torstaina, huhtikuuta 03, 2014

Profeetta Ben Zyskowicz vieraalla maalla


  Ben Zyskowicz kertoo kuinka asiat ovat: valtiouskonto perustuu pelotteluun ja uhkamielikuviin. Kuten mafia: luodaan pelotteita ja sitten tarjotaan pelastusta. Isketään helvetillä ja "hoidetaan" taivaalla.


Ben Zyskowicz:

  • Jos Suvivirsi poistetaan kouluista,
      pitäisi kauppojen olla kiinni Ramadanina

Vaara. Humanismi johtaa islamisaatioon.

Mitä mielipuolisin retorinen käänteistys ja demokratian, uskonnonvapauden epä-älyllinen demonisointi.


  Tässä tulee esille taas valtionkirkon perusfunktio: 

pakkouskonto ja yhtenäiskulttuuri eliitin hegemonian varmistamisessa: kulttuurikontrolli ja rituaalisen "pelastuksen" hallinta.

Miksi muuten epäuskonnollinen eliitti ja jopa eliittiin kuuluvat juutalaiset olisivat niin hädissään valtionkirkon puolesta? 

Miksi kirkkoa samaistetaan ellitin määritelmään "suomalaisuudesta"?  

 
Koska eliitti on tuhoamassa todellista Suomen valtiota ja ajamassa suomalaisia köyhyyteen niin halutaan pitää yllä illuusioita "yhtenäiskulttuurista" poliittisen passiivisuuden vuoksi ja mielikuvia "muuttumattomuudesta" kirkon "perinteisten" lavasteiden avulla.


Zyskowiczin paranoidi paradoksaalisuus on tyypillistä keskiaikaista feodaaliruhtinaiden uskonnollisuutta: uskonto vain eliitin luomana pelotteena mahdollisimman mielipuolisilla perusteilla.
Uskonto lamauttajana ja kontrollikulttuurin auraajana.
  
Suomessa on voimassa vieläkin jumalanpilkkalaki ja pakkouskonto lapsille valtion valvomana kouluissa, pakkouskonto verorahoilla! Pakkouskonto ei poistunut 1922, tämä on vakava ihmisoikeusongelma ja valtion väärinkäyttöä.Sillä aikaa

                Kansalaisen reaktio:
  •  " Lakivaliokunta aloitti asiantuntijakuulemisen

    tasa-arvoisesta avioliittolaista. Mitähän saatanan asiantuntijoita siihenkin tarvitaan?

    Tässä kuitenkin rakastamisen erityisasiantuntijat: - esittelijäneuvos Pasi Pölönen, eduskunnan oikeusasiamiehen kanslia - lakimies Merike Helander, lapsiasiavaltuutetun toimisto - kansliapäällikkö Jukka Keskitalo, Suomen evankelis-luterilaisen kirkon kirkkohallitus - arkkipiispa Leo, Suomen ortodoksinen kirkko - neuvontalakimies Torbjörn Sandell, Väestörekisterikeskus - henkikirjoittaja Heidi Huuhtanen, Helsingin maistraatti.  Jumalauta."On se kumma, että toimittajat eivät kykene analysoimaan valtionkirkon valtapolitiikkaa ja kirkon jyrkkää poliittisuutta, syvää poliittista moralismia valtapelinä: kun kirkko eistetään jumalana, jumalna ehtona, eliitin mielenrauhan ehtona, kansan mielenrauhan ehtona - retorisena kiristämisenä  

  • "Oliko jumalten kuolema suuri voitto?" HS


Eliitin ikiaikainen esikuva
  • Italy's bishops pass Vatican-backed rule that child molestation does not have to be reportedVastuuttomuuden taivaallisuus.

Eliitin jumalallisuus ja mielivalta.

Feodaalinen syntijärjestelmä korottamassa eliitin kontrolloivaa ja traumatisoivaa valtaa "jumalallisena", kansaa nöyryyttävänä häpeäsysteeminä, ehdollistumien viidakkona. Media korostaa eliitin vastuuttom uutta ja samalla viihdemediassa korostetaan eliitin ihailua "tyydyttävänä", orgastisena toimintana. Kuninkaallisten eli maanryöstäjien ja raiskaajien jölkeläisten ihailu on räjähtänyt 1989 myllerryken jälkeen kun Neuvostoliiton kansalaisten valtion uhka on väistynyt porvarien näkökulmasta. 
  
Lypsykarja lihoiksi
Kymmenen käskyä kirkolle Kai Sadinmaa
2 kommenttia:

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...On se kumma, että toimittajat eivät kykene analysoimaan valtionkirkon valtapolitiikkaa ja kirkon jyrkkää poliittisuutta, syvää poliittista moralismia valtapelinä:

* "Oliko jumalten kuolema suuri voitto?" HS

http://www.hs.fi/tiede/a1396401756357Anonyymi kirjoitti...

"Ostakaa totuutta älkää myykö sitä on hyvä raamatun kohta lukea ja saada vapaus totuuden kanssa , sillä totuus tekee meidät vapaiksi ja kun onnettemuuden tsunami varoitus kaikuu ,eikö silloin ole hyvä etsiä turvaa ,eikä ajatella ,että nyt vain peloitelllaan.Ystävät itse olen löytänyt hyvän levon ja ilon ja voiman ,kun antauduin Herralle ja mitä oli raamattuun kirjoitettu oli totta ja oiken käsin kosketeltavaa voimaa ,jota on tarjolla tänäänkin,ja saada pelastua kuoleman vallasta ,kiitos ja siuanusta,keijo södertälje