sunnuntaina, huhtikuuta 20, 2014

Perussuomalaisten ylistäjät ovat ansassa


Perussuomalaiset oat olleet puolustusvaliokunnassa valmistelemassa salaista sopimusta Naton kanssa. natolle ollaan luovuttamassa maihinnousuoikeuksia ja liikkumisvapauksia Naton kriiseissä.Perussuomalaiset ovat pettäneet äänestäjänsä ja ovat uittamassa Suomea Amerikan sotaan Venäjää vastaan. "Vapaakauppasopimuskin" on Amerikan sotatalouteen kiinnittymistä, jos se kauhujen sopimus totuetuu EU:ssa.


Perussuomalaiset eivät aja Suomen eroa eurosta ja ovat pettäneet kaikki nämä vuodet tavallisia tietämättömiä suomalaisia.

Perussuomalaiset ovat vain 50-luvun versio sotahullusta ja sisällissodan joukkomurhaajien juhlijoista, kokoomuksesta.Perussuomalaisten ylistäjät ovat aikamoisessa ansassa.

Soini kannattaa nyt Natoa eikä halua erota eurosta militarististen ja alistuvien unelmien takia. 


Perussuomalaisten oikeistosiipi (Soinin kolonna) on rakastunut Natoon ja liittovaltion suurarmeijan ajatukseen, jatkosodan mielikuvitusjatkona, eurokolonialismiin miehisenä "Euroopan kovana ytimenä", ja tukevat euroa nyt sen takia kaikin tavoin, myös eurokorruptiota jatkamalla.


Samoin tekevät synkät perussuomalaiset puolustusavaliokunnassa tekemässä myyräntyötään Suomen itsenäisyyden tuhoamiseksi ja Venäjän provosoimiseksi.

Suomen armeijan kalliisti koulutettuja sotilaita luovutetaan amerikkalaisille kenraaleille palkkasotilaiksi salaisiin tehtäviin Amerikan kolonisaatiosotiin. Noin 300-400 on luovutettu pois Suomen puolustustehosta. 


Kuinka voi puolue elää enää suuremmassa valheessa "isänmaallisena puolueena"?

  

  II

Soinin vierailun kohde, salainen ja tiukasti uskonto-ideologisesti suljettu Rukousaamiainen on kiinteästi osa militaristista Amerikan ulkomaanpolitiikkaa eli Amerikan sotaisaa uuskolonialismia.
Amerikkalaiset kalvinistit eli rukousaamiaisen ympärilläkin pyörivät evankelikaalit ovat innoissaan ajamassa sotien sytyttämistä Iraniin ja Syyriaan kuten olivat Irakin ja Libyan teurastuksen takana - 1,5 miljoonaa kuollutta, miljoonia pakolaisia. Amerikka on nyt mukana kiihottamassa ja rahoittajana 40 konfliktissa. III

Mauno Koiviston lähimiehet ovat nyt tunnustaneet, että Mauno Koivisto aloitti Suomen runnomisen tulevaan euroon vain "turvallisuuspoliittisista syistä" eli Suomen liittämiseksi Natoon. 

Eli todellisia syitä ei kansalaisille kerrottu.

1974 Euroopan talouseliitti sopi Brysselissä muodostavansa euroalueen tärkeimpänä poliittisena ja sotilaallisena tavoitteena. Sopimus oli salainen.
 


IVMitä tapahtuu, kun CIA ja Amerikka Saksan kanssa rahoittaa Kreikkaa 60 vuotta, jotta Kreikka pysyisi oikeistolaisena? Samalla kaikki vasemmistolaiset ja humanistisen järjestöt on solutettu sadoilla oikeistolaisilla soluttautujilla.
Nukkevaltio ja nukkehallitus eurooppalaistenkin rahoilla. Nyt Saksa tavallaan kaappasi Kreikan laina-ansalla ja sai kurjistamisella siirtomaakseen.

Suomalaisten on vaikea uskoa, kuinka laajaa CIA:n toiminta on ollut, mm. Kreikan sotilasjuntan rahoittajana ja pystyttäjänä.
V

Kesällä Soini vertasi ylpeänä EU:ta ja Vatikaania keskenään. Hyvin ylpeänä. Italiassa on 2000 miljardin euron pankki-, kiinteistö- ja velkakupla huikean korruption, työttömyden, oikeistolaisen mediapropagandan ja mafian lisäksi. Silti Soini haluaa nyt pitää kiinni eurosta ja omasta eurourastaan eikä halua puolueen vastustavan euroa virallisesti. Perussuomalaiset ovat täysin johtajakulttinsa lamaannuttamia, kuten vasemmistoliitto. 

 • Italian työllisyys ja teollisuuden kehitys – todelliset luvut kuin painajaisesta

http://tyhmyri.wordpress.com/2014/02/02/italian-tyollisyys-ja-teollisuuden-kehitys-todelliset-luvut-kuin-painajaisesta/


ja

       Timo Soini:
 • ”Tavallaan koko Euroopan unioni on katolinen rakenne. Siellä on [komissi­on puheenjohtaja José Manuel] Barroso, joka on jollei nyt paavi niin ainakin piis­pa. Muut komissaarit ovat kardinaaleja, ja EU-virkamiehistö on kuuria [Vatikaa­nin keskushallinto].”

  Soinin mielestä Pohjois- ja Etelä-Eu­roopan välinen ero on aito, ja se koskee lojaliteettiajattelua.

  ”Katolisessa yhteiskunnassa ensin on perhe, sitten suku, klaani ja lääni… val­tio

  ”Uskonnolla ja kulttuurilla on ul­kopolitiikassa, niin kehitysyhteistyössä kuin kauppapolitiikassa, hirveän paljon isompi merkitys kuin pelkillä teknisillä kysymyksillä.”

  Herätkää, Soinin omat pikku idiootit.

  http://arhikuittinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/143579-timo-soini-katolisten-maiden-korruption-sinettimiehena

Ei kommentteja: