sunnuntaina, maaliskuuta 04, 2012

Vasemmistoliitto risteilyohjusostoksilla


Vasemmistoliitto risteilyohjusostoksilla

 

Arhinmäen sielu on nukahtanut lopullisesti Audin nahkaiselle takapenkille.

Nyt vasemmistoliitto on ollut salaa allekirjoittamassa hallitusneuvotteluissa ilmasta maahan toimivaa hyökkäysristeilyohjuskauppaa Amerikan ja Naton kenraalien sekä asekauppiaiden kanssa

Tämä on taktinen Naton vaatimus Suomen asearsenaaliin Norjan öljylähteiden puolustamiseksi eikä sillä ole mitään tekemistä itsenäisen Suomen puolustuskyvyn kanssa joka suuntaan.

Vasemmistoliitto on myös ollut kannattamassa tärkeintä itsenäisyydentakeen, tehokkaimin sotaa ehkäisevää ja sotilaiden henkiä säästävien miinojen poistamista eli miinojen "kansainvälistä" tuhoamissopimusta = kansainvälisten asekauppiaiden unelma superkaalliiden ja lyhytikäisten aseiden kaupittelun edistmäiseksi.

Nähtävästi  vasemmistoliitto tukee samalla Naton vaatimusta strategiselle puolustukselle aika turhien ja superkalliiden Hornet-hyökkäyskoneiden (ja siis uusien risteilyohjusten) siirtämisestä pohjoiseen Norjan ilmapuolustuksen osaksi pois Helsingin suojauksesta. Tämäkin on vasemmistoliiton poliittisesti tukema hallitusoperaatio Naton pyynnöstä.

Vasemmistoliitto on nyt ajamassa hysteerisesti Suomea Natoon viimeistäkin sopimuspilkkua myöten siinä missä muutkin hallituspuolueet. Miksi ei vasemmistoliitto kaada hallitusta jos ei hallituksen äärioikeistolainen politiikka kiinnosta?

Paavo Arhinmäki on ollut myös siunaamassa jo kaksi hallituspäätöstä Suomen viemisestä velkavankeuteen.
Suomen velkavankeus on nyt 60 miljardia euroa englantilaisten ja saksalaisten pankkiirien tilipussiin sekä keinottelijoiden kasinopörssi-irstailua jatkamaan. Ellei Suomi eroa välittömästi EU:sta.

Nyt kyllä herätkää vasemmistolaiset.

Kuinka kukaan voi kutsu itseään vasemmistolaiseksi Kataisen hallituspuolueessa?  Naurettavaa.

Eihän vasemmisto ole vastapaino vaan sinetti äärioikeistolaiselle populismille Amerikan pankkien ja armeijabisneksen maailmanvalloituksessa. Suomi on jo mukana amerikan hyökkäyssodassa Afganistanisssa.


Erotkaa vasemmistoliittolaiset puolueesta mitä pikimmiten, jos ette uskalla keskustella avoimesti pelokkaassa ilmapiirissänne ja tehdä puoluepoliittista vallankumousta ja tervettä linjanvetoa Arhinmäen uraa pönkittävässä henkilökulttipuolueessa.

Vasemmistoliiton on lähdettävä hallituksesta, jos se on enää himpunkaan verran humanistien puolue.
Henkilökultissa puolueen jäsenille korostetaan hiljaisuutta ja hierarkiaa, jotta puolueen eliitti saisi paikan valtion eliitissä. Puolue ei ole enää solidaarisuuden ja kansan ideologia vaan vain henkilökultti, junttasysteemi.

Kaksi kansanedustajaa eli vasenryhmä uskalsi pitää moraalista kiinni talouspoliittisesti harhaista Arhinmäkeä vastaan.
Perustuslaissa ei puhuta ryhmäkurista lainkaan kansanedustajan vastuusta puhuttaessa mutta mitään muuta ei kansanedustajille paukutetakaan eliitin toimesta.

Jos vasemmisto ei ole vastapaino,

se ei voi saada kansan vastaääniä ja todellista poliittista valtaa seuraavissa vaaleissa. Mitätön oikeistolainen heittopussi vihreiden lailla.

Ei ole mitään vasemmistoa vaan pelkkä puoluekoneisto, joka on eliittinsä uratoiminnan takeena. Sama prosessi kun SDP:ssä. 

Kenenkään solidaarisuuteen ja avoimuuteen uskovan vasemmistolaisen humanistin ei pidä hyväksyä mitää salaisian sopimuksia, varsinkaan hallitusveuvottelusopimuksia vaan kaikki virkamiessopimukset on tehtävä julkisiksi, sillä virkamiehet ja poliitikot ovat työssä Suomen kansalle.
Salaaminen valtion toimintana on aina salalliitto kansalaisia vastaan.

Hallitusneuvotelujen salauksilla ei ole lain voimaa joten mikä tahansa puolue voi paljastaa loputkin epädemokraattiset salaisuudet.

Saatanallisen korruptoitunut vasemmiston eliitti. Uransa huipulla. 

SDP:stä nyt puhumattakaan, CIA:n rahoittama ja Paavo Lipposen runnoma suomalainen oikeiston lempipuolue.

II


"
Hallitus hyväksyi kaupan kahdeksan päivää ennen määräajan umpeutumista viime keskiviikkona.

Lipponen pyysi jo 2002.

Yhdysvaltain tarjous oli voimassa ensi viikon torstaihin saakka.

Muistiosta ilmenee, että Suomi oli pyytänyt ohjusta pitempään kuin mitä aiemmin on tiedetty.

http://www.talouselama.fi/uutiset/hallituksen+muistio+usa+antoi+ohjuksen...


Näiden risteilyohjusten hintana oli myös se, että Lipponen mateli Bushin edessä ja väitti Suomen kannattavan Irakin sotaa.

Afganistaniin sotaan meno kuuluu myös tähän kimpparatkaisuun.

Sekä  siksi tapahtui ennennäkemätön poliittinen teurastus kun Jäätteenmäki käristettiin pääministerin paikalta jopa omien puoluetovereiden toimesta ilman juridista syytä.


 • On usein sanottu, että SDP on toteuttanut vuonna 1903 hyväksytyn Forssan ohjelman, SDP saa mennä. Jos näin on, on nyt valtansa kukkuloilla patsasteleva kokoomus paradoksaalisesti suuren ja pitkän alamäen reunalla. - Verkkolehti
Suomi on ykkönen!


Suomi on rikkaiden teollisuusmaiden selkeä ykkönen tilastossa, jossa mitataan tuloerojen kasvua kymmenen viime vuoden aikana. OECD:n tuoreen selvityksen mukaan tuloerot kasvoivat Suomessa erityisen nopeasti vuosina 1995–2005.Mistä on kyse?
“Vituttaa poliitikoiden ja toimittajien tyhmyys. Ja se, että vasemmalta oikealle eurokriisiä ei tunnuta otettavan vakavasti”, Ronkainen vastaa.
Portugalin sijaan olisi pitänyt puhua Euroopan unionin pysyvästä vakausmekanismista. • Kylmä totuus on vaan se, että demarit ovat leimautuneet ei-puolueeksi.
  Open Europe:

  


  Eurostatin mukaan tammikuussa Espanjassa nuorisotyöttömyys 49,9 %, Kreikassa 48 % (marraskuussa), Slovakiassa 36 % jne. Kaikkiaan työttömiä EU:ssa virallisesti 24,3 miljoonaa. Todellinen luku on vielä isompi.


  Tuen ja tuhon teknologiaa

  Jos määränpää edessä häämöttää
  Siel' saari on tuomittujen

  Jos Seiliin ken joutuu, hän Seiliin myös jää
  kuolemaan heikot soudetaan

  This fire burns
  I realize that nothing's as it seems  - Sting
  Ei kommentteja: