lauantaina, huhtikuuta 19, 2014

Kokkariorgiat kutsuvat - Korruptiokulttuurin tsunami

- Päivitetty iii -

 

Pyyhkeitä uusiin bileisiin mutta ei syytteitä ja tuomioita - kokkariorgiat kutsuvat
        Pyyhkeitä vai neuvoja maan tapa -korruption jatkamiseksi?  Korruptiokulttuurin ja hyssyttelyn tsunami Suomessa on mykistävä. Media hoitaa paheksuntaprosessin mutta niin, että seuraamuksia ei eliitille ja korruptiomafioille tule.

Laki murskataan uusliberalismilla pörssiyhtiöiden maanvalloituksen ja verovarojen varastamisen voitelemiseksi. 

Eikö tosiaan olisi markkinoita aidolle tutkivalle ja dramaattiselle journalismille uutena julkaisuna korruptiota ja salailua vastaan? Jos kohumaisen mutta asiallisen nettiartikkelin hinta olisi maltillinen max 40 senttiä, niin eikö helposti +100000 ihmistä sitä lukaisisi? 

Media on täysin kokoomusterrorin takana. Mitään journalismia ei tapahdu, vain pintapuolista todellisuuden vilahtelua joka painetaan aina tehokkaasti unohduksiin ilman seuraamuksien tarkastelua.
 
Virkamiesten ja poliitikkojen toistuva vapauttaminen virkarikoksista on järkyttävää terroria perustuslakia vastaan. Vapaamuurarien veljeskunta on vahva ja päätoimittajien suojelemaa mm. tuomarien suhteen. 
Niin, se Kanervan selvä tuomio
 oli selvää selvempi,
toimeenpanovaltainen ja eliitin yläsysteemi näytti karvansa - hovioikeus "vapautti", teki lain ja julkisen luottamuksen tyhjäksi ja toimittajat eivät muka kyenneet kommentoimaan.

Kansalaisten kannattaisi pelätä nyt kokoomuksen jyräystä ja kymmeniä tuhansia salattuja dokumentteja ulkoministeriössä aina 1918 saakka!  

Salaaminen on aina vallankaappaus demokratialta.

Lakia ei ole eliitille olemassakaan. Ihmiset suhtautuvat pelottavan kevyesti eliitin etuikeuksiin ja lain kumoamisiin. Kepeä ironia makaa kuitenkin pelon kekäleillä, se on pelko, joka lamaannuttaa ihmiset ottamaan niin kevyesti, kuin se ei koskettaisi meitä. Kuin se ei tuhoaisi Suomea, joka oli ja piti eliitin jonkinlaisessa kurissa. Nyt kuria ja rajoja ei ole. Korruptio on totaalsiessa valtion suvereniteetin tuhoamisessa.

- Pahansuopien toimittajien ohjailtavaksi ei kuitenkaan tule antautua,

    Myyri-Partanen ohjeisti henkilökuntaa.

Toimittajat ja avoin nettimedia uhkaavat eliitin vapautta korruptiosta nauttimiseen.
 
Korruption eetos ja valtion alasajo - verohelpotusten orgasmi.

Toimittajat esitetään retorisesti uhaksi eliitin ja virkamiesten diskurssissa, ei korruptiota ja moraalitonta oikeistolaista perustuslain terrorisointia esitetä julkiseksi terroriksi - kaikki muokataan eliitin suojaamiseksi ja kukaan ei saa tuomioita, ketään eliitin toimijaa ei erotata kuin hyvin poikkeuksellisissa tilanteissa käytäntöjä silloinkaan muuttamatta. Virkamiehet puhuvat, kuin eivät olisi kansalaisten palveluksessa. Business talkilla kumotaan demokratiaa ja elitismin "näkymätöntä" pelotevaltaa kasvatetaan. Pelko on hiljaista mutta kaiken määräävää.


 

Suomalaisia hallitseva poliittinen status  on illuusio "luottamuksesta" eli antautumisesta.


Kansa tarrautuu mm Kekkos-illuusioon Sauli Niinistössä, joka dramaturgisesti antaa kekkosimpulsseja ja kansa luulee voivansa asttaa toivonsa Niinistöön, kun on niin tovottomuen turruttama.

