoituksia muun muassa ydinaseiden komponentteja valmistavissa yrityksissä. Tämä ei tietenkään kirkkoa haittaa. Eläkerahaston ydinasekytkös ei ole poistumassa. Porsaanreikä löytyy laillisuudesta. Sijoitusyksiön salkunhoitaja Magdaleena Lönnroth totesi taannoin: “Koska jo olemassa olevien ydinaseiden ylläpito ei ole laitonta, niin indeksirahastoissa tulee toistaiseksi säilymään laillisten osien valmistajia.”

Eikö olisi parasta että lopetetaan paskanjauhaminen eettisyydestä ja tunnustetaan suoraan että “Moses is Moses, but business is business.”

http://www.kotimaa24.fi/artikkeli/kirkon-elakerahaston-paivitti-vastuullisen-sijoittamisen-ohjeensa/

Ks. myös http://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/kotimaa/4222/kirkon_sijoitussalkussa_edelleen_kytkoksia_aseteollisuuteen2 kommenttia:

turrican kirjoitti...

http://itccs.org/2014/04/13/the-slung-stone-called-the-truth-and-its-consequences-living-in-a-post-goliath-world/

tein tästä helpomman kokoelman linkkejä ja videoita jos ei tuttu aihe..
http://avalancheofamillionhearts.blogspot.fi/2014/03/historical-trial-delayed-by-one-week.html

http://avalancheofamillionhearts.blogspot.fi/2014/04/belgian-member-of-parliament-beatenby.html

asiaa täydentävä klassikko artikkeli joka on poistettu netistä lukemattomia kertoja..
http://chrisspivey.org/monsters-inc-the-satanic-british-royal-family-power-elite/

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Kirkon valtamediat eli Kotimaan Ja kirkko & Kaupunki välttelevät nyt Sadinmaata. Mutta huomiota nousee muualla: "Virallinen kirkko ei kuitenkaan halua käydä dialogia vaan kyyristelee taitavasti. Pää on pantu taas siilikäppyrään ja ikävistä asioista vaietaan. Luin samana iltana hänen kirjansa ”10 käskyä kirkolle”, jossa tämä rohkea kirkonmies heiluttaa sanan säilää, niin että kamanat tärisevät. Mies on tuttu kristikansalle hänen pysäyttävistä radiohartauksista; hän nosti näissä esille kirkon suhteen mammonaan. Kirkon johdon reaktiot tähän ”kiusalliseen pappiin” ovat olleet torjuvia. Kirkon oma ”pravda” Kotimaa näyttää penseältä eikä oikein halua keskustella näin ärhäkän miehen kanssa. Piispat ovat taas vajonneet sairaan kauniiseen ”kahvikuppi ja kampaviineri” maailmaan, eivätkä kiusaa itseään turhalla keskustelulla tai kirkon jäsenten ongelmilla.

Kirkon lähetysseuran ”pedofilia-skandaali” on vielä täysin auki ja kirkon oma historia suhteessa natseihin ja kommunisteihin on vielä käsittelemättä..."

- A Luukkanen

http://artoluukkanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/165728-piinaviikolla-kirkko-karvistelee-sadinmaan-satimessa