keskiviikkona, huhtikuuta 02, 2014

Vasemmistoliiton kevät vai halvaantuminen


Saramo väittää, että arhinmäkeläisten kokoomuslainen hallituskonsensus onkin ollut vain aprillia.

Harhauttaminen on paras keino tuhota. Hajota ja hallitse. Harhauta ja alista.

 Vasemmistoliitto halvaantuu vieläkin pahemmin, jos he jatkavat Arhinmäen puoluejuntan valheiden uskomista;Täysin mielipuolinen väite.


Ei hallitus ole linjaansa muutanut uusliberalistisesta valtion tuhoamisesta keinottelevien pörssipankkirien käskyjen alla. Euroopan tuhoaminen jatkuu keinottelijoiden eurofantasian avulla. Saramo on sama henkilö, joka väitti, että "tämä hallitus on vasemmistolaisin 20 vuoteen." Totaalista sumutusta.

Saramo oli ahkerasti selittelemässä tuloerojen kasvattamista ja veroprogression poistamista koko hallituskauden ajan. Jotta Arhinmäen myötäilijät saisivat kiitosta kokoomukselta ja RKP:ltä sekä lukemattomilta kabinettilobbaajilta ja uhkailijoilta.

 Vasemmistoliitto on myös toiminut hallituspuolueiden tavoin Naton ja Eu:n militarisoimisen  "näkymättömässä", salaisessa lobbaamisessa ja junttaamisessa. Armeija on alistettu 100% Natolle ilman puolustuskykyä.  

Oikeistopolitiikkaa juntanneet arhinmäkelaiset vauhkoavat nyt hallituseroa vasemmistoliiton uutena nousuna. Aivan kuin tilinpäätöstä ei tarvitsisi tehdä rähmällään olosta.  
Eli kun puolue-eliitti menetti jargon-otteensa eduskuntaryhmään hallituspolitiikan väärentämisestä, sitä julistetaankin retorisesti nyt "uutena mahdollisuutena"

Hallitus on tuhonnut valtiota ja sääntelyä ja lähestymme eliitin totalista anarkiaa ja terroria kun perustuslakia rikotaan yhä suuremmilla kierroksilla. Yksilöllä ei ole turvaa.

Vasemmistoliitto ei välitä  vuosittasista jopa 20 miljardin euron uhraamisesta eliitin mielipuoliselle rikastumiselle.
Turhat verohelpotukset eliitin rikastumisena, helpotuksia veronkiertoon, harmaan talouden helpottamista, valtionyhtiöiden romuttaminen, suurteollisuuden saamat tuet ja suurteollisuuden sabotaasilobbaus omavaraisuutta vastaan.
Mielettomyyttä Arhinmäen siunauksella ja pseudovasemmistolaisella sumuttamisella kokoomuksen, EVA:n ja EK:n opettamalla tahdilla. Konsensuksen ylistämistä uusliberalismin euroromurallissa.
  
Vasemmistoliiton arhinmäkeläiset ovat olleet mukana oikeistoeliitin projektissa halventaa ja hajottaa hyvinvointivaltiota. Kaikki tilastot ovat todistaneet veroprogression tuottanen menestyksellisen kulutusyhteiskunnan ja yitteliään kansan. Tanskassa ja Islannissa tätä suojellaan ja hyvinvointi siellä vain kasvaa.


  

  • Kaija Irmeli Olin-Arvola

    - Ilta-Sanomien kolumnisti Pekka Seppänen (IS 1.4.2014) kirjoittaa kolumnissaan "Kestävyysvajetta ei ole",  että eniten tienaava kymmenesosa kotitalouksista on saanut kolmasosan veronalennusten hyödystä.

    Eniten tienaava puolikas on saanut veronalennuksista 85 prosenttia.

    Hyväosaisten verotus on keventynyt Holkerin hallituksesta lähtien. ”Itse asiassa kaikki nykyiset eduskuntapuolueet ovat olleet mukana veronkevennyshallituksissa kasvattamassa tuloeroja.” Ja kaikki päättäjät ovat hyötyneet veronkevennyksistä keskimääräistä kansalaista enemmän. Nyt sitten näille hyvätuloisille tarjotaan valtion pörssiosakkeita ilmaiseksi. Mitä tähän sanoo kansallisomaisuuden myymistä kannattava Juha Sipilä. Mitä Vasemmistoliiton entinen kulttuuriministeri Paavo Arhinmäki.
ja

Aleksi Salonen :

  • Pääministerimme käsitys demokratiasta ei taida olla kovin korkea. Ensin Katainen sanoi, että kansan tahto on huono peruste hallituksen politiikan linjanvetoihin (kuten suhde NATO-jäsenyyteen) ja nyt hän sanoi, että vähentämällä kaksi ministerin salkkua lähetetään kansalaisille hyvä signaali. Ja se signaali on siis, että edustuksellinen demokratia on turha kustannus, josta on hyvä säästää. Tämä on suomalaisten mielestä vahvan johtajan puhetta.


Ajan  henki
  • Suurlähettiläs Heikki Talvitie sanoi tänään Lahden Paasikivi-seurassa, että Suomen poliitikot ovat liukumassa samanlaiseen tilanteeseen kuin olivat poliitikot 1920-30-luvuilla suhteessaan Venäjään. Poliitikot eivät nytkään halua olla missää...n tekemisissä venäläisten kanssa, ministeritkin peruvat tapaamisiaan. Onneksi sentään tasavallan presidentti Sauli Niinistö on tehnyt tässä poikkeuksen ilmoittaessaan, että haluaa tavata presidentti Vladimir Putinin. Niinistö on ainoana sanonut, että kysymys on Ukrainan kriisin aikanakin meidän kannaltamme Suomen edusta, eikä vain EU:n edusta. Näinhän asia on, kun ajatellaan esim. taloudellisia pakotteita. Eivät ne Talvitienkään näkemyksen mukaan paljon hetkauta jotain Espanjaa tai Italiaa, mutta Suomen elinkeinoelämälle toimivat Venäjä-suhtet ovat kullanarvoiset. Natostakin Talvitie puhui: "Jos oletetaan teoreettinen tilanne, että syntyisi sota Venäjän ja Naton välillä, niin ensimmäinen hyökkäyssuunta Venäjälle olisi Baltia. Jos Suomi olisi Naton jäsen, tähän samaan suuntaan osuisi tietenkin myös Suomi." Talvitie kysyi, tiedetäänkö miten siilit naivat. - Hyvin, hyvin varovaisesti. Suomen olisi oltava kuin siili...
   
Mikä estää lastensairaalat ja mielenterveyspalvelut?
Eliitin moraalittomuus. 70-luvun yhteiskunnan rakentamisen periaatteet syrjään työnnettyä.
Kokoomuksen ja keskustan junailemat tuhannet veronkiertopykälät varakkaille. Voittajien onnela, alistujien sokeuttamo.
Valtionyhtiöiden tuhoaminen ei ole tehokkuutta vaan eliitin keinottelun lisäämistä.
  
"Yksilön yrittämistä" ihaillaan jotta eliitin ryöstöretki voisi jatkua työhullujen uhratessa itseään kiitoksen saamiseksi.Peliä, peliä, peliä.
Arhinmäkeläisten kulissiooppera.1 kommentti:

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Kaija Irmeli Olin-Arvola

-Niin kuin minä olen jo pitkään sanonut: Puoluediktatuuri ei ole demokratiaa:

HS "Nyt tiedon leviämistä verkossa on vaikea estää. Demokratialle se on mahdollisuus. Poliitikot kokevat sen uhkana.

Keskustelin väitöstutkimustani varten suomalaisten virkamiesten ja poliitikkojen kanssa. He myöntävät, että edustuksellisella demokratialla on edessä "jättimäinen legitimaatiokriisi". Jos nykymeno jatkuu, puolueilla ei vuonna 2030 ole jäseniä. Legitimaatiokriisi tarkoittaa, että vallanpitäjillä ei enää ole kansan antamaa oikeutusta vallalleen.

1900-luku oli poliittisten puolueiden suuruuden vuosisata. Ne paransivat ja tuhosivat maailmaa ennennäkemättömällä teholla. 2000-luku näyttää toisenlaiselta.

Puolueilla voi olla edessään historiansa vaativin tehtävä. Niiden on vetäydyttävä marginaaliin ja palautettava valta ihmisille."

Puolueista tuli yhteiskunnallinen ongelma
www.hs.fi Taneli Heikka

--Kehittymässä on vielä pieni, mutta kenties merkittäväksi kasvava maailmanlaajuinen ilmiö. Puolueiden on vetäydyttävä marginaaliin ja palautettava valta ihmisille, kirjoittaa Taneli Heikka.