Olemme hukassa Kekkosen klaanien ohjelmoiman suomettuneen kekkos-messiastoivon kanssa. Se elää yhä ja saa ihmiset passivoitumaan. Epäpoliittisen illuusion, antautuvan lapsikansan alistumisfantasiassa. Keskusta yrittää nostaa nyt uutta NSA:n kanssa salaisia sopimuksia tehneen miljonäärimessistaan ja asekauppiastaan, puheenjohtajaansa kansalle "toivon merkkinä".


       II


Demarit tuhosivat vasemmiston avoimen demokratian, valta korruptoi 70-luvulla SDP:n RKP:n ja keskustan tasollekorruption takia  makuntamafiakorruptiossa ja kokoomusta matkineet, omaan ideologiaansa pettyneet demarit suostuivat uskomaan 1989 kokoomuksen räikeät valheet laman syistä, keinottelijat pelastettiin ja kansa syyllistettiin.

Kokoomusta ja keskustaa matkimalla sisäpiirikorruptiossa ja demarieliitin itsetaroituksellisessa peesauksessa ilman humanistista ideologiaa vain "puhtaana" eli korruptoituvana valtana ja etukaappauksena menetettiin vasemmiston todellinen demokratiakäsitys eli avoimuus ja päämääräsidonnainen vastuu.  


 • Kaiken takana on CIA:n lahjontarahat, oikeistolaiset tekovasemmistolaiset ja sitä kautta ideologinen korruptio CIA:n kiristykseen rajoitetusta vasemmistolaisuudesta ilman omaa ideologiaa demarien eliitin sisällä.   

Vain vasemmistolaiset työmarkkinajärjestöt sekä varsinkin paikalliset ammattijärjestöt ja kansan puhdas oikeudenmukaisuuden vimma ihmisarvosta sai aikaan 1300 lakkoa porvarien eliittiyhteiskuntaa vastaan 1970-luvullaa - ja hyvinvointivaltio syntyi Kekkosen teollisuusklaanien halpatyövoimaideologiaa vataan:

 työläisen ja työttömän oikeudet elintasoon rikkaassa maassa koruptiota ja klaaneja vastaan. 
Nyt oikeistodemarit kiljuvat halpatyövoimaa turvaamaan vauraimman 30% huikean elintason kun ovat järjestäneet valheellisen eläkekuplan suurelle ikäluokalle - heidän lastensa maksettavaksi, epärealistisesti ja julmasti.

Sen takia eläkeläiset ovat nyt sodassa tyäikäistä työväestöä kohtaan ja mielettömään elintasoon tottuuneet eläkeläiset vaativat porvarien oikeistolaista kovaa kuria eläkesuojan ulkopuolelle jätetyille.

 • Taaskaan faktat eivät herätä aktiivista työväestöä ja nuoria kapinaan 70-luvun malliin koska Kekkosen aloittama suomettuminen eli eliitin sanelema konsensus on vain entistä laajemaa ja näkymättömämpää.  

Kekkonenhan se aloitti VASTAKKAINASETTELUJA EI OLE "virallisessa" poliittisessa keskustalussa - sensuurin ja epädemokraattisen politiikan. Suomettumisen ja eliitin luokkasodan naamioimisen yhtenäiskulttuuriin kirkonkin avustuksella.

Tätä on suomettuminen:  eliitin suojelua väärillä uhkakuvilla ja eliitin korruption esittäminen kansan suojeluna. Kirkon satojen vuosien syntiopin opetus kansalle - kuninkaan alamaisoppina ja jatkumona nyt euroterrorin politiikassa kiistäen kansalaisten tarpeen vahvalle valtiolle pohjoismaisella mallilla.  
  


     III

Mitä olen taas jutellut kokeneiden journalistien ja humalaisten asianajajien (asianajajat osaavat olla rehellisiä vain humalassa yhteiskunnan tilasta ja arvoista, muuten asianajajilla ei ole arvoja)  niin suomalaisen korruption nimi on klaanikorruptio.


Tämä nimike on määritelmäni suomettumisen pohjarakenteelle ja mekanismille:

1)   Teet ja hankit palveluksia klaanillesi niin

2)   korruptioklaani järjestää sinulle myöhemmin palveluksia ja virkoja.

3)   Koskemattomuus eliitin julkeutena luo eliitille hohtoa ja ihailua. Vaativa eliitti esiintyy pelastajana ja pappis-aatelisena: luo avuttomuutta ja synnintuntoa kansalle ja esiintyy vastuuttomana ja suojeltuna luokkana. Puhuu rauhast amutta kylvää sotaa ja itseinhoa tavallisille ihmisille.Hyvin pienistä palveluksista tai jopa vain ainoastaan toivosta nousta klaanihierarkiassa virkamiehet ja valtaa käyttävät poliitikot suostuvat tekemään yhteisölle ja yhteiskunnalle suuria vahinkoja.

Suomi on Euroopan korruptoituneimpia maita. Pimeä ja painostava Maan tapa on julmaa ja kiristävää korruptiota, uhkatila, lain lamaannuttamist saunasopimuksilla. 

Klaanikorruptiota ei tutkita kansainvälisissä vertailuissa koska suoraa rahaa ei vaihdu reaaliajassa.
Harkitusti suojeltu korruption muoto, poliittisen korruption harkitusti suojattu muoto. 
    IVTalvivaara uusliberalismin julistuksena ja shokkikapitalismina:

kansa lannistetaan katastrofeilla ja korruptiojulistuksilla. Kansan rooliksi annetaan voimattomuus ja keinottelijoiden rahoittaminen "globalisaation vaatimuksina".

Taas lakia rikotaan viranomaisten erityissuojelussa, eikä mitään seuraamuksia ole nähtävissä; "vapaa" "yrittäminen"  saa tuhota Suomea vieläpä verovaroja käyttäen: selvästi ideololginen julistus ja oikeusjärjestelmän totaalinen korruptio lainrikkomista suojelemassa   

Kokoomusministerin luoma kaivoshanke ja sääntelyn sabotoiminen saastuttamisen mahdollistamiseksi:

Tutkinta paljastaa, kuinka tylyä uhkapeliä Talvivaara pelasi ympäristöllä


Talvivaaran pahinta kipsisakka-allasvuotoa perkaava onnettomuustutkintakeskuksen raportti paljastaa aiempaa tarkemmin, miten tietoisesti kaivosyhtiössä pelattiin uhkapeliä ympäristön kustannuksella.Kansa on uhkaillen hurmattu uneksimaan eliitin unelmia.
Ja halveksimaan keskinäistä solidaarisuutta ja rehellisyyttä. 


Eurokorruption vallankaappaus tuhoaa reaalitaloutta
http://tyhmyri.wordpress.com/2013/12/19/helsingin-sanomat-ja-talous-ei-mitaan-kasitysta-rahapolitiikasta/
Jossakin sentään kapinaa herätellään...

ahdistuneesti, ilman ideologista analyysiä ja mutisten mutta kuitenkin

Faktoile perustuva kirja paljastaa median eurosokeudesta ja kokoomuksen luoman väärän illuusion eurokorruption suojaksi; Korruption bysantti
ja mafiosojen taivas - EU:   

Ei mitään uutta auringon alla.

Kokoomuksen ja RKP:n oma Nato–lobby
on  heikentänyt Suomen geopoliittisen ympäristön vakautta.

Demarit ja keskusta ovat antaneet kokoomuksen mellastaa aivan rauhassa ja tuhota Suomen itsenäisyyttä eliitin vapautta korostaen - kansan natovastaisuus ja Saksa-kriittisyys eliitin ideologisena vihollisena jo vuodesta 1917 kun oikeistoporvarit yrittivät kahteen otteeseen maanpetosta demokratian tuhoamiseksi ja Saksaan liittämiseksi: 


" Realistinen vakauttamispolitiikka ei kuitenkaan sopinut Suomen puolustushallinnon johdolle, joka etenkin vuodesta 2007 alkaen Jyri Häkämiehen tuella muokkasi puolustusvoimia uskomaansa tulevaan Natojäsenyyteen - mm. verkottumalla niitä jäsenten kalleimpaan huipputeknologiaan ja ajamalla alas omia maavoimia.

Se ei sopinut laajemminkaan Kokoomukselle, joka on lisännyt Suomen turvallisuuspoliittisen ympäristön epävarmuutta pyrkimällä Natoon, olemattomaan ”Eurooppalaiseen Natoon” sekä sekavin kytkennöin ja muotoiluin Pohjolan-Baltian verkkoihin - visiona puolustusministeriön sanoin ”yhteinen puolustus”:

Pankkien anarkismi

on elitismin EU-politiikkaa, taktista  pankkifasismia valesosialismin retoriikan suojissa, demokratian systemaattista tuhoamista sijoittajavastuun  poistamisen ollessa  EU:n ykköstavoite:

Eliitin pääomasta ja voitonteon lisäämisestä on tehty suojelun ja talouspolitiikan ykköskohde,

     yksilöt, yhteiskunnat ja valtiot saavat tuhoutua EU:ssa

kun kaikki valjastetaan pankkien ja keinottelijoiden rahoittamiseen verottamalla tosimailmaa virtuaalipankkien luomaan velka-ansaan. 

Pörssin totalitarismi on todellinen uhka ja se lähestyy demarien korruptoituneen hymyn suojassa ja kokoomuksen fanaattisten uhkailujen sarjassa


Toimittajt välttävät viimeiseen asti EU:n ideologian analyysiä ja käyttävät mielettömiä sanoja kuten "ajautuminen" korostaakseen eliitin vastuuttomuutta ja selvää taktiikkaa demokratian jatkuvassa sabotoimisessa "talouspuheella". 

Aivan kuin maailmassa ei olisi syy-seuraussuhteita.

Hajota ja hallitse. 

Vähemmän mairittelevan käsityksen täräytti hiljattain TalousSanomien Jan Hurri:


 • Näin pankkiunioni höynäyttää meitä kohti liittovaltiota


Pankkiunioni on välttämätön lisä rahaliittoon, jotta velkakriisi ei toistu. Näin vakuuttavat europäättäjät. Heidän perustelunsa ovat kuitenkin keskeisiltä osin kyseenalaisia. Pankkiunionin sivuvaikutukset voivat jopa kärjistää velkakriisiä lisää – ja näin "yllättäen" pakottaa euromaat ottamaan lisää askelia kohti yhteisvastuuta ja liittovaltiota.
       V


Saksassa 100 poliisia on loukkaantunut kun kansalaisjärjestöt puolustivat vallattua taloa.

Jossakin kansalaisjärjestöillä on kasvavaa selkärankaa. Kuulostaa suomalaisten korvaan mitättömältä syyltä mutta suomalaiset on jatkuvan suomettumisen (eliitin määrittelemän konsensus-politiikan) myötä tapettu pois kansanvallasta.

 • Hallituspuolueiden edustajat eivät suostu nielemään

  professori Matti Wibergin ankaraa kritiikkiä, jonka mukaan hallitus vetää "hatusta" laskelmat, joita käyttää päätöksiensä tukena.

  Lue Wibergin aiempi kirjoitus tästä:

  http://www.hs.fi/a1387604878168


 • " Onko meillä jokin pysyvä kyvyttömyys

  erottaa fasismia demokratiasta. Kun EU pyrkii ajamaan itsekkäitä suurpääoman taloudellisia ja sotilaallisia tavoitteita demokratian kustannuksella on sitten kysymys Ukrainan painostamisesta tai kauppaneuvotteluista USA:n kanssa, Suomi ajelehtii tietämättömyyden tai naiviuden merellä.

  Onko historiassamme tunnistamattomia, käsittelemättömiä asioita, joiden käsittelemättömyys johtaa kyvyttömyyteen tunnistaa mikä on syvästi oikeudenmukaista ja demokraattista ja mikä ei? Mielestäni olemme huolestuttavilla vaarallisilla vesillä.*"

  http://www.turpeinen-saari.net/blogi/2013/12/15/329Watch Bernie Sanders Expose the Right Wing War Against the Working Class in LESS THAN ONE MINUTE...

http://aattp.org/watch-bernie-sanders-expose-the-right-wing-war-against-the-working-class-in-less-than-one-minute-video/

Google lepyttelee asiakkaitaan varmistakseen oman datakeräysbisneksensä

Lisäys * Vatikaani kriminalisoi mm. pedofiilipappien paljastamisen:
 • Anyone who reveals or receives confidential information or documentation risks six months to two years in prison and a €2,000 euro ($2,500) fine; the penalty goes up to eight years in prison if the material concerns the "fundamental interests" of the Holy See or its diplomatic relations. -- AP
Brave New Fascism

Saudi-Sized Cracks in the 9/11 Wall of Silence
Talouden katastrofi
Matemaatikkona J-P Koskinen näkee talouden suurena kaaoksena. Kaikki ovat velkaa kaikille ja looginen kysymys on se, että missä ovat rahat ja vastaus kuuluu, että niitä rahoja ei ole missään. Jos yrittää aritmeettisesti laskea itsensä ulos tästä tilanteesta, niin se on täysin mahdotonta.

http://yle.fi/uutiset/kulkeeko_putin_rasputinin_jalanjaljissa/7005333

 • Kulttuurihistorian emeritusprofessori Kari Immonen käytti Facebookissa vielä kovempaa kieltä.

     Hän arveli, että

  ”nykyinen hallitus tulee jäämään historiaan yleissivistävän lukion ja sitä kautta suomalaisen sivistysvaltion keskeisen tukijalan tuhoajana”.


  http://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/lukion-tuntijako-torjuuko-eduskunta-sivistysvaltion-tuhoamisen/?shared=24907-dfa1a4f7

Kekkosen keinoja ja Koiviston niksejä tarjolla Kataiselle   http://areena.yle.fi/tv/2081351
Luodaan vain näkökulmaharha "vastakkainasetteluja ei ole" ja köyhät työläiset kannustavat talousfasismia ja eliitin etuoikeuksia


Kun eliitti pääsee määrittelemään ihanteet ja puhuu "yksilön vapaudesta" miljonäärin moraalisen ihanteena samalla kun suuri raha ja kartelli jyräävät salaisilla sopimuksilla ja toimittajien vaikenemilla verohelpotuksilla. 

"Vapaakauppasopimus" on jo käsitteenä valhe, newspeakkiä. Vapauden, valtion ja demokratian tuhoamisesta luodaan mediassa ihanne. Valtiot eivät saa esim.  puolustautua saastuttavia ja myrkyllisiä tuoteita vastaan eikä luoda omaa terveydenhuoltoa, tukea paikallistuotantoa ja laatukriteereitä.

Pörssistä tehdään valtion ja yksilöä suojelevan demokratian ohi elämän tarkoitus.
Imperiumin vastaisku


Eurovaalien lähestyessä imperiumi on aloittanut vastaiskunsa. Eurokriisin aiheuttama ja valitun politiikan syventämä reaalitalouden tuho lakaistaan mediassa maton alle ja esiin nostetaan loistavat tulevaisuudennäkymät, jotka odottavat aivan nurkan takana...


 • Ha-Joon Chang - 23 Things They Don't Tell You About Capitalism

Kuinka demarit muunnettiin kokoomus kakkoseksi


Vallankaappaus SDP:ssäKokoomuslandia. Virkamiehet salaavat hurjan määrän dokumentteja jopa silloin, kun viranomaisen päätös kumotaan. Suomi on luisumassa salaseurojen käsiin. Vakavasti ottaen.

::

4 kommenttia:

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...


Mitä olen taas jutellut kokeneiden journalistien ja hualaisten asianajajien (asianajajat osaavat olla rehellisiä vain humalassa yhteiskunnan tilasta ja arvoista, muuten asianajajilla ei ole arvoja)niin suomalaisen korruption nimi on klaanikorruptio. Tämä nimike on minun määritelmäni.


1) Teet ja hankit palveluksia klaanillesi niin


2) korruptioklaani järjestää sinulle myöhemmin palveluksia ja virkoja.


Hyvin pienistä palveluksista tai jopa vain ainoastaan toivosta nousta klaanihierarkiassa virkamiehet ja valtaa käyttävät poliitikot suostuvat tekemään yhteisölle ja yhteiskunnalle suuria vahinkoja.


Suomi on Euroopan korruptoituneimpia maita. Pimeä ja painostava Maan tapa on julmaa ja kiristävää korruptiota, uhkatila, lain lamaannuttamist saunasopimuksilla.


Klaanikorruptiota ei tutkita kansainvälisissä vertailuissa koska suoraa rahaa ei vaihdu reaaliajassa perinteisen korruptomääritelmän mukaisesti. Harkitusti suojeltu korruption muoto, poliittisen korruption harkitusti suojattu muoto.

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...Demarit tuhosivat vasemmiston avoimen demokratian, valta korruptoi 70-luvulla SDP:n RKP:n ja keskustan tasollekorruption takia makuntamafiakorruptiossa ja kokoomusta matkineet, omaan ideologiaansa pettyneet demarit suostuivat uskomaan 1989 kokoomuksen räikeät valheet laman syistä, keinottelijat pelastettiin ja kansa syyllistettiin.Kokoomusta ja keskustaa matkimalla sisäpiirikorruptiossa ja demarieliitin itsetaroituksellisessa peesauksessa ilman humanistista ideologiaa vain "puhtaana" eli korruptoituvana valtana ja etukaappauksena menetettiin vasemmiston todellinen demokratiakäsitys eli avoimuus ja päämääräsidonnainen vastuu.


* Kaiken takana on CIA:n lahjominen ja sitä kautta ideologinen korruptio CIA:n kiristykseen rajoitetusta vasemmistolaisuudesta ilman omaa ideologiaa demarien eliitin sisällä.


Vain vasemmistolaiset työmarkkinajärjestöt sekä paikallisjärjestöt ja kansan puhdas oikeudenmukaisuuden vimma ihmisarvosta sai aikaan 1300 lakkoa porvarien eliittiyhteiskuntaa vastaan 1970-luvluua - ja hyvinvointivaltio syntyi Kekkosen teollisuusklaanien halpatyövoimaideologiaa vataan:työläisen ja työttömän oikeudet elintasoon rikkaassa maassa koruptiota ja klaaneja vastaan.

Nyt oikeistodemrait kiljuvat halpatyövoimaa kun ovat järjestäneet valheellisen eläkekuplan suurelle ikäluokalle heidän lastensa maksettvana. Sen takia eläkeläiset ovat nyt sodassa tyäikäistä työväestöä kohtaan ja eläkeläiset vaatiat oikeistolaista kovaa kuria eläkesuojan ulkopuolelle jätetyille.


Taaskaan faktat eivät herätä aktiivista työväestöä ja nuoria kapinaan 70-luvun malliin koska Kekkosen aloittama suomettuminen on vain entistä laajemaa ja näkymättömämpää.


Kekkonenhan se aloitti VASTAKKAINASETTELUJA EI OLE-politiikkansa.Tätä on suomettuminen: eliitin suojelua väärillä uhkakuvilla ja eliitin korruption esittäminen kansan suojeluna. Kirkon syntiopin opetus ja jatkumo politiikassa.

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Saksassa 100 poliisia on loukkaantunut kun kansalaisjärjestöt puolustivat vallattua taloa.

Jossakin kansalaisjärjestöillä on kasvavaa selkärankaa. Kuulostaa suomalaisten korvaan mitättömältä syyltä mutta suomalaiset on suomettumisen myötä tapettu pois kansanvallasta.

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...


* " Onko meillä jokin pysyvä kyvyttömyys erottaa fasismia demokratiasta. Kun EU pyrkii ajamaan itsekkäitä suurpääoman taloudellisia ja sotilaallisia tavoitteita demokratian kustannuksella on sitten kysymys Ukrainan painostamisesta tai kauppaneuvotteluista USA:n kanssa, Suomi ajelehtii tietämättömyyden tai naiviuden merellä.

Onko historiassamme tunnistamattomia, käsittelemättömiä asioita, joiden käsittelemättömyys johtaa kyvyttömyyteen tunnistaa mikä on syvästi oikeudenmukaista ja demokraattista ja mikä ei? Mielestäni olemme huolestuttavilla vaarallisilla vesillä.*"

http://www.turpeinen-saari.net/blogi/2013/12/15/329