perjantaina, huhtikuuta 25, 2014

Suurmielenosoitus: kuvia ja ajankuva

Kuvani mielenosoituksesta - Linkki -


 Suurmielenosoitus Helsingissä. 1600 mielenosoittajaa. 

https://plus.google.com/photos/100569688293113899798/albums/6006504675509266033Salainen politiikka, eliitin politiikka, sävel on aina ollut sama.

Media auttaa eliitin kikkoja: hallituksen kyhätessä työttömien pakkotyöllistämistä ILO:n kansainvälisiä sopimuksia vastaan media aloittaa kauhean tekomoralistisen kohinan pienestä lapsilisän vähentämisestä.
"  YK:n alaisuudessa toimivan Kansainvälisen työjärjestö ILO:n puitteissa on jo vuonna 1930 säädetty sopimus pakkotyötä vastaan. Tähän tuli jatketta vuonna 1957, kun osapuolet sopivat kansainvälisestä sopimuksesta pakkotyön poistamisesta. Pakkotyön vastaiset sopimukset ovat ensimmäisiä modernin kansainvälisen oikeuden saavutuksia." 

Vasemmistopuolueetkin  on hämätty oman eliittinsä puolesta puhumaan pikkuasioista kun suurissa aiheutetaan oikeiston terroria toimintakykyisen hyvinvointivaltion tuhoamiseksi.  


Veroprogressiosta ei puhuta eikä varakkaille suunnatuista suunnattomista verotuista ja verohelpotuksista - 23 miljardia joka vuosi.

Veropolitiikka on suunnattu nyt varakkaiden rikastuttamiseksi oikeiston julmalla otteella. SDP on hylännyt täydellisesti yhteiskuntasopimuksen ja enemmistön vallan, kansanvallan, ihmisarvon.


Kyllä, SDP:n Tuomioja ajaa nyt äärioikeiston ulkopolitiikkaa Suomen militarisoimiseksi vetoamalla Meteoriittiin
kts video

Hyvin on demarit voideltu vuodesta 1949 CIA:n rahalla (nykyrahassa 200-300 miljoonaa euroa sen ajan dollareista) transatlanttiseen hurmokseen uuden suur-Saksan luomiseksi Eurooppaan Amerikan dollaripolitiikan ja pörssikeinottelun suojissa - eikä siitä salaisesta korruptiosta ja kiristyksestä keskustella demarien politiikan ytimenä. Kun irrationaalinen puhe hyväksytään, torjutaan selvät poliittiset vastakkainasetelmat. Ei mukamas ole olemassa enää vasemmisto-oikeisto-jaottelua, kun eliitti suvaitsee laskea leikkiä. 

Ja demarit sallivat Tuomiojan jatkaa imperialistisen Nato-kiihkon vuodattamista.

Etkö ihmettele? SDP,  kulissipuolue, oikeiston paras harhautusliike. Pakoa raskaan sarjan sarkasmiin oman puolueen ideologisia ja julkisia linjauksia vastaan:


 • "Nato voisi auttaa meitä suuren luonnonkatastrofin kohdalla. Esim jos jokin meteori/meteoriitti osuisi Suomeen."

-Tuomioja a-studio 23.4.

 

"Sadankomitean päämies on muuttanut järjestönsä Sodankomiteaksi"
Puolet kansasta on lannistunutta ja kyynistä valheiden vyörytyksestä.
Mutta viha nousee ja päättäväisyys:

 • "  Lähden tänään täyttämään kansalaisvelvollisuuttani Helsinkiin, provinssimme pääkaupunkiin, flunssasta huolimatta.  Todella.  Äänestäminen ei ole enää mikään velvollisuus. Kuka tahansa rehellisesti asioita tarkasteleva kansalainen voi huomata, että äänestämisellä ei ole mitään vaikutusta harjoitetun politiikan sisältöön.    - http://timokalliokoski.puheenvuoro.uusisuomi.fi/166487-kansalaisvelvollisuus-2542014

Oikeiston mainostoimistot ovat onnistuneet ivaamaan demokratiaa ja hyvinvointivaltiota. Media korostaa vain alistuvaa eliitin ihailua ja jetset-idoleiden palvontaa.
 • Vasemmistoliiton ja vasenryhmän kansanedustaja Jyrki Yrttiaho:

  "Tämä Naton isäntämaasopimus, jonka valmistelusta Sunnuntaisuomalainen tänään uutisoi, on merkittävin Suomen ulkopoliittisen johdon tähänastisista askelista kohti NATOn jäsenyyttä. Sopimuksen valmistelu ujutettiin myös vuosi sitten keväällä eduskunnassa lähes yksimielisesti hyväksyttyyn turvallisuus- ja puolustuspoliittisten selontekoon. Vain minä ja edustaja Mustajärvi vastustimme selonteon linjauksia ja äänestimme sitä vastaan.
Jyrki Yrttiaho:

 • Totuutta eivät Vasemmistoliiton eduskuntaryhmän johtajat kerro. He olivat mukana hyväksymässä turvallisuus- ja puolustusselontekokin, jossa avun antamisesta ja vastaanottamisesta linjattiin.   Selonteko nojasi Lissabonin sopimukseen, jossa määritellään EU:n yhteisen turvallisuus- ja puolustuksen rakentamisehdot. Mutta EU-maat, jotka kuuluvat Natoon, eivät voi itse päättää puolustuksen liittyvistä asioista. Ne määrää Yhdysvallat ja Nato.
 

Jyrki Yrttiaho:
 • Suomi on sopeuttamissa politiikkansa tähän raamiin. Siksi tässä Tuomioja ym.kiemurtelevat ja tekevät irtiottoa Nato-isäntämaa sopimuksesta. Se on kuitenkin selvä Tässä oleellista on NATOn lajeneminen ja Venäjän saartaminen ja EU:n yhteisen turvallisuus- ja puolustuspolitiikan käyttö Natoon kuulumattomien EU- maiden sitomiseksi sotilasliittoon. Järjestely olisi ollut mutkikas Naton jäsenmaissa, siksi Nato ja Yhdysvallat edellytti, että vasallit on s...idottava suoraan.
 • " Nyt Tuomioja sanoo että "Ukrainan hallituksella on velvollisuus palauttaa järjestys",

   mutta muutama kuukausi sitten kun nykyinen juntta hyökkäsi Ukrainan laillista presidenttiä ja hallitusta vastaan Tuomioja ja hänen kaverinsa EU:n hullujenhuoneesta nimenomaan kiljuivat, ettei hallitus saanut palauttaa järjestystä. Ja juuri eilen ET kertoi meille , että salaisella NATO kassakaappisopimuksella Suomi varautuu siihen että Venäjän ulkoavaruuden liittolaiset heittää meteoriittejä niskaamme."   Jon H.

Historia rymistelee eteisessä ja kansa nukkuuDemarit on vuodesta 1949:sta
saakka voideltu CIA:n rahalla.

Nykyrahassa n 200-300 miljoonan verran. Lahjonnan loppumisesta ei ole tietoa, alusta on. Joko ymmärrämme mitä korruptiokiristys merkitsee? Suomi on ainoa länsipuolen maa, joka ei ole selvittänyt KGB/Stasi/CIA -agenttejaan.

Ruotsissa olisi jo tämä valheita vyöryttävä ja harhauttava hallitus jo erotettu. Jo saksalaisille pankeille heitettyjen miljardien johdosta "Kreikan tukipaketti".

Herätkää. Salailu on aina vallankaappaus. Tylyä elitismiä. Tuomioja puhuu päätöksestä jo valmiina ennen eduskunnan valtaäänestystä. Tuomioja puhuu vastustuksesta "hidasteluna" salaliiton päätöstä vastaan. Ei mitään tekemistä demokratian kanssa.
 • Mitä sopimuksia kenraalit ja  Amerikan sotaiskuihin alistuneet, veronmaksajien varoille koulutetut suomalaiset palkkasotilaat (n. 350-500) ovat jo tehneet? 
Selvää ja alistuvaa Nato-hyökkäysliittolaisuutta Naton "kriisipolitiikan" mukaan ollaan nyt ajamassa suomalaisille ja Suomea ajetaan syvälle Amerikan Venäjä-provokaatioiden aktiiviseen politiikkaan.

Yllätyspaketti Tukholmasta avain dollarivirtoihin

 • SDP hakeutui CIA:n

  rahahanalle jo 1949

- JUKKA PARKKARI                  
Mikko Majander: Demokratiaa dollareilla – SDP ja puoluerahoitus pulataloudessa 1945 - 1954. Otava 2007, sivuja 348.2014:
 • Tuomioja näkee "hieman harmitellen uuden NATO-sopimuksen vastustamisen vain hidastavan sopimuksen tekemistä, eikä kyseessä hänen mukaansa ole poliittinen sitoutuminen."    -Erkki Tuomioja SDP
   
Miten suomalaiset sietävät näin halveksivaa vallankäyttöä?
Miksi alistuminen on perusreaktio?

Suomalaiset eivät kykene analysoimaan aikaisempaa historiaa eivätkä kykene käsittämään demokratian peruajatusta, että poliitikot palvelevat kansaa, olisivat palvelijoita kansanvallalle. Ihmiset on opetettu vihaamaan vallan vastustajia veneen keikuttajina.

 •  YLE koittaa harhauttaa:

  "Yhteisymmärryspöytäkirja"
   
       "Isäntämaasopimusta" ei mainita.


YLE:n toimitukselta meni peräti neljä päivää aloittaa uutisointi kuumasta NATO-aiheesta (22.4.)

kun EES ja mm. STT/Keskisuomalainen kirjoittivat Isäntämaasopimuksesta jo 18.4. Kaikesta päätellen aihe onkin poliittisesti vähintään kiusallinen niin valtamedialle kuin hallitusjohdolle, koska venyttelyn lisäksi YLE antoi uutisoidessaan NATO-sopimukselle kokonaan uuden nimityksen. Missään YLE:n uutisessa ei mainita sanaa "Isäntämaasopimus", vaikka alkuperäisen uutisoinnin lähde mainitaankin. YLE kuvailee uutta NATO-sopimusta vähätellen "yhteisymmärryspöytäkirjaksi", joka jo pelkästään sanahirviönä on mahdollisimman vaikea yleisesti keskusteltavaksi. Harhautuksen yritys onkin helppoa havaita."

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=10492Korruptio johtaa aina kiristykseen, ansaan, salaiseen ohjailuun
 • UM pelkäsi skandaalia – Talousjohtaja Stubbin avustajien kuluista vaalityöhön: ”eivät missään tapauksessa valtion menoja”Vaikka Kekkonen oli vahvan valtion mies oman valtansa maksimoimiseksi niin hän loi korruptoituneen politiikan ja salaisen vallankätyön kulttuurin.
Se mätä mädättää nyt demokratiamme lopullisesti jos kansa ei herää valtapuolueita vastaan. Pahinta on perussuomalaisten harhauttava ja valehteleva politikointi, kulissivastarinta, joka ei vastusta natojunttusta ja eurossa pysymistä ja kannattaa hyvinvointivaltion veroprogression purkamista. 

   Arhi KuittinenKuljetuksia on Tampereltakin.

Säätytalolta kulkue 17

eduskuntatalon edessä itse metakka
klo 1745.      #NytSaaRiittää
 VIDEOLÄHETYKSET

LIVE STREAM OSOITTEET ‪#‎NytSaaRiittää‬
#1. http://bambuser.com/channel/misteanonymox (primääri)
#2. http://bambuser.com/channel/nyt-saa-riittaa (primääri)
#3. http://bambuser.com/channel/Paju (primääri)
#4. http://www.ustream.tv/channel/nyt-saa-riittaa (backup)

SOKERINA POHJALLA VIIMEISIMMÄT => http://bambuser.com/v/4563048

'

Mukaan voi vielä ilmoittautua täällä, mutta se on vapaaehtoista. Olennaista on tulla paikalle.
Keskustelu jatkuu edelleen täällä ja tarkemmat reittiohjeet saat vaikka viimeisestä videosta.
Muista olla kuulolla, kun Lähiradio aloittelee miekkarin etkot taajuudella 100.3 Mhz klo 15:00. Jos et malta odottaa, voit kuulla ihan viimeisimmät jo täältä.


2 kommenttia:

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Arhinmäki valehtelee taas.

" Totuutta eivät Vasemmistoliiton eduskuntaryhmän johtajat kerro.

He olivat mukana hyväksymässä turvallisuus- ja puolustusselontekokin, jossa avun antamisesta ja vastaanottamisesta linjattiin. Selonteko nojasi Lissabonin sopimukseen, jossa määritellään EU:n yhteisen turvallisuus- ja puolustuksen rakentamisehdot.

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Aamulehden toimittaja kommentoi ja uhkaa sensuurilla,

ulosheittämisellä historin faktan takia

- tämä uhkailu on myös syy, miksi minut blokattiin viikon luetuimmista.

http://aamulehdenblogit.ning.com/profiles/blogs/t-n-n-perjantaina-suurmielenosoitus#comments