maanantaina, huhtikuuta 07, 2014

Miksi virkamiehet eivät noudata uskonnonvapauslakia

 - Professori:

"
EIT:n ratkaisut muuttavat suomalaista uskonnonopetusta"

 

Uskonto on määritelty laissa henkilökohtaiseksi vakaumukseksi, johon valtio ei saa puuttua eikä valtio saa muokata  

paitsi rajaamalla lailla pois lainvastaista vakaumuksellista mielivaltaa ja terroria muiden ihmisten vakaumuksen vapauden ja turvallisuuden tähden  

- silti valtio on yhä sidottu monella lailla valtionkirkkoon ja lasten uskonnolliseen muokkaukseen, indoktrinaatioon kirkon maagisten uskomusten sanelemana ja kirkon ehdoilla valtionkirkon ikivanhojen kontrollipäämäärien toteuttamiseksi. Tämä lavastettu kirkkopoliittinen näytelmä on tärkeä nousevalle uskontopuolueelle, keskustalle. Vaikkakin laiton. 
   

Uskonnonopetus on opetusministeriön valvoman "koululain" mukaan tunnustuksellista ja ev-lut kirkko valvoo ja märittelee siis ortodoksien kanssa "kristillistä" uskonnonopetusta ja sensuroi sitä mm. uskontohistorian suhteen uskonnollisten päämääriensä mukaisesti.

Ainoa tie on että kansalaisjärjestöt haastavat ammattiasianajajien avulla opetusministeriön ja opetushallituksen virkamiehet oikeuteen uskonnonvapauslain ja ihmisoikeuksien systemaattisesta rikkomisesta koulusäädöksissä. Lapsetkin ovat kansalaisia ja ihmisiä, joita perustuslaki koskee ja jota sen pitäisi suojella absoluuttisesti. Nyt oppilaat eivät itse saa kieltäytyä uskonnonopetuksesta vaan koulu ja poliisi toimii lahkojen opetuksen toimeenpanijana veronmaksajien ja siis jopa ateistien rahoilla.  

Poliisi jopa määrää uskonnonopettajia ja fundamentalistisia "opetussuunnitelmia" rehtoreille lahkojen määräyksestä:
  
Koulu on julkinen valtion kontrolloima tila, jossa ei ole nyt uskonnonvapautta eikä yksilön tietosuojaa ja inimiteettisuojaa opetusministeriön (OKM) pakottamana. Ateisteja ja ketä tahansa eri lailla ajattelevaa rankaistaan häpäisemällä heidät ja poistamalla julkisesta tilasta sosiaalisella leimaamisella Vatikaanin yhä  toiminnassa olevan inkvisition perinteiseen tyyliin.   

Rehtorit saavat nyt lisäksi poistaa evoluution koulunsa biologian opetuksesta: viittaukset evoluution tehdään naurettaviksi ja vähäisen hajanaisiksi, joten oppilaat eivät voi ymmärtää kymmeniä tuhansia tieteellisiä todisteita biodiversiteetin syy-seuraussuhteista.  

Valtion päämääränä ei ikinä saa olla kirkon ja muiden uskonnollisten lahkojen hegemonian sokea turvaaminen. Aito yhteiskuntarauha syntyy vain demokratiasta ja valtion virkamiesten toiminnan avoimuudesta. Muu yhteiskuntamalli tai perinnediktatuuri mm. poikien silpomisessa on eliitin perinteistä mielivaltaa ilman ihmisoikeuksia ja demokratiaa.
  • Uskonto symbolisoi eliitin kontrolloimia "muuttumattomia arvoja" vaikka eliitti tuhoaisikin sosiaalisysteemiä, demokratiaa ja yhteiskuntaa niin uskontoa tarjotaan lohduksi "muuttumattomista arvoista". 
    
Ilman kansalaisjärjestöjen ja akateemisten aktivoitumista ei Vatikaanin 1100 vuotta vanha ristiretki ja mielen kolonsitaatio pakkokulttuurina lopu suomalaisessa yhteiskunnassa - eikä koululainen opi ymmärtämään olevansa eliitin 5000 vanhan sumerilaisperäisen kulttuuriindoktrinaation ja temppelikultin kohteena.    • Vain Suomen vaatimuksesta EU ei toteuttanut kirkon erottamista valtioista EU-maissa.  

  • Pakottava uskonto-opetus ja uskonnon pakkohegemonia "kyseenalaistamattomana" maagisten asioiden instituutiona ja kontrollikulttuurina on eliitille tärkeä tapa opettaa ihmisille alamaisuutta ja sokeaa uskoa toimia auktoriteettien kiukkuisella ohjauksella ilman analyysiä ja valinnanvapautta. 
   * Lisäys


Pappi Kai Sadinmaan 10 KÄSKYÄ KIRKOLLE

kirjan julkaisu 9. huhtikuuta 2014,

ohjelmaa: esim. klo 12 Kai Sadinmaa naulaa käskynsä Helsingin Tuomiokirkon oveen.

Päivä:
Klo 9 Kai Sadinmaa Radio Dein haastattelussa. Vastaparina Tuomiokirkkoseurakunnan kirkkoherra Matti Poutiainen
Klo 10:03–10:55 Kai Sadinmaa YLEn Ajantasan vieraana. Kuuntele Yle Radio Suomen taajudella tai netissä

klo 12 Kai Sadinmaa naulaa käskynsä Helsingin Tuomiokirkon oveen.
Klo 13 Kirja julkistetaan Gaudeamus Kirja & Kahvissa (Vuorikatu 7, Helsinki). Kai Sadinmaata haastattelee Esko Juhola. Klo 15:05–15:55 Kai Sadinmaa haastattelussa YLEn Kultakuume-ohjelmassa. Kuuntele YLE Radio 1:sen
Klo 18 Julkaisutilaisuus Antikvariaatti Sofiassa (Vuorikatu 5, Helsinki). Keskustelemassa Kai Sadinmaa, Torsti Lehtinen ja Anna Kontula.
Kirjan esittely: http://www.intokustannus.fi/kirja/10_kaskya_kirkolle/  • Ensimmäinen ristiretki Vatikaanin irlantilaisten sotilasmunkkien ja saksilaisten palkkasotilaiden  toimesta Suomeen tehtiin 1100 vuotta sitten Ahvenanmaalle. 13 pyhää lehtoa tuhottiin ja kaikki suomalaiset tapettiin, jotka eivät suostuneet kasteeseen. Ahvenanmaalla on yhä 13 Vatikaanin pyhimysten palvontalttarin jäänteet, jotka pystytettiin suomalaisten tuhottujen luonnonuskonnon lehtojen paikoille.  

    Kun kuulet korkeakirkollisten puhuvan perinteestä, muista, että kirkko tuhosi alkuperäisen perinteen ja kulttuurin Vatikaanin ja ruotsalaisten mafia-aatelisten verisillä ristiretkillä 

  • Neljä kansainvälistä ihmioikeusjärjestöä vetoaa jatkuvasti Suomeen ja Norjaan jotta nämä poistaisivat myös jumalanpilkkalain jotta arabivaltiot eivät voisi perustella teloituksia Suomen lailla.  
Ei kommentteja: