perjantaina, maaliskuuta 16, 2012

Hesarin likalinko maan tavalla, kekkosenajan tyylillä


Hesarin likalinko maan tavalla, kekkosenajan tyylillä


Helsingin Sanomatkin osaa käyttää ylilyöntejä tehdäkseen vanhoista vihollisistaan mielikuvasilppua. Leimata hajulla, keltaisen lehdistön "tyyliin".   "HS pyytää anteeksi Ahteelta..."

Kuka uskoo vielä Hesaria maailman akseliksi ja varman Tiedon temppeliksi, maailmankuvan horjumattomaksi tueksi?

Aika moni.


Missään Euroopan maassa ei ole yhdellä lehdellä sellaista monopoliasemaa kuin Suomessa.

Tuore sota YLE:ä vastaan kilpailevan valtamedia-keskusasema-mielikuvan likaamiseksi‚ vähättelyä valtion virallista kulttuurintasaamis- ja sivistysorganisaatiota kohtaan  on ollut jatkoa tämän perinteisen Hesarin aamun monopoliaseman epätoivoiselle turvaamiselle.
Hesarin arsenaali: sumutusta ja uuvutusta, rajattuun tietoon uuvuttamista.Vaikka SDP:n eliitin valtakompleksilla on varjonaan vakavia vallan väärinkäytön ongelmia, epäpätevien johtajien salaliittoja, ideologian purkamista valtakamppailun ja johtajakultin varjolla ja pelokkaan kenttäväen alistamisen epäsolidaarista runttaamista, niin tämä Hesarin tuore likalinko, (vahvistamaton juoru, jota Hesari ei siis selvästikään tietopohjalta aikonutkaan puolustaa vaikka herkullisesti käyttikin aseena), on aivan selvää likaista mielikuvasotaa. 

Heitetään sontaa, joka jää, kun hymyn virneellä pyydetään sitten tekopyhästi anteeksi. On selvä oikeistolainen poliittinen motiivi tuhota Timo Räty, sillä hän on vastustanut perinteiseen vasemmistolaiseen  solidaarisuuden henkeen eläkeiän nostamista. 

Ei pidä unohtaa, että Erkko valitsi päätoimittajakseen ja lemmikkikoirakseen keskustalaisen jäykän äärilestadiolaisen, yrmeän "miehiseen" kekkos-patriarkalismiin ja yhtenäiskulttuuriin (monokulttuuriin) uskovan vanhan liiton nuoren miehen - ilman mitään toivoa uudistumisesta ja henkisestä kehityksestä. Se oli hämmästyttävä valinta mutta... niin oikeistolaisen maan tavan mukaista.

Hesari on aina ollut junttamedia junttahallituksille.
EU:n ja EK:n lobbaamista järjettömillä tietoaukoilla ja valheilla. Aina suurinta ja hahmottominta junttaamassa ja mustia tietoaukkoja kansalle jättämässä.
Saunomisvaltaveljeyden nepotistista epäaatteellisuutta - ja näkymätöntä junttakulttuuria.

Kuten keskiviikkokerho.
Kai kaikki tietävät keskiviikkokerhosta?

Googlatkaa.

Muistatteko Kekkosenajan tyyliä?
Kun eliitin leimaama liian todenmukaisia puhuva "epähenkilö" leimattiin vaikkapa juopoksi samaan aikaan kun Kekkonen ylpeilee viinan sietokyvyn yli-inhimillisillä kyvyillään "maanisänä".
Maan isät, mutaa hautoen ja sontaa lingoten, timantit piilossa syvällä...

  • " Kreikka-vakuuksien salaus kuin Kekkosen niksikirjasta
– Efta-sopimus tulee lähelle Kreikka-ratkaisua. 2

http://www.taloussanomat.fi/politiikka/2012/03/11/vakuussopimus-kuin-kyl...Ei kommentteja: