sunnuntaina, maaliskuuta 04, 2012

Kreikan sisällissota ja EU:n virkamiesjuntta


Kreikan sisällissota ja EU:n virkamiesjuntta
Kreikan sisällissota ja EU:n virkamiesjuntta
Kreikan sisällissota ja EU:n virkamiesjuntta
Kreikkalaista talouskuria


Kreikka ei ole ensisijaisesti velkaantunut valtio - vaan ennenkaikkea huonosti verotettu ja äärettömän korruptoitunut eliitin tasolla.

Kreikkaan upotettu tyhjästä luodun rahan oli tarkoituskin ajaa Kreikka konkurssiin. Ja EU.

Kreikan sotilasjuntan pystytti aikoinaan Amerikan valtio salaliitoilla, CIA:n avulla, rahalla ja salamurhilla.
Kuten ei Afganistanissa ollut sisällissotaa ilman Amerikkaa, ei  juntan vallankaappauskaan ja kidutettujen vasemmistolaisten joukkomurha ollut aito sisällissota vaan vallankaappaus.

Sotilasjunttien rahamafiat jatkoivat Kreikan pinnan alla omaa valtaansa junttavallan jälkeen. Kreikassa on ollut junttien jälkeen tiukasti kaksi mafiasukua vuoronperään pääministerin kautta vallassa.

Tärkein päämäärä oli juntta-ajan jälkeen mitätöidä ja sabotoida Kreikan vasemmiston ja työläisten järjestäytyminen poliittinen toiminta. Tuhota demokratian edellytykset.

Se tehtiin lahjomalla, murhaamalla, kiristämällä ja luomalla soluttautujien näkymätön armeija vasemistolaiseen liikehdintään.
Sen seurauksena suurin osa kreikkalaisen vasemmistolaisten liikkeiden "johtajista" on rahaperheiden mafiasysteemin soluttamia miehiä.

Tämä ei ole satua.
Tämä on salaliittojen maailma, jossa vallanhimoiset psykopaatit muistavat suurimman esikuvansa, Caesarin tärkeimmän periaatteen:
"Hajota ja hallitse".

Valtiovarainminiteriö rahoittaa verorahoillamme äärioikeistolaisen kokoomuksen käskystä ja Urpilaisen sivistymättömästä tietämättömyydestä eurooppalaisia pankkeja ja tämän velkakierteen avulla juntattavan liittovaltion kautta ääretöntä valtaa kahmivia EU-virkamiehiä, jotka ovat pumpanneet keksittyä rahaa lahjomalla kreikkalaiset mafiaperheet ja virkamiehet valtavalla määrällä "lainarahaa".

Rahalla, joka luotiin tyhjästä ja joka vielä makaa tyhjässä, paratiisipankeissa valvonnan  ulkopuolella.Velka, josta tulee kaikkien eurooppalaisten valtioiden velkaannuttaja ja lamaannuttaja.

At this moment, that one out of two Greeks is unemployed, 25.000 homeless wander in the streets of Athens, 30% of the population is living below the poverty line, thousands of families have to put their children in institutions so they won’t die of hunger and cold.
Tänään on eduskunnassa kylmä show.

Se maksaa todennäköisesti kuvottavan velkataakan suomalaisille

Jotta Suomen valtio tulisi poliittisesti ja taloudellisesti kyvyttömäksi vastustamaan pörssikapitalismin suuria jättiläisiä.

 Miten kokoomus voi kutsua itseään talouspuolueeksi ja tarjota Suomea velkavankeuteen?

Kokoomus onkin suurpääoman asialla.
Valtion hajottaminen pankkien nartuksi onkin ainoa päämäärä Suomen äärioikeistolaisimmalla puolueella.

 • Laskelmia Urpilaisen haluamasta velkaorjuudesta:
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/pysayttava-yhteenlasku-nain-suomi-vipp...

 • "Eräs kreikkalainen nuori opiskelija vastasi hienosti, kun ehdotti, että tutkitaan politiikkojen omaisuus 10 v sitten ja nyt. jos ei pysty osoittamaan mistä omaisuus on tullut niin takavarikointiin vaan ( siis jos suvun omaisuus on kasvanut)"


Historiaa CIA:n juntasta


Tilanne ei ole teoreettinen vaan todellinen:
Englanti ei rahoita omia pulassa olevia pankkejaan ja pörssisysteemiään vaan odottaa Suomelta verotettua rahaa
 • "Eniten saatavia (Kreikasta) on Britannian pankeilla 
  ja vähiten Suomen pankeilla.

  Silti Suomi joutuu siivoamaan sotkusta yhä enemmän riskejä veronmaksajiensa kontolle, kun taas Britannia saa seurata sivusta – ja odottaa saalista pankeilleen. EU:n mielestä juuri näin pitääkin olla."


 • 2,6 miljardin riski pinnan alla ja salattuna
  - "Eduskuntaa ei edes informoitu" -- Eduskunta on myöntänyt riskilainoja velkaisille euromaille jo 2,7 miljardia. Harva tietää, että Suomen Pankin kautta on mennyt toinen mokoma."
http://www.iltalehti.fi/talous/2011092514456456_ta.shtmlMax Keiser 

- Greek  Coup by American Bank 2005http://www.youtube.com/watch?v=FKCR2k4keMQ&feature=related


http://www.youtube.com/watch?v=U3xgAC0WiOo&list=UUBIwq18tUFrujiPd3HLPaGw&index=2&feature=plcphttp://www.youtube.com/watch?v=wn0QCbVrxX4

III


IV
Shock Doctrine 2009Suomalaiset salaisuudet salaliitoista ovat laajat:

 Supo taistelee aikaa vastaan  2012
 • " Ketä tässä suojellaan?

Useimmissa aineiston vastaanottaneissa maissa se on annettu tutkimuksen käyttöön, mutta Suomessa julistettu salaiseksi. "  Tiistai 28.2.2012

Stasi-tutkimusprojekti olisi välttämätön, sillä uusia paljastuksia on luvassa.

Supon ex-päällikkö Eero Kekomäki pitää tarpeellisena uusia tutkimuksia, kun uutta aineistoa tulee käyttöön.

Tapaus "Larsen"

on uusin DDR:n turvallisuuspoliisin arkistoista esiin pulpahtanut suomalaista koskeva paljastus. Huippuprofessorin maine ja ura on saanut tahran, jonka puhdistaminen voi olla vaikeaa.
http://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/2012022815261398_pk.shtml


 •  Supo on jakanut Rosenholz-aineistosta ristiriitaista tietoa - 25.7.07
Supo vakuutti kesäkuussa, ettei sen hallussa olevalla Stasi-aineistolla ole mitään tekemistä Rosenholzin kanssa. Valtio on kuitenkin lausunnossaan Helsingin käräjäoikeudelle myöntänyt Rosenholz-aineiston olevan supolla. - MTV3

Suomalaiset ovat tuudittautuneet gallupien mukaan maailman eniten virkamiehiin luottavaksi kansakunnaksi. Tosiasiassa tämä kansa pelkää ja kutsuu sitä luottamukseksi. Oman turvallisuudentunteensa vuoksi.Suljetut arkistot - nyt Niinistön peukalon alla presidentin kansliassa


 • S-ryhmä aloitti lahjonnan uudelleen

  "S-ryhmän osuuskaupat ovat purkaneet päätöksen pidättäytyä päättäjille ja heidän perheilleen annettavasta henkilökunta-alennuksesta. Taloussanomien uutisen mukaan "tällainen tapa sopii kuluttajien osuuskaupan henkeen". Pääjohtaja Kuisma Niemelä sanoo, että poliitikkoja pyritään alennuksilla "sitouttamaan ostoksien keskittämiseen".100:n johtajan piirileikki ja rahanjakopeli


 • Kenen etu Suomen päätöksentekoa ohjaa?
"Onko yksi keskeinen syy se, että EK ajaa (kreikalle lainanneiden pankkien rahottamisen)  vaihtoehtoa?

Sen puheenjohtaja Ole Johansson on kriisin aikaisemmissa vaiheissa esittänyt TV-kameroillekin vaatimuksia, että Suomen pitää osallistua tukipaketteihin.
Siellä on ilmeisesti arvioitu, että omien firmojen tulokselle ja johdon bonuksille se on parempi vaihtoehto. Tämän logiikan mukaan valtion
velan räjähtäminen on niiden ongelma, jotka viimekädessä verot maksavat eli
suomalaisen keskiluokan. Se ei EK:ta kiinnosta.
Katainen taas on tunnetusti EK:n juoksupoika."
http://ollipusa.puheenvuoro.uusisuomi.fi/90244-euro-ek-ja-suomen-talousr...


 • "Tuo ajatus tuntuu olevan sama kuin oppi, jolla Suomen kirkko ja ruotsinkielinen johtava luokka vastustivat 1800-luvulla köyhäinhoitoa – köyhyys on asianomaisten oma vika. Rahaa ei kannata panna muuhun kuin sterilointiin, jotteivät köyhät pääsisi jatkamaan sukuaan tai pahimmassa tapauksessa saastuttamaan jalompaa verta kelvottomilla geeneillään."
- - Kemppinen: WahlroosIhmiset haluavat harhautua ja viihdyttyä.


 • Bill Gates: Suomessa kaikki tuntuu toimivan vähän helpommin

  -- Ohjelmistoyhtiö Microsoftin perustaja Bill Gates antaa Suomelle yllättäviä kiitoksia. Gates totesi torstaina seminaariesiintymisessään Roomassa, että Suomi on ehkä ainoita maita maailmassa, joka on onnistunut muuttamaan kansalaistensa elintapoja terveellisemmiksi asennekasvatuksella.

Suomi on ollut puhdas siirtomaa: ruotsalainen kulttuuri, kirkon pakkojäsenyys, synti ja Jumala tänne väkisin - sekä samalla resurssit ulos väkisin tervaa, viljaa ja sotilaita Ruotsin ryöstöretkiä ja vaurastumista varten
(*kai kaikki tietävät, että Ruotsia ei olisi vaan se olisi osa Tanskaa, jos Ruotsin imperiumi ei olisi saanut Suomen resursseja sotataloutensa kasvattamiseksi).

Tätä mekanismia varten on asennekasvatusta hiottu 1000 vuotta.
Onneksi Venäjä vapautti meidät viime hetkellä, kun Ruotsin kuningas oli säätänyt lain Suomen kielen kieltämisestä lopullisena asennekasvatuksena.

 • "Kyseessä on ilmainen lounas. Pankit saavat rahaa vain yhden prosentin korolla ja voivat lainata sitä eteenpäin huomattavasti suuremmalla korolla", WetsLB:n saksalaisekonomisti Arnd Schaefer kommentoi Bloombergille.  Arvostelua herättää etenkin se, että EKP tarjoaa lainarahaa tasapuolisesti kaikille pankeille eikä vain vaikeuksissa oleville.


 • "Käsittämättömintä tässä kuntahävitysoperaatiossa
on, että asiantuntijoiden osaaminen ja tutkimukset ei kelpaa eikä paina nyt lainkaan, koska ne eivät puolla hallituksen tavoitteita.


 • "Välineeseen ja mekanismiin sisältyvien riskien takia perustellaan kokonaan uuden talousunionisopimuksen solmimista.

  Koko ajan perusteilla on ollut myös Euroopan rahoitusvakausmekanismi EVM ja sen piti alun alkaen korvata ERVV. Nyt molempien välineiden kokoluokkaa ollaankin kasvattamassa, ja ne saattavat toimia pian jopa rinnakkain. Jos kaikki nyt tiedossa olevat järjestelyt toteutuvat, ovat Suomen kokonaisriskit esimerkiksi Helsingin Sanomien laskelmien mukaan yli 50 miljardin suuruusluokkaa eli Suomen valtion budjetin suuruiset, kun mukaan lasketaan myös EU-päätöksentekoon suoraan kuulumattomat vastuut, jotka tosin muodostavat vain murto-osan kokonaisvastuista."


 • "Finnairin ympärillä pyörinyt kohu täydentyy.
  Kansan Uutisten lukija havaitsi, että Finnairin uusien toimitilojen rakennuttajalla on tuttu toimitusjohtaja: Jukka Hienonen."

 Suomen tuloerot kasvoivat 30 vuodessa OECD:n jäsenmaista kolmanneksi eniten.  Tanskassa tutkivan journalismin määrärahat ovat kymmenkertaiset Suomeen verrattuna


::

 •  Professori Matti Tuomala Suomen progressiivisen verotuksen romuttamisesta ja valtion purkamisesta
 1. Professori Matti Tuomala muistuttaa, että rikkaiden rikastuminen johtuu pitkälti vuoden 1993 verouudistuksesta, joka käytännössä poisti progressiivisen verotuksen suurituloisilta. Köyhien köyhtyminen johtuu puolestaan suurelta osin sosiaaliturvaan 1990-luvun aikana tehdyistä leikkauksista.
 2. vuonna 2008 puhjenneesta kansainvälisestä talouskriisistä keskusteltaessa vain harvat ovat esittäneet hyvinvointivaltion olevan ongelmien syy.
 3. Tuomalan mielestä julkisessa taloudessa ammottavaa aukkoa käytetään verukkeena väistää räikeimpien veroepäkohtien korjaamista.
 4. - VM:n kestävyyslaskelmien pitkän aikavälin uhkakuvia käytetään monen Euroopan maan tavoin leikkauspolitiikan kiirehtimiseen, Tuomala sanoo. Tuomala tulkitsee, että Hetemäen työryhmän väliraportissa menoleikkausten koettiin olevan parempi ratkaisu kuin verojen korotukset. - Mikä veroaste yhteiskunnassa pitäisi olla? Minun mielestäni se saakin olla oleellisesti korkeampi kuin OECD-maiden keskiarvo, paneelissa alustuksen pitänyt kansanedustaja Erkki Tuomioja sanoo.
 5.  Professori: Palkkaverotus voisi määräytyä iän mukaan
  Palkkaverotus voisi periaatteessa riippua veronmaksajan iästä. Tämän ajatuksen heittää ilmoille verotutkija, Tampereen yliopiston kansantaloustieteen professori Matti Tuomala.
 6. Ekonomistit näkevät hallituksen epäonnistuneen kuntien tukemisessa
  "Sopii ihmetellä, mistä Katainen uskonsa veronalennuksiin ammentaa"


  Girl in Grass Cinemagraph

Ei kommentteja: